RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Kupili smo ovu protiv Kaknja, završena je i protiv Orašja, sad za sad. Za dalje cemo da vidimo, ima se može se jbg 
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa tako je posteno priznati kao i jos neki tvoji na ovom forumu...A ne glumatat neki lazni moral i te price za malu djecu tipa "mi cemo posteno,nova uprava, ciribuciriba"...Svako ko malo prati nas fudbal zna odlično na kojim vrijednostima pociva blato federalke.... Kakvo crno postenje..Ostavite te price turistimaBabatunde je napisao/la:Kupili smo ovu protiv Kaknja, završena je i protiv Orašja, sad za sad. Za dalje cemo da vidimo, ima se može se jbg
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Stone Island
- Kontakt:
Ubijedio si nas. Dosta.staragarda je napisao/la:Pa tako je posteno priznati kao i jos neki tvoji na ovom forumu...A ne glumatat neki lazni moral i te price za malu djecu tipa "mi cemo posteno,nova uprava, ciribuciriba"...Svako ko malo prati nas fudbal zna odlično na kojim vrijednostima pociva blato federalke.... Kakvo crno postenje..Ostavite te price turistimaBabatunde je napisao/la:Kupili smo ovu protiv Kaknja, završena je i protiv Orašja, sad za sad. Za dalje cemo da vidimo, ima se može se jbg
Kazu u klubu ljudi ima jedan staragarda na forumu, on je inače inteligentan, poslušati cemo ga, zna onstaragarda je napisao/la:Pa tako je posteno priznati kao i jos neki tvoji na ovom forumu...A ne glumatat neki lazni moral i te price za malu djecu tipa "mi cemo posteno,nova uprava, ciribuciriba"...Svako ko malo prati nas fudbal zna odlično na kojim vrijednostima pociva blato federalke.... Kakvo crno postenje..Ostavite te price turistimaBabatunde je napisao/la:Kupili smo ovu protiv Kaknja, završena je i protiv Orašja, sad za sad. Za dalje cemo da vidimo, ima se može se jbg
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
-
narodniheroj
- Kontakt:
Juče sam poslom bio u Hercegovini i pažnju mi u prolasku kroz Vrapčiće privuče veliki parking preko puta stadiona. Svratim , reko da vidim baš šta to rade. Ostao sam zadivljen. bageri, kamioni, radnici sve se razmililo po stadionu, niko ne stoji. Mislim da će vam tribina iza gola biti veoma brzo završena.
Obiđem onda i pomoćni, vrhunski izgleda ono a možda me najviše oduševio izgled travnjaka na glavnom terenu
Pozdav i svaku sreću vam želim, ono kad čovjek vidi jasno mu je da ste na dobrom putu i ja vas već iduće godine očekujem u PLBIH .
Još jednom za sve urađeno veliki respekt

Obiđem onda i pomoćni, vrhunski izgleda ono a možda me najviše oduševio izgled travnjaka na glavnom terenu
Pozdav i svaku sreću vam želim, ono kad čovjek vidi jasno mu je da ste na dobrom putu i ja vas već iduće godine očekujem u PLBIH .
Još jednom za sve urađeno veliki respekt
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Radi se druze zestoko kao sto si vidio. Niko od nas ne ocekuje stadion preko noci ali za godinu dvi tri Velez ce imati kompleks medju prvih pet u drzavi sa svim sadrzajima. Nije iskljuceno da se uzme jos zemljista i napravi jos jedan pomocni i balon radi klime (pogotovo zimske) i organizacije priprema mnogih ekipa u obadva perioda. Sve je to u planu sto bi bio strasan izvor samofinansiranja kluba. Ide sada zapadna tribina sa restoranom na sprat,sobe sa medicinskom opremom,teretana i jos dosta toga. Ide nakon nje ogromna tribina suprotna centralnoj. Sve ce to biti pokriveno. Idu poslovni objekti u sklopu tribine,ide parking za 1000 mjesta preko ceste sve do jezera,ide led semafor medju najvecim u drzavi,idu reflektori,idu clanske,idu dresovi,ide fan shop u cernici u sklopu novih prostorija kluba. Pravo da ti kazem necemo ispast ali i da ispanemo zaboli nas racku jer se radi strasan posao i bit cemo u vrhu za par godina mnogo dugo. Mozda je to malo psihoticno za nas dzuturume koji mogu svaki trenutak pod zemlju ali saznanje da cemo tamo rahat otic i da ce svim crvenim narastajima ostat ono uz sto smo mi odrasli nam daje sesticu sa dopunskim. Ziv i zdrav bio brat moj i akobogda da se vidimo na grbavici za dvi godinenarodniheroj je napisao/la:Juče sam poslom bio u Hercegovini i pažnju mi u prolasku kroz Vrapčiće privuče veliki parking preko puta stadiona. Svratim , reko da vidim baš šta to rade. Ostao sam zadivljen. bageri, kamioni, radnici sve se razmililo po stadionu, niko ne stoji. Mislim da će vam tribina iza gola biti veoma brzo završena.
Obiđem onda i pomoćni, vrhunski izgleda ono a možda me najviše oduševio izgled travnjaka na glavnom terenu![]()
![]()
Još jednom za sve urađeno veliki respekt![]()
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
POZDRAV iz Zenice,vama je mjesto u pl i zelim vam sto brzi povratak,za dobrobit bh fudbala i svih simpatizera i navijaca,pohvale za rad na infrastrukturi,nadam se sto skorijem zavrsetku radova
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Hvala brato. Razmisljanje svakog normalnog navijaca. Na stranu onih 90 minuta gdje je razumljivo da cemo yebat majku i familiju jedni drugim ali zelje za ozdravljenje nekog kolektiva ili starog rivala zasluzuju postovanje i to je odlika pravog navijaca. Mnogo srece i Celiku da ostanete u ligi jer je ovo stvarno katastrofa. Nema lige bez Celika Veleza Borca Slobode. Mase su ljudi iza tih klubova samo je potreban posten rad je masa ne voli supljake i lopove. Dosta se kralo vise yebem im majku ustaDAGLAS123 je napisao/la:POZDRAV iz Zenice,vama je mjesto u pl i zelim vam sto brzi povratak,za dobrobit bh fudbala i svih simpatizera i navijaca,pohvale za rad na infrastrukturi,nadam se sto skorijem zavrsetku radova
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Hvala ovoj raji koja nas podrzava a navijaci su drugih timova.Ja licno volim vidit da svaki nas BiH klub napreduje,da stvara bolje uslove,da se navijaci brinu o svom klubu i da ga pomazu a razne nacine
.Zelim da imamo jaku ligu i posteno sudjenje pa ko bude najbolji u takvom okruzenju nek osvaja titule i ide u Evropu.Ni u snu ne bih volio nesto osvojiti a da to bude namjesteno ili kupljeno,ako posteno ne zasluzujemo 100 godina da nista ne osvojimo nema veze i ne trebamo .
Ova uprava radi posteno i zeli posteno(za razliku od mnogih klubova, ali i za razliku i od nas samih za ovo vrijeme poslije rata kada je i kod nas bilo svasta kao i u drugim klubovima).Nekome je to neshvatljivo (nakon dosta godina ocite prodaje i kupovine u BiH ligama)ali je tako i navijaci ih stoje iza toga i zelimo prvi krenuti sa tom praksom.Ako posteno ne izborimo PL iduce godine onda to znaci da nismo dovoljno dobri i neka nas onda tu koji ce mo **** u PL
Nikakve stele i nikakva sudijska pomoc nas ne interesuje i za to su svi navijaci 100 % pa makar ispali i u 3 ligu.Boze moj,moze se desiti da sudija recimo pogrijesi pa da damo neki gol iz sumnjive situacije ili nam dosude sumnjiv penal i slicno ,ali to bi se deslio samo njihovom greskom a nikako da smo to mi nesto kupili ili potplatili sudiju jer toga vise nema
.E sad ko hoce nek u ovo vjeruje a ko nece sta cu mu ja,ja mu to ne zelim crtati na tabli,nek malo saceka sam ce se uvjeriti u to
Sto kaze brat pastrmka,sve ovo ide pravim putem pa ovi stariji "pacenici" kao nas dvojica ako odemo u "vjecna lovista" prije nego dodje prava renesansa kluba bila to infrastrukturna ili rezultatska (a to je najdalje u petogodisnjem planu za stogodisnjicu kluba) barem ce mo tamo otici zadovoljni i sretni znajuci da je klub napokon izveden na pravi put i da ce ostati mladim narastajima da uzivaju u njemu.Do tada pomazemo klub i bodrenjem i financijski i radnim akcijama volonterski i svakim drugim nacinom.
