Što nisi dod'o u potpis?Genghis je napisao/la:Vettel do četvrte uzastopne titule !
provjeren info!
falcao tips!
1/1!
4 sul campo.
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Što nisi dod'o u potpis?Genghis je napisao/la:Vettel do četvrte uzastopne titule !
provjeren info!
falcao tips!
1/1!
Neutral je napisao/la:@Miki
Nikki je nazvao Kubicu Polake. Nijemci su prije tako nazvali Poljake u vrijeme izvjesnog Adolfa ako se ne varam. Čak je i ovaj reporter uvijek mu ime i prezime zaboravim rekao "Molim lijepo Nikki", a Nikki kao mislio sam na austrijski lijepi način
Haha.. pa ferari je SEKUNDU losji po krugu od RB ... Vetel bez konkurencije.. ! Surova istina! Upsut nek svi ljube Adrian Newey u guz !emir18 je napisao/la:Opet napominjem Massa je bolji vozac od Webbera,tako da je tu prednost Ferrarija ako Massa vrati formu i bude cuvao ledja Alonsu Ferrari je favorit
kakva sekunda bolan to prosle sezone mozda,pogledaj zadnja 3 treninga.Mig_Mig je napisao/la:Haha.. pa ferari je SEKUNDU losji po krugu od RB ... Vetel bez konkurencije.. ! Surova istina! Upsut nek svi ljube Adrian Newey u guz !emir18 je napisao/la:Opet napominjem Massa je bolji vozac od Webbera,tako da je tu prednost Ferrarija ako Massa vrati formu i bude cuvao ledja Alonsu Ferrari je favorit
e jarane ovo logike nema, sjedne vettel u ferrarija, sjedne alonso u jugića i pričamo o klasama vozača. Pa ne "goni" ga alonso nogama svojim jebote...posjedni ih u iste bolide pa da vidišdarker10 je napisao/la:Ferrari ne treba biti najbolji.Neka zaostatak bude manji od pola sekunde i bice dobro.Alonso se prosle godine sa bolidom koji je na nekim stazama bio i preko sekunde sporiji od Red Bulla opet borio do zadnje utrke.Tu je,mislim,razlika u klasi izmedju 2 vozaca ocigledna.
Ok! vidjet cemo.. i meni bi bilo drago.. da nije tako! al vidjet ces.emir18 je napisao/la:kakva sekunda bolan to prosle sezone mozda,pogledaj zadnja 3 treninga.Mig_Mig je napisao/la:Haha.. pa ferari je SEKUNDU losji po krugu od RB ... Vetel bez konkurencije.. ! Surova istina! Upsut nek svi ljube Adrian Newey u guz !emir18 je napisao/la:Opet napominjem Massa je bolji vozac od Webbera,tako da je tu prednost Ferrarija ako Massa vrati formu i bude cuvao ledja Alonsu Ferrari je favorit
Prenosi ba, sport klub ccc Hvala bogu pa ne prenosi Hayat!NYKnicks Fan je napisao/la:Moze li mi neko reci prenosi li neka televizija ove godine?
Amoxicillin je napisao/la:e jarane ovo logike nema, sjedne vettel u ferrarija, sjedne alonso u jugića i pričamo o klasama vozača. Pa ne "goni" ga alonso nogama svojim jebote...posjedni ih u iste bolide pa da vidišdarker10 je napisao/la:Ferrari ne treba biti najbolji.Neka zaostatak bude manji od pola sekunde i bice dobro.Alonso se prosle godine sa bolidom koji je na nekim stazama bio i preko sekunde sporiji od Red Bulla opet borio do zadnje utrke.Tu je,mislim,razlika u klasi izmedju 2 vozaca ocigledna.
dovoljno je samo pogledati proslu sezonu i moze se zakljuciti kakav je Alonso vozac...jednostavno najboljidarker10 je napisao/la:Amoxicillin je napisao/la:e jarane ovo logike nema, sjedne vettel u ferrarija, sjedne alonso u jugića i pričamo o klasama vozača. Pa ne "goni" ga alonso nogama svojim jebote...posjedni ih u iste bolide pa da vidišdarker10 je napisao/la:Ferrari ne treba biti najbolji.Neka zaostatak bude manji od pola sekunde i bice dobro.Alonso se prosle godine sa bolidom koji je na nekim stazama bio i preko sekunde sporiji od Red Bulla opet borio do zadnje utrke.Tu je,mislim,razlika u klasi izmedju 2 vozaca ocigledna.
Alonso da ima onakav bolid prvenstvo bi zavrsilo vec u avgustu.Covjek nikada u karijeri nije imao najbrzi bolid a opet je uspijevao i da osvoji dvije titule a i da pobijedi 20 i kusur puta.Da ne napominjem kako svaku utrku u zadnje 2-3 sezone poboljsava mjesta i po 4-5 mjesta iz kvalifikacija.
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, CrvenoCrnaArmija, Elrond, lol89, THEC, trunks1946, Uprava, VolimBiH96 i 22 gosta.