FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U utorak bi karte trebale biti u prodaji. Za naše navijače je ostavljen sjever, jug i istok, na zapadu će biti ovi njihovi idioti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ZlatnaDolina
Zapad nije u funkciji, a gostujuci idu na jugHigh je napisao/la:U utorak bi karte trebale biti u prodaji. Za naše navijače je ostavljen sjever, jug i istok, na zapadu će biti ovi njihovi idioti.

1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
Ipak ce biti,sta nam mogu,rusimo standarde UEFe.Uzimamo tri tribine a gostima neuslovni zapad.ZlatnaDolina je napisao/la:Zapad nije u funkciji, a gostujuci idu na jugHigh je napisao/la:U utorak bi karte trebale biti u prodaji. Za naše navijače je ostavljen sjever, jug i istok, na zapadu će biti ovi njihovi idioti.
Sram nas bilo.

Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
Ne lupetaj gluposti, zapad će biti otvoren samo za njihove navijače, barem jedan dio ove tribine. Ostale tribine idu nama.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- zasarajevo
- Kontakt:
- ZlatnaDolina
Pametnjakoviću to se fino kaže, kulturno, sta se pališ odmah?? znam da je zapad uvijek zatvoren iz nama svima poznatih razloga, ako ce samo za gostujuce biti otvoren a nece ih biti vise od 300. onda je i nekako ok., mislio sam da ce cijeli zapad biti otvorenHigh je napisao/la:Ne lupetaj gluposti, zapad će biti otvoren samo za njihove navijače, barem jedan dio ove tribine. Ostale tribine idu nama.

1921'
UEFA = MAFIJA
UEFA = MAFIJA
-
- Kontakt:
ja mislim da je krupinac zadnji zabioramiral je napisao/la:Nije Sigma...dr.van nostrand je napisao/la:Sigma Olomoucmostar_mo je napisao/la:1-0 jeste jedan od najgorih rezultata ali koliko se sjećam Sarajevo je prije nekoliko godina prošlo nekoga poslije 0-1 na strani ..odigrali su mudro , zabili pred kraj tekme ..otisli u produzetke i prosli na penale ...ne mogu se sjetiti tacno ko je bio ..da nije Helsinborg?
Prva tamo je bila 2:1 za tim iz Olomouca, u revanšu su oni poveli, a naši do kraja uspjeli dati 2 gola.. otišlo se u produžetke i na penale mi prošli, golman im se zvao Vaniak i jako je padala kiša, Pelak dao zadnji za nas iz penala.
Da, Krupinac je, ja nikada vise u zivotu nisam pokis'o k'o tada, ali je bilo ludilobordobijeli je napisao/la: ja mislim da je krupinac zadnji zabio

@ zasarajevo, ja očekujem najmanje 18 000 na Koševu.
Vidim tj. citam da dosta ljudi navijaca iz Tuzle, Mostara, Zenice pa cak i po koja komsinica razmislja da dodje a neki ce vjerovatno i doci na tekmu. Citam da je razlog ovaj trans u Sofiji, Srebrenica itd itd. i da zele da pomognu nama. Ako zelite doci bujrum to vam niko nemoze zabraniti al ako neko misli da pravi neki belaj nek ostane kuci bolje mu je. Jel treba da se moje Sarajevo kazni od nekoga ko ce da baci kamen i ko je ljut na povike i trans koji su bili u Sofiji. Svako ko nije clan Hordi zla nema pravo da pravi bilo kakav ekces, to neka radi kad bude igrao njegov tim ako hoce neka zapali sve, ma sta god hoce. Ovdje mozete ako zelite da gledate tekmu normalno kao i ostali ljudi ili da pjevate pjesme zajedno sa Hordama. To sto se desava nama kao klubu i nama kao navijacima nema potrebe da nas iko sveti samo moze da nam to bude podapinjanje nogu jer ovo nije nasa liga ovo je Evropa i tu nas ljudi posebno gledaju. kaznjeni smo i radi transa nedavno pa se niko nije od vas uhvatio za glavu. Dodjite al belaje niko ne smije da pravi od vas niti vam neko moze dati za pravo da se vi svetite nekome na racun Sarajeva. 

zvanican stav hordi zla ??ado-hz je napisao/la:Vidim tj. citam da dosta ljudi navijaca iz Tuzle, Mostara, Zenice pa cak i po koja komsinica razmislja da dodje a neki ce vjerovatno i doci na tekmu. Citam da je razlog ovaj trans u Sofiji, Srebrenica itd itd. i da zele da pomognu nama. Ako zelite doci bujrum to vam niko nemoze zabraniti al ako neko misli da pravi neki belaj nek ostane kuci bolje mu je. Jel treba da se moje Sarajevo kazni od nekoga ko ce da baci kamen i ko je ljut na povike i trans koji su bili u Sofiji. Svako ko nije clan Hordi zla nema pravo da pravi bilo kakav ekces, to neka radi kad bude igrao njegov tim ako hoce neka zapali sve, ma sta god hoce. Ovdje mozete ako zelite da gledate tekmu normalno kao i ostali ljudi ili da pjevate pjesme zajedno sa Hordama. To sto se desava nama kao klubu i nama kao navijacima nema potrebe da nas iko sveti samo moze da nam to bude podapinjanje nogu jer ovo nije nasa liga ovo je Evropa i tu nas ljudi posebno gledaju. kaznjeni smo i radi transa nedavno pa se niko nije od vas uhvatio za glavu. Dodjite al belaje niko ne smije da pravi od vas niti vam neko moze dati za pravo da se vi svetite nekome na racun Sarajeva.

Mislim da ti lupetaš gluposti, zapad NESMIJE biti otvoren zbog UEFA-e jer je proglašen neuslovnom tribinom zbog stolica!High je napisao/la:Ne lupetaj gluposti, zapad će biti otvoren samo za njihove navijače, barem jedan dio ove tribine. Ostale tribine idu nama.
U novi boj...
Ne lupa gluposti.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ljudi iz Uprave su to izjavili, ne vidim kojeg kurca se vi palite toliko oko stolica ? Informišite se malo, ovo nisam slagao ja, peti ili deseti, već rukovodstvo kluba poslalo informaciju za medije.
Bogami vi iskritikovali ovog Bajraktarevica a on vec dva gola u 2 tekme(predobar ucinak za veznjaka) 

Jagodić je kratko prokomentarisao i špekulacije što se njegovo ime veže za klupu Borca: „Ja sam ozbiljan čovjek, a moj je cilj samo Čelik u evropi i svaka priča oko toga se time završava.“ RESPECT :)
NEVER FORGET SREBRENICA!!!
NEVER FORGET SREBRENICA!!!
Samo sto to nije zvanicno da ce tako biti,nego eto kao poslat ce neki upit Uefi dali moze tako da se izvede toHigh je napisao/la:Ljudi iz Uprave su to izjavili, ne vidim kojeg kurca se vi palite toliko oko stolica ? Informišite se malo, ovo nisam slagao ja, peti ili deseti, već rukovodstvo kluba poslalo informaciju za medije.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dobar je on, samo nije nešto puno igrao dok je bio kod nas.Felixxx je napisao/la:Bogami vi iskritikovali ovog Bajraktarevica a on vec dva gola u 2 tekme(predobar ucinak za veznjaka)
- Cincinnatus
- Kontakt:
Imate cijeli mec ovdje na kraju stranice:
http://www.bigsoccer.com/community/thre ... 15/page-18" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bigsoccer.com/community/thre ... 15/page-18" onclick="window.open(this.href);return false;
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Gdje god budu stolice sa naslonjacima navijaci tu mogu biti smjesteni, makar bili na onoj travi izmedju tribina.
Pustite ****, provociraju namjerno da bi uzburkali atmosferu i bezveze jos gori sebi docek priredili.
Svi koji na utakmicu idu iz nekih osvetnickih namjera, neka ostanu kuci.
Pustite ****, provociraju namjerno da bi uzburkali atmosferu i bezveze jos gori sebi docek priredili.
Svi koji na utakmicu idu iz nekih osvetnickih namjera, neka ostanu kuci.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
sretno komsije nikad vise u zivotu nisam htio da pobjedite, doci cu i ja da vas podrzim
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Bing [Bot], johntravolta123, MSOZ101 i 31 gost.