Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

GradKamena1
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la GradKamena1 » 17 apr 2016, 20:38

Imam osjecaj Slobodi da utakmicu sudi Husic i da je izgube da bi osuli paljbu po sucu !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 apr 2016, 20:40

ultra gitano je napisao/la:Jao ovih Tuzlaka pa bola bez para nema ni dara :lol: da vam nije tog amera ku..c bi vi išta bili, Želju,Sarajevo,Zrinjski,Široki podržavaju naj jači sponzori odnosno firme u državi(pogledaj sponzore pomenutih) i ti klubovi će uvjek biti tu pri vrhu dok je jakih sponzora biće i klub jak. Pravi dokaz ovog drugog djela polusezone je Željo promjenili cjeli roster eto ih odmah gore među prvih pet u polufinalu kupa,a na polu sezoni za Slobodom bili zaostajali 10 i više bodova ,a sad za vama na -4 msm Slobodom sve je to činjenica i dok je tako ova četvorka će biti u vrhu :zviz: ,a ako Azmir nastavi da ulaže možete i vi kao petoplasirani se uključiti :rol: i Olimpic je bio hit može se reć prošle godine sa osvajanjem kupa, a i na ligaškoj tablici su stajali pristojno :cool:
Ko je doveo te sponzore u Zrinjski? Da nije mozda HDZ BiH?

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 17 apr 2016, 20:41

Cocaine je napisao/la:Cestitke Rudaru na posteno odigranoj tekmi. Svaka cast :tokralju:
roki sredi da bude derbi regularan prica se da ste protiv Drine cuvali igrace za derbi..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

silvestar1
Kontakt:

Post Postao/la silvestar1 » 17 apr 2016, 20:42

hskzmostar je napisao/la:Kako netko moze reci da je Sloboda veci klub od Sirokog ili Zrinjskog,bore se za prvaka niti 3000 dusa na derbiju,a o trofejim da ne pricamo,mozda koji imaju tuzlanskog kantona ili sl.cuj Sloboda velik klub...puuu jeb...zivot
Sam sebi uskaces u usta s posjetom.Mi smo slavili titulu pred jedva 1000 ljudi protiv Mladosti i to je tuga i jad zato smiri tenzije ;)

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 17 apr 2016, 20:45

Cestitke Sirokom za mlacenje nasih guzova. Ova danas igra Slobode me podsjetila na onu "izbij-nabij" taktiku. Ljudi nas posteno uzeli i jos jednom im cestitam na tome. Imaju pravo da nas podyebavaju za posjetu, jer sam ocekivao barem 80 % popunjen stadion.

Vidim neki jedva docekali da Sloboda kiksa, a oni sami nam gledaju u ledja :D

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 17 apr 2016, 20:46

tuzlak1987 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Da moj klub nema trofeja ja zaista ne bih pokušavao ismijavati klubove koji imaju cirka 10 trofeja više od mog kluba i to samo na osnovu jedne sezone ili bolje rečeno dvije utakmice koje u konačnici možda ne budu značile ništa.

U tome je sva poenta sa Slobodom i sa Tuzlacima, ne možete sebi dati zapravo da se ravnate i mjerite sa Željom i Sarajevom na osnovu dvije utakmice. Zato vam se smijemo i mi navijači ta dva kluba i navijači svih ostalih klubova izuzev guznih vam havera Zeničana koji vas podržavaju jer i oni su malo bolja verzija od vas, poprilično se vole ravnati sa Željom, Sarajevom pa i Širokim i Zrinjskim a dosta su ispod ova četiri kluba.

Zato se i tripujete da vas svi mrze i furate tu priču u zadnje vrijeme a ustvari sami ste krivi za to, vi i vaše uzdizanje i poređenje za najboljim klubovima na silu.

Sumnjam da navijači Lestera porede svoj klub sa najvećim Engleskim klubovima, zato imam dojam da čitav svijet pa i cijela Engleska navija za njih.
Fazon je sto vi ravnate velicine klubova samo po broju trofeja.. Zrinjski i Siroki svakako kada se sve sabere nisu veci klubovi od Slobode, klub su i navijaci i ljudi, postupci, ideologija i sve ostalo.

