Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Sarajevo1946
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Sarajevo1946 » 22 jun 2013, 13:43

M4kaveli je napisao/la:Nece valjda Isco u Madrid. :twisted:
Bila bi katastrofa da je izabrao City ispred jednog Reala i fudbal bi za mene i definitivno izgubio neku svoju svrhu i vrijednost.

Ovako, ima još nade. :mrgreen: I Real jeste bogataški klub i sve, ali Real je uvijek bio Real. Zamislite da je izbrao CIty! :roll:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 22 jun 2013, 13:46

Sarajevo1946 je napisao/la:
Bila bi katastrofa da je izabrao City ispred jednog Reala i fudbal bi za mene i definitivno izgubio neku svoju svrhu i vrijednost.

Ovako, ima još nade. :mrgreen: I Real jeste bogataški klub i sve, ali Real je uvijek bio Real. Zamislite da je izbrao CIty! :roll:
Stvar je u tome sto Madrid na njegovim pozicijama ima Ozila i Ronalda a bila bi steta da jedan ovakav talenat propadne.
A i naravno za mene kao fana Barce bi bilo bolje da ode u City. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 22 jun 2013, 13:52

Pa dobro, duga je sezona i ko kaže da će CR ostati? :mrgreen: :P

Simpatišem i ja Barcu, ali jbo City, realno...
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 22 jun 2013, 13:55

Cristiano će ostati u Madridu do kraja karijere,samo glupani ili oni koji to žele biti misle da Isco igra na istoj poziciji kao Cristiano,e a ako se dovede Alcantara onda je već pitanje zašto(osim utjerivanja culesima otpozadi).
Ne bi bilo loše pokušati dovesti Cavanija.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 22 jun 2013, 13:57

madridist je napisao/la:Cristiano će ostati u Madridu do kraja karijere,samo glupani ili oni koji to žele biti misle da Isco igra na istoj poziciji kao Cristiano,e ako se dovede Alcantara onda je već pitanje zašto(osim utjerivanja culesima otpozadi).
Prirodna pozicija ofanzivni vezni s tim da vrlo cesto igra i lijevo krilo, nesto kao Iniesta recimo.
Kako mislis Alcantara ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 22 jun 2013, 13:59

Isco je prednji vezni gdje već imate Oezila, a po potrebi može i na krilu odigrati i @ M4kaveli je vjerovatno na to mislio. Ima i tog, neko bi morao ispasti, ne?

Kako god, morat ćete se zadovoljit još jednim drugim mjestom. :mrgreen:
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 22 jun 2013, 14:05

Naravno,po tome je Madrid inače poznat,ima najviše drugih mjesta u istoriji primere :lol:
bič pliz ;)
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 22 jun 2013, 14:16

Moram malo, kad sam već ovdje. :P Otprilike je i relano. :mrgreen:

Vidjećemo šta će biti sa Ancelottijem i kako će to posložiti. Veliki je to trener, ali mislim da u LP ima veće šanse nego u Primeri da sa Realom dođe do trofeja. On je majstor za nokaut sistem, utakmice na rezultat, a u karijeri se i nije previše naosvajao prvenstvenih naslova, jer takva igra koju gaji ne može proći na svih 38 utakmica.

Šta sam još htio reći? E da, sjećamo se Capella da je uzeo dva naslova, ali da je zbog nedopadljive igre dobio nogu, pa će biti zanimljivo i s te strane pratiti Ancelottija, jer trofeji očigledno nisu dovoljni. :mrgreen:
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 22 jun 2013, 14:26

