Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

solinas
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la solinas » 17 apr 2016, 20:03

tuzlak1987 je napisao/la:Mi i da se nismo dizali svi bi navijali da mi ostanemo bez titule. Jer Tuzla odudara od Bosne ovakve i svi je mrze jer je normalna..

Bude nekad malo glume ali Sarajlije generalno nisu vidjeli Tuzle i svi je mrze redom dok ovdje to nije slucaj.

Vi hocete kao da mi glumimo male pa ako budete takvi i podvoljavali nam se navijat cemo da uzmete titulu. Eto navijajte za Zrinjski, vasa sramota ha ja.

Mene samo zanima zasto tolika mrznja prema Tuzli? Zasto su navijaci Zelje dosli na Kapiji i vrsili nuzdu?
Ma nisu to sarajlije to je bio "pojedinac".
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 17 apr 2016, 20:03

Raonffa je napisao/la:Da moj klub nema trofeja ja zaista ne bih pokušavao ismijavati klubove koji imaju cirka 10 trofeja više od mog kluba i to samo na osnovu jedne sezone ili bolje rečeno dvije utakmice koje u konačnici možda ne budu značile ništa.

U tome je sva poenta sa Slobodom i sa Tuzlacima, ne možete sebi dati zapravo da se ravnate i mjerite sa Željom i Sarajevom na osnovu dvije utakmice. Zato vam se smijemo i mi navijači ta dva kluba i navijači svih ostalih klubova izuzev guznih vam havera Zeničana koji vas podržavaju jer i oni su malo bolja verzija od vas, poprilično se vole ravnati sa Željom, Sarajevom pa i Širokim i Zrinjskim a dosta su ispod ova četiri kluba.

Zato se i tripujete da vas svi mrze i furate tu priču u zadnje vrijeme a ustvari sami ste krivi za to, vi i vaše uzdizanje i poređenje za najboljim klubovima na silu.

Sumnjam da navijači Lestera porede svoj klub sa najvećim Engleskim klubovima, zato imam dojam da čitav svijet pa i cijela Engleska navija za njih.

Kakav klasicni spin? :lol: :clap:
Nema potrebe da se bilo s kim ravnamo, niti zelimo da se ravnamo. Mi vas yebemo vi opet za nas morate da navijate.
Ovdje nikad niko ne pomislja da se ravna ili da tezi prema sarajevskim timovima, poslije pobjeda to su bila klasnicna prepucavanja, podbadanja, prcanja kako hoces. Pa vi to prvi trebate znati barem je tako pravilo kod vas ko dobije derbi taj je superioran sljedecih nekoliko mjeseci.

Nego problem je taj sto vi zelite da svaki nas poraz pretvorite u nesagledivu tragediju, a mi ustvari samo kazemo yebiga i pruzimo ruku protivniku, te obje ekipe pocastimo aplauzom.
Tako je bilo protiv zelje, tako je bilo i danas protiv sb. Pa mi dok dajemo aplauz na kraju meca i dok dodjemo kucama pun qurac ljudi koji nemaju veze sa Slobodom a cesto niti sa protivnikom Slobode ovdje vec nekoliko stranica ispisu kako je to tragedija, tonu ladje , gotovo je .....
Mi ako vjerujemo u nesto, ako slavimo pobjede, docekujemo igrace srcano, ne znaci da idemo u takav vid krajnosti i kada izgubimo. To je vasa percepcija, zelja ili samo svijesni spin da to tako bude. Vecina nas se slozila da ce biti tragedija ( upravom smislu te rijeci) samo ako slucajno ostanemo i bez Evrope. To je moguce ali nije bas realno, realno je nesto sasvim drugo ;)
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 apr 2016, 20:04

solinas je napisao/la: Ma nisu to sarajlije to je bio "pojedinac".
Sa ovim si sve objasnio, toliko od mene na ovu temu. :tokralju:
Svim srcem želim vidjeti Široki u Europi a da tu ne bude 1 sarajevski klub, samo da im nervoza bude dupla s obzirom koliko mrze i Široki i Slobodu. A i Široki mi je draži od njih.
@sudžuka prije početka lige se digli? Mi koji smo pisali da se nadamo da ćemo se možda nekako uplesti u borbu za Europu? Sudžuka brate, nemoj
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 17 apr 2016, 20:07, ukupno mijenjano 3 puta.
Nad tobom sunce najljepše sja

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 17 apr 2016, 20:05

pinoglavi je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Šta vi očekujete da napišemo kada pobjedimo npr. Sarajevo 0-3 u gostima? Dobro im ubili volju za fudbalom i Sarajevo veze sa životom nema ali oni su ipak trofejniji i uspješniji klub od Slobode? Pa jeste li vi normalni? Ne znam da se iko ikada poredio oko toga da li su uspješnjia sarajevska braća ili Sloboda.
Čekaj čekaj, samo da razjasnimo nešto, kao prvo to vi počeli podjebavati tek kad ste Sarajevo uzeli u kupu?

I druga stvar:

To vi niste još ljetos na silu podyebavali Želju i Velež? To niste ljetos pričali "Kakav Željo, niste više veliki klub slijedi vam borba za opstanak, sada je Sloboda IN", nije bilo takvih komentara? Nemoj me tjerati pinoglavi da ti vadim postove navijača Slobode sa Prepucavanja od prošlog ljeta.

"Sloboda ima Azmira, Sarajevo Tana a Željezničar Hodžurdu i Dijatu" i tako te pošalice na račun transfera ljetos. Koji ste vi faktor u fudbalu da uopšte pomislite da ismijavate Želju?

Pa bolan ustat pa spomenut Želju, ustat pa spomenut. Da se ugasimo narednih 30 godina vi nas ne bi mogli stići po uspjesima, jesi ti svjestan toga?

Mislim ja ne znam jeste li vi svjesni koliko se vi provaljujete kad pokušavate da ismijavate Želju i Sarajevo, i normalno da će kao kontra reakcija doći to što dolazi u zadnje vrijeme.

Da se niste bespotrebno dizali i qurčili danas bi za vas navijalo 80% da uzmete titulu, a vako ako ima čovjeka van Tuzle i Zenice koji navijaju za vas ubij me. Proizveli ste negativnu reakciju ostalih zbog vašeg dizanja i sad trpite to, sami ste krivi.
Nek ste vi veliki faktor, dobro je i tebe sudžuka. Čuj ustati pa spomenuti one kriminalce :lol: Boli me qurac što smo proizveli negativnu reakciju, sve vidim kako vam pucaju čirevi i šta pišete i ovdje i na vašem forumu. Uostalom kad se Željo nalazi u zoni ispadanja šta očekuješ da pišemo, pa dobro i ako ispadnu golem je željkan? Daj opusti se malo, zajebavanja su sasvim uredu, a zajebavati klub koji te osramoti u 2 utakmice, koji ti prekine fantastični niz pobjeda i dobije te na prepunoj Grbavici onda se već tu naziru kompleksi koje pokušavate prebaciti tuzlacima. Toliko od mene sudžuka brate, ako ćeš pisati koliko je golem klub sa ispolitiziranim navijačima zaobidji me.

Ne pjeni, znam da te boli istina.

Za vas jesmo veliki faktor, zaista mnogo mnogo veliki.

Gledaj ovo citirano što si napisao, pa pogledaj ove postove ismijavanja Slobode, pa onda opet pogledaj ovo što si napisao pa opet pogledaj ismijavanje i sve tako dok ne nadođeš.

Željo se u junu nije nalazio u zoni ispadanja, znamo i ja i ti da ste se vi digli mnogo prije početka same lige.

Pazi brate, jedna utakmice ne briše godine i godine tradicije, to kad shvatiš biće ti lakše i manje ćeš da se nerviraš.

Pozdrav prijatelju.

@JohnCheese

Kao što sam već rekao, mnogo ste se vi više qurčili od običnog podbadanja nakon dvije pobjede protiv nas i Sarajeva.
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 17 apr 2016, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 17 apr 2016, 20:06

Jedan sarajevski klub ce otpast kako god okrenes,Siroki ima prelagan raspored!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 17 apr 2016, 20:08

pinoglavi je napisao/la:
solinas je napisao/la: Ma nisu to sarajlije to je bio "pojedinac".
Sa ovim si sve objasnio, toliko od mene na ovu temu. :tokralju:
Svim srcem želim vidjeti Široki u Europi a da tu ne bude 1 sarajevski klub, samo da im nervoza bude dupla s obzirom koliko mrze i Široki i Slobodu. A i Široki mi je draži od njih.
@sudžuka prije početka lige se digli? Mi koji smo pisali da se nadamo da ćemo se možda nekako uplesti u borbu za Europu? Sudžuka brate, nemoj
:urnebes: :urnebes: kompleks je preblaga riječ za ovo što vrišti iz tebe :njanjanja: :njanjanja:

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 17 apr 2016, 20:09

Svaka čast ovom Rudaru .Ljudi nemaju nikakve šanse ali igraju protiv svih 120 posto.
Ne popuštaju ni sekunde.Sve pohvale... :clap:

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 17 apr 2016, 20:09

Vidim poraz dosta teško pao.. A ne možeš suce i savez optužiti pa još je teže.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 17 apr 2016, 20:11

Kako netko moze reci da je Sloboda veci klub od Sirokog ili Zrinjskog,bore se za prvaka niti 3000 dusa na derbiju,a o trofejim da ne pricamo,mozda koji imaju tuzlanskog kantona ili sl.cuj Sloboda velik klub...puuu jeb...zivot
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 17 apr 2016, 20:12

Siroki danas tika-taka. :mrgreen:

Svaka cast :bow:
tuzlanska Sloboda

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 17 apr 2016, 20:13

Slobodu ubiše forumaši sopstveni.

