Bila bi katastrofa da je izabrao City ispred jednog Reala i fudbal bi za mene i definitivno izgubio neku svoju svrhu i vrijednost.M4kaveli je napisao/la:Nece valjda Isco u Madrid.
Ovako, ima još nade.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Bila bi katastrofa da je izabrao City ispred jednog Reala i fudbal bi za mene i definitivno izgubio neku svoju svrhu i vrijednost.M4kaveli je napisao/la:Nece valjda Isco u Madrid.
Stvar je u tome sto Madrid na njegovim pozicijama ima Ozila i Ronalda a bila bi steta da jedan ovakav talenat propadne.Sarajevo1946 je napisao/la:Bila bi katastrofa da je izabrao City ispred jednog Reala i fudbal bi za mene i definitivno izgubio neku svoju svrhu i vrijednost.M4kaveli je napisao/la:Nece valjda Isco u Madrid.
Ovako, ima još nade.I Real jeste bogataški klub i sve, ali Real je uvijek bio Real. Zamislite da je izbrao CIty!
Prirodna pozicija ofanzivni vezni s tim da vrlo cesto igra i lijevo krilo, nesto kao Iniesta recimo.madridist je napisao/la:Cristiano će ostati u Madridu do kraja karijere,samo glupani ili oni koji to žele biti misle da Isco igra na istoj poziciji kao Cristiano,e ako se dovede Alcantara onda je već pitanje zašto(osim utjerivanja culesima otpozadi).
I šta ćeš sa dva odlična napadača? Rotirati ih ko Benzemu i Mahača i imati dva debila.LenBias je napisao/la:de ne pametuj i ne pricaj gluposti tako ti svega, dva odlicna napadaca se moraju imati
Kako je to Marca kontrolirana od strane Real Madrida, kada je istu tu Marcu Mourinho nedavno tužio zbog iznošenja netačnih informacija, kada se predsjednik Real Madrida službeno oglasio povodom njihovih laži kada je sam klub stao u odbranu Mourinha kada je napao njihovog urednika? Znaš li da je Marca isplatila odštetu Mourinhu?Lucryler je napisao/la:Ovako da vam nesto objasnim , ja nisam ni navijac CIty.a a ni Reala ali evo sta znam , znam da su AS i MARCA kontrolirane od strane REAL MADRIDA i njihove propagande. I naravno sve sto rade , rade u korist reala na neosnovanim tvrdnjama , i "papirima" koje oni dobiju nisu ni malo tacni , sjetite se Neymara za kojeg su svasta pisali , da je sigurno u Realu pa su poceli printati i njegov broj a decko nije jos ni izabrao za koga ce. Eh sad vidite ISCO je ista situacija, samo sto je s druge strane City , Real je poznatiji i bolji od CIty u to nema sumnje ali Isco ce postati Morata br 2. Poceli su prodavati i printati broj 11 i BALE a nemaju uopste prave informacije a ni sam odgovor igraca jer na kraju ja sam ubdjenjen da Bale nece doci ukoliko CR ne ode. Dakle ponavljam , nemojte se zalijetati pa da ne dozivite razocarenje poput onog sto je bilo sa Neymarovim. Isco je ako je imalo pametan otici ce u City i igrati za njih ZBOG Pellegrinija. Da je Pellegrini ponovo u realu onda bi isco tamo trebao ici ali ovako on ce postati Morata br jer realno kvalitetom koju real posjeduje trenutno , vise ce presjediti na klupi i postat ce ili morata ili Kaka
Takodjer Florentino Perez je bio i ostat ce prljav igrac , on je meni vise politicar , prijateljstvo koje je navodno sklopljeno izmedju reala i city da ne kvare sporazume izmedju kada su upitanju transferi , ukoliko isti klubovi zele istog igraca onda idu na to da igrac sam odluci a ne da se nesto potajno radi i time remeti dogovor 2 kluba. Upravo je real pekrsio taj dogovor i zabio noz u ledja City tako sto je tajno dogovarao i nagovarao Isco.ov menadzera koji je ujedno i njegov otac sto nije bilo nimalo fino. Real je uvijek prljavo igrao posebno FP i stoga se nadam da ce Isco donjeti pavu odluku jer je njegova zadnja.
Lijep Pozdrav!
Nisi valjda očekivao da će preći u plastični City.M4kaveli je napisao/la:Nece valjda Isco u Madrid.
opet ti ovo nije valjan argument da ekipa treba imati samo jednog odlicnog napadacaRealMoudrid je napisao/la:I šta ćeš sa dva odlična napadača? Rotirati ih ko Benzemu i Mahača i imati dva debila.LenBias je napisao/la:de ne pametuj i ne pricaj gluposti tako ti svega, dva odlicna napadaca se moraju imati
Igrač bez konstantnog igranja ne mogu biti u formi u ovakvom Real Madridu, što su dokazali i ova dvojica, to kome nije jasno neka se ubije.
Ovo ljeto -.-Narin je napisao/la:mislim da su šanse vaše za dovođenje Balea slabije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.