Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Virtu4l
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la Virtu4l » 11 sep 2016, 01:46

anonymousHD je napisao/la:
Tužno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 11 sep 2016, 01:47

nerminh74 je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:eh, posto vidim da ste izorgijali po mirzi, da vas pitam:

sta ako se ispostavi da mirza nije psovao musi, vec musa mirzi? hocete li onda na kamaru musi sve kao sto ste mirzi veceras?
Vidio video nisam vidi psovanje muse mirzi a jesam vidio 32 godisnjaka kako laktom udara 17 godisnjaka
Ili me oci varaju pa trebam vjerovati nekom drugom
i kako se 17 godi. unosi u facu kapitenu i drži mu predavanje o?

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 11 sep 2016, 01:47

Grbavi balavci?,tako treba vrijedjati naseg najveceg talenta? puu stoko :puke: eto Dzanane,na takav nacin ti se zahvaljuju za ono zlato,jedino zlato za BiH u svim ekipnim sportovima.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 11 sep 2016, 01:47

Mirza se ponio prema malom ko levat ali mali se digo nosom udara nebesa.
Nego to je ono nase radije između sebe napraviti frku nego rusima koju pametnu dobaciti.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 sep 2016, 01:47

KK_Bosna je napisao/la:eh, posto vidim da ste izorgijali po mirzi, da vas pitam:

sta ako se ispostavi da mirza nije psovao musi, vec musa mirzi? hocete li onda na kamaru musi sve kao sto ste mirzi veceras?
Odron. :puke:

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 11 sep 2016, 01:48

Kawhi je napisao/la: Pa faktički je jače Musa udario Mirzu nego ovaj njega. Mirza mu dao najbolji mogući savjet, a malac bio isfrustriran zato što je konačno vidio kako izgleda pravi svijet. **** se Mozgovu i Rusi mu sredili batine. Mirza ga kapitenski upozorio da je to glupo.
Al opet ti sve cuo. Pa de posalji nam te audio zapise :tokralju: :tokralju:

Prle89
Kontakt:

Post Postao/la Prle89 » 11 sep 2016, 01:48

nerminh74 je napisao/la:

Vidio video nisam vidi psovanje muse mirzi a jesam vidio 32 godisnjaka kako laktom udara 17 godisnjaka
Džaba kada kažu to je normalno da stariji igrači tuku mlađe. Kao potrebna je koja vaspitna. A onda se pitamo što zaostajemo za drugim zemljama. :D

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 sep 2016, 01:48

nerminh74 je napisao/la:

Varaju te oci. Mirza je pogurao Musu prema klupi u smislu, "ne laprdaj imamo time out, idemo na klupu" a Musa se pocao gicati. Nikakav lakat tu nije bio. Cuj da udara laktom saigraca, jel to zvuci kao nesto sto bi Mirza uradio? Svasta...

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 11 sep 2016, 01:48

Kawhi je napisao/la:Pa faktički je jače Musa udario Mirzu nego ovaj njega. Mirza mu dao najbolji mogući savjet, a malac bio isfrustriran zato što je konačno vidio kako izgleda pravi svijet. **** se Mozgovu i Rusi mu sredili batine. Mirza ga kapitenski upozorio da je to glupo.
Daj ba, da tebe udaraju Rusi, ja bi uletio da te spasim. :mrgreen:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 11 sep 2016, 01:48

Da vidimo;

Jel Musa clan ekipe tj jedan od dvanaestorice ? Jeste
Jel Teletovic kapiten ekipe i nominalni vodja iste ? Jeste
Jel Dzanan u ovim kvalifikacijama igrao s vise srca, ponosa i muda nego svi ostali ? Jeste
Jel Mirza kako veceras tako i citave pripreme sramotan i bezobrazan ? Jeste
Jel Dzanan kao clan ekipe ima pravo prigovorit Teletovicu, jednako kao sto mu svaki igrac ima pravo prigovorit na ovo privatno ispucavanje ? Ja mislim da ima
Jel Dzanan malo pretjerao sa fakticki unosenjem u facu ? Ja mislim da jeste
Jel Mirza taj koji je reagovao ko klasicni debil i seljacina umjesto kao kapiten i vodja ekipe ? Jeste

Pregledao sam video par puta i stvarno nisam vidio neke psovke (koje se kod nas lako iscitaju s usana) vec vise neko prigovaranje sto je Tele ko pravo tele gledao hinjsko udaranje Rusa i fakticki stao na njihovu stranu.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 11 sep 2016, 01:49

Ne znam kakav insan moras biti jbg prolazi pored Muse dok npje na podu ne zelim mu pomoci da se digne nego Kikan dolazi, i laz je da mu je ista opsovao Musa, prije nego sto ga je ovaj gruno....po meni Mirza je u glavi vrtio film da je poraz n izbjezan i da mu kroz glavu prolaze 3/23 suta i njegiva run and gun kosarka, i isforsirani (preko ruke sutevi)....ali sta god da je bilo neprilici mu da onako reagira u Tuzli, pogotovo ne prema najboljem mladom kosarkasu Europe koji je izjavio da mu je kosarkaski uzor Mirza Teletovic
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 11 sep 2016, 01:50, ukupno mijenjano 1 put.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 11 sep 2016, 01:50

