pinoglavi je napisao/la:Šta vi očekujete da napišemo kada pobjedimo npr. Sarajevo 0-3 u gostima? Dobro im ubili volju za fudbalom i Sarajevo veze sa životom nema ali oni su ipak trofejniji i uspješniji klub od Slobode? Pa jeste li vi normalni? Ne znam da se iko ikada poredio oko toga da li su uspješnjia sarajevska braća ili Sloboda.
Čekaj čekaj, samo da razjasnimo nešto, kao prvo to vi počeli podjebavati tek kad ste Sarajevo uzeli u kupu?
I druga stvar:
To vi niste još ljetos na silu podyebavali Želju i Velež? To niste ljetos pričali "Kakav Željo, niste više veliki klub slijedi vam borba za opstanak, sada je Sloboda IN", nije bilo takvih komentara? Nemoj me tjerati pinoglavi da ti vadim postove navijača Slobode sa Prepucavanja od prošlog ljeta.
"Sloboda ima Azmira, Sarajevo Tana a Željezničar Hodžurdu i Dijatu" i tako te pošalice na račun transfera ljetos. Koji ste vi faktor u fudbalu da uopšte pomislite da ismijavate Želju?
Pa bolan ustat pa spomenut Želju, ustat pa spomenut. Da se ugasimo narednih 30 godina vi nas ne bi mogli stići po uspjesima, jesi ti svjestan toga?
Mislim ja ne znam jeste li vi svjesni koliko se vi provaljujete kad pokušavate da ismijavate Želju i Sarajevo, i normalno da će kao kontra reakcija doći to što dolazi u zadnje vrijeme.
Da se niste bespotrebno dizali i qurčili danas bi za vas navijalo 80% da uzmete titulu, a vako ako ima čovjeka van Tuzle i Zenice koji navijaju za vas ubij me. Proizveli ste negativnu reakciju ostalih zbog vašeg dizanja i sad trpite to, sami ste krivi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"