Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Genghis
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Genghis » 03 mar 2012, 15:44

Pa Kenny je super odradio ovo , kako možete njega krivit, čitavo vrijeme su kontrolisali utakmicu, jedino je završnica loša, a eto čim je ubacio Bellamya , opali su u sredini, a još kad Caroll uđe, nisu se više sastali s loptom ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 03 mar 2012, 15:45

Šteta velika, da su barem remi izvukli. Ovako ostaje samo žal, a Liga Prvaka je sada dosta daleko, pa možda i nemoguća misija.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 03 mar 2012, 15:47

Genghis je napisao/la:Pa Kenny je super odradio ovo , kako možete njega krivit, čitavo vrijeme su kontrolisali utakmicu, jedino je završnica loša, a eto čim je ubacio Bellamya , opali su u sredini, a još kad Caroll uđe, nisu se više sastali s loptom ...
Super odradio? Šališ se? :lol:

Bolan imamo ih cijelo drugo poluvrijeme, umjesto da od 60' gurne Belamija u vatru umjesto Kuyta, on psuje pomoćnom sve vrijeme... :lol:

Kuyt ne može igrati 90 minuta, to bar svima treba biti jasno. Nismo mi nesretni nego ne znamo zaista, treba čestitati Arsenalu, došli su da se brane i da trče kontre, 2 prilike 2 gola, tako rade ekipe koje znaju šta hoće.
YNWA

nanek

Post Postao/la nanek » 03 mar 2012, 15:48

A sto 8 minuta ? Redsi su ih razvalili nije ovaj smijesni arsenal zasluzio ni boda da osvoji!

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 03 mar 2012, 15:49

Kenny je iskljucivi krivac za danasnji poraz. Njegova muda su manja od makova zrna. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 03 mar 2012, 15:49

Ne trebaju pojačanja, nikako, ma kakva pojačanja ljudi, sa ovim timom ćemo osvojiti EPL, šta vam je? :lol: Klocevi Downing i Henderson =36m funti, šta oni rade? da li oni uopšte nešta rade? koji k*rac su oni dovedeni? Adam, nije loš, ima kvaliteta, ali samo za klub kao što je Blackpool a ne Liverpool. Carroll je doveden, za šta? Da sjedi na klupi, te da biva ubačen u posljednjih 5minuta? I zato 36m funti, a šanse pošteno da ne dobije?
Yebem ti ovaj zamisao, da se napravi tim, pun igrača sa otoka, Suarez i Enrique su prava pojačanja i naravno ne dolaze sa otoka.
Svaka čast Arsenalu na pobjedi, Van Persie je pokazao kakav je majstor, a ne kao ove naše balerine. Stvarno ne pamtim kada sam vidio ovoliko glupih igrača na jednom mjestu.
I čestitam Carragheru, majstoru, dvije izvrsne asistencije za Van Persia, svaka čast majstore.
PS. Sreća prati hrabre, ove balerine uopšte nisu hrabre.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 03 mar 2012, 15:52

Paraglajder je napisao/la:
Genghis je napisao/la:Pa Kenny je super odradio ovo , kako možete njega krivit, čitavo vrijeme su kontrolisali utakmicu, jedino je završnica loša, a eto čim je ubacio Bellamya , opali su u sredini, a još kad Caroll uđe, nisu se više sastali s loptom ...

Bolan imamo ih cijelo drugo poluvrijeme, umjesto da od 60' gurne Belamija u vatru umjesto Kuyta, on psuje pomoćnom sve vrijeme... :lol:

Kuyt ne može igrati 90 minuta, to bar svima treba biti jasno. Nismo mi nesretni nego ne znamo zaista, treba čestitati Arsenalu, došli su da se brane i da trče kontre, 2 prilike 2 gola, tako rade ekipe koje znaju šta hoće.
Sad ti govorim ... eto uporedi igru Liverpoola nakon ulazka Bellamy-ja i Carolla sa igrom PRIJE njihovog ulazka ... ovo je dobitna formacija za Liverpool, nije Keny kriv sto Kelly maša lopte i što se Henderson usere ko grlica kad se približi na 20 metara ... Ja ne navijam za Liverpool (iako sam u ovoj tekmi navijao) , ali gledao sam ih prilično dosta puta ove sezone, i ovo je jedna od najboljih partija koju su odigrali ... ovako se igra protiv jačih ekipa, sa ovom formacijom i taktikom, a sa 2-3 špica neka se igra protiv Wigana, Swansea i sličnih ... Da ne bude zabune, nisam rekao da je Dalglish neki trenerski mag, ali danas je totalno nadmudrio Wengera, treba biti realan ...

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 03 mar 2012, 15:54

Genghis je napisao/la:
Paraglajder je napisao/la:

Sad ti govorim ... eto uporedi igru Liverpoola nakon ulazka Bellamy-ja i Carolla sa igrom PRIJE njihovog ulazka ... ovo je dobitna formacija za Liverpool, nije Keny kriv sto Kelly maša lopte i što se Henderson usere ko grlica kad se približi na 20 metara ... Ja ne navijam za Liverpool (iako sam u ovoj tekmi navijao) , ali gledao sam ih prilično dosta puta ove sezone, i ovo je jedna od najboljih partija koju su odigrali ... ovako se igra protiv jačih ekipa, sa ovom formacijom i taktikom, a sa 2-3 špica neka se igra protiv Wigana, Swansea i sličnih ... Da ne bude zabune, nisam rekao da je Dalglish neki trenerski mag, ali danas je totalno nadmudrio Wengera, treba biti realan ...
Ne možeš porediti igru nakon i prije ulaska ovog dvojica jer su ušli u igru pred kraj. Nigdje veze ti je poređenje al' eto... :D
YNWA

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 03 mar 2012, 15:54

Gubljenje vremena je citati postove u roku od 3h nakon tekme,necu komentirat tekmu jer nisam mogao gledati ali sam citao komentare na livescore i znam da smo bolji bili
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 03 mar 2012, 15:57

Dalglish je mogao u 95 da pravi izmjenu.Pa dajjjj moralo se ici prije sa tim izmjenama ljudi
"You'll Never Walk Alone"

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 03 mar 2012, 15:58

Ne znam sad sta da kazem, ali ako vam šta znači bili ste mnogo bolja ekipa i ekipa koja je trebala danas pobijediti, ali niste vi krivi jer nemate RvP u napadu i Šeznog na golu. :) I vjerujte, ako iko zna kako se sad posrano osjećate nakon što ste izdominirali protivnika i izgubili, onda to znaju navijači i simpatizeri Arsenala.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 03 mar 2012, 15:58

Pa dobro 10ak minuta je opet relativno fin period da se uoče neke razlike u igri, ali opet, to je neko moje viđenje, kao objektivan posmatrač smatram da je Liverpool danas nadigrao Arsenal i da je Kenny nadmudrio Wengera ... u svakom slučaju nije ovo daleko od ekipe dostojne LP-a ...

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 03 mar 2012, 16:03

Još jedna sezona bez lige prvaka, opet neće biti pojačanja, ali ako budu, to će biti igrači, slični i preplaćeni kao Henderson, Downing, takođe igrači od kojih nema nikakvih koristi Carroll, Adam.
EPL je jača iz sezone u sezonu, svi se odlično pojačavaju, osim Liverpoola, i da se nadam da će slijedeće sezone izboriti četvrto mjesto? nema šanse.
Imali su priliku kupiti Matu ovog ljeta, no na osnovu yebenog fake klipa na youtubeu, izabrali su Downinga.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 03 mar 2012, 16:04

Jos jedan autogol,jos jedan promasen penal i par pogođenih stativa...klasika :mrgreen: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 03 mar 2012, 16:04

steta bili smo 3x bolji al sta ces, vracamo se ko u prvoj polusezoni
i naravno ubjedljivo prvi po pogodjenim stativama - 21, o promasenim penalima ne treba pricat
Walk on, with hope in your hearts.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 03 mar 2012, 16:06

Ne treba nama RvP da ubaci loptu u prazan gol...
Iskreno, to moze svaka budala - zapravo ne bas svaka, evo vidjeli smo da Kelly ne moze :D

Bili smo "bolji" u drzanju lopte na sredini i nekakvim bezveznim ubacivanjima naprijed prema Suarezu...
Ako Liverpool zeli da ostane gigant engleskog i europskog fudbala onda mora PRESTATI sa dovodjenjem igraca tipa: Henderson , Carrol , Downing itd.
Cak smo ih platili kao neke zvijezde a za te pare smo mogli kupiti igrace sa kojima bi sad bili sigurno u top 4 a mozda jos i u borbi za titulu.

Nazalost, mislim da Kenny ne moze biti vise trener Liverpoola jer jednostavno nije za ovaj moderni fudbal, slabo se snalazi pa nije vodio neku ekipu 12 god. prije nego sto je dosao u Liverpool, jednom rijecju - NEMA POJMA.
Jeste on velika igracka legenda al' treba dovesti nekog dobrog trenera po mogucnosti sa strane kakav je Rafa ispocetka bio.

Jos su KK i DC rekli da nam ne trebaju pojacanja, ako stvarno tako misli onda nemam rijeci stvarno ne znam onda sa cim mu se glupost granici !

Sa ovim igrackim kadrom ne mozemo ni u borbu za LP a ne za nesto vise :S

eto toliko,volio bih vise konstruktivnih postova da vidim vasa misljenja nemojte povrsno pisati, dobro razmislite !
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 03 mar 2012, 16:11

Šta pričate gluposti !! ?? ovo je pobijeda bar iz mog vidika ! Pregazili smo arsenal iskljucivo u prvom poluvremenu u drugom je falilo malo gasa al de stas sad je lako biti pametan ! Arsenal je imao 2 prilike i dva gola ( cini mi se da je drugi pao iz offsieda ) mi smo imali kao i uvijek 10000 a iskoristilu smo 0 ( zato jer je gol bio djelo Koshelniya )
MOzda je Kenny zakasnio sa izmjenama kao i uvijek al sta cemo mozemo pricati bilo sta al nepije vode !
YNWA :)
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 mar 2012, 16:11

Opet onaj nas dan, kada igraci ne mogu ugurati **** loptu u **** gol, ali na kraju mozda je i bolje sto se ovako zavrsilo, jer do LP bi tesko dosli i da smo pobjedili, a psoto smo osigurali nastuo u evropi, lagano djedove poslati na tribinu i dati sansu djeci, da vidimo imal sta od njih...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 03 mar 2012, 16:18

Nije mi jasno kako se neko moze zaludjivati da dobro igramo, ono da nemamo srece konstantno itd.
NEMAMO POJMA ! Jeste li primjetili da se svi svjesno povuku na Anfieldu jer znaju da ne mozemo napraviti uzastopno par dobrih akcija i dati taj **** gol !

Manchester U. , Manchester C. , Totenham , Arsenal ... svi su se branili i rutinski odbranili ( pa jedino smo City pravo namucili )

Igrati dobro znaci, stvarati akcije i DAVATI GOLOVE ... a mi u 26 utakmica dali 30 golova, ma sramotno ba.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 03 mar 2012, 16:21

BeyKopites je napisao/la:Ne treba nama RvP da ubaci loptu u prazan gol...
Iskreno, to moze svaka budala - zapravo ne bas svaka, evo vidjeli smo da Kelly ne moze :D

Bili smo "bolji" u drzanju lopte na sredini i nekakvim bezveznim ubacivanjima naprijed prema Suarezu...
Ako Liverpool zeli da ostane gigant engleskog i europskog fudbala onda mora PRESTATI sa dovodjenjem igraca tipa: Henderson , Carrol , Downing itd.
Cak smo ih platili kao neke zvijezde a za te pare smo mogli kupiti igrace sa kojima bi sad bili sigurno u top 4 a mozda jos i u borbi za titulu.

Nazalost, mislim da Kenny ne moze biti vise trener Liverpoola jer jednostavno nije za ovaj moderni fudbal, slabo se snalazi pa nije vodio neku ekipu 12 god. prije nego sto je dosao u Liverpool, jednom rijecju - NEMA POJMA.
Jeste on velika igracka legenda al' treba dovesti nekog dobrog trenera po mogucnosti sa strane kakav je Rafa ispocetka bio.

Jos su KK i DC rekli da nam ne trebaju pojacanja, ako stvarno tako misli onda nemam rijeci stvarno ne znam onda sa cim mu se glupost granici !

Sa ovim igrackim kadrom ne mozemo ni u borbu za LP a ne za nesto vise :S

eto toliko,volio bih vise konstruktivnih postova da vidim vasa misljenja nemojte povrsno pisati, dobro razmislite !
Mozes ti dovest milion pojacanja, ali mi smo izgubili ove sezone bodova i bodova jer nismo imali srece (kako drukcije nazvat ovo danas). Od prve utakmice pa nadalje...
Walk on, with hope in your hearts.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.