BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Drum
Kontakt:

Re: BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025

Post Postao/la Drum » 19 nov 2025, 17:04

Ovoj ekipi na sredini terena da je i Ibricica imati, bili bi za 2-3 dobre prilike konretniji svaku utakmicu.

Tahirovic 2-3 povratne sa krila drzi kod sebe bez hrabrosti da barem 3 metra povuce blize golu. Il da je iz prve prebaci na drugu stranu. Sve sa kasnjenjem.

Sunijic je isto tako imao nekoliko bespotrebnih pasova na brzaka u pokusaju da uposli koga za kontru nakon presjecene lopte.

I na kraju Dzeko, koji umjesto da sto prije salje loptu dalje jer svi znamo da zna uposliti, on sve hoce sam stvoriti visak.

Sasvim bezze smo izgubili i upropastili hrpu prilika da mnogo ozbiljnije krenemo zabiti i taj drugi gol.

Aha. Malic pred sami kraj dva puta se poigra sa njima kao sa amaterima i radi prodor. Zasto tek na kraju pokaza da zna i moze ...

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 nov 2025, 17:26

Drum je napisao/la:
19 nov 2025, 17:04
Ovoj ekipi na sredini terena da je i Ibricica imati, bili bi za 2-3 dobre prilike konretniji svaku utakmicu.

Tahirovic 2-3 povratne sa krila drzi kod sebe bez hrabrosti da barem 3 metra povuce blize golu. Il da je iz prve prebaci na drugu stranu. Sve sa kasnjenjem.

Sunijic je isto tako imao nekoliko bespotrebnih pasova na brzaka u pokusaju da uposli koga za kontru nakon presjecene lopte.

I na kraju Dzeko, koji umjesto da sto prije salje loptu dalje jer svi znamo da zna uposliti, on sve hoce sam stvoriti visak.

Sasvim bezze smo izgubili i upropastili hrpu prilika da mnogo ozbiljnije krenemo zabiti i taj drugi gol.

Aha. Malic pred sami kraj dva puta se poigra sa njima kao sa amaterima i radi prodor. Zasto tek na kraju pokaza da zna i moze ...
Imo je tahirovic onu jednu trcimo 5na 3 ufatili ih na krivoj nozi...frajer stade zbuni se i uzese mu loptu

Bilo je prostora i prostora, pa onu jednu akciju ih esmir naniza ko budale...ali ja stvarno ne kontam zasto smo se toliko povukli...na kraju krajeva ti drzis dzeku i esmira na terenu da se brane na 16 metara. Pa ako vec neces da iskoristis esmira/kerima/memica za kontre i hoces da cisro bunkerises...pa izvedi ga onda, ne znam sta ce ti na terenu

Plus izlaskom karica samo bas puno izgubili...covjek iznio u prvom lopti i lopti...

Kad smo kod srece vidim ne spominje se puno, jbt ona hareta pogodi u jedino mjesto gdje ne treba da se odbije od gola...bukvalno bilo gdje deugo da ga je pogodila odbila bi se u go..a oni nama tri gola iz odbice zavale...
=\_1921_/=

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 19 nov 2025, 17:30

Evergreen

Ognjen Vranješ uz osmijeh poručio: "Bosna više nikad nigdje neće otić', nažalost"

https://sportsport.ba/fudbal/ognjen-vra ... sna/460691

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 nov 2025, 17:30

Momcima svaka cast na borbenosti, stvarno u tom segmentu, svako je dao apsolutni maksimum, ali ipak ona gorcina preostaje da opet nismo mogli u ovako odlucujucoj utakmici jednom pobjediti protivnika i spasiti prednost. Svaki put ista prica.

Izmjene su kasnile, to ide na kapu strucnog staba, ovaj gol sto smo primili je bio i vise nego sretan za Austrijance - ali su konstantno vrsili pritisak i borili se i sebi zasluzili taj jedan pogodak - u drugom poluvremenu do tada prakticno nisu ni imali sanse.

