Ne izvodi. Lijepo se vidi na videu da Musa samo govori Mirzi-on je mene udario. Musa nista vise rekao nije. Ona ga je ovaj odgurnuo i opsovao mu mater. Musa je balavac od 17 godina za njega, a on mrcina od 30 se nasao na djetetu izzivljavati! Fuj!KK_Bosna je napisao/la:eh, posto vidim da ste izorgijali po mirzi, da vas pitam:
sta ako se ispostavi da mirza nije psovao musi, vec musa mirzi? hocete li onda na kamaru musi sve kao sto ste mirzi veceras?
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Bas mu se unio u facu da mu kaže da ga Rusi udaraju, bila je tu neka teška riječ. Mali je bezobrazan samo tako.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- anonymousHD
- Kontakt:
KK_Bosna je napisao/la:eh, posto vidim da ste izorgijali po mirzi, da vas pitam:
sta ako se ispostavi da mirza nije psovao musi, vec musa mirzi? hocete li onda na kamaru musi sve kao sto ste mirzi veceras?
Gefufna je napisao/la:@Kawhi, vrati se na stranicu 2707...pisao si odmah iznad mene. Vidio si "udarac". Ne seri sad, vise ces morat pojest.
Vidiš li ako ovdje? Još nije niko vidio ovaj video, ali svi su već yebali mater Mirzi. Ja sam samo rekao da ne žurimo nigdje dok ne saznamo šta se desilo.Kawhi je napisao/la:Igra večeras katastrofalna.
To što je nekom psovao, on kao kapiten može to raditi.
Ako je krenuo udarat nekog iz ekipe onda nije bolji od **** Spahića i treba ga udaljiti iz repke.
Valjda se sazna da li je ovo zadnje tačno.
Doduše, tada nisam znao da je Musa tražio udarac.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Onda ne vjerujem da je toliko bezobrazan.Chinaglia je napisao/la:tu se ne bi radilo o mudima, nego o bezobrazlukuSabinho je napisao/la:Ne vjerujem da Musa ima tolika muda.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Djedovic je moralna vertikala u odnosu na Mirzu.Barem smo znali da na njega ne mozemo racunati,a ovaj nam ovako ne spreman dodje i zabije noz u ledja.Znao je Nihad sa kim ima posla.
Stidite se ovog pljuvanja po našem najboljem igracu i kapitenu
sram vas bilo
Puno se uzdigao taj Musa, e neces mali preko Mirze
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ovo večeras mi je vjerovatno najveće razočarenje dosad kad su naše repke u svim sportovima u pitanju, a nije da ih nije bilo, konkurencija je žestoka.
Za Mirzu sam smatr'o da je jedan od rijetkih koji odskače od ovog us.ranog balkanskog mentaliteta, ali ništa od toga izgleda. Mislim, nebitno je sad, možda je i Musa kriv i možda je izazv'o tu, ali nema yebene šanse da onako Mirza odreaguje. Ne mogu da vjerujem, nije to način. Sveži mu kasnije šamarčinu u svlačionici ako je već kriv, a ne ovaj cirkus da se pravi.
Uglavnom, ogromno razočarenje, šta drugo reći. Proklinjem ovaj naš yebeni mentalitet, nikad ga neću prihvatit, što u sportu, što u društvu generalno.
Za Mirzu sam smatr'o da je jedan od rijetkih koji odskače od ovog us.ranog balkanskog mentaliteta, ali ništa od toga izgleda. Mislim, nebitno je sad, možda je i Musa kriv i možda je izazv'o tu, ali nema yebene šanse da onako Mirza odreaguje. Ne mogu da vjerujem, nije to način. Sveži mu kasnije šamarčinu u svlačionici ako je već kriv, a ne ovaj cirkus da se pravi.
Uglavnom, ogromno razočarenje, šta drugo reći. Proklinjem ovaj naš yebeni mentalitet, nikad ga neću prihvatit, što u sportu, što u društvu generalno.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Džanan ima jezičinu vjerovao ili ne.Sabinho je napisao/la:Onda ne vjerujem da je toliko bezobrazan.Chinaglia je napisao/la:tu se ne bi radilo o mudima, nego o bezobrazlukuSabinho je napisao/la:Ne vjerujem da Musa ima tolika muda.
Boli njega q, što mu treba da mu se grbavi balavci unose u facu.let3 je napisao/la:Stidite se ovog pljuvanja po našem najboljem igracu i kapitenu![]()
sram vas bilo
![]()
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Stoposto ! Vidis da su glupi bosnje dosli branit balavca ovog malog uzdigo se a nije niko i nista... malo bolje ovaj Video pri kraju pratite u usne ovog balavca meni se cini da izgovara nesta kao "mamu" prema mirzi i nakon toga mirza ga odgurava...muXmania je napisao/la:Bas mu se unio u facu da mu kaže da ga Rusi udaraju, bila je tu neka teška riječ. Mali je bezobrazan samo tako.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
BijelaCokolada je napisao/la:Djedovic je moralna vertikala u odnosu na Mirzu.Barem smo znali da na njega ne mozemo racunati,a ovaj nam ovako ne spreman dodje i zabije noz u ledja.Znao je Nihad sa kim ima posla.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Izgleda da njega jedino boli q sto mora igrati za ove Bosnje.Bolje to iskoristiti da se malo pripremi za klub,a nedo bog da je spreman dosao na okupljanje.muXmania je napisao/la:Boli njega q, što mu treba da mu se grbavi balavci unose u facu.let3 je napisao/la:Stidite se ovog pljuvanja po našem najboljem igracu i kapitenu![]()
sram vas bilo
![]()
Stavis ovog Messijevog jahaca qrca na ignore i opet ga neko uspije citirat i moras procitat jos jednu u nizu gluposti koje je u stanju napisat.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
dopizdilo mirzi, pa da vec iskoristi situaciju
- anonymousHD
- Kontakt:
Mamu?bhfanatic14 je napisao/la:Stoposto ! Vidis da su glupi bosnje dosli branit balavca ovog malog uzdigo se a nije niko i nista... malo bolje ovaj Video pri kraju pratite u usne ovog balavca meni se cini da izgovara nesta kao "mamu" prema mirzi i nakon toga mirza ga odgurava...muXmania je napisao/la:Bas mu se unio u facu da mu kaže da ga Rusi udaraju, bila je tu neka teška riječ. Mali je bezobrazan samo tako.
Ne budali.
Mirza mu rekao da se mani konflikta sa Rusima, da se ne ide obračunavat, a ovaj je njemu odgovorio i pokazuje mu da su oni njega prvi počeli da udaraju, a Mirza po tom pitanju ništa nije poduzeo, nije ga uopšte branio i ovaj ga mahnu na kraju. Pa da je Musa tako bahat i sve kako pričate, onda bi i njega Musa mahno. Ja bi ga lično mahno, čuj ti ćeš mene udarati, koji si ti ****.
Čuj psuje mu mater i pokazuje rukom, sigurno mu pokazuje gdje mu je mater ****.
Ovaj Nadalov dickrider je uvijek bio patetican sa svojim ograničenim razmišljanjem. Maskota foruma.
Ja sam da Mirza malo propusti kroz šake Musu, cisto reda radi, da se zna ko je baja u svlacionici.
Pa ja naš super-brđanin, što mlati djecu po kućama.muXmania je napisao/la:Boli njega q, što mu treba da mu se grbavi balavci unose u facu.let3 je napisao/la:Stidite se ovog pljuvanja po našem najboljem igracu i kapitenu![]()
sram vas bilo
![]()
Vidio video nisam vidi psovanje muse mirzi a jesam vidio 32 godisnjaka kako laktom udara 17 godisnjakaKK_Bosna je napisao/la:eh, posto vidim da ste izorgijali po mirzi, da vas pitam:
Ili me oci varaju pa trebam vjerovati nekom drugom
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Pa faktički je jače Musa udario Mirzu nego ovaj njega. Mirza mu dao najbolji mogući savjet, a malac bio isfrustriran zato što je konačno vidio kako izgleda pravi svijet. **** se Mozgovu i Rusi mu sredili batine. Mirza ga kapitenski upozorio da je to glupo.anonymousHD je napisao/la:Mamu?bhfanatic14 je napisao/la:Stoposto ! Vidis da su glupi bosnje dosli branit balavca ovog malog uzdigo se a nije niko i nista... malo bolje ovaj Video pri kraju pratite u usne ovog balavca meni se cini da izgovara nesta kao "mamu" prema mirzi i nakon toga mirza ga odgurava...muXmania je napisao/la:Bas mu se unio u facu da mu kaže da ga Rusi udaraju, bila je tu neka teška riječ. Mali je bezobrazan samo tako.![]()
Ne budali.
Mirza mu rekao da se mani konflikta sa Rusima, da se ne ide obračunavat, a ovaj je njemu odgovorio i pokazuje mu da su oni njega prvi počeli da udaraju, a Mirza po tom pitanju ništa nije poduzeo, nije ga uopšte branio i ovaj ga mahnu na kraju. Pa da je Musa tako bahat i sve kako pričate, onda bi i njega Musa mahno. Ja bi ga lično mahno, čuj ti ćeš mene udarati, koji si ti ****.
Čuj psuje mu mater i pokazuje rukom, sigurno mu pokazuje gdje mu je mater ****.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.