Ma naš Puzi je bek, sunce naše, nije on tako mislio, bio sam ja kada je on davao ztu izjavu, čitao je sa "idiota"...Strauss je napisao/la:I sta kaze Puzi ? Ipak su dva NASA najveca kluba Zeljo i Sarajevo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
RBA 1987 je napisao/la:Ma naš Puzi je bek, sunce naše, nije on tako mislio, bio sam ja kada je on davao ztu izjavu, čitao je sa "idiota"...Strauss je napisao/la:I sta kaze Puzi ? Ipak su dva NASA najveca kluba Zeljo i Sarajevo
strauss vidis da su mu roditelji izasli pa se dokopo kompjutera...neka ga jos sat nek se humorise
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Bilo napisano na tebi?RBA 1987 je napisao/la:Ma naš Puzi je bek, sunce naše, nije on tako mislio, bio sam ja kada je on davao ztu izjavu, čitao je sa "idiota"...Strauss je napisao/la:I sta kaze Puzi ? Ipak su dva NASA najveca kluba Zeljo i Sarajevo
Neka kocijasu nemoj me bogati ti citirati. Nego de ti jednu opsuj da olaksas dusi. Dugo nisi...
Hahaha, jao jaoRBA 1987 je napisao/la:Ma naš Puzi je bek, sunce naše, nije on tako mislio, bio sam ja kada je on davao ztu izjavu, čitao je sa "idiota"...Strauss je napisao/la:I sta kaze Puzi ? Ipak su dva NASA najveca kluba Zeljo i Sarajevo
Smiješni ste. Nego, vidi se veličina našeg kluba, pet tekmi nas niste mogli dobiti i onda nas na jedvite jade dobijete i o ovome ćete pričati pola godine
Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Pa ti misliš ako si ti takav i pišeš na forumu da su svi takvi, zna se šta je idiot, a ako neznaš poslaću ti pojašnjenje na pprtm86 je napisao/la:Bilo napisano na tebi?RBA 1987 je napisao/la:Ma naš Puzi je bek, sunce naše, nije on tako mislio, bio sam ja kada je on davao ztu izjavu, čitao je sa "idiota"...Strauss je napisao/la:I sta kaze Puzi ? Ipak su dva NASA najveca kluba Zeljo i Sarajevo
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Nemoj biti tako siguran,mozda Siroki otme Zelji tituluavlami97 je napisao/la:Željo je šampion.
Mislim ipak da nije to jos bas 100% sigurno da ce Zeljo biti sampion.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
ne brinem se dok je amara na klupi
ako nista evropa je tu svake godine, a hocemo li biti prvaci, vidjecemo... 8 bodova je puno ali nije nedostizno...
pozzz
ako nista evropa je tu svake godine, a hocemo li biti prvaci, vidjecemo... 8 bodova je puno ali nije nedostizno...
pozzz
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Ono, nije baš da se stalno javljam i svakome popujem, ali haj' sjaši malo sa odgovaranjem svakome, i nije da ti argumenti vezano za ovojesenji Borac nisu dobri, al' si k'o advokat, na svaku riječ repliciraš nekim proširenim komentarom. Nerviraju te čak i naočare. Ostavi malo svog talenta za korisnije stvari, ne mrzi te niko osim ako imaš fobiju gonjenja pa u svakom komentaru radi poriv samoodbrane. Ostaje nejasan preveliki naboj kojim si oboružan. Evo, BL je lijep grad, radi se, gradi se, uskoro će svi imati i po dva radna mjesta, prosjek plata će otići na 3000EUR, gradom se širi veselje i dim jointa iz cofee shopova, rastafarijanci sviraju reggae po skverovima, milina jedna. Nego, gledam onu vašu navijačku stranicu, i kao "Vulturesi su nastavili borbu njihovih očeva" (???), "i kao prava srpska grupa" (???), isto kao da je Borac nastao 1995 kao produkt Deytona i političkog potpisa, kao da je sramna istorija Borca prije 1992, kao i imena ljudi koji su defilovali tim klubom i oko njega. Ne znam do koga će biti, premda će ipak biti da je do ljudi. I pored velikih parkova, rijeke, lijepih žena, dobre janjetine i piva, nešto je trulo u gradu na Vrbasu i Borcu. Ako i uzmete titulu, šta ćete sa njom, radovati se po Gospodskoj ili je staviti u vitrinu i proglasiti dan žalosti? Nije to to, kontaš?RBA 1987 je napisao/la:
Pa ti misliš ako si ti takav i pišeš na forumu da su svi takvi, zna se šta je idiot, a ako neznaš poslaću ti pojašnjenje na pp
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
-
KARL HAJNC
- Kontakt:
A šta kaže,ko su najbolji navijačiStrauss je napisao/la:I sta kaze Puzi ? Ipak su dva NASA najveca kluba Zeljo i Sarajevo
@zeljovac87
Providan si samo tako
- Stole iz Bora
- Kontakt:
http://forum.banjaluka.comtatamata je napisao/la:Vidis Mandrak(pacenice) ovakve ljude cijenim,sa ovakvim sam finjak...zeljovac87 je napisao/la: Ajmo realno. Bio sam juče u BL i nije mi zvućalo da smo ih nadlasali, realno. Ispada je bilo sa obje strane. Nemoj da se podsjećamo na naše greške i obrnuta slova...Izgubili smo pošteno i treba im čestitati. Dočekati ih na našoj Grbavici napuniti mrežu i to je to.
Iskrene,i sto je najvaznije inteligentne!Jer da 200 ljudi nadglasa 6 000 pa cak i da su natkriveni,tesko ce da ide...Na primjer 200 gostujucih navijaca na Grbavici da nadglasa vas 6 000 na jugu,to je retardirano.Al eto,objektivnost nije odlika svakog.
Moras se odluciti, pisati ili ne pisati ..tatamata je napisao/la:Nemojte majke vam pisati vise na sport.sport ba stvarno me nerviraju ljudi koji pisu tamo,ja evo necu vise nijedan post tamo staviti kunem se.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Zna se, javite se kad budete nešto slično ovome napravili.KARL HAJNC je napisao/la:A šta kaže,ko su najbolji navijačiStrauss je napisao/la:I sta kaze Puzi ? Ipak su dva NASA najveca kluba Zeljo i Sarajevo
@zeljovac87
Providan si samo tako![]()
![]()
[youtube][/youtube]
pisati ili ne pisati na sportsport.ba...
ćirilica ili latinica...
ekavica ili ijekavica...
treba nam titula ili nam ne treba...
toliko dilema, a život je tako kratak...
ćirilica ili latinica...
ekavica ili ijekavica...
Ovaj KARL HAJNC se toliko uvukao u supak Lesnarima, da oni nemogu ni srat kako treba a nit on nemoze nista vidjet 
hahahahahahahaChWilla je napisao/la:pisati ili ne pisati na sportsport.ba...
ćirilica ili latinica...
ekavica ili ijekavica...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
ako nisi primjetio, izgleda da su likovi koji imaju caps on u svojim nickovima a navijaju za sarajevo, cisti provokatori, najbolji primjer... UPS i KARL HAJNCAmar_TM87 je napisao/la:Ovaj KARL HAJNC se toliko uvukao u supak Lesnarima, da oni nemogu ni srat kako treba a nit on nemoze nista vidjet
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
Da se primjetittm84 je napisao/la:ako nisi primjetio, izgleda da su likovi koji imaju caps on u svojim nickovima a navijaju za sarajevo, cisti provokatori, najbolji primjer... UPS i KARL HAJNCAmar_TM87 je napisao/la:Ovaj KARL HAJNC se toliko uvukao u supak Lesnarima, da oni nemogu ni srat kako treba a nit on nemoze nista vidjet
@edit Vjerovatno im je to oznaka, sta li
Ma šta će ba oni napraviti. Pa svaka njihova koreografija je max. tri slova. Nema ih za više.Omar500 je napisao/la:Zna se, javite se kad budete nešto slično ovome napravili.KARL HAJNC je napisao/la:A šta kaže,ko su najbolji navijačiStrauss je napisao/la:I sta kaze Puzi ? Ipak su dva NASA najveca kluba Zeljo i Sarajevo
@zeljovac87
Providan si samo tako![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Još je ovo po brojnosti srednja žalost naše izdanje (protiv Borca prošle sezone je više raje bilo). Još onoliko raje može na jug stati.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Mah, istina, kad najbolje u Europi igraju, sjever im nije pun. Nego me zanima koja će pojačanja doći na polusezoni, pošto su neki spominjali da znaju o kojim igračima je riječ. Može na PM, neću širiti dalje, al čisto me zanima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.