PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

PiazzaGrande

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la PiazzaGrande » 08 sep 2016, 17:21

Športski pozdrav s vrha tablice.... iskreno, smarate non-stop istim glupostima, slabo je to, ništa.... čekam da dobijete " napad inteligencije" da možemo kvalitetno komunicirati ali izgleda da bi prije Godota dočekao....
Do tada :wave:

Jbg Rigi, žali bože vremena u ovoj raspravi sa ovim iz Sarajevske arabije, mogao sam pola brda okrečiti za ovo vrijeme....Brzo se stvrdne ova " krvava crvena" i " djevičanska bijela" a ja već zamutio u jupol kanti.... :D

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 sep 2016, 17:26

Naravno da cete reci da je glupa prica kad vas istina utuce! Smijesan klub kojem je Kreso Kordic najblize legendi sto imaju! Fudbalska sramota! Bolje da ne lijepimo onog Ultrasa kad odgovara za kog mu stari navija, paaaaa eto, zzaaa Veeeelez, tad su svi navijali za njih! :urnebes: Pa sta bi poslije?? Mogu misliti kako je ovim Ultrasima jarane, mi svi odrastali iduci na tekme sa svojim starim, amidzom, zajedno se radovali uspjesima kluba, pricaju nam o nekim starim tekmama itd, a njihovi navijali za klub kojeg oni mrze danas! :rol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 08 sep 2016, 17:30

ps. marka se baci i sarajliji
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 08 sep 2016, 17:32

Rigoletto je napisao/la:ps. marka se baci i sarajliji

Šta ćemo sa tuzlanskom sirotinjom ?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 sep 2016, 17:37

Mogu misliti kad se ovdje prepucavamo mi sa konama i Tuzlacima o rezultatima i tekmama iz Jugoslavije, mali Rigi i ostali trce ocu, taaatko, taaaatko gdje smo mi bili tada, gdjeee su nase tekmeee?? A starom u oku suza ljuta i u glavi mu odzvanja pjesma:

Bahati, bahati Željkan!
1946

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 08 sep 2016, 17:39

johnnyyK je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:ps. marka se baci i sarajliji

Šta ćemo sa tuzlanskom sirotinjom ?
dopusti da se ispravim, tuzlaku marku a sarajliji pastetu? :bih:

5:0, je.bal.i smo im majku :bih:

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 08 sep 2016, 17:43

To je to, ni Arapi ni SDA im ovoliko ne pomažu, šteta što nemaju ni trunke zahvalnosti...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 sep 2016, 17:46

Puse kurcic bivsem velikom Jugoslovenu i komunisti, covjeku koji se nije htio potpisati latinicom ni u sali, covjeku koji je predvodio korteo navijaca Veleza i ono ima obraza da pise o bilo cemu, o nekim arapima i SDA! :urnebes: Hajmo obojica pred starog i otpjevajte im Miiii smo raja iz Mooostara, da ljude malo popusti tuga sto navijaju za sportsko kopile, nek se sjete vremena kad su jos bili ljudi i navijaci! :rol:

STOP COVKETIZACIJI MOSTARCE NEJACI!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 08 sep 2016, 17:49

johnnyyK je napisao/la:To je to, ni Arapi ni SDA im ovoliko ne pomažu, šteta što nemaju ni trunke zahvalnosti...
ja sam velika srca, nagrada je moja na nebu. Svaki sarajevski malisan ce na velikom odmoru imat argetu i kiflu, to je moje obecanje :salut:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 sep 2016, 17:53

Uđes u prostorije ovih normalnih klubova u BiH, vidis na zidovima slike starih tekmi, slike legendarnih igraca kao Pape, Hase, Bukal itd. Uđes u prostorije Zrinjskog iz Mostara, na zidu slika Kresimira Kordica i Dragana Covica sa medaljom koju mu je Zrinjski onda poklonio! :urnebes: :urnebes:

#LazneLegende

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 08 sep 2016, 17:58

joker90 je napisao/la:Uđes u prostorije ovih normalnih klubova u BiH, vidis na zidovima slike starih tekmi, slike legendarnih igraca kao Pape, Hase, Bukal itd. Uđes u prostorije Zrinjskog iz Mostara, na zidu slika Kresimira Kordica i Dragana Covica sa medaljom koju mu je Zrinjski onda poklonio! :urnebes: :urnebes:

#LazneLegende
u pravu si, ovo je neki lazni osmjeh na njegovom licu. Znam ja kako pravi osmijeh izgleda, kad mali sarajlija pruzi svoje garave ruke a ja mu spustim onu konzervu. stop laznim osmijesima, ajmo iskreni osmijesi! <3

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 sep 2016, 18:00

Pa imaju legende, franjo džidić i velibor đurić :kafa:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 sep 2016, 18:03

Rigoletto je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Uđes u prostorije ovih normalnih klubova u BiH, vidis na zidovima slike starih tekmi, slike legendarnih igraca kao Pape, Hase, Bukal itd. Uđes u prostorije Zrinjskog iz Mostara, na zidu slika Kresimira Kordica i Dragana Covica sa medaljom koju mu je Zrinjski onda poklonio! :urnebes: :urnebes:

#LazneLegende
u pravu si, ovo je neki lazni osmjeh na njegovom licu. Znam ja kako pravi osmijeh izgleda, kad mali sarajlija pruzi svoje garave ruke a ja mu spustim onu konzervu. stop laznim osmijesima, ajmo iskreni osmijesi! <3
Svaka cast majstore! Hraniti gladnu djecu je dobro djelo! Pored malisana svog grada ti pomazes i nasim, to je za svaku pohvalu, pogotovo kad uzmemo u obzir kako si ti do tih para dosao mukotrpnim radom na plazama Makarse i okolnih mjesta. Ovo je tacno pokazatelj one price, da ce ti uvijek vise dati onaj ko je siromasan, nego ovi bogatasi i velikani. Covjek prodavao krofne i kukuruz po plazi i opet pomaze djeci, a ovi foteljasi ni da maknu! Rigotina velicino ljudska!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 08 sep 2016, 18:09

joker90 je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:

#LazneLegende
Svaka cast majstore! Hraniti gladnu djecu je dobro djelo! Pored malisana svog grada ti pomazes i nasim, to je za svaku pohvalu, pogotovo kad uzmemo u obzir kako si ti do tih para dosao mukotrpnim radom na plazama Makarse i okolnih mjesta. Ovo je tacno pokazatelj one price, da ce ti uvijek vise dati onaj ko je siromasan, nego ovi bogatasi i velikani. Covjek prodavao krofne i kukuruz po plazi i opet pomaze djeci, a ovi foteljasi ni da maknu! Rigotina velicino ljudska!
arapi su mala maca za mene, ja sam vas walter.
Je l' Sarajevo gdje je nekad bilo
il' se mome srcu ucinilo
je l' se sta promjenilo

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 sep 2016, 18:12

Ma ljudina si! Ja kad dođem u Zapadni Mostar, ne doniram djeci vala nista, doniram na drugom mjestu. Zato mali Ultrasi kad odem, cesto pjevaju ovu vasu pjesmu:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 08 sep 2016, 18:14

Više volim da Zrinjski pobjedi nego Sloboda
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 08 sep 2016, 18:16

Rigoletto je napisao/la: ja sam velika srca, nagrada je moja na nebu.
Raznesi se tebe mozda cekaju trebe, znas vec sto ;)
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 08 sep 2016, 18:18

MocMahale444 je napisao/la:
poceli su vam se i arapi po forumu pricinjavat :tokralju:

stize walter, držite mi se

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 08 sep 2016, 18:30

Besic je napisao/la:Više volim da Zrinjski pobjedi nego Sloboda
Zato što Sloboda vas puni ko crncuge Miu Khalifu. :think: :kafa:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 08 sep 2016, 18:30

Rigoletto je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:
poceli su vam se i arapi po forumu pricinjavat :tokralju:

stize walter, držite mi se
Jbga izgleda da piješ puno pa si nevaljala, malo zaboravljas svoju poruku za knjizevnika da se raznese cekaju ga trebe. Pusti se rakije bljuzge ;)
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ErosViverosViv, Orjuna i 9 gostiju.