FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da je se prvo kutarisati egzistencijalnog pritiska, lako ćemo onda za rezultatski.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
ovaj odgovor Cvike je pokazatelj da se kreće od nule i dokaz da ublehasi kao sto je i sam Cviko više nisu dobrodosli. Kad se formira nova skupština mislim da krece vrijeme zdravije atmosfere u klubu i nadam se da se neće više desavati da kandidati kao što je Cviko, alispahic i co.. biti uopste predmet evaluacije za neku struku u klubu. Za njih je ovaj gospodin Van basten u svemu.Samo jos nekog zdravog SD i dobar feedback od ljudi kojima je ponudjeno da budu NO i bice sve ok.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Golman mog djetinstva i Panini sličica Italija '90
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Cviko kad je rekao da bi radije u reprezentaciju pozvao Šabanadžovića nego Demirovića sve je bilo jasno. Isti taj je pljuvao Misimovića, savez samo zato jer su ga otpustili i jer nije dobio Zvjezdanovu poziciju.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Bas Allaha milijevapolutka je napisao/la: ↑18 jun 2021, 12:25e čuj Cvike da su bolji uslovi odmah bi se prihvatio posla![]()
![]()
pa da su bolji uslovi ti ne bi bio ni kandidat

I cuj zvao on Badzaka. Opet Badzak znaci tu se vrzma.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ajd nesto ce nauciti golmane cekamo da vidimo analizu brace sta forsira uspjesi i ostalo
- lijevapolutka
- Kontakt:
ja ga se sjećam kad je vodio lokomotivu, prije 7-8 godina. drugi završili u ligi
moSa ljoŽe
Ne treba nama nikakav NO,totalno ne bitna funkcija trenutno.droba je napisao/la: ↑18 jun 2021, 12:30ovaj odgovor Cvike je pokazatelj da se kreće od nule i dokaz da ublehasi kao sto je i sam Cviko više nisu dobrodosli. Kad se formira nova skupština mislim da krece vrijeme zdravije atmosfere u klubu i nadam se da se neće više desavati da kandidati kao što je Cviko, alispahic i co.. biti uopste predmet evaluacije za neku struku u klubu. Za njih je ovaj gospodin Van basten u svemu.Samo jos nekog zdravog SD i dobar feedback od ljudi kojima je ponudjeno da budu NO i bice sve ok.
Novi UO,sad i odmah,njihova nesposobnost i laganje igracima je glavni i osnovni problem ove polusezone i trenutnog stanja.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Trener, check
Dresovi, ?
Hocemo li opet cekati mjesec+ da dobijemo novu garnituru?
Dresovi, ?
Hocemo li opet cekati mjesec+ da dobijemo novu garnituru?
Slusao sam ovaj podcast sa Ivkovicem prije nekoliko dana. Naravno nisam mislio da ce ista biti kod nas. Ali eto sretno mu, treba covjeku dati podrsku koliko je moguce.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ublehaš Cviko reče da je s Badžakom razgovarao. 

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Šta ćeš mu bolan sad ponuditi osim desetak miliona dugova, raspada po svim mogućim šavovima, navijače koji su podijeljeni gore nego šiti i suniti?! Njega tvoja zemljurina ne zanima koji ce mu qurac, osim naravno ako taj investitor nije Tibra, Aydin Olgun i slični hoštapleri, dakle investitor se traži dok si zdrav, dok imaš snage, ideje i energije i dok nisi baš skroz na skroz zglajzo, kao npr. Sarajevo što je sa Tanom uhvatilo zadnji voz. Ovo sad je situacija za Merhameta, pa Olimpik je trenutno sto puta uređeniji klub od Želje, o čemu mi pričamo?Suštinski si u pravu, ali, mislim da smo daleko od toga da nemamo šta ponuditi potencijalnom investitoru.
Samo što treba promjeniti statut i ponuditi to ljudima.
Gdje ima to
pustite se Cvike, hvala Bogu pa nije on trener 

-
- Kontakt:
Postao je prvi trener koji je iz HNL-a ispao s tri različita kluba. Dogodilo mu se to u sezoni 2009./2010. s Međimurjem, u sezoni 2018./2019. s Rudešom i s Interom ove sezone.lijevapolutka je napisao/la: ↑18 jun 2021, 12:36ja ga se sjećam kad je vodio lokomotivu, prije 7-8 godina. drugi završili u ligi
Sretno Šefe!!!
Radije bih te vidio na golu, umjesto ovih balvana..
Radije bih te vidio na golu, umjesto ovih balvana..
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Bitno je da krenemo ako imamo zelju da se uopste takmicimo. Sastaviti ekipu kojoj mozes redovnije davati plate i gurati neke mladje da probamo koga prodati na zimu. Vjerovatno cemo mi i mijenjati trenera tokom sezone jer je to tako kad si u donjem dijelu tabele.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, Amazon [Bot], Argentina, avalPacidoroP, AVNOJ, bvsic, DobriBosnjanin, ELDIABLO20, GIBRA, Google Adsense [Bot], Hrasno15, knoa, mamonelafo, Morgen19, PeppermintSA, perodeformero, Proximic, Railwayman30, Tarapi, UltraSa46 i 223 gosta.