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 17 apr 2016, 20:13

Jao ovih Tuzlaka pa bola bez para nema ni dara :lol: da vam nije tog amera ku..c bi vi išta bili, Želju,Sarajevo,Zrinjski,Široki podržavaju naj jači sponzori odnosno firme u državi(pogledaj sponzore pomenutih) i ti klubovi će uvjek biti tu pri vrhu dok je jakih sponzora biće i klub jak. Pravi dokaz ovog drugog djela polusezone je Željo promjenili cjeli roster eto ih odmah gore među prvih pet u polufinalu kupa,a na polu sezoni za Slobodom bili zaostajali 10 i više bodova ,a sad za vama na -4 msm Slobodom sve je to činjenica i dok je tako ova četvorka će biti u vrhu :zviz: ,a ako Azmir nastavi da ulaže možete i vi kao petoplasirani se uključiti :rol: i Olimpic je bio hit može se reć prošle godine sa osvajanjem kupa, a i na ligaškoj tablici su stajali pristojno :cool:

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 17 apr 2016, 20:17

E što ne mogu ovo kmečanje nakon svakog kiksa Slobode, sudije, Sarajevo, nekad Hercegovina sad Zrinjski, lobiranje, Savez i slično. Ne svi, naravno, ali ovi pojedini su i najglasniji. Kad već govorite o sudijskim greškama, zašto ne spominjete onaj faul nad Zebom na početku utakmice kad ga igrač Širokog nije dirnuo? A faul u zoni koja je idealna za Zebu, da je htio staviti loptu negdje stavio bi je ondje.
Sudije su općenito loše, preloše, ne znaju.

Čista pobjeda Širokog, poštena, izborena na terenu, koliko god sam ja prvi volio da su kiksali.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 17 apr 2016, 20:21

Ma Siroki nam ocitao lekciju iz nogometnih udzbenika.
Tko spomene sudjenje nije realan.
tuzlanska Sloboda

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 17 apr 2016, 20:22

Bit će golemo do kraja. Koja liga.... Moram isto da pohvalim publiku u Tuzli, za pljesak. :clap:
NK Široki Brijeg

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 17 apr 2016, 20:24

samirr je napisao/la:
brig je napisao/la:
samirr je napisao/la:Cestitke Širokom na pobjedi. Cist crveni karton je trebao dobiti Boris Pandza kao zadnji igrac odbrane.
ma ja
nije 1 crveni nego 2, 3 5 crvenih :lolno:

:damn:
nemoj gledati sa navijacke strane i sam znaš da ako zadnji igrac odbrane napravi faul da je to crveni karton !
Jeste ako napadač ide prema golu, ne guzicom okrenut prema golu.Dobro je ovo presudio, a sve ostalo je natezao za domaćina.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 17 apr 2016, 20:25

Cestitke Rudaru na posteno odigranoj tekmi. Svaka cast :tokralju:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 apr 2016, 20:26

narodniheroj je napisao/la: :urnebes: :urnebes: kompleks je preblaga riječ za ovo što vrišti iz tebe :njanjanja: :njanjanja:
Ne znam bgm, nisam 2 posta napisao kada smo pobjedili Sarajevo ili Zelju u gostima, vise onako iz obicne zajebancije i zato me cudi ovo svrsavanje navijaca cije je ekipe Sloboda ponizila. Ali ako ti kazes mora onda da jesam kompleksas. :thumbup:
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 17 apr 2016, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 17 apr 2016, 20:27

ceze je napisao/la:E što ne mogu ovo kmečanje nakon svakog kiksa Slobode, sudije, Sarajevo, nekad Hercegovina sad Zrinjski, lobiranje, Savez i slično. Ne svi, naravno, ali ovi pojedini su i najglasniji. Kad već govorite o sudijskim greškama, zašto ne spominjete onaj faul nad Zebom na početku utakmice kad ga igrač Širokog nije dirnuo? A faul u zoni koja je idealna za Zebu, da je htio staviti loptu negdje stavio bi je ondje.
Sudije su općenito loše, preloše, ne znaju.

Čista pobjeda Širokog, poštena, izborena na terenu, koliko god sam ja prvi volio da su kiksali.
Naravno da je cista, nije bio faul nad Zebom, to se tek kasnije na TV-u moglo jasnije vidjeti, nije bio crveni samo se nama ucinio u prvi mah, ljudi imaju 18 superkvalitetnih igraca za nasu ligu.
Svaka cast na tiki-taka igri. Musa odlican trener

Ne vidim gdje si vidio toliko abnormalno kmecanja u vezi same utakmnice. Pogledaj ciji navijaci pisu i o cemu se pise.
Nego puno srece u meraklijskom derbiju, ja cu predano i podjedanko bodriti i bordo i plave.
Nekako, poslije danasnjeg rezultata u Tuzli najpopularniji rezultat iz derbija ne ide vam bas na ruku niti jednin niti drugim. Uglavnom puno srece objema ekipama iz glavnog grada ;) :bih:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 17 apr 2016, 20:34

Nisam ni rekao da je abnormalno.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []