Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

pinoglavi
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la pinoglavi » 17 apr 2016, 19:30

wobly92 je napisao/la: Ma jesmo kompleksaši, prcamo ih iz čista mira, a oni anđelčići, mrava zgazili ne bi. :puke:
Mene bi zabrinulo da uzmemo titulu poslije ovog, tačno bi ih pola kap strefila.
To je ta njihova priča, fuj :puke: Tačno bi volio da Široki osvoji svaki trofej kad Sloboda ne bude mogla, najregularniji momci na čitavom forumu a i organizacija kluba im je fantastična a i ne uživaju povlastice sudija kao sarajevski klubovi i zrinja
@narodni dosta i tebe prelivoda, pisao sam ti da svi igraju na guzove pred kraj sezone, a ušutio si se nešto nakon poraza u kupu.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 17 apr 2016, 19:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Nad tobom sunce najljepše sja

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 apr 2016, 19:31

solinas je napisao/la:
bojler je napisao/la:2,05 na Slobodu hmmm :/ Tuzlaci morel ovo
80 posto kvota od 1.90 do 2.20 zavrsi pobjedom domacina.
Valjda smo mi u toj vecini :mrgreen:
Vi niste medju tih 80 % :lol: :lol:

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 17 apr 2016, 19:34

samirr je napisao/la:
Muerte je napisao/la:Ovi jos kontaju da su senzacija, a ne vide levati da skoro svake sezonu bio po jedan uljez koji se borio/izborio za Evropu. Olimpic, Velez, Borac, Slavija, Modrica, Celik...
Spusti te se malo
Da ali taj uljez je par puta izvisio zbog licence gdje je cak i 9-ti znao ici u Europu.
A zeljo otkrili nedavno dug oko 2 miliona a redovno su dobijali licencu u tome je poenta.
Nije par puta nego 1. I vi ste duzni Hemuliju(kako se vec zove) pa ste dobili licencu.
Nedavno otkrili koji nije tacan dug. Kad kadija kaze moras platiti tada se moze srati oko licence. Do tada nema problema. Ko vam je kriv ste bili duzni citavoj Bosni

Vi ste uljez i uzivajte dok je lijepo. Uljezi nisu docekali lijepu sudbinu.
Zadnja izmjena: Muerte, dana/u 17 apr 2016, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 17 apr 2016, 19:35

vedoz je napisao/la:
maxmore je napisao/la:Svaka čast publici na Tušnju.. govorim o devijantnom ponašanju DIJELA Tuzlaka na forumu. Primiš 3 gola kući, ne opališ 3 puta na gol u cijeloj utakmici...nema se šta tu reći više.
Dobili ste aplauz, bili ste bolji i čestitalo vam se na forumu za ovu pobjedu. Na tebi je da razlučiš čije ćeš postove uzet kao relevantne i koje Tuzlake shvatit ozbiljno.

Izdrkavanje kao da smo ispali iz lige, šta vam je bolan ništa još gotovo nije, a vi nas i iz Europe već izbacili :mrgreen:
Pošteno. Ispravka dijela Tuzlaka.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 17 apr 2016, 19:36

Muerte je napisao/la:
samirr je napisao/la:
Muerte je napisao/la:Ovi jos kontaju da su senzacija, a ne vide levati da skoro svake sezonu bio po jedan uljez koji se borio/izborio za Evropu. Olimpic, Velez, Borac, Slavija, Modrica, Celik...
Spusti te se malo
Da ali taj uljez je par puta izvisio zbog licence gdje je cak i 9-ti znao ici u Europu.
A zeljo otkrili nedavno dug oko 2 miliona a redovno su dobijali licencu u tome je poenta.
Nije par puta nego 1. I vi ste duzni Hemuliju(kako se vec zove) pa ste dobili licencu.
Nedavno otkrili koji nije tacan dug. Kad kadija kaze moras platiti tada se moze srati oko licence. Do tada nema problema. Ko vam je kriv ste bili duzni citavoj Bosni
jednom !? Sloboda izvisila zbog licence, Celi izvisio zbog licence i kazes jednom ccc.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 17 apr 2016, 19:38

narodniheroj je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:Ovdje se izgleda samo balavurdija okupila ili totalne budale, osim navijaca zrinjskog jer oni imaju razlog da slave.

