FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zeljocity
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zeljocity » 21 jul 2012, 19:51

Zasto je u kvalifikacijama za euro kupove dozvoljeno igrati 2 tekme u istoj sedmici na istom terenu? U ligi prvaka Milanu i Interu to nije dozvoljeno.
Mislim dobro je za nas da je tako, ali pazi molim te koja bruka bi to bila za drzavu da se ne moze. Ok moglo bi se to srediti tako sto bi Zeljo ili Sarajevo u prvoj tekmi bili domacini ali opet jednostavno ovo je dokaz koliko lose stojimo sa infrastrukturom u BIH.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 21 jul 2012, 19:55

zeljocity je napisao/la:Zasto je u kvalifikacijama za euro kupove dozvoljeno igrati 2 tekme u istoj sedmici na istom terenu? U ligi prvaka Milanu i Interu to nije dozvoljeno.
Mislim dobro je za nas da je tako, ali pazi molim te koja bruka bi to bila za drzavu da se ne moze. Ok moglo bi se to srediti tako sto bi Zeljo ili Sarajevo u prvoj tekmi bili domacini ali opet jednostavno ovo je dokaz koliko lose stojimo sa infrastrukturom u BIH.
Slažem se, još uz to sve ni taj stadion koji imamo nije 100% uslovan. Najveća tribina van funkcije a ostatak minimalno uslovan. Tuga, da jedna država u glavnom gradu nema stadion i prateću infrastrukturu da se u normalnim uslovima odigra jedna Evropska utakmica!
U novi boj...

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 21 jul 2012, 19:59

Zato što su ovo utakmice kvalifikacija za EL odnosno CL, a ne utakmice grupne ili nockout faze tih takmičenja, a znamo da pravila u grupnoj fazi znatno strožija nego u kvalifikacijama.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 21 jul 2012, 20:01

GaziHusrevbeg je napisao/la:Zato što su ovo utakmice kvalifikacija za EL odnosno CL, a ne utakmice grupne ili nockout faze tih takmičenja, a znamo da pravila u grupnoj fazi znatno strožija nego u kvalifikacijama.
Ma dobro, ali nekako mi nema logike.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Felixxx
Kontakt:

Post Postao/la Felixxx » 21 jul 2012, 20:05

High je napisao/la:
Felixxx je napisao/la:Bogami vi iskritikovali ovog Bajraktarevica a on vec dva gola u 2 tekme(predobar ucinak za veznjaka) ;)
Dobar je on, samo nije nešto puno igrao dok je bio kod nas.
ma kod nas je tako,u jednom timu nigdje ga a kad ode u drugi onda zaigra(mi smo najbolji primjer za to,nazalost)
Jagodić je kratko prokomentarisao i špekulacije što se njegovo ime veže za klupu Borca: „Ja sam ozbiljan čovjek, a moj je cilj samo Čelik u evropi i svaka priča oko toga se time završava.“ RESPECT :)
NEVER FORGET SREBRENICA!!!

pitarturbe
Kontakt:

Post Postao/la pitarturbe » 21 jul 2012, 20:40

kolika ce biti cijena ulaznica i hoce li ih biti dovoljno jer vidim sve je nabrijano pa me strah da ne ostanem bez ulaznice jer dolazim sa ekipom iz Turbeta ;)

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 21 jul 2012, 20:41

http://weather.ba/vremenska-prognoza/sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false; ako koga zanima vremenska prognoza u cetvrtak :D

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 21 jul 2012, 20:43

Samo se kiši nadam, ostalo će samo doći. 8-)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 21 jul 2012, 20:59

pitarturbe je napisao/la:kolika ce biti cijena ulaznica i hoce li ih biti dovoljno jer vidim sve je nabrijano pa me strah da ne ostanem bez ulaznice jer dolazim sa ekipom iz Turbeta ;)
Dobro dosla je sva raja, a narocito vi, nasa bordo braca iz drugih gradova po Bosni ;)

Velika je prilika da ako izbacimo Levski da nam se otvore vrata ka plejofu, sto je veliki uspijeh za BH fudbal uopste i za nas klub.
A da ne kazem svu ovu tenziju koju su sami podgrijali navijaci Levskog. Ogromno je interesovanje raje za ovu utakmicu, i moja preporuka da ako vec dolazite u cetvrtak da pokusate doci u Sarajevo sto ranije bez obzira sto ce utakmica biti u 21.00h.
Zadnja izmjena: Vamos, dana/u 21 jul 2012, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 21 jul 2012, 21:01

kristian je napisao/la:http://weather.ba/vremenska-prognoza/sarajevo ako koga zanima vremenska prognoza u cetvrtak :D
Odlična prognoza za četvrtak, bolje nego da je u utorak utak. :mrgreen:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 jul 2012, 21:05

hilmo je napisao/la:Zna li iko kad će karte u prodaju i koliko će ih biti pušteno, hoće li nam i jug dati ? :D
Hajde ovi što imaju veze sa uposlenim u klubu nek se raspitaju da znamo na vrijeme!!

A što se tiče njihovih naviječa...treba ih civilizovano dočekati, bez bilo kakvih problema i da im pokažemo da smo mi puno bolji od njih, samo policija i zaštitari na stadionu treba da urade svoje da ne bi koji uvrijedljivi transparent ušao, jer bi onda sigurno bilo problema. Treba uraditi nešto kao onda kad je BiH igrala protiv SiCG.
Mora da se salis :oops:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 21 jul 2012, 21:07

Jel' istina da FACE TV opet prenosi tekmu :)
Mes Que Un Club

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 21 jul 2012, 21:17

High je napisao/la:Ma ionako ne bi zapad bio nešto strašno popunjen, to svi znamo. Bolje gledati pun istok, nego poluprazanu zapadnu i tu istočnu tribinu. Isto to dođe kad su u pitanju ove manje utakmice u EL ili LP, ali ako bude prilike za neku veću utakmicu, onda tu gubimo dosta.
Koliko toga se promjenilo za samo 27 dana,sta mislis?

Uzimajuci u obzir interesovanje koje vlada za revans utakmicu,mislim da bi Kosevo bilo premalo da primi sve
one koji zele prisustvovati dvoboju naseg Sarajeva sa bugarskim predstavnikom.
Pitam se,sa koje ce tribine 'bolesnici sa zapada',ljudi koji prate Sarajevo vise od pet decenija,posmatrati
ovaj mec..mozda pored malih ekrana?

Ja sam ogorcen na gradske vlasti,posebno na gradonacelnika,ministra kulture i sporta,te generalnog sekretara
NSBiH !!! Ovim putem zahtjevam da podnesu neopozive ostavke na svoje funkcije.
F.K.SARAJEVO

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 21 jul 2012, 21:28

Kako to da vam igrac iz 1. tima igra na mjesnim zajednicama :?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 jul 2012, 21:29

molotovljev je napisao/la: Ja sam ogorcen na gradske vlasti,posebno na gradonacelnika,ministra kulture i sporta,te generalnog sekretara
NSBiH !!! Ovim putem zahtjevam da podnesu neopozive ostavke na svoje funkcije.
E drug moj, prvo se grade spostvene kuce, stanovi, vikendice, osigura se familija a onda narodu sta ostane. :|

Na zalost nikad mi u glavnom gradu necemo imati normalan stadion.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

High

Post Postao/la High » 21 jul 2012, 22:08

Sad i pretjerujete, pričate kao da bi bilo 35 000 na Koševu, da su postavljene adekvatne stolice na zapadnoj tribini. Ja bi' to najviše volio, da Koševo bude krcato, ali sumnjam da bi bilo baš toliko. Sačekajmo četvrtak, pa otprilike bacimo koju analizu što se posjete tiče.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 21 jul 2012, 22:27

High je napisao/la:Sad i pretjerujete, pričate kao da bi bilo 35 000 na Koševu, da su postavljene adekvatne stolice na zapadnoj tribini. Ja bi' to najviše volio, da Koševo bude krcato, ali sumnjam da bi bilo baš toliko. Sačekajmo četvrtak, pa otprilike bacimo koju analizu što se posjete tiče.
Ja bih bio najsretniji da nas bude 19 000 (sjever i jug po 6, zapad 7),ali po mojoj procjeni moglo bi biti oko 15 000 što bi bilo odlično (pun sjever i istok + 2 000 na jugu)

manchesterunitedfan
Kontakt:

Post Postao/la manchesterunitedfan » 22 jul 2012, 00:20

Vec znam par likova koji nisu hordasi, ali ce opet doci na stadion i bodriti stadion. Razlog tome jesu ove provokacije od strane ovih seljaka iz Levskog... Ramazan je pa se suzdrzavam pomalo.
Manchester United! FK Sarajevo! Miami Heat! Roger Federer!

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 22 jul 2012, 00:25

Sarajevo ove godine ima veliku sansu da prode dalje. Fino ste odigrali tekmu dole, jest da nije bila neka spektakularna igra ali ste bili blizu igraca i niste ima dali da disu, i vidjelo se jedno malo opustanje i primili ste go.

Na kosevu treba igrati polako i ne treba se otvarati nego cekati sansu, ali polako. Mislim ako se otvorite i krenete u napad mogli bi primiti go iz kontre i tu bi bio kraj. I ako ste odigrali odlicnu utakmicu, Levski je mnogo opasna ekipa, imaju strasne igrace koji su ne uigrani i tu je vasa sansa.

Uglavnom moje misljenje nemojte se puno dizati, da ne bi bio debakl. S srecom ..
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 22 jul 2012, 02:33

hule_barca je napisao/la:Jel' istina da FACE TV opet prenosi tekmu :)
Da.

Što se tiče posjete, svakako ne bi bilo više od 20 000 sa zapadom. Ovako ćemo nadam se popuniti ove 3 tribine barem.

Što se tiče tekme, Bože samo daj kišu i mi prolazimo.
bogbatina je napisao/la:Kako to da vam igrac iz 1. tima igra na mjesnim zajednicama :?
Posudili ga. Vraća se aBd za Levatski .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, supervizor i 45 gostiju.