2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: 2019-20 NBA Preseason
zion odigra losu tekmu u summer league, odmah mu izmisle povredu
valja stitit ugled :mrgreen:
valja stitit ugled :mrgreen:
Bruno Caboclo napokon postao spreman za NBA.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Brend je u pitanju, milioni su na kockiChinaglia je napisao/la:zion odigra losu tekmu u summer league, odmah mu izmisle povredu
valja stitit ugled
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma udario jest koljeno od koljeno sa Knoxom mislim al nista sad opasno.Mislim da bi svak povukao svog visokog pika iz summer lige koja nista ne znaci
Tek sada sam pogledao highlights Zionovog meca do povrede. Gledao sam ga u vise navrata u NCAA, ali ako ne dovede sut u neku barem prosjecnu razinu, on ce biti slabija verzija Bena Simmonsa, koji ce u PO mecevima biti zatvoren k'o od sale.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Decko je nevjerovatno napredovao.Jos prosle sezone je to pokazao.Bas,bas dobar pronalazak MEM.Justin je napisao/la:Bruno Caboclo napokon postao spreman za NBA.
Ma ima strasne fizicke predispozicije. Samo na osnovu toga je i draftovan. Sada je naucio malo i da igra kosarku i dodao sut.NEZALAGANJE je napisao/la:Decko je nevjerovatno napredovao.Jos prosle sezone je to pokazao.Bas,bas dobar pronalazak MEM.Justin je napisao/la:Bruno Caboclo napokon postao spreman za NBA.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To je dovoljno da bude koristan igrac.Pokazao je napredak jos pred kraj sezone u MEM,kad je i dobio ugovor.Gradjom lici na Giannisa i bice on MEM bitan dio njihove odbrane.Justin je napisao/la:Ma ima strasne fizicke predispozicije. Samo na osnovu toga je i draftovan. Sada je naucio malo i da igra kosarku i dodao sut.NEZALAGANJE je napisao/la:Decko je nevjerovatno napredovao.Jos prosle sezone je to pokazao.Bas,bas dobar pronalazak MEM.Justin je napisao/la:Bruno Caboclo napokon postao spreman za NBA.

Zaboravi clana velike trojke
Mozda konta da je trejdan i on za davisa
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Kako da Kuzmi pozeli dobrodoslicu odnosno povratak u ekipu?Covjek je pod ugovorom cjelo vrijeme.Nema veze sto si ispao glup to je za tebe normalno.Azpi je napisao/la:
23
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Pa Kuzma nije potpisao novi ugovor, zasto bi ga spomenuo? Ovdje su spomenuti igraci koji su potpisali ugovore i koji su vec bili tu i potpisali ugovore?Azpi je napisao/la:
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kuzma je jedini sa njim skupa bio siguran tu, ovi su svi potpisali jucer. A to velika trojka ce vam svima izaci na nos, Kuz je fantastican igrac.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BosniaBoston
- Kontakt:
Fantastican igrac da ulazi sa klupe
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Much will be made of the Lakers and Raptors end of this. But as of about 2 hours before Leonard chose the Clippers Friday night, his camp was asking the Lakers to delay the AD trade until Sat/Sun, **** tell ESPN. No reason given. Just a condition
- BuffonGigi
- Kontakt:
U svakom slucaju kvalitetniji od impotentnih Browna i Tatuma.BosniaBoston je napisao/la:Fantastican igrac da ulazi sa klupe
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
BuffonGigi je napisao/la:U svakom slucaju kvalitetniji od impotentnih Browna i Tatuma.BosniaBoston je napisao/la:Fantastican igrac da ulazi sa klupe
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Tatum je tito za Kuzmu,vidjeces sljedece sezone i mladji je.Za browna se slazemBuffonGigi je napisao/la:U svakom slucaju kvalitetniji od impotentnih Browna i Tatuma.BosniaBoston je napisao/la:Fantastican igrac da ulazi sa klupe
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Smecar autisticni. Gaze tu gubu AD i Bron rutinski.Kobe Bryant je napisao/la:Much will be made of the Lakers and Raptors end of this. But as of about 2 hours before Leonard chose the Clippers Friday night, his camp was asking the Lakers to delay the AD trade until Sat/Sun, **** tell ESPN. No reason given. Just a condition![]()
![]()
![]()
![]()
- BosniaBoston
- Kontakt:
Naplacuju se namjestaljke vec 8 debelih godina fino fino
Kawhi je samo prevozno sredstvo osvete visih sila
- Donnie Darko
- Kontakt:
Preuzeo ulogu najboljeg igrača i najvećeg gospodina lige sve u par mjeseci. Impresivno.Kobe Bryant je napisao/la:Much will be made of the Lakers and Raptors end of this. But as of about 2 hours before Leonard chose the Clippers Friday night, his camp was asking the Lakers to delay the AD trade until Sat/Sun, **** tell ESPN. No reason given. Just a condition![]()
![]()
![]()
![]()