Daj uzmite malo tabelu pred sebe raspored, digitrone, pogledajte pa izracunajte. Mozda spoznate da je Siroki pobjedom protiv nas trasirao sebi put do 3. pozicije. Pred vama je crni derbi koji ce ostaviti jednog sarajevskog kluba kratkih rukava, tragedija bi to bila nemjerljiva i za jedan i za drugi klub (u ovoj situaciji mozda bi tragedija bila malo veca za zelju) Pored svega toga vama je bitnije da li ce Tuzlaci uzet 2 trofeja, ili mozda samo 1 ili ce nakraju ostati bez ijednog trofeja.

A da smo gospoda pokazalo kraj utakmnice, jer gubili ste i vi na svom terenu ovakve utakmnice protiv ovakvih protivnika a umjesto aplauza culo i bogami vidjelo u pravilu uvijek nesto sasvim drugo.
Ja koliko sam pratio forum, na vašoj temi piše dobar matemačar :urnebes: :urnebes: ka'e frajer, nakon pobjede nad Širokim i matematički ovjeravamo Evropu :rol: :rol:

PS Musa izdominirao Husrefa, baš ga ubio danas :tokralju:
Ovaj odgovor nema veze sa ovim postom da bi ga replicirao
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 17 apr 2016, 19:38

samirr je napisao/la:
Muerte je napisao/la:
Spusti te se malo

jednom !? Sloboda izvisila zbog licence, Celi izvisio zbog licence i kazes jednom ccc.
Oh izvini ti veliki covjece.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 17 apr 2016, 19:39

Da moj klub nema trofeja ja zaista ne bih pokušavao ismijavati klubove koji imaju cirka 10 trofeja više od mog kluba i to samo na osnovu jedne sezone ili bolje rečeno dvije utakmice koje u konačnici možda ne budu značile ništa.

U tome je sva poenta sa Slobodom i sa Tuzlacima, ne možete sebi dati zapravo da se ravnate i mjerite sa Željom i Sarajevom na osnovu dvije utakmice. Zato vam se smijemo i mi navijači ta dva kluba i navijači svih ostalih klubova izuzev guznih vam havera Zeničana koji vas podržavaju jer i oni su malo bolja verzija od vas, poprilično se vole ravnati sa Željom, Sarajevom pa i Širokim i Zrinjskim a dosta su ispod ova četiri kluba.

Zato se i tripujete da vas svi mrze i furate tu priču u zadnje vrijeme a ustvari sami ste krivi za to, vi i vaše uzdizanje i poređenje za najboljim klubovima na silu.

Sumnjam da navijači Lestera porede svoj klub sa najvećim Engleskim klubovima, zato imam dojam da čitav svijet pa i cijela Engleska navija za njih.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 17 apr 2016, 19:40

pinoglavi je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la: Da je moja Sloboda na mjestu Sarajeva kojeg smo izbacili iz kupa i koji je ispod nas na tabeli, ili Željezničara koji je iza nas na tabeli i imamo prednost pred drugu utakmicu kupa, i da zajebavam te timove u obrnutoj situaciji, dobro bi se zapitao šta to nije uredu sa mnom.
Moraš ih razumjet, čekali su tu priliku čitave sezone, toliko se toga nakupilo.
Neću ja ovo nikada razumjeti... ovo izlaženje iz rupa, ovo zajebavanje a Sloboda im zguzila njihove klubove. Zamisli da mi zajebavamo Sarajevo da prošle godine nisu osvojili titulu :lol: Najjače se poslije pise da su tuzlaci kompleksasi. Ali eto aBd da im čirevi popucaju od muke, vjerujem da će biti prilike u godinama što nadolaze.
Vi ste uzivali kada je Sarajevo uzimalo titulu, ipak ste bili sigurica. Guze na male branke su igrali s vama.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 apr 2016, 19:42

Šta vi očekujete da napišemo kada pobjedimo npr. Sarajevo 0-3 u gostima? Dobro im ubili volju za fudbalom i Sarajevo veze sa životom nema ali oni su ipak trofejniji i uspješniji klub od Slobode? Pa jeste li vi normalni? Ne znam da se iko ikada poredio oko toga da li su uspješnjia sarajevska braća ili Sloboda.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 apr 2016, 19:42

