Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Dobio je dosta duela Dzeko sa Danteom i Boatengom.
-
Boskvalitet
- Kontakt:
http://atdee.net/72251/watch-bayern-mun ... ester-city" onclick="window.open(this.href);return false;
eto vam link momci
eto vam link momci
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
solidan za sada. Dante mu ga sipu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Gledajući onu prvu utakmiocu protiv Bayern-a, Dzekson puno bolje igra. Ako nista, dobio je vecinu duela, za razliku od prosle tekme. Eh, sad..nije imao sansi...vezni red shitty-a ne čini svoje...Bayern je fkt prejak...Nadam se da će dati u drugom...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
dobar je danas,gradi loptu,djeli je bocnim igracima.
Dobar Dzeko u prvom poluvremenu..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Džekson pokazuje želju i borbenost. Šta više se ne može očekivati od napadača koji ovisi o veznom redu - a City-jev vezni red je trenutno katastrofalan.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Dobar, bori se još da ga zavali...
Džeko igra veoma dobru utakmicu i jedan je od najagilnijih igrača kod City-a.
ma bjezi skoro napad kad je bio po lijevoj strani on se otvorio MIlner se zabi u BAjernovog igraca svi nesto hoce da se pokazu i onda useru akciju..Nije los Dzeko samo mogo bi zakrvit sa Danteom vec par puta su mnogo nabrijani u duelima..
To se traži.zgembo89 je napisao/la:samo mogo bi zakrvit sa Danteom vec par puta su mnogo nabrijani u duelima..
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dzeko dobar, bori se. Dobi je dosta zracnih duela sa Danteom i Boatengom. Jos ovo krunisati golom 
Ali bayern masinerija, najbolja ekipa trenutno.
Ali bayern masinerija, najbolja ekipa trenutno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
dobro prvo poluvrijeme, agilan je, trudi se, sljedeca lopta koju primi Dzeko je go za City 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- plavalokomotiva
- Kontakt:
I Dzeko poceo da grize 
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
-
edgardavids
- Kontakt:
Dobar Edin, siguran sam da ni taj famozni Negredo koji grize po terenu ne bi ništa više pokazao u ovakvom stanju na terenu. Džeko dosta spušta lopta, dosta duela dobio, evo sad imao solidan šut, ali nije on kriv što mu je ekipa ****, na mandžinom mjestu Edin bi bio najbolji strijelac LP.
-
TakozvaniDijasporac
- Kontakt:
DZEKO JAK KO ZEMLJA!!
ono ako je bio Penal ja stvarno neznam.....
zasto ne?xinxee je napisao/la:ono ako je bio Penal ja stvarno neznam.....
Trenutno korisnika/ca: BiH26, Burberry46, Frankie, MostarReds22, Shategabri, Sheyi i 59 gostiju.