IlCapitano je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:I vas koliko ste iskompleksirani stalnim spominjanjem toga. Niko mi jos nije odgovorio jel zidane gospodin ili cigan, posto je izgleda to najbitnije u fudbalu po vama
Da, kada se priča o određenom igraču uvijek se spominje veliki dio tog igrača, vidi čuda.
I opet standardni pokušaj skretanja sa teme. Zidane po svojim postupcima svakako jeste cigan, ali to opet ne mijenja činjenice o Tottiju.
I nauči šta znači kompleks. To nije kada neko priča o nečemu što se tebi ne sviđa.
Kako onda objašnjavaš činjenice da prvo kad se spomene Totti slijede one slike nesportskih poteza, znači ja o tome pričam. Ako te neko ne interesuje, uopšte nije u rangu sa tvojim klubom, zbog čega ti onda treba to potenciranje. to je za mene kompleks. Na fesjbuku vidim komentare na vijesti o povlačenju i vecina napiše nešto u stilu majstor, igračina i slično, a simpatizeri juventusa okače slike iz 2004npr. Zbog čega to rade ajd ti meni objasni. Ja sam bio kompleksaš kada sam na pomen juventusa spominjao lopovi, sud i slično, a ovi su eto djeca cvijeća jer moraju elaborirati igrača od toga kakav je bio kući, na terenu, koliko je imao žena i slično
Vezano za Zidana kada se negdje spomene što se ne kace slike iz 1998 ili 2006 i prvo elaborira da je cigan pa onda sve ostalo, isto recimo i za Maradonu
i još kao ovi znaju da je on smeće od insana zbog postupaka na terenu, mislim ono genijalan zaključak. Koliko je samo igrača u istoriji fudbala na terenu pravilo sve i svašta, pa ćemo na osnovu toga lično govoriti o svakome. 90minuta na terenu je mjerilo kakav je ko, vauuu.
Ima masa igrača koji su i na terenu bili pravi sportisti i gospoda, i za to im treba odati priznanje. Totti to nije bio i šta sad, zbog par nesportskih poteza na terenu cijelu karijeru od 20+ godina vezati za to