Zip je napisao/la:
solinas je napisao/la:
bojler je napisao/la:2,05 na Slobodu hmmm :/ Tuzlaci morel ovo
80 posto kvota od 1.90 do 2.20 zavrsi pobjedom domacina.
Valjda smo mi u toj vecini :mrgreen:
Vi niste medju tih 80 % :lol: :lol:
**** nismo jarane.Naguzi nas Siroki.
Svaka im cast.
Samo puno ste veci kompleksasi od bilo koga na ovoj planeti. Recimo na ovaj "pokusaj kladjenja"bacio sam niz vjetar 50 eura,dok na drugom gdje sam uplatio pisljiva dva eura cekam veceras Tolimu kolumbijsku za 1200.
Kao sto i rekoh kladionica je ****.
Cim je nepovoljno i ugrabite sansu kopiraju se postovi ismijavanja i slicne gluposti.
Sta je bilo prije koseva pregaziti cete nas 4-0 gazi nejac...zaista nisam vidio da je i jedan tuzlak kopirao ovdje neciji post i ismijavao nekoga.
Ili zeljovci nakon Tusnja to je strasno ko prati drugi forum zna o cemu govorim.
Dobise po pizdi u pol Grbavice ista stvar.
Sa druge strane toliko ste iskompleksirani i jadni da nema dana da ne kopirate postove i pokusavate nesto....stvarno jadno.
Pogotovo plavi dio foruma isplivao iz rupa.
A polako brajto puno zaostajete u kupu a u ligi im je za vratom Siroki i Sarajevo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 apr 2016, 19:44

@solinas doci ce Tolima.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 apr 2016, 19:49

Kup je drugo takmicenje, ne trebate to porediti sa ligom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 apr 2016, 19:51

Sabinho je napisao/la:@solinas doci ce Tolima.
Ma **** je.doce ko i Sloboda i Dzeko i Roma. :roll:
A yebo majku i sugava kluba ono samo Roma i Dzeko mogu promasiti (od gola do vodstva Rome.)
Boze sacuvaj.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 apr 2016, 19:54

Raonffa je napisao/la:Da moj klub nema trofeja ja zaista ne bih pokušavao ismijavati klubove koji imaju cirka 10 trofeja više od mog kluba i to samo na osnovu jedne sezone ili bolje rečeno dvije utakmice koje u konačnici možda ne budu značile ništa.

U tome je sva poenta sa Slobodom i sa Tuzlacima, ne možete sebi dati zapravo da se ravnate i mjerite sa Željom i Sarajevom na osnovu dvije utakmice. Zato vam se smijemo i mi navijači ta dva kluba i navijači svih ostalih klubova izuzev guznih vam havera Zeničana koji vas podržavaju jer i oni su malo bolja verzija od vas, poprilično se vole ravnati sa Željom, Sarajevom pa i Širokim i Zrinjskim a dosta su ispod ova četiri kluba.

Zato se i tripujete da vas svi mrze i furate tu priču u zadnje vrijeme a ustvari sami ste krivi za to, vi i vaše uzdizanje i poređenje za najboljim klubovima na silu.

Sumnjam da navijači Lestera porede svoj klub sa najvećim Engleskim klubovima, zato imam dojam da čitav svijet pa i cijela Engleska navija za njih.
Fazon je sto vi ravnate velicine klubova samo po broju trofeja.. Zrinjski i Siroki svakako kada se sve sabere nisu veci klubovi od Slobode, klub su i navijaci i ljudi, postupci, ideologija i sve ostalo.

Zato je nama smijesno kada pokušavate nametnuti tu vasu kombinaciju 2+2 kada se vidjelo u uredjenom sistemu Jugoslavenskom kako ko stoji i gdje je kome mjesto.
Da se zakoni uvedu i sredi drzava Siroki i Zrinjski ne bi bili ni bilizu ovog nivoa..

U nasoj drzavi nema niti Juventusa, niti Bayena niti Uniteda pa da nas vi gledate sa visine, uzeli ste nekih trofeja ali sigurno ih niste osvajali redovno kao te ekipe i zadnjih 100 godina. Imate po 10 oni imaju po 70.. Stoga Sloboda nije nikakav Bosanski Lester vec bitniji faktor u nasem fudbalu nego Lester u Engleskom zadnjih 50 godina.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 17 apr 2016, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 17 apr 2016, 19:55

pinoglavi je napisao/la:Šta vi očekujete da napišemo kada pobjedimo npr. Sarajevo 0-3 u gostima? Dobro im ubili volju za fudbalom i Sarajevo veze sa životom nema ali oni su ipak trofejniji i uspješniji klub od Slobode? Pa jeste li vi normalni? Ne znam da se iko ikada poredio oko toga da li su uspješnjia sarajevska braća ili Sloboda.
Čekaj čekaj, samo da razjasnimo nešto, kao prvo to vi počeli podjebavati tek kad ste Sarajevo uzeli u kupu?

