Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
E duse drage 
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Roma 12 bodova protiv kineza ove sezone..plaćaju im pretplatu jbt
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
#ALLEGRIOUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Prvo čestitke svim simpatizerima Juventusa na ulasku u finale LP-a i inshallah da taj trofej nakon 7 godina ponovo se vrati u Italiju.
Druga stvar, Milan je prosječna ekipa već dobrih 5 sezona i ova sezona je samo konačni epilog nemara i neulaganja posljednjih godina u Milanu.Za nadati je se da će sve krenuti kako treba već u narednim mjesecima. Nikome ovako loš Milan nije od koristi. Od ljeta se kreće od nule, i uz pametno i plansko dovođenje igrača, barem nekih 5-6 igrača i Milan će biti puno ozbiljnija ekipa naredne sezone.
Ovi što govore o nekoj fuziji, to su neke dječije fore i to uopšte ne može biti misao nekog ozbiljnog insana. Okej su ta navijačka podbadanja, Bože moj svi to prođemo kad tad.Ali preseravanje da prostite i omalovažavanje jednoga od najvećih klubova u historiji ove igre je neozbiljno.Ekipa koja predstavlja taj klub se može ismijavati, ali cijelokupnu instituciju kao što je Milan, eh to je već glupo zaista.
Sve dok ne vidim na rukavu nekog kluba iz Italije ili neke druge zemlje, da na bedžu ima broj 7 ili 8, Milan ostaje drugi najveći klub u Evropi nakon neprikosnovenog Real Madrida.
Druga stvar, Milan je prosječna ekipa već dobrih 5 sezona i ova sezona je samo konačni epilog nemara i neulaganja posljednjih godina u Milanu.Za nadati je se da će sve krenuti kako treba već u narednim mjesecima. Nikome ovako loš Milan nije od koristi. Od ljeta se kreće od nule, i uz pametno i plansko dovođenje igrača, barem nekih 5-6 igrača i Milan će biti puno ozbiljnija ekipa naredne sezone.
Ovi što govore o nekoj fuziji, to su neke dječije fore i to uopšte ne može biti misao nekog ozbiljnog insana. Okej su ta navijačka podbadanja, Bože moj svi to prođemo kad tad.Ali preseravanje da prostite i omalovažavanje jednoga od najvećih klubova u historiji ove igre je neozbiljno.Ekipa koja predstavlja taj klub se može ismijavati, ali cijelokupnu instituciju kao što je Milan, eh to je već glupo zaista.
Sve dok ne vidim na rukavu nekog kluba iz Italije ili neke druge zemlje, da na bedžu ima broj 7 ili 8, Milan ostaje drugi najveći klub u Evropi nakon neprikosnovenog Real Madrida.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Jel normalan ovaj Paletta, pa on svaku trecu utakmicu crveni dobije

- nextterrain
- Kontakt:
Manuel je napisao/la:Pa bez ikakvog sprdanja vise smo imali problema sa Crotoneom na njihovom terenuNedved11 je napisao/la:Ko plitak potokManuel je napisao/la:Ponizavanje![]()
Mada bi imali puno vise problem sa crotoneom nego sa ovakvim milanom
Doćete svi vi na red iduće sezone
Bez zafrkancije, hvala Romi na ovoj lekciji kako treba izgleda dobra ekipa u Italiji
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bez obzira na ovaj rezultat večeras ili rezultate unazad 5 godina, AC Milan je svakako ime iznad kojeg je jedino Real Madrid. Tim koji je osvojio 7x lp svakako zaslužuje da ga se poštuje. Razumijem podbadanja i sve to, al ovo na temi je očajno samo meni ili
?
embrace the chaos
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zavisi sve kako gledamo, ima tu 5-6 klubova koji imaju neke prednosti u odnosu na druge. United ce za sebe reci, Liverpool za sebe, Barca za sebe, Bayern i td. Juventus npr moze reci da je jedini klub koji ima sve internacionalne trofeje u kolekciji. Barcelona je klub koji ima najvise trofeja u Evropi sveukupno i td.Denno je napisao/la:Bez obzira na ovaj rezultat večeras ili rezultate unazad 5 godina, AC Milan je svakako ime iznad kojeg je jedino Real Madrid. Tim koji je osvojio 7x lp svakako zaslužuje da ga se poštuje. Razumijem podbadanja i sve to, al ovo na temi je očajno samo meni ili?
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Cestitke Romi,napucali olose sa San Sira.
Ovi sto nas stavljaju pod isti pojam sa Interom,tj. pojmom "kineski klubovi" i ovi sto omalovažavaju Milan kao klub su djeca,nemam drugog objasnjenja za to.
Nasa je uprava kineska tek mjesec dana i neka je,vidimo do cega nas je Berla doveo. Ne moze gore od ovoga.
Djeco s foruma,smanjite dozivljaj.
Ovi sto nas stavljaju pod isti pojam sa Interom,tj. pojmom "kineski klubovi" i ovi sto omalovažavaju Milan kao klub su djeca,nemam drugog objasnjenja za to.
Nasa je uprava kineska tek mjesec dana i neka je,vidimo do cega nas je Berla doveo. Ne moze gore od ovoga.
Djeco s foruma,smanjite dozivljaj.
Gefufna je napisao/la:Pa 'dje se zapelo Sajo? Prije mjesec-dva mi na Rominoj temi rece da mi mozes nabaviti ospiti karte za Juve za 30-40 EUR. Srdacno prihvatih ponudu i rekoh ti dati jos 100 EUR na kafu ako uspijes. Sad ti imas problem nabaviti karte na stadionu koji nece biti pun?SafetSajo je napisao/la:gdje vi kupujete karte za tekme u italiji ?
fufi , kupljene su karte samo sto je ovaj listicket kretenski sajt pa blokiro svaki put al kupio sam vec sa opcijom home print
jbg sta da se radi
nadam se da ce te izgubiti od moje "prve ljubavi" u finalu CLa
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Sve u životu ima svoj slijed...
Ovoj seriji Juvea će doći kraj, tako i lošim rezultatima Milana.
Drago mi je zbog Džeksona i golova, volio sam da Milan ne izgubi, nekako bi najpoštenije bilo da je Edin smjestio hattrick da se odmakne na listi --- 3:3
rezultat.
Drago mi je zbog Džeksona i golova, volio sam da Milan ne izgubi, nekako bi najpoštenije bilo da je Edin smjestio hattrick da se odmakne na listi --- 3:3
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Pa dobro eto sačekat ćemo pola godine pa ćemo onda zvati milan kineski klub, ako i dalje bude isti vlasnik.
#ALLEGRIOUT
Kako sad to?Zar nije da se osvaja i u idućih 10 godina minimalno?ramiral je napisao/la:Sve u životu ima svoj slijed...
osjeti se strah moj Siamo, koliko god oni zeljeli to ne pokazivat, strah je ipak veliki..
- bianconeros
- Kontakt:
Sve zavisi do nas kad nam vise dojadi osvajati svake god...
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Drago mi je da i drugi primjecuju.Vec se neka druga prica krenula pričatChinaglia je napisao/la:osjeti se strah moj Siamo, koliko god oni zeljeli to ne pokazivat, strah je ipak veliki..
Kako se bliži ljeto sve više pretendenata na titulu. I onda vrhunac je kraj augusta: svi su prvaci...a kako dolazi april,maj mnogi (tj svi) već odavno prestali pričati o aktuelnoj sezoni (i to kada je najzanimljivije - kada se pehari osvajaju) i opet pričaju o bližoj ili daljoj budućnosti...sad je strah veliki,a u augustu će Juventusu biti najveći strah 
SiamoNoi je napisao/la:Kako sad to?Zar nije da se osvaja i u idućih 10 godina minimalno?ramiral je napisao/la:Sve u životu ima svoj slijed...
Kad i gdje sam ja to napisao?
Doduše ako iko prekine niz Juvea, to će biti onaj bolji (stariji) milanski blizanac.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.