Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Jel se setka Dzeko? O maj gos evo sAd prebaci vecc 2
:ugeek:
-
TakozvaniDijasporac
- Kontakt:
Uh al ce ih Bayern demolirati..najgore u svemu tome je sto Dzekson nece cijelu tekmu vidjet lopte..nema od koga!
Zadnja izmjena: TakozvaniDijasporac, dana/u 10 dec 2013, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
ja gledam do 5-0 i onda se prebacujem na Glatasaray
Ma sad se i ne setka, ceka na centru hocel doc lopta do njega. Ubi bayosedra je napisao/la:Jel se setka Dzeko? O maj gos evo sAd prebaci vecc 2![]()
![]()
:ugeek:
- Ponos Torina
- Kontakt:
Evo Richards odustao nece da sudjeluje u ovom debaklu
Dzeko i ti odglumi povredu,izadzi dok nije kasno...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
2 0 ljudi ih i dalje napadaju i tako ce bit do kraja jer ovi ne znaju spojit 3 pasa protiv ozbiljne ekipe
Ovo će biti potop epskih razmjera.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Richards igrac koji je usao u historiju kao igrac koji je najskloniji povredama. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
"VJEROVALO se da će za trenerom Robertom Mancijem Manchester City napustiti i Edin Džeko, te Samir Nasri. No, Džeko nije uspio dogovoriti transfer, a Nasrija nitko nije htio", piše novinar Rob Pollard za Mirror.
"Dobili su dozvolu za ostanak na Etihadu, ali su znali da je ova sezona njihova posljednja šansa da vrate naklonost navijača Cityja. I dok je Nasri sebi uspio osigurati mjesto u prvih jedanaest, Džeko je i dalje nezainteresiran i lijen", smatra Pollard i hvali Nasrija.
"Od nogometaša koji nije mogao diktirati igru Cityja, Nasri je postao pravo otkriće, te se vratio u velikom stilu."
Džeko je druga priča...
"Problemi od prošle sezone ga i dalje prate. Osjećaj ga često iznevjeri, igra Cityja mu ne odgovara, a na travnjaku djeluje nezainteresirano. Čak niti gol protiv Plzena nije proslavio", piše Pollard i zaključuje:
"Džeko će uvijek zabijati golove, ali ti golovi maskiraju njegovu užasnu igru. Odlazak u klub čiji stil igre mu više odgovara je u najboljem interesu i Džeke i Cityja."
"Dobili su dozvolu za ostanak na Etihadu, ali su znali da je ova sezona njihova posljednja šansa da vrate naklonost navijača Cityja. I dok je Nasri sebi uspio osigurati mjesto u prvih jedanaest, Džeko je i dalje nezainteresiran i lijen", smatra Pollard i hvali Nasrija.
"Od nogometaša koji nije mogao diktirati igru Cityja, Nasri je postao pravo otkriće, te se vratio u velikom stilu."
Džeko je druga priča...
"Problemi od prošle sezone ga i dalje prate. Osjećaj ga često iznevjeri, igra Cityja mu ne odgovara, a na travnjaku djeluje nezainteresirano. Čak niti gol protiv Plzena nije proslavio", piše Pollard i zaključuje:
"Džeko će uvijek zabijati golove, ali ti golovi maskiraju njegovu užasnu igru. Odlazak u klub čiji stil igre mu više odgovara je u najboljem interesu i Džeke i Cityja."
-
TakozvaniDijasporac
- Kontakt:
Meni se cini da je Dzeko za sad dosta aktivan, trudi se, trci, trazi loptu..ali naravno, nema on tu sad nekih lopti i tesko ce sam moci nesto napraviti naprijed ali neka on gleda na sebe...
ejsss šteta zbog ovoga pasa,od ovo malo jada i čemera u napadu jedini Navas nešto pokušava,Edin dosta aktivan al izgleda nikakve fajde
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Abou diaby don't like this!BIHfan je napisao/la:Richards igrac koji je usao u historiju kao igrac koji je najskloniji povredama.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ribery

neznam šta mi je gore gledat ovaj odvratni Bayern ili ovu nezaineteresovanost City-a 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Idi onda gledaj Kafa sa ukusom zene
Sent from my GT-P5100 using Tapatalk
Sent from my GT-P5100 using Tapatalk
Thomas Müller - Fußballgott
Bayern mo#e biti odvratan samo nezahvalnicima i zavidnicima..Ovo se zove moderni fudbal,organska ekipa kao Bayern bi ovako sazvakala veci broj top-ekipicaadisice je napisao/la:neznam šta mi je gore gledat ovaj odvratni Bayern ili ovu nezaineteresovanost City-a
Bayern je baš simpatičan, vrlo pogrešno je reći da su odvratni, no svako ima mišljenje; ali mi ovo palo na pamet kad sam pročitala tvoj post.adisice je napisao/la:neznam šta mi je gore gledat ovaj odvratni Bayern ili ovu nezaineteresovanost City-a
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
ovaj gol što je zabio David Silva, tu je trebao biti Džeko, to su lopte za centarfora
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
E jbm ti nisam rekao da su loša ekipa nego meni lično odvratna jbg šta ću ja
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
-
TakozvaniDijasporac
- Kontakt:
Ma mogu oni igrati najmoderniji fudbal i sazvakati sve jednu ekipu na svijetu ali oni su nesimpatizeri i ostace to..jednostavno njihovi glavni poput Höneßa i Rummenige-a kao neki igraci poput Lahma i Schweinsteigera odradili su svoje...to je moje licno misljenje (off topic)..idemo Dzeksonnnxinxee je napisao/la:Bayern mo#e biti odvratan samo nezahvalnicima i zavidnicima..Ovo se zove moderni fudbal,organska ekipa kao Bayern bi ovako sazvakala veci broj top-ekipicaadisice je napisao/la:neznam šta mi je gore gledat ovaj odvratni Bayern ili ovu nezaineteresovanost City-a
Trenutno korisnika/ca: Beduin, CAGarfia, MiranGlasnic i 36 gostiju.