FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
sta mu odgovarate vidite da malac nije dobar...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Nisam vjerovao da ćemo zijaniti od Borca, ali i to se desilo. Valjda zakon velikh brojeva. Vidjelo se da Borac nije bolji od nas. Ništa specijalno - čvrsto sa bezbroj sitnih prekršaja- suština osujetiti protivnika da se igra fudbal. To im je uspjelo i koristim ovu priliku da im čestitam na osvajanju jesenje titule, koja se uostalom nigdje ne pika. Poslije bitke lako je biti general. Pa tako sada možemo govoriti - zašto Radovanović nije igrao na svojoj poziciji, što nisu stoperi bili Kerla i Mešić, jer imaju puno više zajedničkih nastupa, zašto je M. Bešlija igrao u sredini, a ne po desnom krilu, zašto je Zeba igrao na lijevom krilo, zašto Višća nije počeo od početka i tako dalje itd.... Ali rekoh, poslije bitke je lako biti general. Polusezona je na izmaku i vrijeme je da se analiziraju neke stvari. Opća ocjena je da smo u ovom dijelu dobro prošli imajući u vidu sve nedaće koje su nas pratile tokom jeseni, povrede, kartoni, nepovoljan raspored, najteži mogući protivnici u KUPu do Branitelja, medijska hajka na Amara, na Želju, na posjećenost, podmetanje klipova, nešto više diskutabilnih odluka sudija na našu štetu i sl. Prije nego što sam počeo pisati ovaj post, palo mi je na pamet da mi u ovoj polusezoni nismo postigli gol iz slobodnog udarca i to je ono na čemu struka treba da radi i popravi taj segment igre. Dok je tu bio Štilić isti je u jednoj utakmici znao davati dva gola iz slobodnjaka, a i Bekrić je znao dati lijepe golove iz takvih situacije, ujedno Bekrić je znao preuzeti odgovornost na sebe i svojim lucidnim potezima nerijetko riješiti naizgled nerješive situacije. U pauzi se mora dosta raditi i na psihološkoj stabilizaciji igrača i uvjeriti ih da oni mogu i znaju i da nekada moraju biti i fudbalski drski i pokušati rješiti neke situacije. U ovom dijelu je to pokušavao Višća, Rovčanin i Zeba na Grbavici. Nikada ni jedne ružne riječi nisam rekao protiv Laze, ali je sada evidentno da njegov učinak, konkretno golgeterski, mora biti mnogo veći ili će morati ići na klupu. Imao je mnogo prilika, ali kada se sve sabere to nije dovoljno. Nekada pomislim da bi učinak Rovčanina ili Baljića bio isti ili bolji da su imali prilike kao Lazar. U ovom dijelu smo vidjeli i dosta eksperimenata: B. Čolić - desni bek, zadnji vezni, G. Gančev- desni bek, stoper, Mešić- stoper, zadnji vezni, M. Bešlija - desno krilo, centralni vezni, Zeba - centralni vezni, lijevo krilo, Rovčanin - lijevo krilo, špic, Stanić - oba beka, oba krila i da ne nabrajam više. Izgleda da smo se previše tražili, ali ponavljam i pored toga trebamo i hoćemo odbraniti titulu, a možda i duplu krunu donijeti u Dolinu. Nadam se da ćemo pobjediti Rudar i potom na proljeće krenuti još jači i bolji. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Pa ja vidim da ti patiš od akutnog nerazumijevanja fudbala kao igre, kažem ti, mogli ste još 48 sati da igrate nebi dali gola, jedino da je Dominiković neku zavaljao, ekipa je beton...nick je napisao/la:sta mu odgovarate vidite da malac nije dobar...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
RBA 1987 je napisao/la:Pa ja vidim da ti patiš od akutnog nerazumijevanja fudbala kao igre, kažem ti, mogli ste još 48 sati da igrate nebi dali gola, jedino da je Dominiković neku zavaljao, ekipa je beton...nick je napisao/la:sta mu odgovarate vidite da malac nije dobar...

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

I sta kaze Puzi ? Ipak su dva NASA najveca kluba Zeljo i Sarajevo 
@zeljovac87
Providan si samo tako

@zeljovac87
Providan si samo tako

Zadnja izmjena: Strauss, dana/u 14 nov 2010, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
- zeljovac87
- Kontakt:
Sad si pretjerao ali si me ipak nasmijaoRBA 1987 je napisao/la:
Šta hoćeš da mi sugerišeš, da ti je slab vid, e pa dobro to je već zdravstveni problem, već sam mislio da si bezobrazan, izvini...

RBA 1987 je napisao/la:Znači nije to, pa da nije nedaj bože neka polna bolest, šta je ovo sa današnjom omladinom...
Vidim da i Popovića juče iznesoše sa terena, izgleda da je ružno doskoćio poslije jednog duela, mamalo je i teren bio loš, pa zbog toga sigurno...

Jos nam reci ko ce biti prvak,Zeljo ili Siroki,da se ne yebemo bezveze sa pracenjem lige?avlami97 je napisao/la:Nisam vjerovao da ćemo zijaniti od Borca, ali i to se desilo. Valjda zakon velikh brojeva. Vidjelo se da Borac nije bolji od nas. Ništa specijalno - čvrsto sa bezbroj sitnih prekršaja- suština osujetiti protivnika da se igra fudbal. To im je uspjelo i koristim ovu priliku da im čestitam na osvajanju jesenje titule, koja se uostalom nigdje ne pika. Poslije bitke lako je biti general. Pa tako sada možemo govoriti - zašto Radovanović nije igrao na svojoj poziciji, što nisu stoperi bili Kerla i Mešić, jer imaju puno više zajedničkih nastupa, zašto je M. Bešlija igrao u sredini, a ne po desnom krilu, zašto je Zeba igrao na lijevom krilo, zašto Višća nije počeo od početka i tako dalje itd.... Ali rekoh, poslije bitke je lako biti general. Polusezona je na izmaku i vrijeme je da se analiziraju neke stvari. Opća ocjena je da smo u ovom dijelu dobro prošli imajući u vidu sve nedaće koje su nas pratile tokom jeseni, povrede, kartoni, nepovoljan raspored, najteži mogući protivnici u KUPu do Branitelja, medijska hajka na Amara, na Želju, na posjećenost, podmetanje klipova, nešto više diskutabilnih odluka sudija na našu štetu i sl. Prije nego što sam počeo pisati ovaj post, palo mi je na pamet da mi u ovoj polusezoni nismo postigli gol iz slobodnog udarca i to je ono na čemu struka treba da radi i popravi taj segment igre. Dok je tu bio Štilić isti je u jednoj utakmici znao davati dva gola iz slobodnjaka, a i Bekrić je znao dati lijepe golove iz takvih situacije, ujedno Bekrić je znao preuzeti odgovornost na sebe i svojim lucidnim potezima nerijetko riješiti naizgled nerješive situacije. U pauzi se mora dosta raditi i na psihološkoj stabilizaciji igrača i uvjeriti ih da oni mogu i znaju i da nekada moraju biti i fudbalski drski i pokušati rješiti neke situacije. U ovom dijelu je to pokušavao Višća, Rovčanin i Zeba na Grbavici. Nikada ni jedne ružne riječi nisam rekao protiv Laze, ali je sada evidentno da njegov učinak, konkretno golgeterski, mora biti mnogo veći ili će morati ići na klupu. Imao je mnogo prilika, ali kada se sve sabere to nije dovoljno. Nekada pomislim da bi učinak Rovčanina ili Baljića bio isti ili bolji da su imali prilike kao Lazar. U ovom dijelu smo vidjeli i dosta eksperimenata: B. Čolić - desni bek, zadnji vezni, G. Gančev- desni bek, stoper, Mešić- stoper, zadnji vezni, M. Bešlija - desno krilo, centralni vezni, Zeba - centralni vezni, lijevo krilo, Rovčanin - lijevo krilo, špic, Stanić - oba beka, oba krila i da ne nabrajam više. Izgleda da smo se previše tražili, ali ponavljam i pored toga trebamo i hoćemo odbraniti titulu, a možda i duplu krunu donijeti u Dolinu. Nadam se da ćemo pobjediti Rudar i potom na proljeće krenuti još jači i bolji. Željo je šampion.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Ma naš Puzi je bek, sunce naše, nije on tako mislio, bio sam ja kada je on davao ztu izjavu, čitao je sa "idiota"...Strauss je napisao/la:I sta kaze Puzi ? Ipak su dva NASA najveca kluba Zeljo i Sarajevo
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
RBA 1987 je napisao/la:Ma naš Puzi je bek, sunce naše, nije on tako mislio, bio sam ja kada je on davao ztu izjavu, čitao je sa "idiota"...Strauss je napisao/la:I sta kaze Puzi ? Ipak su dva NASA najveca kluba Zeljo i Sarajevo
strauss vidis da su mu roditelji izasli pa se dokopo kompjutera...neka ga jos sat nek se humorise
Bilo napisano na tebi?RBA 1987 je napisao/la:Ma naš Puzi je bek, sunce naše, nije on tako mislio, bio sam ja kada je on davao ztu izjavu, čitao je sa "idiota"...Strauss je napisao/la:I sta kaze Puzi ? Ipak su dva NASA najveca kluba Zeljo i Sarajevo
Neka kocijasu nemoj me bogati ti citirati. Nego de ti jednu opsuj da olaksas dusi. Dugo nisi...
Hahaha, jao jaoRBA 1987 je napisao/la:Ma naš Puzi je bek, sunce naše, nije on tako mislio, bio sam ja kada je on davao ztu izjavu, čitao je sa "idiota"...Strauss je napisao/la:I sta kaze Puzi ? Ipak su dva NASA najveca kluba Zeljo i Sarajevo

Smiješni ste. Nego, vidi se veličina našeg kluba, pet tekmi nas niste mogli dobiti i onda nas na jedvite jade dobijete i o ovome ćete pričati pola godine

Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Pa ti misliš ako si ti takav i pišeš na forumu da su svi takvi, zna se šta je idiot, a ako neznaš poslaću ti pojašnjenje na pprtm86 je napisao/la:Bilo napisano na tebi?RBA 1987 je napisao/la:Ma naš Puzi je bek, sunce naše, nije on tako mislio, bio sam ja kada je on davao ztu izjavu, čitao je sa "idiota"...Strauss je napisao/la:I sta kaze Puzi ? Ipak su dva NASA najveca kluba Zeljo i Sarajevo
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Nemoj biti tako siguran,mozda Siroki otme Zelji tituluavlami97 je napisao/la:Željo je šampion.

Mislim ipak da nije to jos bas 100% sigurno da ce Zeljo biti sampion.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
ne brinem se dok je amara na klupi
ako nista evropa je tu svake godine, a hocemo li biti prvaci, vidjecemo... 8 bodova je puno ali nije nedostizno...
pozzz

ako nista evropa je tu svake godine, a hocemo li biti prvaci, vidjecemo... 8 bodova je puno ali nije nedostizno...
pozzz
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Ono, nije baš da se stalno javljam i svakome popujem, ali haj' sjaši malo sa odgovaranjem svakome, i nije da ti argumenti vezano za ovojesenji Borac nisu dobri, al' si k'o advokat, na svaku riječ repliciraš nekim proširenim komentarom. Nerviraju te čak i naočare. Ostavi malo svog talenta za korisnije stvari, ne mrzi te niko osim ako imaš fobiju gonjenja pa u svakom komentaru radi poriv samoodbrane. Ostaje nejasan preveliki naboj kojim si oboružan. Evo, BL je lijep grad, radi se, gradi se, uskoro će svi imati i po dva radna mjesta, prosjek plata će otići na 3000EUR, gradom se širi veselje i dim jointa iz cofee shopova, rastafarijanci sviraju reggae po skverovima, milina jedna. Nego, gledam onu vašu navijačku stranicu, i kao "Vulturesi su nastavili borbu njihovih očeva" (???), "i kao prava srpska grupa" (???), isto kao da je Borac nastao 1995 kao produkt Deytona i političkog potpisa, kao da je sramna istorija Borca prije 1992, kao i imena ljudi koji su defilovali tim klubom i oko njega. Ne znam do koga će biti, premda će ipak biti da je do ljudi. I pored velikih parkova, rijeke, lijepih žena, dobre janjetine i piva, nešto je trulo u gradu na Vrbasu i Borcu. Ako i uzmete titulu, šta ćete sa njom, radovati se po Gospodskoj ili je staviti u vitrinu i proglasiti dan žalosti? Nije to to, kontaš?RBA 1987 je napisao/la:
Pa ti misliš ako si ti takav i pišeš na forumu da su svi takvi, zna se šta je idiot, a ako neznaš poslaću ti pojašnjenje na pp
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
-
- Kontakt:
A šta kaže,ko su najbolji navijačiStrauss je napisao/la:I sta kaze Puzi ? Ipak su dva NASA najveca kluba Zeljo i Sarajevo
@zeljovac87
Providan si samo tako

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], nedimmmm1337, NeSamSafetee i 25 gostiju.