Safet Sušić - Pape
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Highlightsi interviewa (tesko ih je izdvojiti):
- Germanija
- Nigerija
- Kipar
- Tino-Sven Susic
- Klauzula u ugovoru - znaci ono sto su mu iz saveza uglavili da mogu u svakom momentu da raskinu ugovor ukoliko bude plasman na EP ugrozen i sad se Safetu guz'ca prepala jer, kako je i sam rekao, plasman je vec sad ugrozen. Takodjer izjavio je da ta klauzula nije trebala da stoji u tom ugovoru sto potvrdjuje da je samo cifru gledao, ostalo ga nije interesovalo, jer da ga je interesovalo, procitao bi ugovor.
- Germanija
- Nigerija
- Kipar
- Tino-Sven Susic
- Klauzula u ugovoru - znaci ono sto su mu iz saveza uglavili da mogu u svakom momentu da raskinu ugovor ukoliko bude plasman na EP ugrozen i sad se Safetu guz'ca prepala jer, kako je i sam rekao, plasman je vec sad ugrozen. Takodjer izjavio je da ta klauzula nije trebala da stoji u tom ugovoru sto potvrdjuje da je samo cifru gledao, ostalo ga nije interesovalo, jer da ga je interesovalo, procitao bi ugovor.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Al najvaznije je to da je on cak 3 puta spomenuo kako je on cetiri i po godine najslabije placeni selektor na svijetu, a pored toga, on mora od neceg da zivi, ima porodicu i zivi u Francuskoj 
Meni ga zao ljudi, ja cu mu ponuditi da nekad prespava kod mene ako ne imao para za kartu do Pariza
Meni ga zao ljudi, ja cu mu ponuditi da nekad prespava kod mene ako ne imao para za kartu do Pariza
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Kad neko petlja, on uglavnom sam sebe zapetlja uvijek.Cartman je napisao/la:Gledam ovaj intervju i vrti mi se. Sve se pitam jesam li se napusio. Kako covjek sam sebe negira 100 puta. "Ne mogu odstupit od mog principa da igraci koji ne igraju u svom klubu nece igrat za repku". Malo kasnije "Ognjen Vranjes zasluzuje da bude dio repke". Allahu dragi. Tekstualni intervjui nisu dovoljni da docaraju sve provale ovog covjeka, video je potreban. Koji konj Svjetske klase. Ovo je nesto nevidjeno.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
ovo zadnje sam i ja pomislio gledajuci intervju..ne_znam_ko_sam je napisao/la:Highlightsi interviewa (tesko ih je izdvojiti):
- Germanija
- Nigerija
- Kipar
- Tino-Sven Susic
Volim te Bosno!!!
"Može se desiti da ja odem za kratko vrijeme u drugu reprezentaciju." Neće tebe više niti jedna reprezentacija ili klub. Ti nakon ove "gaže" ideš u mirovinu.
- hogarstrasni
Je li to ovaj intervju, u kancelariji? Tu se ne spominje Germanija, Nigerija?ne_znam_ko_sam je napisao/la:Highlightsi interviewa (tesko ih je izdvojiti):
- Germanija
- Nigerija
- Kipar
- Tino-Sven Susic
Je li mi mozes poslati link na pp ?
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Koji je ovo brđanin i sirovina. Raspada se on pri priči o plaći. U onoj stolici sve skače. Da može pobjegao bih od kamere. Riješiti ga se što prije. Ja se divim našim igračima. Treba da odradiš pripreme i odigraš pod komandom ovakvog primitivca. I da pri tome ostaneš pribran.
E dragi Bože ... Pa ovo je zemlja u kojoj ovakvi ljudi dođu na visoke pozicije
Tip ne zna sastaviti dvije rečenice
Da li bi uradio nešto drugacije protiv Kipra ? Odg: Ne, ne bi.
Nakon par rečenica dolazi pitanje.
Da li bi uradio nešto drugačije protiv Nigerije ? Odg: Čovjek uvijek može nešto drugačije da uradi ...
Onda pitanje Šta je bolje 2 boda ili 3 boda? Sušić: Jel to neko provokativno pitanje ili? Novinar: Vidim ja tu logiku ali ... Sušić: I sad kad razmišljam ne bi vam mogao dati odgovor na to pitanje ... Da li je bolje izgubiti od Velsa a pobjediti Belgiju ili obrnuto, to je malo za dublju analizu ...
Kakvu dublju analizu ? Jednostavno ne bi valjalo izgubiti od Velsa... Belgija po svim predviđanjima će zakucati prvo mjesto, drugim riječima nama je Vels glavni konkurent za drugo mjesto i sa njima se moramo kositi i oduzimati bodove ... Protiv Velsa ne smijemo izgubiti jer narušeni timski duh će biti srozan skroz pred prejaku Belgiju i onda i tu nemaš šta očekivati ...
Da li bi uradio nešto drugacije protiv Kipra ? Odg: Ne, ne bi.
Nakon par rečenica dolazi pitanje.
Da li bi uradio nešto drugačije protiv Nigerije ? Odg: Čovjek uvijek može nešto drugačije da uradi ...
Onda pitanje Šta je bolje 2 boda ili 3 boda? Sušić: Jel to neko provokativno pitanje ili? Novinar: Vidim ja tu logiku ali ... Sušić: I sad kad razmišljam ne bi vam mogao dati odgovor na to pitanje ... Da li je bolje izgubiti od Velsa a pobjediti Belgiju ili obrnuto, to je malo za dublju analizu ...
Kakvu dublju analizu ? Jednostavno ne bi valjalo izgubiti od Velsa... Belgija po svim predviđanjima će zakucati prvo mjesto, drugim riječima nama je Vels glavni konkurent za drugo mjesto i sa njima se moramo kositi i oduzimati bodove ... Protiv Velsa ne smijemo izgubiti jer narušeni timski duh će biti srozan skroz pred prejaku Belgiju i onda i tu nemaš šta očekivati ...
Intervju pun failova i dokaz svega onoga što ovdje na forumu pisalo već godinama. Najjače mi je bilo kad se naljutio u vezi visine njegovih primanja: "Imam i ja ženu, djecu, ja živim u Francuskoj." 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Neka kaze koliko je dobio za plasman za SP.Clutch je napisao/la:Intervju pun failova i dokaz svega onoga što ovdje na forumu pisalo već godinama. Najjače mi je bilo kad se naljutio u vezi visine njegovih primanja: "Imam i ja ženu, djecu, ja živim u Francuskoj."
Dovoljno da mu unuci ne rade.
Hajde bio slabo placen pa talio igrace da nadoknadi, ali evo sada si dobio platu koju stvarno ne zasluzuje po prikazanom u zadnjih 14 mjeseci i sto je najzalosnije on i dalje tusi igrace Germanie sportagenture.
Znamo da je nepismen ali cisto sumnjam da ne zna gdje mu radi buraz.
http://www.germania-sportagentur.com/contact" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 01 okt 2014, 11:23, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Safeteeeeee
Zao mi nekako covjeka, sirotinja sta ces, zivi u Francuskoj, mora porodicu prehranit
Izjava za Germaniu je poseban hajlajt, znaĆi covjek se pravi budala da nikad nije cuo za menadjersku agenciju rođenog burazera, pa ljudi moji gdje to ima ?
Ovo za Zukanovica jos jedan hajlajt, kaze nije pozvan jer se nije ustalio u timu, a kad mu ovaj kaze da je odigrao pripremne utakmice, Safet odgovara kako njega pripremne utakmice ne zanimaju. Pa Safete kralju tada prvenstvo nije ni pocelo u italiji, sta ce drugo igrat nego pripremne utakmice
Vezano za ugovor kako nije znao za klauzulu prema kojoj moze dobiti otkaz ako plasman dodje u pitanje i kako smatra da taj dio uopste nije trebao stajati u ugovoru, koliko god sam smatrao da je covjek zatupljen, nisam htio povjerovati u to (jer znam da zuta stampa moze svasta prenapuhati i izmisliti, pa zato inace sve sto procitam u novinama uzimam s dozom skepticizma) do ovog trenutka. Koji brat, otac, kralj, sah
Ovo za Iran kaze da je procitao u novinama. Ne mogu da vjerujem da covjek ima hrabrosti u 21 vjeku lagat, u ovo doba interneta, televizije, kada su sve informacije svima dostupne i kada se sve moze lako provjerit.. Na jednom intervju-u iz njegovih usta je izaslo da su ga kontaktirali iz Irana. Pa nisu ljudi ovce moj Safete. Dobro, ima i izuzetaka ali sreca u malom broju. Kako to oni inace imaju obicaj rec:
"SAFET DJELI PLJUSKE"
Zao mi nekako covjeka, sirotinja sta ces, zivi u Francuskoj, mora porodicu prehranit
Izjava za Germaniu je poseban hajlajt, znaĆi covjek se pravi budala da nikad nije cuo za menadjersku agenciju rođenog burazera, pa ljudi moji gdje to ima ?
Ovo za Zukanovica jos jedan hajlajt, kaze nije pozvan jer se nije ustalio u timu, a kad mu ovaj kaze da je odigrao pripremne utakmice, Safet odgovara kako njega pripremne utakmice ne zanimaju. Pa Safete kralju tada prvenstvo nije ni pocelo u italiji, sta ce drugo igrat nego pripremne utakmice
Vezano za ugovor kako nije znao za klauzulu prema kojoj moze dobiti otkaz ako plasman dodje u pitanje i kako smatra da taj dio uopste nije trebao stajati u ugovoru, koliko god sam smatrao da je covjek zatupljen, nisam htio povjerovati u to (jer znam da zuta stampa moze svasta prenapuhati i izmisliti, pa zato inace sve sto procitam u novinama uzimam s dozom skepticizma) do ovog trenutka. Koji brat, otac, kralj, sah
Ovo za Iran kaze da je procitao u novinama. Ne mogu da vjerujem da covjek ima hrabrosti u 21 vjeku lagat, u ovo doba interneta, televizije, kada su sve informacije svima dostupne i kada se sve moze lako provjerit.. Na jednom intervju-u iz njegovih usta je izaslo da su ga kontaktirali iz Irana. Pa nisu ljudi ovce moj Safete. Dobro, ima i izuzetaka ali sreca u malom broju. Kako to oni inace imaju obicaj rec:
"SAFET DJELI PLJUSKE"
On ima srece sto su svi nasi reprezentativci, svi i do jednog velika gospoda. Strpit ce se i odraditi jos ovaj ciklus onako kako to on kaze, progledat ce kroz prste svim onim njegovim formacijama, nepravednim kritikama kako su za svaki poraz oni krivi a ne onaj koji je postavio formaciju i odredio kako ce da igraju,kao i svim ovim nebulozama koje izjavljuje. Mislim da oni ne zele ipak da ga ponize nekim bojkotom. Stvarno bi bila sramota da u jednom trenutku budes legenda, najbolji igrac ,a u drugom trenutku da budes otjeran od strane reprezentativaca sa klupe svoje zemlje. Ja im stvarno skidam kapu ako uspiju bez ikakvih incidenata i sukoba sa njim izdrzati ovaj ciklus.revan je napisao/la:Koji je ovo brđanin i sirovina. Raspada se on pri priči o plaći. U onoj stolici sve skače. Da može pobjegao bih od kamere. Riješiti ga se što prije. Ja se divim našim igračima. Treba da odradiš pripreme i odigraš pod komandom ovakvog primitivca. I da pri tome ostaneš pribran.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Odlazi PSIHOPATO ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Re: $: Safet Sušić - Pape
Gdje se moze pogledati intervju.. da, mi koji nismo u toku, ne lutamo 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
close enoughClutch je napisao/la:Intervju pun failova i dokaz svega onoga što ovdje na forumu pisalo već godinama. Najjače mi je bilo kad se naljutio u vezi visine njegovih primanja: "Imam i ja ženu, djecu, ja živim u Francuskoj."
[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ovom novinaru treba Oskara u startu dodijeliti, napokon novinar na nivou. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Što kaže ono davno Ismet Horo : Druže sudija jel pravilno da ja sa ženom i petero djece živim u baraki !?
Sudija : Nije pravilno Ismete,pravilno je u baraci!
I tako i osta...
Čovjek tolike pare zaradio na osnovu repke,i sad još treba da nam ga bude žao,u fazonu : PAPETA NE TREBA MIJENJATI,TREBAJU MU PARE,SKUPA JE FRANCUSKA...
Pa jbt,ispade nam selektor socijalni slučaj
Sudija : Nije pravilno Ismete,pravilno je u baraci!
I tako i osta...
Čovjek tolike pare zaradio na osnovu repke,i sad još treba da nam ga bude žao,u fazonu : PAPETA NE TREBA MIJENJATI,TREBAJU MU PARE,SKUPA JE FRANCUSKA...
Pa jbt,ispade nam selektor socijalni slučaj
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Ma ne zna covjek gdje mu brat radi, ni koju poziciju bratic igra, 
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Mene je nakon intetvjua stomak zabolio. Tolika kolicina iznesenih gluposti, nevjerovatno. 
Dobro je ovaj novinar proš'o
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.