I druga stvar:

To vi niste još ljetos na silu podyebavali Želju i Velež? To niste ljetos pričali "Kakav Željo, niste više veliki klub slijedi vam borba za opstanak, sada je Sloboda IN", nije bilo takvih komentara? Nemoj me tjerati pinoglavi da ti vadim postove navijača Slobode sa Prepucavanja od prošlog ljeta.

"Sloboda ima Azmira, Sarajevo Tana a Željezničar Hodžurdu i Dijatu" i tako te pošalice na račun transfera ljetos. Koji ste vi faktor u fudbalu da uopšte pomislite da ismijavate Želju?

Pa bolan ustat pa spomenut Želju, ustat pa spomenut. Da se ugasimo narednih 30 godina vi nas ne bi mogli stići po uspjesima, jesi ti svjestan toga?

Mislim ja ne znam jeste li vi svjesni koliko se vi provaljujete kad pokušavate da ismijavate Želju i Sarajevo, i normalno da će kao kontra reakcija doći to što dolazi u zadnje vrijeme.

Da se niste bespotrebno dizali i qurčili danas bi za vas navijalo 80% da uzmete titulu, a vako ako ima čovjeka van Tuzle i Zenice koji navijaju za vas ubij me. Proizveli ste negativnu reakciju ostalih zbog vašeg dizanja i sad trpite to, sami ste krivi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 17 apr 2016, 19:56

pinoglavi je napisao/la:
wobly92 je napisao/la: Ma jesmo kompleksaši, prcamo ih iz čista mira, a oni anđelčići, mrava zgazili ne bi. :puke:
Mene bi zabrinulo da uzmemo titulu poslije ovog, tačno bi ih pola kap strefila.
To je ta njihova priča, fuj :puke: Tačno bi volio da Široki osvoji svaki trofej kad Sloboda ne bude mogla, najregularniji momci na čitavom forumu a i organizacija kluba im je fantastična a i ne uživaju povlastice sudija kao sarajevski klubovi i zrinja
@narodni dosta i tebe prelivoda, pisao sam ti da svi igraju na guzove pred kraj sezone, a ušutio si se nešto nakon poraza u kupu.
Kako petljaš i lažeš.Nakon vaše pobjede na Grbavici među prvima vam čestitam na pobjedi i ti kažeš nema me nigdje nakon poraza :oops:
U dva si posta spominjao kako ja želim da vi završite na prvom mjestu samo da nebi "škutori iz Hercegovine" (kako si naveo tad), a sad me nazivaš prelivodom.Još ti ja lijepo napisah neki dan kako vam je forma u padu, kako nafakaški dobiste neke bodove i da će se to vjerovatno morati negdje vratiti.Sad valjda možeš malo jasnije razlučiti da vam nakon današnjeg poraza i Evropa visi opasno.
Odmori malo nakon današnje duboke i bolne penetracije koju vam je izvršio Musa i kompanija i Boga moli da se dohavizate jer biste mogli ostati kratkih rukava na kraju :wave:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 apr 2016, 19:58

Raonffa je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Šta vi očekujete da napišemo kada pobjedimo npr. Sarajevo 0-3 u gostima? Dobro im ubili volju za fudbalom i Sarajevo veze sa životom nema ali oni su ipak trofejniji i uspješniji klub od Slobode? Pa jeste li vi normalni? Ne znam da se iko ikada poredio oko toga da li su uspješnjia sarajevska braća ili Sloboda.
Čekaj čekaj, samo da razjasnimo nešto, kao prvo to vi počeli podjebavati tek kad ste Sarajevo uzeli u kupu?

I druga stvar:

To vi niste još ljetos na silu podyebavali Želju i Velež? To niste ljetos pričali "Kakav Željo, niste više veliki klub slijedi vam borba za opstanak, sada je Sloboda IN", nije bilo takvih komentara? Nemoj me tjerati pinoglavi da ti vadim postove navijača Slobode sa Prepucavanja od prošlog ljeta.

"Sloboda ima Azmira, Sarajevo Tana a Željezničar Hodžurdu i Dijatu" i tako te pošalice na račun transfera ljetos. Koji ste vi faktor u fudbalu da uopšte pomislite da ismijavate Želju?

Pa bolan ustat pa spomenut Želju, ustat pa spomenut. Da se ugasimo narednih 30 godina vi nas ne bi mogli stići po uspjesima, jesi ti svjestan toga?

Mislim ja ne znam jeste li vi svjesni koliko se vi provaljujete kad pokušavate da ismijavate Želju i Sarajevo, i normalno da će kao kontra reakcija doći to što dolazi u zadnje vrijeme.

