Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
tuzlak1987
-
Kontakt:
Postao/la tuzlak1987 » 17 apr 2016, 18:58
maxmore je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Sta mi mijenjate misljenje kao vremensku prognozu. Sinoc svi vjernici u titulu, danas niko. Kada se fino reklo da se kupa treba ostaviti (nizerazredno takmicenje) Husref i navijaci zele na oba trofeja. A fino se vidi da se ostalima izmicu ekipe do kraja, a da protiv nas igraju svi maksimalno. I to ko ne vidi slijep je ili sta vec..
Jakupovic lagano bi naseg igraca iskljucio u onoj situaciji nego on daje kao Valjic Zebi zuti i suspenduje ga. Okrenuo tok utakmice i desilo se sto se desilo..
Do kraja ce se sve ekipe izmicati Zrinjskom i Sirokom, ostati cemo bez finala kupa gdje ce igrati Bosnjacki i Srpski predstavnik radi kvote.
Isto tako valjalo bi doci nekad na stadion, a ne cuditi se rezultatu od kuce. Sa stadiona nema dileme da je bio crveni za Siroki..
Iz saveza ce doci naredba da Travnik izvede prvi tim protiv nas ako ispadne prije utakmice..
Nema ti koristi pisati po forumu kada je tvoj klub potpisao depešu "sve ok" ... Kako rekoše tvoji: "potpisali smo depešu priklonili se jačem, nećemo valjda Širokom koji je osuđen na propast". Sada sisajte ..Sada vam ne valja ništa, ja se nadam da ispadate iz EL jer ste bili najglasniji a "prvi" ovjerili depešu. Primite 3 gola kući i imaš srca bilo šta napisati na forumu...
Razlika izmedju nas i vas je da kada vi ne potpisete dobijete bolje sudjenje, a mi ako ne potpisemo dobijemo jos gore sudjenje.. Jer vas glade.
Dobili ste aplauz ovdje za pobjedu. Sta hoces vise, mi da se ponasamo kao vi zadnjih 10 godina gadjali bi nas paradajzom. Ispade sada vi niste sa njima, a jeste. Jednom godisnje vam pogrijese na utakmici i odmah ide saopstenje.
Zadnja izmjena:
tuzlak1987, dana/u 17 apr 2016, 19:01, ukupno mijenjano 2 puta.
-
pinoglavi
-
Kontakt:
JohnCleese je napisao/la:osim navijaca zrinjskog jer oni imaju razlog da slave.
Htjeli sebi priznati ili ne ostali pate zbog ovako jake Slobode.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
FrancescoTotti
-
Kontakt:
Postao/la FrancescoTotti » 17 apr 2016, 18:59
Mozes mislit kako je meni bilo sinoc, igrao Zvezda-Partizan 1, i cekam to za 100km, i golman zvezde ispusti loptu u gol u zadnjim minutama utakmice kuknjava kuknjava
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Raonffa
-
Kontakt:
Biće paklena al' baš paklena borba za Europu do kraja prvenstva.
Doduše ni borba za titulu nije gotova al' da bi se opet zakomplikovalo potrebno je da Zrinjski izgubi barem jednu u naredna četiri kola a Sloboda dobije sve četiri utakmice, dajem podjednake šanse da se to desi.
Zadnja izmjena:
Raonffa, dana/u 17 apr 2016, 19:11, ukupno mijenjano 3 puta.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
JohnCleese
-
Kontakt:
Postao/la JohnCleese » 17 apr 2016, 19:10
pinoglavi je napisao/la:JohnCleese je napisao/la:osim navijaca zrinjskog jer oni imaju razlog da slave.
Ne bi pisali ovo sto pisu zadnjih sedmica da ne pate.
Ovo sto se piše do sad se nikad nije pisalo, a zadnjih 10tak god dobro, mozda malo manje bilo je isto zrinjski, sarajevo zeljo i sb.
Uvijek je lafo bilo rivaliteta ali nikad se nije rezalo ni pljuvalo ovako jedni na druge, bili su mirni i spokojni jer Evropa bila zagarantovana svima, a liga ko liga, jedne godine ce otici ovim, druge godine onim...
Sad kad je druga prica, svi znaju gdje je izvor njihovog problema
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
-
samirr
-
Kontakt:
JohnCleese je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:JohnCleese je napisao/la:osim navijaca zrinjskog jer oni imaju razlog da slave.
Ovo sto se piše do sad se nikad nije pisalo, a zadnjih 10tak god dobro, mozda malo manje bilo je isto zrinjski, sarajevo zeljo i sb.
Uvijek je lafo bilo rivaliteta ali nikad se nije rezalo ni pljuvalo ovako jedni na druge, bili su mirni i spokojni jer Evropa bila zagarantovana svima, a liga ko liga, jedne godine ce otici ovim, druge godine onim...
potpisujem ima tu i normalnih likova da se zna.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
Rooney88
-
Kontakt:
Mokes je napisao/la:
Tako se i mi tjesimo kad gostujemo Sirokom i Celiku
Ma sve je moguce na derbiju. A losa odbrana Sarajeva, to mozda mislis na period pod vodstvom Jesica, jer se odbrana dobrano stabilizovala dolaskom Hurtica.