Sta kaze ovaj, Mirza ga kapitenski upozorio da je to glupo. :urnebes:

Oj zivote zeno bez morala, pa mi nismo bolje ni zasluzili.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 11 sep 2016, 01:50

muXmania je napisao/la:Bas mu se unio u facu da mu kaže da ga Rusi udaraju, bila je tu neka teška riječ. Mali je bezobrazan samo tako.
Sigurno nije bilo samo to, ali ono sto je sigurno je Mirzino guranje Muse od sebe i psovanja majke djetetu pred punom dvoranom. To nije kappiten i to nije kapitenski! Nikad bilo i nikad nece biti. Mislis da Dzeko kad su se Besic i Dragovic pokoskali nije mogao samo odmaci Besica ili jos gore ogurnuti ga i poslati mu mater gdje ne treba? NE, Dzeko je kapitenski stao u odbranu svoga saigraca i pokazao Dragovicu sta ga ceka ako opet krene na Besica. I to je to. ;) To je kapitencina koja gine za repku i saigrace.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 11 sep 2016, 01:50

jasta je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:

i kako se 17 godi. unosi u facu kapitenu i drži mu predavanje o?
I onda kapiten kapitenski sa 32 godine udari momka od 17 laktom
Isto kao sto je sutno toliko nerezonski lopti i igrao statistu u odbrani kapitenski, isto kao sto nije isao u rusiju niti ce sada u svedsku kapitenski (receno prije ove utakmice)
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 sep 2016, 01:51

Smradu
Nad tobom sunce najljepše sja

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 sep 2016, 01:51

soccerfan je napisao/la:

Ne izvodi. Lijepo se vidi na videu da Musa samo govori Mirzi-on je mene udario. Musa nista vise rekao nije. Ona ga je ovaj odgurnuo i opsovao mu mater.
hahaha, stvarno mislis da bi ga zbog "on je mene udario" odgurnuo onako ?

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 11 sep 2016, 01:52

Epidaurus je napisao/la:Da vidimo;

Jel Musa clan ekipe tj jedan od dvanaestorice ? Jeste
Jel Teletovic kapiten ekipe i nominalni vodja iste ? Jeste
Jel Dzanan u ovim kvalifikacijama igrao s vise srca, ponosa i muda nego svi ostali ? Jeste
Jel Mirza kako veceras tako i citave pripreme sramotan i bezobrazan ? Jeste
Jel Dzanan kao clan ekipe ima pravo prigovorit Teletovicu, jednako kao sto mu svaki igrac ima pravo prigovorit na ovo privatno ispucavanje ? Ja mislim da ima
Jel Dzanan malo pretjerao sa fakticki unosenjem u facu ? Ja mislim da jeste
Jel Mirza taj koji je reagovao ko klasicni debil i seljacina umjesto kao kapiten i vodja ekipe ? Jeste

Pregledao sam video par puta i stvarno nisam vidio neke psovke (koje se kod nas lako iscitaju s usana) vec vise neko prigovaranje sto je Tele ko pravo tele gledao hinjsko udaranje Rusa i fakticki stao na njihovu stranu.
prvo ti nema smisla, jeste, cim se mjere "muda", nije, nije na onaj nacin, puno a ne malo, nije trebao onako...Sram te bilo što Tele povezuješ sa "Tele"...eto nemoj mi i ti prijetit banom. Mirza Da, Juka DA, Musa Da....Mula NE. toliko :bih:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 sep 2016, 01:53

Kawhi je napisao/la:Pa faktički je jače Musa udario Mirzu nego ovaj njega. Mirza mu dao najbolji mogući savjet, a malac bio isfrustriran zato što je konačno vidio kako izgleda pravi svijet. **** se Mozgovu i Rusi mu sredili batine. Mirza ga kapitenski upozorio da je to glupo.
Lažeš. Još bi me i ti koji put dok ne gledam udario. :mrgreen: Jedino bi me možda protiv Ikera podržao, al i to je upitno. :rol:

Al fkt, jel to trebala biti tuča 12 na 12 samo zbog toga što mali sa 17 godina, i osvojenim EP u16 misli da je boga za muda uhvatio. Na stranu što su svi ostali **** pa nisu ništa odgovorili Mozgovu na provokacija, ali Džanan treba biti svjestan toga da je on zadnji koji to treba uraditi.

Još se i pretjeruje s Mirzinim udaranjem Džanana. Ružno je što ga je odgurnuo od sebe i nema opravdanja za to, al ono nije ni blizu udarca.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 sep 2016, 01:55

Ja bi se pridružio Rusima :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 11 sep 2016, 01:56

let3 je napisao/la::lolno: :rol:

Ovaj Nadalov dickrider je uvijek bio patetican sa svojim ograničenim razmišljanjem. Maskota foruma.

Ja sam da Mirza malo propusti kroz šake Musu, cisto reda radi, da se zna ko je baja u svlacionici.
A damira da opali nogom u glavu takodjer da se zna jo je glavni baja

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.