Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Denno
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Denno » 06 maj 2017, 10:46

dinoo je napisao/la:Ja bih iskreno volio da totti igra jos dvije tri godine.
Njegovim forsiranjem, s njegovom platom,njegovom desetkom...necete imati prostora za teveza,dybalu i slicne a samim tim provincijskim pristupom i nema ozbiljnijeg plana od ucesca u evropi.
Ali to nesto govori i o klubu i samom tottiju.
Čovjek trenutno dobija 1m po sezoni, dalje je spreman i bez novca? Mizernu minutažu ima, a realno prošle sezone je sam odvukao ekipu u play off i okrenuo xy utakmica.
Mislim da još uvijek može poslužiti i odigrati korektno 20 min. Roma već ima 5 igrača naprijed koji redovno igraju, tako ne vidim kog Totti može kočiti.
embrace the chaos

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 06 maj 2017, 11:47

Sergio Pellissier najveći igrač Serie A svih vremena! ;)
Lako je biti vijeran Juventusu ili Romi.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 06 maj 2017, 12:33

Denno je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la: onda opet pokušaj skretanja pažnje na navijače u Italiji i izjednačavanje istih sa nama forumašima ovdje. Kakve to veze ima sa temom rasprave? Cigana svugdje ima i bit će uvijek, uprava i savez su ih kažnjavali svakom prilikom, bilo je praznih tribina i takvi su za svaku osudu. Bukvalno svaki klub ima neku takvu grupicu i niko od navijača Juventusa ti neće njih braniti i tražiti isprike. Curva iza Buffona je čitavu sezonu poluprazna jer je uprava takvima zabranila ulazak.

Svaki klub nema kapitena koji je seljačina, pomirite se s tim.
A nema ni kapitena koji je od početka do kraja karijere tu, također ;)

Ne pokušavam izjednačiti nikoga, pa glupo bi bilo okarakterisati vas sve istima, nego zašto se bavit Tottijem i predstavljat ga kao bruku za klub, a to pokušavaš? dok vec klub ima xy situacija za :oops:
Zato što je to bila rasprava? Pričalo se o Tottiju kao igraču, kao osobi, i to što je on takav je veliki dio njega. To što bi navijači Rome volili da se taj dio nikad ne spominje i priča samo kakva je igračina bio samo govori koliko je vas same sramota toga.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 maj 2017, 12:52

IlCapitano je napisao/la:
Denno je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la: onda opet pokušaj skretanja pažnje na navijače u Italiji i izjednačavanje istih sa nama forumašima ovdje. Kakve to veze ima sa temom rasprave? Cigana svugdje ima i bit će uvijek, uprava i savez su ih kažnjavali svakom prilikom, bilo je praznih tribina i takvi su za svaku osudu. Bukvalno svaki klub ima neku takvu grupicu i niko od navijača Juventusa ti neće njih braniti i tražiti isprike. Curva iza Buffona je čitavu sezonu poluprazna jer je uprava takvima zabranila ulazak.

Svaki klub nema kapitena koji je seljačina, pomirite se s tim.
A nema ni kapitena koji je od početka do kraja karijere tu, također ;)

Ne pokušavam izjednačiti nikoga, pa glupo bi bilo okarakterisati vas sve istima, nego zašto se bavit Tottijem i predstavljat ga kao bruku za klub, a to pokušavaš? dok vec klub ima xy situacija za :oops:
Zato što je to bila rasprava? Pričalo se o Tottiju kao igraču, kao osobi, i to što je on takav je veliki dio njega. To što bi navijači Rome volili da se taj dio nikad ne spominje i priča samo kakva je igračina bio samo govori koliko je vas same sramota toga.
I vas koliko ste iskompleksirani stalnim spominjanjem toga. Niko mi jos nije odgovorio jel zidane gospodin ili cigan, posto je izgleda to najbitnije u fudbalu po vama
nema potpisa

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 06 maj 2017, 13:00

Admir_Sa je napisao/la:I vas koliko ste iskompleksirani stalnim spominjanjem toga. Niko mi jos nije odgovorio jel zidane gospodin ili cigan, posto je izgleda to najbitnije u fudbalu po vama
Da, kada se priča o određenom igraču uvijek se spominje veliki dio tog igrača, vidi čuda. :o

I opet standardni pokušaj skretanja sa teme. Zidane po svojim postupcima svakako jeste cigan, ali to opet ne mijenja činjenice o Tottiju.

I nauči šta znači kompleks. To nije kada neko priča o nečemu što se tebi ne sviđa.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 06 maj 2017, 14:15

IlCapitano je napisao/la:Zato što je to bila rasprava? Pričalo se o Tottiju kao igraču, kao osobi, i to što je on takav je veliki dio njega. To što bi navijači Rome volili da se taj dio nikad ne spominje i priča samo kakva je igračina bio samo govori koliko je vas same sramota toga.
Ne podržavam i ne opravdavam te njegove poteze, neprofesionalno je pljuvati i gaziti protivnika. Al opet ne vidim kako se iz tog može zaključiti kakva je osoba? Prgav i neko ko neće istrpiti provokacije, jeste. Al opet xy puta je učestvovao u humanitarnim akcijama i uopste nije to potencirao u javnost :thumbup: , masa bivših igrača ASR izjavljuje kako je najbolji igrač i kapiten s kojim su igrali, opuštena i fenomenalna osoba, otvoren za pomoći svakome, da uopste nije egoista kao što se potencira, i ne vidim kako bi ja ili ti bili relevantniji za reći kakva je osoba?
embrace the chaos

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 06 maj 2017, 14:32

Denno je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:Zato što je to bila rasprava? Pričalo se o Tottiju kao igraču, kao osobi, i to što je on takav je veliki dio njega. To što bi navijači Rome volili da se taj dio nikad ne spominje i priča samo kakva je igračina bio samo govori koliko je vas same sramota toga.
Ne podržavam i ne opravdavam te njegove poteze, neprofesionalno je pljuvati i gaziti protivnika. Al opet ne vidim kako se iz tog može zaključiti kakva je osoba? Prgav i neko ko neće istrpiti provokacije, jeste. Al opet xy puta je učestvovao u humanitarnim akcijama i uopste nije to potencirao u javnost :thumbup: , masa bivših igrača ASR izjavljuje kako je najbolji igrač i kapiten s kojim su igrali, opuštena i fenomenalna osoba, otvoren za pomoći svakome, da uopste nije egoista kao što se potencira, i ne vidim kako bi ja ili ti bili relevantniji za reći kakva je osoba?
Naravno da ne znamo,ali znamo sta vidimo i gdje to vidimo,na terenu. Cemu onda dva lica i cemu te frustracije bas onda kada je nemocan i kada nije najbolji i naj naj u svojoj neposrednoj blizini? Ne bi da se igram psihologa,mozda izvlacim zakljucak iz dupeta ali u tome lezi odgovor zasto nikada nije napustio Romu.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 maj 2017, 14:42

Admir_Sa je napisao/la:I vas koliko ste iskompleksirani stalnim spominjanjem toga. Niko mi jos nije odgovorio jel zidane gospodin ili cigan, posto je izgleda to najbitnije u fudbalu po vama
Da, kada se priča o određenom igraču uvijek se spominje veliki dio tog igrača, vidi čuda. :o

I opet standardni pokušaj skretanja sa teme. Zidane po svojim postupcima svakako jeste cigan, ali to opet ne mijenja činjenice o Tottiju.

I nauči šta znači kompleks. To nije kada neko priča o nečemu što se tebi ne sviđa.
Kako onda objašnjavaš činjenice da prvo kad se spomene Totti slijede one slike nesportskih poteza, znači ja o tome pričam. Ako te neko ne interesuje, uopšte nije u rangu sa tvojim klubom, zbog čega ti onda treba to potenciranje. to je za mene kompleks. Na fesjbuku vidim komentare na vijesti o povlačenju i vecina napiše nešto u stilu majstor, igračina i slično, a simpatizeri juventusa okače slike iz 2004npr. Zbog čega to rade ajd ti meni objasni. Ja sam bio kompleksaš kada sam na pomen juventusa spominjao lopovi, sud i slično, a ovi su eto djeca cvijeća jer moraju elaborirati igrača od toga kakav je bio kući, na terenu, koliko je imao žena i slično

Vezano za Zidana kada se negdje spomene što se ne kace slike iz 1998 ili 2006 i prvo elaborira da je cigan pa onda sve ostalo, isto recimo i za Maradonu

i još kao ovi znaju da je on smeće od insana zbog postupaka na terenu, mislim ono genijalan zaključak. Koliko je samo igrača u istoriji fudbala na terenu pravilo sve i svašta, pa ćemo na osnovu toga lično govoriti o svakome. 90minuta na terenu je mjerilo kakav je ko, vauuu.

Ima masa igrača koji su i na terenu bili pravi sportisti i gospoda, i za to im treba odati priznanje. Totti to nije bio i šta sad, zbog par nesportskih poteza na terenu cijelu karijeru od 20+ godina vezati za to
nema potpisa

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 06 maj 2017, 15:13

Denno je napisao/la:
Nigdje ja nisam pičao o njemu kao osobi van terena. Igrača mogu suditi kakav je na terenu, a Totti iako fenomenalan igrač ima ogromnu mrlju, svojim izborom.
Admir_Sa je napisao/la:

Kako onda objašnjavaš činjenice da prvo kad se spomene Totti slijede one slike nesportskih poteza, znači ja o tome pričam. Ako te neko ne interesuje, uopšte nije u rangu sa tvojim klubom, zbog čega ti onda treba to potenciranje. to je za mene kompleks. Na fesjbuku vidim komentare na vijesti o povlačenju i vecina napiše nešto u stilu majstor, igračina i slično, a simpatizeri juventusa okače slike iz 2004npr. Zbog čega to rade ajd ti meni objasni. Ja sam bio kompleksaš kada sam na pomen juventusa spominjao lopovi, sud i slično, a ovi su eto djeca cvijeća jer moraju elaborirati igrača od toga kakav je bio kući, na terenu, koliko je imao žena i slično

Vezano za Zidana kada se negdje spomene što se ne kace slike iz 1998 ili 2006 i prvo elaborira da je cigan pa onda sve ostalo, isto recimo i za Maradonu

i još kao ovi znaju da je on smeće od insana zbog postupaka na terenu, mislim ono genijalan zaključak. Koliko je samo igrača u istoriji fudbala na terenu pravilo sve i svašta, pa ćemo na osnovu toga lično govoriti o svakome. 90minuta na terenu je mjerilo kakav je ko, vauuu.

Ima masa igrača koji su i na terenu bili pravi sportisti i gospoda, i za to im treba odati priznanje. Totti to nije bio i šta sad, zbog par nesportskih poteza na terenu cijelu karijeru od 20+ godina vezati za to
Standardnim navijačkim podjebavanjem? Šta ja znam jbt, generalizuješ opet. Što čitaš rak komentare na FB tvoja je greška, tamo nikad ništa pametno ni više od dječijeg prepucavanja.

Ti si bio kompleksaš jer si bukvalno na svaku grešku u korist Juventusa, protiv Rome, minutu manje sudijske nadoknade nego što je trebalo, bukvalno svaki neuspjeh Rome povezivao sa Juventusom i krivio Juventus. To je kompleks. Juventusovi navijači nemaju razloga imati bilo kakav kompleks prema Romi ili Tottiju jer su veći, bolji, trofejniji, imaju svoje legende i veličine itd.

Ovo kakav je Totti van terena, isti odgovor kao Denni.

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 06 maj 2017, 16:12

Jbt dje ode tema...od najboljeg ikad do kakva je osoba....to za mene nis ne predstavlja kakva je osoba....jel cigan il nije koga boli racku....gledam ga ko fudbalera i sta je ucinio i osvojio kao fudbaler....po tome nije najveci ikad....za mene nije veci ni od Alexa.....a raspravljat kakva je osoba je budalestina teska...milion wc igraca su bili cigani pa to ne umanjuje njihove karijere....samo teren i trofeji...

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 06 maj 2017, 19:22

Znaci vcrs Juve ovjerava titulu :) mi cemo sutra romi okinut bod i to je to 3 kola prije kraja

Tacno ce Roma opet biti 3-ca i opet ispasti iz play offa za LP

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 06 maj 2017, 19:42

Napoli prebacio pritisak na Romu. Uz lagan raspored do kraja vrlo je vjerojatno njihovo 2.mjesto do kraja
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Vasilije
Kontakt:

Post Postao/la Vasilije » 06 maj 2017, 19:55

Zna se da smo najjači pod pritiskom i u važnim utakmicama, nismo džaba vukovi.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 06 maj 2017, 20:05

Neka vas sad izvuče najveći svih vremena
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Vasilije
Kontakt:

Post Postao/la Vasilije » 06 maj 2017, 20:07

KingJamesMVP je napisao/la:Neka vas sad izvuče najveći svih vremena
Prije će on nego kloc Džeko. Džeko voli puniti golmane Palerma i Carpija, ima neki čudan fetiš.

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 06 maj 2017, 20:09

Vasilije je napisao/la:Zna se da smo najjači pod pritiskom i u važnim utakmicama, nismo džaba vukovi.
:rol:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 06 maj 2017, 21:54

kakav gol :salut: :tokralju:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 06 maj 2017, 21:56

Svaka cast, remek djelo Ljajica :tokralju: :tokralju:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 06 maj 2017, 22:13

Bio bi fazon da upravo Torino u gradskom derbiju prekine ovaj nevjerovatan niz Juvea kod kuće i da im se pokake u ćeif. :mrgreen:

Allegri je uveo tešku artiljeriju, bit će teško s crvenim ali sve je moguće..

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 06 maj 2017, 22:20

Nece veceras jbg...ode rekord :plac:

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.