JohnCleese je napisao/la:"Tenis je igra u kojoj 2 čovjeka trče naokolo, natjeravaju loptu, u kojoj jedan sudac napravi gomilu pogrešaka te u kojoj na kraju uvijek pobjeđuje Damir Dzumhur.“ Hyeon Chung
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
fkt damir nema srece
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ma Rublev trenutno nema ni snage ni koncentracije. Ovdje se lomi set, ako Damir bude priseban.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
a ni živacaVedad87 je napisao/la:fkt damir nema srece
Kako me nervira ovo!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dzumu da ima malo teniske inteligencije bio bi top igrač... Na žalost, nema
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ponavljam, mentalni patuljak i kreten
Igraj tenis i ne ponašaj se ko seljacina s dna kace
Igraj tenis i ne ponašaj se ko seljacina s dna kace
Na nebitne stvari gubi energiju, lupa reketom, nervira se zato sto se rusu net odbi u njegovu stranu. Boze moj takav je tenis. Stisni zube i igraj !!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Njemu fakat treba kakav psiholog. 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Haj sta pjenite to je Damir ili gledaj ili prosetaj .Nije on Ivanisevic ,Federer ,Sampras nego mali Damir Dzumhur iz Bosne I Herecgovine .
Zadnja izmjena: BosnaSTL, dana/u 02 sep 2017, 23:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Imao, nije pomogloAerials je napisao/la:Njemu fakat treba kakav psiholog.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Jebote ovAj rus ne može meda više samo da se damir mentalno sredi ima ga
Zadnja izmjena: Enigma, dana/u 02 sep 2017, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
MUSVDG
Ima Damir i previše teniske inteligencije, za izvoza.Pantelija je napisao/la:Dzumu da ima malo teniske inteligencije bio bi top igrač... Na žalost, nema
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Rus samo tako djeluje, ali koliko vidim, ubi on Damira.Enigma je napisao/la:Jebote ovAj rus ne može meda više samo da se damir metalno sredi ima ga
🔵⚪
Ma gotovo je ovo haman
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Cestitaj jednom j... poen protivniku kad ga zaradi na fenomenalan nacin. Isto, kad se raspravljao sa ovom sudincom uopste je ne persira. Daj pokazi malo kulture pobogu.
Nije gotovo dok ga hodža neogasuliEld0rado je napisao/la:Ma gotovo je ovo haman
Mozda su jarani pa se ne persiraju, ni ona njega ne oslovljava sa gospodinespahija je napisao/la:Cestitaj jednom j... poen protivniku kad ga zaradi na fenomenalan nacin. Isto, kad se raspravljao sa ovom sudincom uopste je ne persira. Daj pokazi malo kulture pobogu.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Hajde, Damire, vrijeme je za break! Mozes ti to 
Vjerovatno ovce zajedno cuvaliesprit24 je napisao/la:Mozda su jarani pa se ne persiraju, ni ona njega ne oslovljava sa gospodinespahija je napisao/la:Cestitaj jednom j... poen protivniku kad ga zaradi na fenomenalan nacin. Isto, kad se raspravljao sa ovom sudincom uopste je ne persira. Daj pokazi malo kulture pobogu.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.