Da se niste bespotrebno dizali i qurčili danas bi za vas navijalo 80% da uzmete titulu, a vako ako ima čovjeka van Tuzle i Zenice koji navijaju za vas ubij me. Proizveli ste negativnu reakciju ostalih zbog vašeg dizanja i sad trpite to, sami ste krivi.
Nek ste vi veliki faktor, dobro je i tebe sudžuka. Čuj ustati pa spomenuti one kriminalce :lol: Boli me qurac što smo proizveli negativnu reakciju, sve vidim kako vam pucaju čirevi i šta pišete i ovdje i na vašem forumu. Uostalom kad se Željo nalazi u zoni ispadanja šta očekuješ da pišemo, pa dobro i ako ispadnu golem je željkan? Daj opusti se malo, zajebavanja su sasvim uredu, a zajebavati klub koji te osramoti u 2 utakmice, koji ti prekine fantastični niz pobjeda i dobije te na prepunoj Grbavici onda se već tu naziru kompleksi koje pokušavate prebaciti tuzlacima. Toliko od mene sudžuka brate, ako ćeš pisati koliko je golem klub sa ispolitiziranim navijačima zaobidji me.
@prelivoda i ja sam to isto uradio kad nas je Željo pobjedio i to nema nikakve veze s tim da sam ti pisao da svi padaju u formi i da niko ne igra lijepo i da svi na guzove dobijaju. Ako imalo pratiš tog svog Želju i Zrinjski vidjeti ćeš da je ista situacija tj. da igre i lepršavosti nigdje nema. Poz.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 17 apr 2016, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 apr 2016, 19:59

Mi i da se nismo dizali svi bi navijali da mi ostanemo bez titule. Jer Tuzla odudara od Bosne ovakve i svi je mrze jer je normalna..

Bude nekad malo glume ali Sarajlije generalno nisu vidjeli Tuzle i svi je mrze redom dok ovdje to nije slucaj.

Vi hocete kao da mi glumimo male pa ako budete takvi i podvoljavali nam se navijat cemo da uzmete titulu. Eto navijajte za Zrinjski, vasa sramota ha ja.

Mene samo zanima zasto tolika mrznja prema Tuzli? Zasto su navijaci Zelje dosli na Kapiji i vrsili nuzdu?
Zasto navijaci Zelje i Sarajeva u svakom gradu budu regularni i onda u Tuzli dodju da naprave incident na utakmici?

Bezveze vam je to, fulali ste totalno gdje su vam pravi prijatelji. Navijajte za Zrinjski nije bitno, sami birate opciju. Oni su ko dobri, mi smo losi. Oni imaju dobre postupke za razliku od nas :lol:
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 17 apr 2016, 20:03, ukupno mijenjano 2 puta.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 17 apr 2016, 20:01

tuzlak1987 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Da moj klub nema trofeja ja zaista ne bih pokušavao ismijavati klubove koji imaju cirka 10 trofeja više od mog kluba i to samo na osnovu jedne sezone ili bolje rečeno dvije utakmice koje u konačnici možda ne budu značile ništa.

Fazon je sto vi ravnate velicine klubova samo po broju trofeja.. Zrinjski i Siroki svakako kada se sve sabere nisu veci klubovi od Slobode, klub su i navijaci i ljudi, postupci, ideologija i sve ostalo.

Zato je nama smijesno kada pokušavate nametnuti tu vasu kombinaciju 2+2 kada se vidjelo u uredjenom sistemu Jugoslavenskom kako ko stoji i gdje je kome mjesto.
Da se zakoni uvedu i sredi drzava Siroki i Zrinjski ne bi bili ni bilizu ovog nivoa..
Prijatelju, nema znači načina kako bi mogao poravnati Slobodu sa Željom i Sarajevom, znači nema nijednog jedinog načina a vi svim silama pokušavate baš to i zato kao što rekoh ispadate smiješni i zato vas ljudi podjebavaju danas ovdje.

Mjerilo veličine jednog kluba u većini slučajeva jesu osvojeni trofeji, možda Nottingham Forrest ima filozofiju al' ja nisam vidio da neko reče da su veći klub od Čelzija recimo.

Na stranu sad jesu li Široki i Zrinjski režimski klubovi ili ne, da li ih finansira politika, to me apsolutno zanima. Jedino što vama ide u prilog je 40, 50 godina igranja u Jugi što oni nemaju, eto ako je to glavni faktor za veličinu kluba onda ste veći klub od Širokog i Zrinjskog.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []