NeretvanskaPastrmka je napisao/la:carapa je napisao/la:Cuj Ra na svakom gostovanju.Uzmi period od 2007. Pa na ovamo i vidjeti ces ko je koliko puta bio u Tz odnosno u Hercegovini.To sto ovaj bazdiran na 2litra Jacka po komentaru ovdje lupeta nema veze sa istinom.Nego buba i vi se lozite.
I da jedina grupa u BiH koja je izgubila udarni su zucari sa juga.Mislim na nekakav navijacki nacin.
Transove su gubili svi ali samo su zucari izgubili udarni.
Brato nije lupetanje kada ti 4000 davola skrsi grad,kad bjezis od manijaka u svom gradu,od hordi skidas udarni sa svoje tribine a ultrasi vam pale autobus,siluju po rodocu i nabijaju strah u kosti. Propustate rizicna gostovanja iako su placena a i na ova sigurnija tipa krupa vas ide po 25 u borbi za titulu. Nije to brato 2 litra dzeka to je istina i stipu ti RA. Vi bi se ugasili da je Sloboda bila u qurcu kojem je bio Velez. Oni su na svakoj tekmi bili zadnjih nekoliko sezona. Mozes im samo polabrnjat i naucit kako se voli svoj klub
Momak ti je objasnio.Ne znate gdje udarate malo crveni malo ljiljani malo Broz.
O kakvim ti djavolima pricas.Ja ti napisao daj mi konkretne cinjenice koliko su isti odradili gostovanja u tz i sjevero istocnoj bosni a ja tebi nasa gostovanja u hercegovini ti nekakve gluposti pises o zapaljenom autobusu.Znaci od 2007 god na ovamo.Mozes i period prije ako hoces.
A kad smo i kod toga sto ta tvoja grupica ne zapali kome sta?
Komsije vam se secu po centru gradu i kako im vi vratite?Organizujete skup na zapadnoj strani u cast josipa broza i marsirate sa jugo zastavama i na kraju to predstavljate kao uspjeh grupe.
Aj sad odg da si nekog "isprskao " dok otvaras 2. Bocu Jacka i 6.gajbu Heinekena dok ti 4 Cehinje puse a u tom vremenu g.uz.is 2 Slovenke.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.