Naravno, derbi je najteze prognozirati jer su sva tri znaka podjednako moguca ali vise prednosti dajem Zelji dijelom zbog tradicije koja mora pasti nekada a dijelom zbog stabilnije, iako ne toliko bolje i ljepse, igre cijelog tima + sto sam siguran da Zeljo ima bolju odbranu od Sarajeva. Kazes da je bolje pod Hurticem nego kada je tu bio Jesa i to je evidentno, vidi se napredak ali je to jos daleko od dobrog. Danas je Vitez u momentima kada sam ocekivao lagano privodjenje kraju iskoristio losiju odbranu Sarajeva te se vratio u utakmicu, osjetio se doduse izostanak Barbarica koji je ako mene pitas jedini u kojeg se sigurno mozes uzdati sto se tice vase odbrane. Kova je takodjer dobar igrac ali nekako imam osjecaj da ga je dosta poremetilo ono igranje u veznom redu, pa vracanje na stopera, pa opet u vezu i covjek je poprimio i razmisljanje veznjaka a mora igrati stopera. Ako Mihojevic bude igrao onda tu fali dosta iskustva, Kadusic me nije odusevio a Bekicev problem je sto igra ofanzivno odlicno pa zaboravi pokriti svoju stranu kod nekih izleta naprijed i to takodjer moze biti dobra sansa za Zelju i Stevanovice. Ostatak tima je tu negdje, negdje koja nijansa prednjaci ali ne predaleko pa ce tu biti i izjednaceno. Doduse ovo su sve prognoze, sve pada u vodu kada utakmica pocne, jedan los potez i mozes izgubiti derbi.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
MMM
-
Kontakt:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Samo mi jedna stvar nije jasna... Kakvi smo mi Bosnjaci... "Hrvatski" klubovi ginu da pomognu svojoj "braći", navijači podržavaju pobjedu ostalih "Hrvatskih" klubova, kod "Srpskih" je isto tako, jedino je nama Bošnjacima drago kada neki Bošnjački klub izgubi i kada ih pobjede "Hrvati" ili "Srbi"!
Znači nema više šuplje i vi ste Bošnjački.

Svaka čast.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
-
pinoglavi
-
Kontakt:
samirr je napisao/la:JohnCleese je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:
potpisujem ima tu i normalnih likova da se zna.
Baš tako, mene je šokirao da su se više uspalili svi i više zajebavali nego što su navijači Slobode kada je Sloboda dobila Zrinjski, Sarajevo i Želju kada bi sve sa brali. Ali eto, svakako zanimljivo za pratiti i zapamtiti

Jedan mali Goku

Da je moja Sloboda na mjestu Sarajeva kojeg smo izbacili iz kupa i koji je ispod nas na tabeli, ili Željezničara koji je iza nas na tabeli i imamo prednost pred drugu utakmicu kupa, i da zajebavam te timove u obrnutoj situaciji, dobro bi se zapitao šta to nije uredu sa mnom.
Zadnja izmjena:
pinoglavi, dana/u 17 apr 2016, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
-
newborn
-
Kontakt:
MMM je napisao/la:SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Samo mi jedna stvar nije jasna... Kakvi smo mi Bosnjaci... "Hrvatski" klubovi ginu da pomognu svojoj "braći", navijači podržavaju pobjedu ostalih "Hrvatskih" klubova, kod "Srpskih" je isto tako, jedino je nama Bošnjacima drago kada neki Bošnjački klub izgubi i kada ih pobjede "Hrvati" ili "Srbi"!
Znači nema više šuplje i vi ste Bošnjački.

Svaka čast.
Ma biće oni i Indijanci ako je potrebno, samo da se titula uzme. Ali džaba. Vidjeli da posustaju pa sad očekuju da im se ljudi sklanjaju.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
-
narodniheroj
-
Kontakt:
Postao/la narodniheroj » 17 apr 2016, 19:18
JohnCleese je napisao/la:Ovdje se izgleda samo balavurdija okupila ili totalne budale, osim navijaca zrinjskog jer oni imaju razlog da slave.
Daj uzmite malo tabelu pred sebe raspored, digitrone, pogledajte pa izracunajte. Mozda spoznate da je Siroki pobjedom protiv nas trasirao sebi put do 3. pozicije. Pred vama je crni derbi koji ce ostaviti jednog sarajevskog kluba kratkih rukava, tragedija bi to bila nemjerljiva i za jedan i za drugi klub (u ovoj situaciji mozda bi tragedija bila malo veca za zelju) Pored svega toga vama je bitnije da li ce Tuzlaci uzet 2 trofeja, ili mozda samo 1 ili ce nakraju ostati bez ijednog trofeja.
A da smo gospoda pokazalo kraj utakmnice, jer gubili ste i vi na svom terenu ovakve utakmnice protiv ovakvih protivnika a umjesto aplauza culo i bogami vidjelo u pravilu uvijek nesto sasvim drugo.
Ja koliko sam pratio forum, na vašoj temi piše dobar matemačar

ka'e frajer, nakon pobjede nad Širokim i matematički ovjeravamo Evropu
PS Musa izdominirao Husrefa, baš ga ubio danas

-
maxmore
-
Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:maxmore je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Sta mi mijenjate misljenje kao vremensku prognozu. Sinoc svi vjernici u titulu, danas niko. Kada se fino reklo da se kupa treba ostaviti (nizerazredno takmicenje) Husref i navijaci zele na oba trofeja. A fino se vidi da se ostalima izmicu ekipe do kraja, a da protiv nas igraju svi maksimalno. I to ko ne vidi slijep je ili sta vec..
Jakupovic lagano bi naseg igraca iskljucio u onoj situaciji nego on daje kao Valjic Zebi zuti i suspenduje ga. Okrenuo tok utakmice i desilo se sto se desilo..
Do kraja ce se sve ekipe izmicati Zrinjskom i Sirokom, ostati cemo bez finala kupa gdje ce igrati Bosnjacki i Srpski predstavnik radi kvote.
Isto tako valjalo bi doci nekad na stadion, a ne cuditi se rezultatu od kuce. Sa stadiona nema dileme da je bio crveni za Siroki..
Iz saveza ce doci naredba da Travnik izvede prvi tim protiv nas ako ispadne prije utakmice..
Nema ti koristi pisati po forumu kada je tvoj klub potpisao depešu "sve ok" ... Kako rekoše tvoji: "potpisali smo depešu priklonili se jačem, nećemo valjda Širokom koji je osuđen na propast". Sada sisajte ..Sada vam ne valja ništa, ja se nadam da ispadate iz EL jer ste bili najglasniji a "prvi" ovjerili depešu. Primite 3 gola kući i imaš srca bilo šta napisati na forumu...
Razlika izmedju nas i vas je da kada vi ne potpisete dobijete bolje sudjenje, a mi ako ne potpisemo dobijemo jos gore sudjenje.. Jer vas glade.
Dobili ste aplauz ovdje za pobjedu. Sta hoces vise, mi da se ponasamo kao vi zadnjih 10 godina gadjali bi nas paradajzom. Ispade sada vi niste sa njima, a jeste. Jednom godisnje vam pogrijese na utakmici i odmah ide saopstenje.
Svaka čast publici na Tušnju.. govorim o devijantnom ponašanju Tuzlaka na forumu. Primiš 3 gola kući, ne opališ 3 puta na gol u cijeloj utakmici...nema se šta tu reći više.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
-
wobly92
-
Kontakt:
pinoglavi je napisao/la:
Da je moja Sloboda na mjestu Sarajeva kojeg smo izbacili iz kupa i koji je ispod nas na tabeli, ili Željezničara koji je iza nas na tabeli i imamo prednost pred drugu utakmicu kupa, i da zajebavam te timove u obrnutoj situaciji, dobro bi se zapitao šta to nije uredu sa mnom.
Moraš ih razumjet, čekali su tu priliku čitave sezone, toliko se toga nakupilo.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
Muerte
-
Kontakt:
Ovi jos kontaju da su senzacija, a ne vide levati da skoro svake sezonu bio po jedan uljez koji se borio/izborio za Evropu. Olimpic, Velez, Borac, Slavija, Modrica, Celik...
Spustite se malo
-
pinoglavi
-
Kontakt:
wobly92 je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:
Neću ja ovo nikada razumjeti... ovo izlaženje iz rupa, ovo zajebavanje a Sloboda im zguzila njihove klubove. Zamisli da mi zajebavamo Sarajevo da prošle godine nisu osvojili titulu

Najjače se poslije pise da su tuzlaci kompleksasi. Ali eto aBd da im čirevi popucaju od muke, vjerujem da će biti prilike u godinama što nadolaze.
-
vedoz
-
Kontakt:
maxmore je napisao/la:Svaka čast publici na Tušnju.. govorim o devijantnom ponašanju Tuzlaka na forumu. Primiš 3 gola kući, ne opališ 3 puta na gol u cijeloj utakmici...nema se šta tu reći više.
Dobili ste aplauz, bili ste bolji i čestitalo vam se na forumu za ovu pobjedu. Na tebi je da razlučiš čije ćeš postove uzet kao relevantne i koje Tuzlake shvatit ozbiljno.
Izdrkavanje kao da smo ispali iz lige, šta vam je bolan ništa još gotovo nije, a vi nas i iz Europe već izbacili

Zadnja izmjena:
vedoz, dana/u 17 apr 2016, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
samirr
-
Kontakt:
Muerte je napisao/la:Ovi jos kontaju da su senzacija, a ne vide levati da skoro svake sezonu bio po jedan uljez koji se borio/izborio za Evropu. Olimpic, Velez, Borac, Slavija, Modrica, Celik...
Spusti te se malo
Da ali taj uljez je par puta izvisio zbog licence gdje je cak i 9-ti znao ici u Europu.
A zeljo otkrili nedavno dug oko 2 miliona a redovno su dobijali licencu u tome je poenta.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
narodniheroj
-
Kontakt:
Postao/la narodniheroj » 17 apr 2016, 19:27
wobly92 je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:
S obzirom kako igrate i kakav vam je raspored, vi bi na kraju mogli vrlo lahko biti iza oba sarajevska giganta

-
wobly92
-
Kontakt:
pinoglavi je napisao/la:wobly92 je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:
Neću ja ovo nikada razumjeti... ovo izlaženje iz rupa, ovo zajebavanje a Sloboda im zguzila njihove klubove. Zamisli da mi zajebavamo Sarajevo da prošle godine nisu osvojili titulu

Najjače se poslije pise da su tuzlaci kompleksasi. Ali eto aBd da im čirevi popucaju od muke, vjerujem da će biti prilike u godinama što nadolaze.
Ma jesmo kompleksaši, prcamo ih iz čista mira, a oni anđelčići, mrava zgazili ne bi.
Mene bi zabrinulo da uzmemo titulu poslije ovog, tačno bi ih pola kap strefila.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []