Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
A divnog jutra za ljude sa zdravim razumom. Lijepo je vidjeti da se bar negdje na svijetu postuju zakoni i pravila za razliku od ove balkanske crne rupe.
Standardno, ali dobio je 3 godine zabrane ulaska u Australiju, sto je pravedno.ElCartel11 je napisao/la: ↑16 jan 2022, 10:53U srbiji ce ga docekati kao heroja kakva zabrana sta ti jelitijum je napisao/la: ↑16 jan 2022, 10:47Neka, ukinut ce mu ne svi. Nek bude sretan, aad treba jedna krivicna prijava jos od Srbije zbog laziranja potvrde ili krsenja izolacije jer jedno je 100 % napravljeno. A posto Srbija nece, Australija treba tuzit jer je lagao da nije putovao na aplikaciji. Tako ti je to kad Jeca ispunjava aplikaciju.![]()
-
jolicnikola
- Kontakt:
je li slave i šiptari na Kosovu?
OldFashioned je napisao/la: ↑16 jan 2022, 10:51Prijateljica koje je silom prilika prešla na bezglutensku se odbija vakcinisati, imunitet oslabio. Povezao sam.dscile je napisao/la: ↑16 jan 2022, 10:47
@oldfashioned
Nemoj praviti bezvezna opravdanja, gluten i vakcina su povezani kao jupiter i BiH. Covjek ne zeli vakcinu i to je njegov izbor, zbog kojeg riskira karijeru, i od toga ne treba praviti neku nauku. Pa prvi ja mislim da mi vakcina ne treba uopste, ali sam vakcinisan zbog potvrde, isto kao mnogi. Njegov je izbor bio drugaciji.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Jel' fkt Đoković mislio će zakon Australije njega zaobići i da će nasjesti na lažni test iz Srbije. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jbg, vjerovatno su htjeli da igra i našli su način ali je Nole morao odmah na twitteru objaviti da je dobio izuzeće i tad je vlast morala reagovati i dobili smo što smo dobili.žalan_kardec je napisao/la: ↑16 jan 2022, 10:45Na kraju se sve svelo na Novakove stavove, što je potvrdio i sam ministar nakon što mu je drugi put ukinuo vizu. S tim što su im njegovi stavovi su bili poznati i davno prije ovog cirkusa, pa ipak Vlada čiji je taj ministar član, dala mu je vizu.Unofficialpage je napisao/la: ↑16 jan 2022, 10:37U prvom slučaju je sud odlučivao samo da li je sve bilo po proceduri i tu su rekli da nije bilo sve a nisu odlučivali da li treba ili ne imati vizu. Ministar je kasnije mogao po dva osnova da poništi: 1. jer je pogrešno popunio formular za vizu, 2. zbog stavova. I zbog statova je izbačen i to može svaka država da uradi nebitno da li imaš sve papire uredne, mogu se tvoji stavovi kositi sa stavovima vlade i možeš im smetati u tom.
Ne mora direktno to da kaže ali sam dio da nije vakcinisan i da neće da se vakciniše i to jasan indikator da je protiv. Mogao je i morao to bolje odraditi ali nisam siguran da li Nole želi da se prikaže i 1% da je za vakcinu. Bojim se da ga ovo čeka i u narednim turnirima i morat će dobro razmisliti kako da dalje ide.dscile je napisao/la: ↑16 jan 2022, 10:47Koji su to stavovi Djokovica? Evo mogu reci da ga ne pratim detaljno kao neki, ali poprilicno sam siguran da on nikada nista nije rekao protiv vakcine. Kako su onda procijenili njegove stavove? Da se ne lazemo, ocigledno nije za vakcinu, ali nikada nije sirio tu propagandu. Pa cak do objave o medicinskom izuzecu niko nije znao da nije vakcinisan, a oni sad prave zaludjelog antivaksera od njega.Unofficialpage je napisao/la: ↑16 jan 2022, 10:37U prvom slučaju je sud odlučivao samo da li je sve bilo po proceduri i tu su rekli da nije bilo sve a nisu odlučivali da li treba ili ne imati vizu. Ministar je kasnije mogao po dva osnova da poništi: 1. jer je pogrešno popunio formular za vizu, 2. zbog stavova. I zbog statova je izbačen i to može svaka država da uradi nebitno da li imaš sve papire uredne, mogu se tvoji stavovi kositi sa stavovima vlade i možeš im smetati u tom.
Njegova krivica je sto je najveci i sto su htjeli da od nekog naprave primjer. Nema to veze sa tim sto je Srbin i slicnim glupostima.
@oldfashioned
Nemoj praviti bezvezna opravdanja, gluten i vakcina su povezani kao jupiter i BiH. Covjek ne zeli vakcinu i to je njegov izbor, zbog kojeg riskira karijeru, i od toga ne treba praviti neku nauku. Pa prvi ja mislim da mi vakcina ne treba uopste, ali sam vakcinisan zbog potvrde, isto kao mnogi. Njegov je izbor bio drugaciji.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- LlullSergio
- Kontakt:
Jel samo njemu ili svim nevakcinisanima ?
kaže Dodo zato što si srbin, u muškoj konkurenciji imaš osam tenisera koji pod zastavom srbije nastupaju (dobro dva su hrvata i jedan je mađar
), a u ženskoj tri ja msm, znači ukupno 11, pa kako to njima onda problem nisu pravili 
Kada covjeku zabrane ulaz iz zdravstvenih razloga onda mora biti bitno da li je zdrav. To kazem kao vakcinisan.
Sulud potez suludog svijeta. Zivimo u tamnim vremenima.
Sulud potez suludog svijeta. Zivimo u tamnim vremenima.
4-IN-A-ROW
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Monika Seles - 30. april 1993.
Novak Djokovic - 16. januar 2022.
Najveci svih vremena ostaju na vrhu.
Pacovi doveka ostaju mali...
Ovdje je stvar jasna. Neces se vakcinisat? Ne mozes igrati. Mozes, ali pod posebnim medicinskim izuzecem. Covjek u dogovoru s drzavom laziro test. Prtljaj napolje i to je to.
Cuj lafo se bas eto 16og zarazio, pa laganica do nove godine slobodan da trenira i sve. U uporedo putovao svijetom, zarazen. Srpska posla.
Sad gubi 500 000, mnoge sponzore, image okaljan do kraja zivota, 2000 bodova i vrlo brzo prvo mjesto i jos 3 godine ne moze u Australiju.
A sve mogao sprijeciti vakcinom. Glupan.
Cuj lafo se bas eto 16og zarazio, pa laganica do nove godine slobodan da trenira i sve. U uporedo putovao svijetom, zarazen. Srpska posla.
Sad gubi 500 000, mnoge sponzore, image okaljan do kraja zivota, 2000 bodova i vrlo brzo prvo mjesto i jos 3 godine ne moze u Australiju.
A sve mogao sprijeciti vakcinom. Glupan.
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Ama nije se morao vakcinisati. Mogao je biti gospodin i reci, mogu igrati ali mi nedaju jer nisam vakconisan i mnogo bi ga vise naroda cijenilo. Ovako haveru, lazi i petljaj po Srbiji sa Vuckom i ostalomm Vlahadijom.
Pevaj Epate...EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑16 jan 2022, 11:07Monika Seles - 30. april 1993.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Sine provjeri moje postove na ovoj temi , pa onda napiši lažni navijaču Federera . Hajde pa da vidimo ko laže . Hajde čekam .litijum je napisao/la: ↑16 jan 2022, 10:44Gdje si lazni navijacu Federera hahahhaha
Normalno da ce se do maja u Francuskoj to promijenit, imaju ljudi po milion slucajeva na dan. Uvest ce obaveznu vakcinaciju kao i Austrija.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
@unofficialpage
Cek malo, znaci ako nisi primio vakcinu onda si automatski antivakser? Onaj fazon, ili si sa nama ili protiv nas, cak iako se uopste ne izjasnjavas po tom pitanju. Njegovi stavovi se nisu znali, i ne bi se ni znali da nije objavio da je dobio izuzece, a sad ce ispasti neki mega giga antivakser. Kao da on ide i ljudima govori da su vakcine go krac i da se ne vakcinisu.
Zanima me sta sam onda ja, posto sam primio vakcinu a mislim da mi ne treba?
Cek malo, znaci ako nisi primio vakcinu onda si automatski antivakser? Onaj fazon, ili si sa nama ili protiv nas, cak iako se uopste ne izjasnjavas po tom pitanju. Njegovi stavovi se nisu znali, i ne bi se ni znali da nije objavio da je dobio izuzece, a sad ce ispasti neki mega giga antivakser. Kao da on ide i ljudima govori da su vakcine go krac i da se ne vakcinisu.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Đoković neće da se vakciniše iz istog razloga zašto je prešo na bezglutenski način ishrane. Zato jer je umislio sebi da mu je to potrebno za zdravlje.
Pa sto si je primio ako mislis da ti ne treba? Ti se ko biva zrtvovao zbog drugih jel? Ili da mozes putovat, da nije to slucajno?dscile je napisao/la: ↑16 jan 2022, 11:14@unofficialpage
Svako ko brani antivaksera i sarlatana je budaletina. Bokte citav svijet na jednu stranu, on eto upravu i ode na drugu. Nek sad bude upravu po Beogradu, ima i tamo nekih turnira pa nek igra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.