Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Cartman
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Cartman » 08 maj 2013, 11:46

Hvala mu za sve. Ako igraci ne razbiju Swansea za njega u nedjelju, onda ih treba sve otjerat.

Kako mi je samo zao...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 maj 2013, 11:48

Hebote zivot...Bice nama obicnim pratiocima fudbala tesko zamiliti United bez Fergusona, a da ne pricamo o navijacima Uniteda.

Svemu nekad dodje kraj, ali ovo je bilo dosta neocekivano i iznenadjujuce. Dobra stvar po klub je ta sto ce i dalje ostati uz isti i obavljati funkciju gdje ce moci utjecati na trenera i dovodjenje igraca, ali isto tako mislim da je njegov nasljednik vec sada osudjen na propast. Trener X moze samo izgubiti, a nikako ne moze dobiti...Bice to veliki pritisak i u svakom njegovom potezu ce se traziti tzv. dlaka u jajetu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 08 maj 2013, 11:50

frankqqqqq je napisao/la:nadajte se da će pristojan nasljednik doći na njegovo mjesto :)
Nadamo se, i to i ocekujemo, United je ozbiljan klub, i na njegovu klupu ce doci neko ko je provjeren i dokazan ;)

Favoriti su dvojac Moyes i Mourinho jer ih je znao spominajti i hvaliti SAF u kontekstu dobrog i kvalitetnog vodstva svojih timovaslika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 08 maj 2013, 11:52

Ne zayebajite? :shock: :shock: :shock:

Ova vijest me je totalno iznenadila, čak se i ja osjećam nekako čudno. Žao mi je. Mislio sam da će još ostati na klupi. :(

Još ne vjerujem u ovo. :?

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 08 maj 2013, 11:56

Moyes, Mourinho i Klopp najveci favoriti ;)

slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

JohnnyDinamitas
Kontakt:

Post Postao/la JohnnyDinamitas » 08 maj 2013, 11:57

Klopp nikako nemoze doci u obzir, situacija u dormundu je previse napeta trenutno, unfinished business s bayernom, i stalno ponavlja kako mu je vazno da se ugovori ispostuju i da ce sigurno ostati do 2016 godine u dortmundu.

Mourinho je prije dva dana rekao da ostaje u realu, ipak to nista ne treba da znaci. ali faktor chelsea igra veliku ulogu, mozda je potpisan vec predugovor i sl. Sanse su vece nego da ce Klopp doci.

Moyes je mozda i najrealnija opcija. na ljeto mu ugovor istice, deceniju je cekao na ovaj posao, mislim da bi pristao istog trenutka.

Solskjaer je isto realna opcija. Neko drugi mi ne pada na um. Mislim da ce biti Moyes.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 08 maj 2013, 11:58

SAF je napustio klupu jer ga je Howard Webb izdao.

Nemojte mi se naljutit :mrgreen:

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 08 maj 2013, 11:59

E ne mogu da vjerujem da se povlaci na kraju sezone , ogroman sok , sad je i pitanje ko je PRAVI nasljednik SAF-a .
Samo me strah da se ne desi da pocnemo mjenjati trenere kao Real ili Chelsea .

HVALA MU NA SVEMU STO JE DAO ZA UNITED I FUDBAL OPCENITO.

NAJVECI IKADA GGMU
Glory Glory Man United !!! :D

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 08 maj 2013, 12:00

Bit ce to jedan od najemotivnijih dana ne samo za navijace Uniteda nego za fanove ove prekrasne igre sirom svijeta. Ej, zamisli, igra United a na klupi nije SAF! ZBOGOM LEGENDO!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 08 maj 2013, 12:01

Početak ere
slika

:o
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 08 maj 2013, 12:03

MOYES je zanat učio od FERGIJA i jednom je izjavio da mu je on trenerski uzor...moyes je i sam škotlanđanin, i najvjerovatnije će on preuzeti united...

fergiju ne mogu halaliti izgubljen titulu iz 1999. godine, naravno govorim u sportskom smislu... :mrgreen:

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 08 maj 2013, 12:06

Cekajte ljudi to su nagadjanja kladionica isto kao i nasa. Nisu jos prave spekulacije krenule :mrgreen:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 maj 2013, 12:07

Moyesa lično ne bih volio, ali s obzirom da se pitamo ništa, ne bi me iznenadilo da on nastavi na mjestu Fergia :roll:

Sigurno velika odluka za donijeti, mada mislim da je to već davno riješeno i da se samo čekao kraj sezone kako ne bi uzdrmao momčad, teško će biti gledati nekoga drugog na tom mjestu, ali život je takav, morat ćemo se naviknuti, što prije to bolje za nas ;)

Sad mi nekako i ova titula pade u drugi plan, a i čitava sezona jer ovo je puno važnije za naš klub, ali barem znamo da će Fergie biti tu u klubu i sigurno pripomoći kad god zatreba sa savjetom i upustvima, tako da ćemo mi njega viđati još hvala Bogu 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 08 maj 2013, 12:12

Nije umro ljudi, sta ga oplakujete..al fakat ce i nama "obicnim" pratiocima fudbala biti cudno gledati united bez njega...nece united biti isti bez njega, to je sigurno, al to je veliki klub, naci ce i velikog trenera u njegovu zamjenu ;)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 08 maj 2013, 12:14

Ja sam ubijedjen da ce to biti Mourinho.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 08 maj 2013, 12:15

Sta reci ,tuzan dan za svjet nogometa zaista .Jedan od najvecih ,gospodina trenera u svijetu nogometa,koji je ikada krocio zelenim travnjakom ,odlazi u zasluzenu penziju.Fudbalski svjet tesko da ce u buducnosti imati ovakog trenera i da ce ikad vise i jedan trener ,imati ono sto je SAF.imao i bio u mnogim stvarima .Usao je u legendu,besmrtne,postavio nove standarde koje ce tesko ko moci oboriti i podici na veci level .

Sretno ko god bude novi trener..

Benop
Kontakt:

Post Postao/la Benop » 08 maj 2013, 12:16

Hvala ti SAF za sve ono što si pružio Unitedu i nogometu u cjelini. Ne mogu zamisliti kako će to sve biti u nedjelju. Sreća je što ostaje prisutan u klubu i sigurno je da će imati veliki utjecaj na sve što se dešava u Unitedu.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 08 maj 2013, 12:17

Što se tiče Mourinha,rekao sam na Chelsejevoj temi,ne bih imao ništa protiv njega,ali mi nije prvi izbor.Klopp bi mi vjerovatno bio prvi izbor,ali ako on nije dostupan,onda bi se tu vagalo između Moyesa i Moua..Mada,jedina pozitivna stvar,ko god da dođe bi trebala biti taj veznjak kojeg čekamo već par godina..
Očekujem protiv Swansea jednu od emotivnijih utakmica,Ferguson odlazi,Scholesa bi mogla zadesiti ista sudbina i slavi se titula..Valjda će biti i neka koreografija u čast najvećem treneru kojeg sam gledao.

Anon
Kontakt:

Post Postao/la Anon » 08 maj 2013, 12:19

Eto ga ljudi, dosao je i taj dan, mora se dalje krenuti, odlazi najveci svih vremena Sir Alex Ferguson...

Ne treba puno trositi vrijeme na pricanje o tome ko je bio i sta je bio, to svako zna, ne samo navijaci i simpatizeri Uniteda. Kada je izasla vijest da ide na operaciju kuka znao sam, **** me otac ako nisam, i odmah nesto Moyes se uskofrcio tako da je za mene ocekivano bilo nekako. Tuga je golema :( , ali dalje se mora...

Nasa institucija mora da i dalje postoji i da uz pravog covjeka na klupi nastavi ono sto je Alex poceo i izgradio, nadam se dostojnoj zamjeni. Po meni to bi bio Mourinho, stim sto je on ptica selica i ne bi bilo dobro mijenjati trenera svake 2 godine, drugi kandidat za mene je Solskjaer, Klopp nece doci nesto u meni govori, iako ga cijenim i smatram vrlo dobrom zamjenom.

Sto se tice Moyesa, ne znam sta da kazem, da li je on dostojan, veliko pitanje? Izgradio je lijepo everton, nikada nije imao novca za neke velike stvari, ali sta znam, mozda ni on ne bi bio los, kako god ovo ce biti najbutnije ljeto u Manchester United-u u zadnjih 50 godina sigurno, a mi se nadajmo najboljem.

ZBOGOM ŠEFE, DRUGI OČE
Glory Glory Manchester United

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 08 maj 2013, 12:19

Svi ciljaju na Moyesa i Murinja, al ima tu i Solsker meni bi bilo drago da i on dodje.Mada najvise bi volio da dodje Murinjo.
Manchester United!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.