Zato je nama smijesno kada pokušavate nametnuti tu vasu kombinaciju 2+2 kada se vidjelo u uredjenom sistemu Jugoslavenskom kako ko stoji i gdje je kome mjesto.
Da se zakoni uvedu i sredi drzava Siroki i Zrinjski ne bi bili ni bilizu ovog nivoa..

U nasoj drzavi nema niti Juventusa, niti Bayena niti Uniteda pa da nas vi gledate sa visine, uzeli ste nekih trofeja ali sigurno ih niste osvajali redovno kao te ekipe i zadnjih 100 godina. Imate po 10 oni imaju po 70.. Stoga Sloboda nije nikakav Bosanski Lester vec bitniji faktor u nasem fudbalu nego Lester u Engleskom zadnjih 50 godina.
Dobro si reko nebi bili ni blizu ovog nivoa, nego dva nivoa više od patriotskih probosanskih klubova koji su toj istoj državi dužni skoro 100 mil KM.PAPANE. :guz:
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 apr 2016, 20:46

Zao mi Slobode:( Dosli do potoka, a ne mogu se vode napiti :D

Samo me zanima, jel sudija kriv?

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 apr 2016, 20:46

samirr je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:Cestitke Rudaru na posteno odigranoj tekmi. Svaka cast :tokralju:
roki sredi da bude derbi regularan prica se da ste protiv Drine cuvali igrace za derbi..
Da su izgubili pisalo bi se kako je Rudar pustio svojima, ali ovako niko ništa. Još jedan dokaz da liga nije kako je pojedini predstavljaju, ipak ne kažem da nema svačega ali nije u tolikoj mjeri.
Nad tobom sunce najljepše sja

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 17 apr 2016, 20:48

silvestar1 je napisao/la:
hskzmostar je napisao/la:Kako netko moze reci da je Sloboda veci klub od Sirokog ili Zrinjskog,bore se za prvaka niti 3000 dusa na derbiju,a o trofejim da ne pricamo,mozda koji imaju tuzlanskog kantona ili sl.cuj Sloboda velik klub...puuu jeb...zivot
Sam sebi uskaces u usta s posjetom.Mi smo slavili titulu pred jedva 1000 ljudi protiv Mladosti i to je tuga i jad zato smiri tenzije ;)
Nije bila odlucujuca utakmica,kisa,Mladost Obarska dobro je bilo tad i 1000! :urnebes:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 17 apr 2016, 20:57

tuzlak1987 :rol: pa bola Nikšić držo Velež dok je bio na vlasti ko je vama kriv pa ŽIVOT=POLITIKA jučer-danas-sutra ,a i u bivšoj Yugi, jok eto stvorila se velika četvorka ono nako aha(Hajduk,Dinamo,Zvjezda,Partizan) naši klubovi ako nisi znao nisu još privatni već su građanska društva i grad odnosno politika koja ga vodi nalazi i traži te sponzore. jbga što vas taj vaš Imamović ne simpatiše okrenite se zelenima :mrgreen: :urnebes: vidiš kako u glavnom gradu sve funkcionira :thumbup: ili se izborite pa privatizujte klub i gotovo onda ćete imat adresu kome se obratit kad krene prema :thumbdown:

