Re: Champions League 2025/26
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Re: Champions League 2025/26
Jel moguce da govorite da je penal za nesto gdje nije bilo kontakta a da nije penal ona ruka, koliko vec od tijela i nekoliko metara nakon udarca lopte.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Re: Re: Champions League 2025/26
Žalosno je to da jedna ekipa od ove dvije će igrati finale, isto tako žalosno je što nije Bayern vs PSG to isto finale. Koliko gotivio Real ali više bi volio da A. Madrid prođe u finale, nekako su mi više zaslužili. Gledao sam nekoliko utakmica Arsenala u zadnje vrijeme kad sam imao priliku, smiješno je da su oni prvi u NBA ligi, ljudi nemaju igre, ne mogu 2 pasa sastaviti, prekidi koji su im donijeli toliko rezultata kroz ovu sezonu su izgleda "ispuhali". Ova sezona Engleske lige mi liči na onu sezonu kad je Leicester osvojio, ne zna se ko je gori samo što u ovom slučaju nema toga Leicestera, nego je tu Arsenal koji je toliko zanimljiv za gledati da ti oči krvare pa raja uglavnom navija da City osvoji opet na kraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.