Ovako da vam nesto objasnim , ja nisam ni navijac CIty.a a ni Reala ali evo sta znam , znam da su AS i MARCA kontrolirane od strane REAL MADRIDA i njihove propagande. I naravno sve sto rade , rade u korist reala na neosnovanim tvrdnjama , i "papirima" koje oni dobiju nisu ni malo tacni , sjetite se Neymara za kojeg su svasta pisali , da je sigurno u Realu pa su poceli printati i njegov broj a decko nije jos ni izabrao za koga ce. Eh sad vidite ISCO je ista situacija, samo sto je s druge strane City , Real je poznatiji i bolji od CIty u to nema sumnje ali Isco ce postati Morata br 2. Poceli su prodavati i printati broj 11 i BALE a nemaju uopste prave informacije a ni sam odgovor igraca jer na kraju ja sam ubdjenjen da Bale nece doci ukoliko CR ne ode. Dakle ponavljam , nemojte se zalijetati pa da ne dozivite razocarenje poput onog sto je bilo sa Neymarovim. Isco je ako je imalo pametan otici ce u City i igrati za njih ZBOG Pellegrinija. Da je Pellegrini ponovo u realu onda bi isco tamo trebao ici ali ovako on ce postati Morata br jer realno kvalitetom koju real posjeduje trenutno , vise ce presjediti na klupi i postat ce ili morata ili Kaka :)
Takodjer Florentino Perez je bio i ostat ce prljav igrac , on je meni vise politicar , prijateljstvo koje je navodno sklopljeno izmedju reala i city da ne kvare sporazume izmedju kada su upitanju transferi , ukoliko isti klubovi zele istog igraca onda idu na to da igrac sam odluci a ne da se nesto potajno radi i time remeti dogovor 2 kluba. Upravo je real pekrsio taj dogovor i zabio noz u ledja City tako sto je tajno dogovarao i nagovarao Isco.ov menadzera koji je ujedno i njegov otac sto nije bilo nimalo fino. Real je uvijek prljavo igrao posebno FP i stoga se nadam da ce Isco donjeti pavu odluku jer je njegova zadnja.

Lijep Pozdrav!

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 22 jun 2013, 14:57

LenBias je napisao/la:de ne pametuj i ne pricaj gluposti tako ti svega, dva odlicna napadaca se moraju imati
I šta ćeš sa dva odlična napadača? Rotirati ih ko Benzemu i Mahača i imati dva debila.

Igrač bez konstantnog igranja ne mogu biti u formi u ovakvom Real Madridu, što su dokazali i ova dvojica, to kome nije jasno neka se ubije.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 22 jun 2013, 15:04

Lucryler je napisao/la:Ovako da vam nesto objasnim , ja nisam ni navijac CIty.a a ni Reala ali evo sta znam , znam da su AS i MARCA kontrolirane od strane REAL MADRIDA i njihove propagande. I naravno sve sto rade , rade u korist reala na neosnovanim tvrdnjama , i "papirima" koje oni dobiju nisu ni malo tacni , sjetite se Neymara za kojeg su svasta pisali , da je sigurno u Realu pa su poceli printati i njegov broj a decko nije jos ni izabrao za koga ce. Eh sad vidite ISCO je ista situacija, samo sto je s druge strane City , Real je poznatiji i bolji od CIty u to nema sumnje ali Isco ce postati Morata br 2. Poceli su prodavati i printati broj 11 i BALE a nemaju uopste prave informacije a ni sam odgovor igraca jer na kraju ja sam ubdjenjen da Bale nece doci ukoliko CR ne ode. Dakle ponavljam , nemojte se zalijetati pa da ne dozivite razocarenje poput onog sto je bilo sa Neymarovim. Isco je ako je imalo pametan otici ce u City i igrati za njih ZBOG Pellegrinija. Da je Pellegrini ponovo u realu onda bi isco tamo trebao ici ali ovako on ce postati Morata br jer realno kvalitetom koju real posjeduje trenutno , vise ce presjediti na klupi i postat ce ili morata ili Kaka :)
Takodjer Florentino Perez je bio i ostat ce prljav igrac , on je meni vise politicar , prijateljstvo koje je navodno sklopljeno izmedju reala i city da ne kvare sporazume izmedju kada su upitanju transferi , ukoliko isti klubovi zele istog igraca onda idu na to da igrac sam odluci a ne da se nesto potajno radi i time remeti dogovor 2 kluba. Upravo je real pekrsio taj dogovor i zabio noz u ledja City tako sto je tajno dogovarao i nagovarao Isco.ov menadzera koji je ujedno i njegov otac sto nije bilo nimalo fino. Real je uvijek prljavo igrao posebno FP i stoga se nadam da ce Isco donjeti pavu odluku jer je njegova zadnja.

Lijep Pozdrav!
Kako je to Marca kontrolirana od strane Real Madrida, kada je istu tu Marcu Mourinho nedavno tužio zbog iznošenja netačnih informacija, kada se predsjednik Real Madrida službeno oglasio povodom njihovih laži kada je sam klub stao u odbranu Mourinha kada je napao njihovog urednika? Znaš li da je Marca isplatila odštetu Mourinhu?

Ista ta Marca cijelu ovu sezonu ima "anti-Mou" politiku i destabilizuje klub stalnim pritiscima i lažima

Evo šta na tvoje ZNANJE kažu navijači Real Madrida, oni najglasniji:

slika

Kakav Neymar? Marca, AS, Sport, El Mundo, svi najjači španski mediji su objavili da se za Neymara bore Real Madrid i Barcelona, ali u 95% navrata se pisalo da će Neymar preći u Barcelonu a ne u Real Madrid. Ne pratiš pa nemaš pojma.

Šta te sad Morata spopao odjendom, lik tek prekomponovan u prvu ekipu, ima dva igrača u liku i djelu Higuaina i Benzeme za konkurenciju, logično je da onako mlad ne može odmah u prvu postavu.

Kakvo prijateljstvo? Gdje to piše, ko je to objavio? Nije niko. Možda sportsport.ba. Ko je tajno dogovarao, ljudi došli u autu, predstavnici Isca i njegov otac, izašli iz auta pred Bernabeuom i mahali medijima. Ne vidim tu ništa tajno.
2012/2013

Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 jun 2013, 15:51

Nisi valjda očekivao da će preći u plastični City.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 22 jun 2013, 16:04

Jedan od najdrazih igraca, a ode u Real...

Momak si upropasti karijeru, sad trofeja nece vidjeti dugo :mrgreen:

btw, di je @lennon :o
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 22 jun 2013, 16:06

Ja nekih.
Pa ako dodje , nece doci za klupe.
doci ce da igra sa Ozilom

Argentinska prevara out .

4-2-3-1
no more
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 22 jun 2013, 16:23

ne znam samo zbog čega se toliko forsiraju dva zadnja vezna
naprijed rejal

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 22 jun 2013, 16:51

RealMoudrid je napisao/la:
LenBias je napisao/la:de ne pametuj i ne pricaj gluposti tako ti svega, dva odlicna napadaca se moraju imati
I šta ćeš sa dva odlična napadača? Rotirati ih ko Benzemu i Mahača i imati dva debila.

Igrač bez konstantnog igranja ne mogu biti u formi u ovakvom Real Madridu, što su dokazali i ova dvojica, to kome nije jasno neka se ubije.
opet ti ovo nije valjan argument da ekipa treba imati samo jednog odlicnog napadaca
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 jun 2013, 16:55

Imamo Moratu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 22 jun 2013, 17:20

Volio bih da kod vas dođe Isco..Prvi razlog,jer City će ostati bez jednog od većih talenata,a kao drugo,dovođenjem Isca,mislim da su šanse vaše za dovođenje Balea slabije..Naravno,ako je tačno ovo za Isca..

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 22 jun 2013, 17:21

Narin je napisao/la:mislim da su šanse vaše za dovođenje Balea slabije
Ovo ljeto -.-
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 22 jun 2013, 17:37

Gledaj ti Ronalda sto ono nesto zahtjeva. :lol:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.