FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 21 jul 2012, 17:44

U utorak bi karte trebale biti u prodaji. Za naše navijače je ostavljen sjever, jug i istok, na zapadu će biti ovi njihovi idioti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 21 jul 2012, 18:35

High je napisao/la:U utorak bi karte trebale biti u prodaji. Za naše navijače je ostavljen sjever, jug i istok, na zapadu će biti ovi njihovi idioti.
Zapad nije u funkciji, a gostujuci idu na jug ;)
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 21 jul 2012, 18:36

ZlatnaDolina je napisao/la:
High je napisao/la:U utorak bi karte trebale biti u prodaji. Za naše navijače je ostavljen sjever, jug i istok, na zapadu će biti ovi njihovi idioti.
Zapad nije u funkciji, a gostujuci idu na jug ;)
Ipak ce biti,sta nam mogu,rusimo standarde UEFe.Uzimamo tri tribine a gostima neuslovni zapad.
Sram nas bilo. :mrgreen:
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !

High

Post Postao/la High » 21 jul 2012, 18:42

Ne lupetaj gluposti, zapad će biti otvoren samo za njihove navijače, barem jedan dio ove tribine. Ostale tribine idu nama.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

zasarajevo
Kontakt:

Post Postao/la zasarajevo » 21 jul 2012, 18:44

Hoce li nas biti 20 000? 8-)
UEFA=MAFIA

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 21 jul 2012, 18:46

High je napisao/la:Ne lupetaj gluposti, zapad će biti otvoren samo za njihove navijače, barem jedan dio ove tribine. Ostale tribine idu nama.
Pametnjakoviću to se fino kaže, kulturno, sta se pališ odmah?? znam da je zapad uvijek zatvoren iz nama svima poznatih razloga, ako ce samo za gostujuce biti otvoren a nece ih biti vise od 300. onda je i nekako ok., mislio sam da ce cijeli zapad biti otvoren ;)
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 jul 2012, 18:47

ramiral je napisao/la:
dr.van nostrand je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:1-0 jeste jedan od najgorih rezultata ali koliko se sjećam Sarajevo je prije nekoliko godina prošlo nekoga poslije 0-1 na strani ..odigrali su mudro , zabili pred kraj tekme ..otisli u produzetke i prosli na penale ...ne mogu se sjetiti tacno ko je bio ..da nije Helsinborg?
Sigma Olomouc
Nije Sigma...
Prva tamo je bila 2:1 za tim iz Olomouca, u revanšu su oni poveli, a naši do kraja uspjeli dati 2 gola.. otišlo se u produžetke i na penale mi prošli, golman im se zvao Vaniak i jako je padala kiša, Pelak dao zadnji za nas iz penala.
ja mislim da je krupinac zadnji zabio

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 21 jul 2012, 18:49

bordobijeli je napisao/la: ja mislim da je krupinac zadnji zabio
Da, Krupinac je, ja nikada vise u zivotu nisam pokis'o k'o tada, ali je bilo ludilo 8-)

High

Post Postao/la High » 21 jul 2012, 18:50

@ zasarajevo, ja očekujem najmanje 18 000 na Koševu.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 21 jul 2012, 18:57

Vidim tj. citam da dosta ljudi navijaca iz Tuzle, Mostara, Zenice pa cak i po koja komsinica razmislja da dodje a neki ce vjerovatno i doci na tekmu. Citam da je razlog ovaj trans u Sofiji, Srebrenica itd itd. i da zele da pomognu nama. Ako zelite doci bujrum to vam niko nemoze zabraniti al ako neko misli da pravi neki belaj nek ostane kuci bolje mu je. Jel treba da se moje Sarajevo kazni od nekoga ko ce da baci kamen i ko je ljut na povike i trans koji su bili u Sofiji. Svako ko nije clan Hordi zla nema pravo da pravi bilo kakav ekces, to neka radi kad bude igrao njegov tim ako hoce neka zapali sve, ma sta god hoce. Ovdje mozete ako zelite da gledate tekmu normalno kao i ostali ljudi ili da pjevate pjesme zajedno sa Hordama. To sto se desava nama kao klubu i nama kao navijacima nema potrebe da nas iko sveti samo moze da nam to bude podapinjanje nogu jer ovo nije nasa liga ovo je Evropa i tu nas ljudi posebno gledaju. kaznjeni smo i radi transa nedavno pa se niko nije od vas uhvatio za glavu. Dodjite al belaje niko ne smije da pravi od vas niti vam neko moze dati za pravo da se vi svetite nekome na racun Sarajeva. ;)

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 21 jul 2012, 19:05

ado-hz je napisao/la:Vidim tj. citam da dosta ljudi navijaca iz Tuzle, Mostara, Zenice pa cak i po koja komsinica razmislja da dodje a neki ce vjerovatno i doci na tekmu. Citam da je razlog ovaj trans u Sofiji, Srebrenica itd itd. i da zele da pomognu nama. Ako zelite doci bujrum to vam niko nemoze zabraniti al ako neko misli da pravi neki belaj nek ostane kuci bolje mu je. Jel treba da se moje Sarajevo kazni od nekoga ko ce da baci kamen i ko je ljut na povike i trans koji su bili u Sofiji. Svako ko nije clan Hordi zla nema pravo da pravi bilo kakav ekces, to neka radi kad bude igrao njegov tim ako hoce neka zapali sve, ma sta god hoce. Ovdje mozete ako zelite da gledate tekmu normalno kao i ostali ljudi ili da pjevate pjesme zajedno sa Hordama. To sto se desava nama kao klubu i nama kao navijacima nema potrebe da nas iko sveti samo moze da nam to bude podapinjanje nogu jer ovo nije nasa liga ovo je Evropa i tu nas ljudi posebno gledaju. kaznjeni smo i radi transa nedavno pa se niko nije od vas uhvatio za glavu. Dodjite al belaje niko ne smije da pravi od vas niti vam neko moze dati za pravo da se vi svetite nekome na racun Sarajeva. ;)
zvanican stav hordi zla ?? :roll:

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 21 jul 2012, 19:16

High je napisao/la:Ne lupetaj gluposti, zapad će biti otvoren samo za njihove navijače, barem jedan dio ove tribine. Ostale tribine idu nama.
Mislim da ti lupetaš gluposti, zapad NESMIJE biti otvoren zbog UEFA-e jer je proglašen neuslovnom tribinom zbog stolica!
U novi boj...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 jul 2012, 19:18

Ne lupa gluposti.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

High

Post Postao/la High » 21 jul 2012, 19:18

Ljudi iz Uprave su to izjavili, ne vidim kojeg kurca se vi palite toliko oko stolica ? Informišite se malo, ovo nisam slagao ja, peti ili deseti, već rukovodstvo kluba poslalo informaciju za medije.

Felixxx
Kontakt:

Post Postao/la Felixxx » 21 jul 2012, 19:20

Bogami vi iskritikovali ovog Bajraktarevica a on vec dva gola u 2 tekme(predobar ucinak za veznjaka) ;)
Jagodić je kratko prokomentarisao i špekulacije što se njegovo ime veže za klupu Borca: „Ja sam ozbiljan čovjek, a moj je cilj samo Čelik u evropi i svaka priča oko toga se time završava.“ RESPECT :)
NEVER FORGET SREBRENICA!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 jul 2012, 19:25

High je napisao/la:Ljudi iz Uprave su to izjavili, ne vidim kojeg kurca se vi palite toliko oko stolica ? Informišite se malo, ovo nisam slagao ja, peti ili deseti, već rukovodstvo kluba poslalo informaciju za medije.
Samo sto to nije zvanicno da ce tako biti,nego eto kao poslat ce neki upit Uefi dali moze tako da se izvede to
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

High

Post Postao/la High » 21 jul 2012, 19:27

Felixxx je napisao/la:Bogami vi iskritikovali ovog Bajraktarevica a on vec dva gola u 2 tekme(predobar ucinak za veznjaka) ;)
Dobar je on, samo nije nešto puno igrao dok je bio kod nas.

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 21 jul 2012, 19:29

Imate cijeli mec ovdje na kraju stranice:

http://www.bigsoccer.com/community/thre ... 15/page-18" onclick="window.open(this.href);return false;
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 21 jul 2012, 19:32

Gdje god budu stolice sa naslonjacima navijaci tu mogu biti smjesteni, makar bili na onoj travi izmedju tribina.

Pustite ****, provociraju namjerno da bi uzburkali atmosferu i bezveze jos gori sebi docek priredili.
Svi koji na utakmicu idu iz nekih osvetnickih namjera, neka ostanu kuci.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 21 jul 2012, 19:46

sretno komsije nikad vise u zivotu nisam htio da pobjedite, doci cu i ja da vas podrzim

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Bing [Bot], johntravolta123, MSOZ101 i 31 gost.