Moj zivot je VELEZ 24/7
nista me drugo ne interesuje
Ova uprava radi posteno i zeli posteno(za razliku od mnogih klubova, ali i za razliku i od nas samih za ovo vrijeme poslije rata kada je i kod nas bilo svasta kao i u drugim klubovima).Nekome je to neshvatljivo (nakon dosta godina ocite prodaje i kupovine u BiH ligama)ali je tako i navijaci ih stoje iza toga i zelimo prvi krenuti sa tom praksom.Ako posteno ne izborimo PL iduce godine onda to znaci da nismo dovoljno dobri i neka nas onda tu koji ce mo **** u PL
Nikakve stele i nikakva sudijska pomoc nas ne interesuje i za to su svi navijaci 100 % pa makar ispali i u 3 ligu.Boze moj,moze se desiti da sudija recimo pogrijesi pa da damo neki gol iz sumnjive situacije ili nam dosude sumnjiv penal i slicno ,ali to bi se deslio samo njihovom greskom a nikako da smo to mi nesto kupili ili potplatili sudiju jer toga vise nema
Sto kaze brat pastrmka,sve ovo ide pravim putem pa ovi stariji "pacenici" kao nas dvojica ako odemo u "vjecna lovista" prije nego dodje prava renesansa kluba bila to infrastrukturna ili rezultatska (a to je najdalje u petogodisnjem planu za stogodisnjicu kluba) barem ce mo tamo otici zadovoljni i sretni znajuci da je klub napokon izveden na pravi put i da ce ostati mladim narastajima da uzivaju u njemu.Do tada pomazemo klub i bodrenjem i financijski i radnim akcijama volonterski i svakim drugim nacinom.
Moj zivot je VELEZ 24/7
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
I Travnik kad se vracao iz Hrvatske svratio do Ibre i izmedju ostalog pitanje "sta cemo za subotu, kako cemo " . Reko Ibro "fudbala, pa ko bude bolji" , pa na kraju jedva bod spasise. Mogli mi uzet hladno finu cifru, prvi bodovi nam nista nisu znaciliBabinho je napisao/la:pravnik1981 je napisao/la:[quote="kiki26"Ajde **** vise sa tim dogovorima koji vam je **** ne znam?? Vzada dogovori nakvi bola sta vam je ?? Sad ispade sve sto Velez do kraja dobije je dogovoreno.. Nema dogovora, 5-0 i prti za Kakanj.kiki26 je napisao/la:ZNATE DA VAM JE RUDAR UVIJEK BIO
RAK-RANA tako da ce vam biti teško jer realno tanka ste ekipa a ruku na srce ova naša igra od jučer je blago rečeno SRAMOTA ŽIVA ...
ali jučer na tekmi u Kaknju vidim predsjednika mladosti sa neki likom i pitam ko je kad vele iz Mostara tako da bi mogao biti jedan dogovor ..
POŠTO ZNAMO DA JE PREDSJEDNIK MLADOSTI MUSIJA DOBAR SA IBROM RAHIMICEM![]()
A ostalo pročitajte izmedju redova
AL ISKRENO JA BIH VOLIO DA SE VELEZ VRATI TAMO GDJE I PRIPADA A TO JE SAMI VRH TABELE U PREMIER LIGI!
Pozdrav ROĐENI!!!![]()
tako to ispada drug moj, svaku koju Velez dobije pricat ce da je kupljena a ove sto izgubi ce biti regularne da regularnije nemogu biti..tako ce se na kraju sezone isto pricat o opstanku Veleza kako je i to namjesteno tako da ti je bolje da se vec pripremis..nece takodje niko vjerovat da ce Velez biti kandidat za PL slijedece godine, pa kad vide da su se zajebali i da je Velez u vrhu opet ce krenut price kako je namjesteno, savez i politika gura velez silom nazad u PL i tako dalje...svak sve zna, a ustvari nigdje nikakvi dokaza nit ista, ali svak sve zna
...to ti je opcenito BH drustvo, svaki uspjeh neciji druge nervira, i naravno sve je nastimano i kupljeno oko tog uspjeha
..
Re: RE: Re: RSD Velež Mostar
Koliko je trajala dostava kad si narucivao?rodjak je napisao/la:ja sam narucivo,sve ide ko podmazano.Odes na stranicu,prebace te na Pay Pal uplatis,das im adresu i dres ce ti dooci kuci.Jedino se moze desiti da kasni malo posto je velika navala na dresove trenutno.Ugavnom nema nikakvih problema,a ako slucajno budes imo nekih problema onda ih kontaktiraj na fb stranicu kluba ili na E-mail i rijesen problem.Hvala ti sto si se sjetio i sto pomazes nas klub.I sam sam kupio zeljinu maicu kad sam iso gledati Zelju u Euro kupovima prije par godina kad ste igrali protiv onih Ceha (je li ono Viktorija bila vise se i ne sjecam )Uglavno hvala i pozdravdadoprso je napisao/la:Pozdrav momci. Jel iko narucivao dres preko neta? Inace sam navijac Zelje ali je nedopustiva situacija u kojem se velikan poput Veleza nalazi pa kontam da vam ubacim koju banku u kasu. Dres savrseno izgleda
ma traje sad malo duze jer je velika navala na dresove,fin disajn a nisu ni skupi tako da svi hoce sebi dres.Neki dan sam prico sa tipom blizak klubu,kaze da nema vise ni jedan u klubu,treba za dan-dva da dodje novi kontigent.Pa kontaktiraj ih na fb,ali ne vjerujem da ce ti za Sa doci prije od mjesec dana,ja sam u USA meni je islo i vise.pozz
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Registrovao sam se samo da kazem MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA
U subotu aBd nova tri boda.
VFC
U subotu aBd nova tri boda.
VFC
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Sutra kreće sezona ribolova. Lagano uknapovat i jedno i drugo

Velež i ribolov. Odavno navučeni ko na heroin

BISTRO ROĐENI I RAJA MOSTARSKA

Velež i ribolov. Odavno navučeni ko na heroin

BISTRO ROĐENI I RAJA MOSTARSKA
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Vraca se ponos Mostara. Armija veca iz dana u dan. Nek je ziva i zdrava mala Una. Prvo članska Veleža pa onda u knjige rođenih. Ma i ovo drugo lijepo zvuci![]()

Hajmo rođeni jos jace. Slabo je ovo . Moramo prebacit 2000
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Re: RE: Re: RSD Velež Mostar
Uf onda ima da se načekam. Živim u skandinaviji.. [ASTONISHED FACE] samo da dođu prije juna jer tad vjerovatno pićim za lijepu našurodjak je napisao/la:ma traje sad malo duze jer je velika navala na dresove,fin disajn a nisu ni skupi tako da svi hoce sebi dres.Neki dan sam prico sa tipom blizak klubu,kaze da nema vise ni jedan u klubu,treba za dan-dva da dodje novi kontigent.Pa kontaktiraj ih na fb,ali ne vjerujem da ce ti za Sa doci prije od mjesec dana,ja sam u USA meni je islo i vise.pozz
Rudar mora pasti! Idemo Rođeni!! Očekujem opet pun stadion.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Sretan rodjendan RA 36-ti po redu!
Ocekujem dobro ispunjen stadion i pobjedu za rodjendan RA.

Ocekujem dobro ispunjen stadion i pobjedu za rodjendan RA.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Pozdrav rođeni sa treće smjene,vidimo se sutra abd na tribini.
Ujutro oko 8,30 leći do 13,30 odspavat i pravac stadion.
Forzza Velež ...
Ujutro oko 8,30 leći do 13,30 odspavat i pravac stadion.
Forzza Velež ...
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
samo pobjeda dolazi u obzir ovaj put a Kakanjci dobro nam dosli,da se fino provedete kod nas ,da dobro navijate i bodrite svoj klub ali i da razmisljanje o nekim bodovima ostavite u iducim vasim utakmicama,jer ovdje sigurno od toga nece biti nista 
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.