Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Paraglajder
- Kontakt:
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
odma paljba po Caragera, kako divno, jos od Liverpoolovih navijaca
Liverpool dosta bolji u ovoj utakmici ... bilo bi nezasluženo da se poluvrijeme završi 1-1 ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Gledam i ne vjerujem,pa jos jedna stativa 

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
pa **** ti stative vise 

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- Paraglajder
- Kontakt:
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Jerane ,ovo nije pljuvanje nikakvo,ovo je samo kritika na njegov racun .. i nije ona bez razloga jbgQUARESMA 18<<< je napisao/la:odma paljba po Caragera, kako divno, jos od Liverpoolovih navijaca
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
pu yemebti ne sreću, pa do kad?
inače najbolje prvo poluvrijeme ove sezone, ali neshvatljivo koliko ne sreće ima ovaj tim. Suarez, Spearing, Adam, Skrtel i Enrique fenomenalni.
dvije stative, promašen penal, par fenomenalnih šansi propuštenih, van persie jedan jedini šut arsenala i gol, šta reći za Hendersona?
inače najbolje prvo poluvrijeme ove sezone, ali neshvatljivo koliko ne sreće ima ovaj tim. Suarez, Spearing, Adam, Skrtel i Enrique fenomenalni.
dvije stative, promašen penal, par fenomenalnih šansi propuštenih, van persie jedan jedini šut arsenala i gol, šta reći za Hendersona?

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Dominacija nad slabasnim protivnikom.
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
odlicno poluvrijeme sa nase strane steta za glupo primljeni go ali nadam se da nece stati i da ce nastaviti dominirati i u drugom poluvremenu
LIVERPOOL YNWA
Prvo poluvrijeme je bilo poprilicno zivo, Liverpool je dominirao, a trebao je doci do vodstva u situacijama kada Kuyt u dva navrata nije uspio ugurati loptu u gol. Ako Liverpool i drugo poluvrijeme odigra na ovom nivou ,onda pobjeda nebi trebala doci u pitanje . Inace,alkoholicar objasnio neke stvari . Steta sto u napadu nema nekog raspolozenog suigraca .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ma jarane svi su fenomenalni pa cak i Hendo al nemamo srece da ga j***š !hanniz je napisao/la:pu yemebti ne sreću, pa do kad?

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
O kojoj nesreći mi više pričamo ovdje ?hanniz je napisao/la:pu yemebti ne sreću, pa do kad?

O toj što je Henderson smotan i puca ko tetka kakva,što Suarez ne može pogoditi prazan gol (haj to manje više),što Kuyt i klapa ove sezone ne mogu zabiti gol iz penala taman da ga pucaju sa mola u more,što su nesposobni da prikucaju loptu,što je Carra ispada k'o amater pa Arsenal iz jedine akcije zabije gol ?
Da molim vas...
Dominiraju i realno trebali su voditi sa bar 2 razlike ali su nesposobni da zabiju gol i to je priča koja se ponavlja iz utakmice u utakmicu ove sezone.Da Koscielny nije zabio sam sebi gol nikad ga ovi ne bi zabili.

FK Pjetlovi
Pa dobro, hajde jednom ovoliko nesreće da imamo, dva put, pa čak i tri put, ali svaku yebenu utakmicu ovako, pa ovo nije normalno.SGLS je napisao/la:Ma jarane svi su fenomenalni pa cak i Hendo al nemamo srece da ga j***š !hanniz je napisao/la:pu yemebti ne sreću, pa do kad?

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Eh ovako..Prije svega da kazem da ne mogu opisat koliko mi je krivo sto ne vodimo,ja mislim da je ovo nase najbolje poluvrijeme ove sezone i imali smo nenormalno puno prilika ali eto-neda nam se ..
Nekoliko stvari koje su mi ostale u sjecanju :
1. Carragher. Jbt,nisam mogao vjerovat,frajer pusta covjeka da zabije gol.. Od tog momenta poceo sam molit Dragog Boga da se Agger sto prije vrati
2. Promasen penal. Koji je qrac nasim igracima pa da penala ne mogu zabit,jos odbijena lopta dolazi do Kuyta koji je udara ko po piccki
3. Hendersonov sut ( koji je bio ja mislim nakon Adamovog proigravanja ) . Nije on nju ni toliko lose sutnuo kako je Sczesny odbranio
4. Suarezova i ova stativa na kraju poluvremena. To je nemoguce objasnit,ali izgleda da je neko na nas bacio sihire.. Pa to je za ne povjerovat.. Svi oni jednog dana trebaju otic u kakvu humanitarnu organizaciju i dati velikih para kao sadaku jer ovako ocigledno ne moze
5. Suarezov veleslalom. Ma svaka cast majstore,jos jednom je potvrdio svoju klasu i moram istaci i to da je mozda i ponajbolji igrac na terenu.. Trci,bori se,dribla .. Samo jos gol mu treba i to je to.
6. Sczesny. Lik nije normalan.. Svakako da je najzasluzniji zato sto je 1:1 ..
Toliko od mene
Nekoliko stvari koje su mi ostale u sjecanju :
1. Carragher. Jbt,nisam mogao vjerovat,frajer pusta covjeka da zabije gol.. Od tog momenta poceo sam molit Dragog Boga da se Agger sto prije vrati
2. Promasen penal. Koji je qrac nasim igracima pa da penala ne mogu zabit,jos odbijena lopta dolazi do Kuyta koji je udara ko po piccki
3. Hendersonov sut ( koji je bio ja mislim nakon Adamovog proigravanja ) . Nije on nju ni toliko lose sutnuo kako je Sczesny odbranio
4. Suarezova i ova stativa na kraju poluvremena. To je nemoguce objasnit,ali izgleda da je neko na nas bacio sihire.. Pa to je za ne povjerovat.. Svi oni jednog dana trebaju otic u kakvu humanitarnu organizaciju i dati velikih para kao sadaku jer ovako ocigledno ne moze
5. Suarezov veleslalom. Ma svaka cast majstore,jos jednom je potvrdio svoju klasu i moram istaci i to da je mozda i ponajbolji igrac na terenu.. Trci,bori se,dribla .. Samo jos gol mu treba i to je to.
6. Sczesny. Lik nije normalan.. Svakako da je najzasluzniji zato sto je 1:1 ..
Toliko od mene

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Liverpool je odigrao jedno od boljih poluvremena ove sezone definitivno ali niste imali srece. Henderson kod situacije 1 na 2 (+ Suarez) vs Verminator lose reaguje a mogla je biti 100% sansa, Kuyt promasuje penal iz oba pokusaja pa isti igrac pogadja stativu, Suarez kao na PES-u prolazi ali brani Poljak odlicno. Topnici zabijaju u momentima kada nisu imali igru, odlican centarsut Sagne a Carragher pusta Robina koji to, logicno, koristi.
Zaista je Liverpool djelovao leprsavo, posebno Suarez koji pokazuje da je veliki igrac bez obzira na silne etikete (vampir, rasista, glumac...) koje nosi. Najbolje ga je mozda opisao Darko na SK, covjek sa odlicnom osjenom iz nogometa ali jedinicom iz vladanja!
Zaista je Liverpool djelovao leprsavo, posebno Suarez koji pokazuje da je veliki igrac bez obzira na silne etikete (vampir, rasista, glumac...) koje nosi. Najbolje ga je mozda opisao Darko na SK, covjek sa odlicnom osjenom iz nogometa ali jedinicom iz vladanja!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Što ne opalite koju izvan 16m ? Toliko prostora a niko da se sjeti puknuti po golu. 

Evo sad prikazaše statistiku, 21. put pogođen okvir gola i 4. promašeni penala u ligi.
8,3% iskorištenih šansi u ligi, to su tri razloga zašto smo 7. na tabeli.
8,3% iskorištenih šansi u ligi, to su tri razloga zašto smo 7. na tabeli.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ne govorim to samo zbog ove utakmice.. Nego,to je slucaj koji nas prati kroz citavu sezonuBosco je napisao/la:Penal smiješan, ali vodstvo zasluženo. Liverpool mnogo bolja ekipa dosad. Kenny zasad totalno nadmudrio Wengera.
To reći poslije nepostojećeg penala i onakvog gola je smiješno pa sve da ste pogodili još 3 stative i promasili 2 penala.moj uzor-S.G je napisao/la:Al mi stvarno nemamo srece
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Tako ti je to moramo se pomiriti sa tim **** mozda ce biti drugu sezonu vise srece ! Al da je to bio MAn umijesto Liverpoola bilo bi 6:1 !hanniz je napisao/la:Pa dobro, hajde jednom ovoliko nesreće da imamo, dva put, pa čak i tri put, ali svaku yebenu utakmicu ovako, pa ovo nije normalno.SGLS je napisao/la:Ma jarane svi su fenomenalni pa cak i Hendo al nemamo srece da ga j***š !hanniz je napisao/la:pu yemebti ne sreću, pa do kad?

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.