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 17 apr 2016, 21:32

ultra gitano je napisao/la:tuzlak1987 :rol: pa bola Nikšić držo Velež dok je bio na vlasti ko je vama kriv pa ŽIVOT=POLITIKA jučer-danas-sutra ,a i u bivšoj Yugi, jok eto stvorila se velika četvorka ono nako aha(Hajduk,Dinamo,Zvjezda,Partizan) naši klubovi ako nisi znao nisu još privatni već su građanska društva i grad odnosno politika koja ga vodi nalazi i traži te sponzore. jbga što vas taj vaš Imamović ne simpatiše okrenite se zelenima :mrgreen: :urnebes: vidiš kako u glavnom gradu sve funkcionira :thumbup: ili se izborite pa privatizujte klub i gotovo onda ćete imat adresu kome se obratit kad krene prema :thumbdown:
Kako to funkcionise u glavnom gradu sa zelenima? Niti jedan od 3 kluba nece biti prvak a vjerovatno ni jedna od titula nece u glavni grad.
Kosarka? Trebamo li pricati ko je dominantan? Rukomet isto tako.Sport u glavnom gradu je na niskim granama i to su cinjenice.Jos nesto ide ovome u prilog a to je da je jedan od klubova prodat nekom liku koji ne zna ni kako se zove isti klub.objasni mi sad kako funkcionise?

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 17 apr 2016, 21:37

J.ebem te meljo!
Zadnja izmjena: Memara, dana/u 17 apr 2016, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 17 apr 2016, 21:37

:lol: :lol: E cuj nezzz kako se klub zove,pa sloboda sto mu ne kazes :lol: :lol: :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 17 apr 2016, 21:39

Siroki i sloboda odigrali win win situaciju sloboda uzima kup yiroki je sada siguran za el vjerovatno otpada zeljeznicar. Posteni husic :D :D :D :) :) :)

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 17 apr 2016, 21:40

Kako arenasport kvalitetno radi pregled kola jelen super lige... Da nam je ovako nesto ;)
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 17 apr 2016, 21:43

Zrinjski prvak, Sloboda kup :salut:
Zeljkaneeee jbt cemo te!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 apr 2016, 21:44

oj zamisli strumfovi dobiju 2 0 u tz..
Mislim da ce Sloboda propasti, Azmir pobjeci a Vugdalic opet muda hrvatskoj lizati..
A fukara svako i nema, njima je svejedni. :D

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 17 apr 2016, 21:45

Muerte je napisao/la:Ovi jos kontaju da su senzacija, a ne vide levati da skoro svake sezonu bio po jedan uljez koji se borio/izborio za Evropu. Olimpic, Velez, Borac, Slavija, Modrica, Celik...
Spustite se malo
Borac? Koji bolan Borac uljez, sta je tebi? Jesi ti pri sebi? Borac uljez u borbi za Evropu? Pa Borac treba za titulu (BiH) da se bori, a ne za Evropu! A budale..
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 17 apr 2016, 21:47

samirr je napisao/la:
Muerte je napisao/la:Ovi jos kontaju da su senzacija, a ne vide levati da skoro svake sezonu bio po jedan uljez koji se borio/izborio za Evropu. Olimpic, Velez, Borac, Slavija, Modrica, Celik...
Spusti te se malo
Da ali taj uljez je par puta izvisio zbog licence gdje je cak i 9-ti znao ici u Europu.
A zeljo otkrili nedavno dug oko 2 miliona a redovno su dobijali licencu u tome je poenta.
Da kad se sjetim... Borcu sa 3. mjesta nema Evrope, a zato onaj iz donjeg dijela tabele ide... Totalni apsurd
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 17 apr 2016, 21:50

Evo kako funkcionira što se nogometa tiče 1 Željo i. Sarajevo vazda su u vrhu bh nogometa, imaju naj jače sponzore jer sve važnije firme su u glavnom gradu. Državne firme također su im sponzori msm ove pod kontrolom (Sda, Sdp, itd...)stranake koje su na vlasti od nezavisnosti BH u tom gradu. E sad ovo sa Tanom je isto neki dil tih istih koji upravljaju tim klubom, a upravni odboti dolaze iz gradskog vijeća znači oni su i odgovorni Šta oćes pa i u Hercegovini ima jakih firma što državnih što privatnih i sponzori su i Zrinjskom i Širokom i sad pogledaj od nastanka lige ta četiri kluba koliko su sve ukupno trofeja uzeli i ko ovih 14 godina postojanja lige izuzev jedne/dvi godine predstavlja BH u Europi.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []