Do tada

Jbg Rigi, žali bože vremena u ovoj raspravi sa ovim iz Sarajevske arabije, mogao sam pola brda okrečiti za ovo vrijeme....Brzo se stvrdne ova " krvava crvena" i " djevičanska bijela" a ja već zamutio u jupol kanti....

Rigoletto je napisao/la:ps. marka se baci i sarajliji
dopusti da se ispravim, tuzlaku marku a sarajliji pastetu?johnnyyK je napisao/la:Rigoletto je napisao/la:ps. marka se baci i sarajliji
Šta ćemo sa tuzlanskom sirotinjom ?
ja sam velika srca, nagrada je moja na nebu. Svaki sarajevski malisan ce na velikom odmoru imat argetu i kiflu, to je moje obecanjejohnnyyK je napisao/la:To je to, ni Arapi ni SDA im ovoliko ne pomažu, šteta što nemaju ni trunke zahvalnosti...
u pravu si, ovo je neki lazni osmjeh na njegovom licu. Znam ja kako pravi osmijeh izgleda, kad mali sarajlija pruzi svoje garave ruke a ja mu spustim onu konzervu. stop laznim osmijesima, ajmo iskreni osmijesi! <3joker90 je napisao/la:Uđes u prostorije ovih normalnih klubova u BiH, vidis na zidovima slike starih tekmi, slike legendarnih igraca kao Pape, Hase, Bukal itd. Uđes u prostorije Zrinjskog iz Mostara, na zidu slika Kresimira Kordica i Dragana Covica sa medaljom koju mu je Zrinjski onda poklonio!![]()
![]()
#LazneLegende
Svaka cast majstore! Hraniti gladnu djecu je dobro djelo! Pored malisana svog grada ti pomazes i nasim, to je za svaku pohvalu, pogotovo kad uzmemo u obzir kako si ti do tih para dosao mukotrpnim radom na plazama Makarse i okolnih mjesta. Ovo je tacno pokazatelj one price, da ce ti uvijek vise dati onaj ko je siromasan, nego ovi bogatasi i velikani. Covjek prodavao krofne i kukuruz po plazi i opet pomaze djeci, a ovi foteljasi ni da maknu! Rigotina velicino ljudska!Rigoletto je napisao/la:u pravu si, ovo je neki lazni osmjeh na njegovom licu. Znam ja kako pravi osmijeh izgleda, kad mali sarajlija pruzi svoje garave ruke a ja mu spustim onu konzervu. stop laznim osmijesima, ajmo iskreni osmijesi! <3joker90 je napisao/la:Uđes u prostorije ovih normalnih klubova u BiH, vidis na zidovima slike starih tekmi, slike legendarnih igraca kao Pape, Hase, Bukal itd. Uđes u prostorije Zrinjskog iz Mostara, na zidu slika Kresimira Kordica i Dragana Covica sa medaljom koju mu je Zrinjski onda poklonio!![]()
![]()
#LazneLegende
arapi su mala maca za mene, ja sam vas walter.joker90 je napisao/la:Svaka cast majstore! Hraniti gladnu djecu je dobro djelo! Pored malisana svog grada ti pomazes i nasim, to je za svaku pohvalu, pogotovo kad uzmemo u obzir kako si ti do tih para dosao mukotrpnim radom na plazama Makarse i okolnih mjesta. Ovo je tacno pokazatelj one price, da ce ti uvijek vise dati onaj ko je siromasan, nego ovi bogatasi i velikani. Covjek prodavao krofne i kukuruz po plazi i opet pomaze djeci, a ovi foteljasi ni da maknu! Rigotina velicino ljudska!Rigoletto je napisao/la:u pravu si, ovo je neki lazni osmjeh na njegovom licu. Znam ja kako pravi osmijeh izgleda, kad mali sarajlija pruzi svoje garave ruke a ja mu spustim onu konzervu. stop laznim osmijesima, ajmo iskreni osmijesi! <3joker90 je napisao/la:Uđes u prostorije ovih normalnih klubova u BiH, vidis na zidovima slike starih tekmi, slike legendarnih igraca kao Pape, Hase, Bukal itd. Uđes u prostorije Zrinjskog iz Mostara, na zidu slika Kresimira Kordica i Dragana Covica sa medaljom koju mu je Zrinjski onda poklonio!![]()
![]()
#LazneLegende
Je l' Sarajevo gdje je nekad bilo
il' se mome srcu ucinilo
je l' se sta promjenilo
Raznesi se tebe mozda cekaju trebe, znas vec stoRigoletto je napisao/la: ja sam velika srca, nagrada je moja na nebu.
poceli su vam se i arapi po forumu pricinjavatMocMahale444 je napisao/la:Raznesi se tebe mozda cekaju trebe, znas vec stoRigoletto je napisao/la: ja sam velika srca, nagrada je moja na nebu.
Zato što Sloboda vas puni ko crncuge Miu Khalifu.Besic je napisao/la:Više volim da Zrinjski pobjedi nego Sloboda
Jbga izgleda da piješ puno pa si nevaljala, malo zaboravljas svoju poruku za knjizevnika da se raznese cekaju ga trebe. Pusti se rakije bljuzgeRigoletto je napisao/la:poceli su vam se i arapi po forumu pricinjavatMocMahale444 je napisao/la:Raznesi se tebe mozda cekaju trebe, znas vec stoRigoletto je napisao/la: ja sam velika srca, nagrada je moja na nebu.![]()
stize walter, držite mi se
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ErosViverosViv, Orjuna i 9 gostiju.