Uglavnom opet nismo iskoristili jednu veliku sansu za plasman, kroz baraz nam ne dajem neke velike sanse, vidjecemo sutra nakon zrijeba.

moreno123
Kontakt:

Post Postao/la moreno123 » 19 nov 2025, 17:34

Sinoc nakon primljenog gola smo jednom centar presli i apsolutno nijednu priliku nismo stvorili a mi smo bili ti koji su trebali gol. Stoga nam je toliko bio potreban igrac poput onog Baugamtera ili Schlagera da jednim dobrim potezom i podvaljenom loptom prema naprijed razbiju njihov presing i onako visok blok( cak i nakon njihovog gola).

FerdinandF
Kontakt:

Post Postao/la FerdinandF » 19 nov 2025, 17:34

Borbenost i malo srece su izvukli ove kvale.
Ali ovo je maksimum maksimuma.
Sinoc smo samo dozivjeli realnost.
Baraz ce biti isto veliko iskustvo, ali nemamo realno kvalitet da ga prodjemo.
Bice to sve ok za euro.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 nov 2025, 17:37

moreno123 je napisao/la:
19 nov 2025, 17:34
Sinoc nakon primljenog gola smo jednom centar presli i apsolutno nijednu priliku nismo stvorili a mi smo bili ti koji su trebali gol. Stoga nam je toliko bio potreban igrac poput onog Baugamtera ili Schlagera da jednim dobrim potezom i podvaljenom loptom prema naprijed razbiju njihov presing i onako visok blok( cak i nakon njihovog gola).
Ma kako ces ga prec brate u onom sastavu.... nama je trebalo 10 min da promjenimo formaciju i da skontaju ko ce sta igrat... prekasno smo primili go i to je to
=\_1921_/=

FerdinandF
Kontakt:

Post Postao/la FerdinandF » 19 nov 2025, 17:42

Gledam njihov gol po stoti put.
Milisekunda ****. Vasilj je pokusao odgurati bas u momentu kad je Hadzikadunic htio da je nekako pokupi.
Kakva nesreca.
Iako mislim da bi ga svejedno primili.

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 19 nov 2025, 17:43

invincible1921 je napisao/la:
19 nov 2025, 17:26
Drum je napisao/la:

Imo je tahirovic onu jednu trcimo 5na 3 ufatili ih na krivoj nozi...frajer stade zbuni se i uzese mu loptu

Bilo je prostora i prostora, pa onu jednu akciju ih esmir naniza ko budale...ali ja stvarno ne kontam zasto smo se toliko povukli...na kraju krajeva ti drzis dzeku i esmira na terenu da se brane na 16 metara. Pa ako vec neces da iskoristis esmira/kerima/memica za kontre i hoces da cisro bunkerises...pa izvedi ga onda, ne znam sta ce ti na terenu

Plus izlaskom karica samo bas puno izgubili...covjek iznio u prvom lopti i lopti...

Kad smo kod srece vidim ne spominje se puno, jbt ona hareta pogodi u jedino mjesto gdje ne treba da se odbije od gola...bukvalno bilo gdje deugo da ga je pogodila odbila bi se u go..a oni nama tri gola iz odbice zavale...
Sve se slazem. Ono najgore, prenos je bio takav da si Barbareza redovno mogao cuti kako ih tjera da idu naprijed. Sredina terena unaprijed se postavlja i ceka na nasoj polovici cim su Aus preskocili presing Dzeke i Harisa. I onda automatski na Esmira i Malica. Jedan i drugi jednom nisu pokusali sprijeciti da lopta dođe na krilo i da moraju Aus nazad vracati. Jednog takvog pokusaja se ne sjecam.

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 19 nov 2025, 17:54

FerdinandF je napisao/la:
19 nov 2025, 17:42
Milisekunda ****. Vasilj je pokusao odgurati bas u momentu kad je Hadzikadunic htio da je nekako pokupi.
Kakva nesreca.
Bilo je nakon gola jos nesto manje od 20 min za igrati. Ni blizu da je sijevalo pred nasim golom. Al jesu konstantno ubacivali sa desne strane i jedna je jednostavno morala uci u gol. Ma koliko nasa odbrana one ubacaje rijesavala kao Talijani.

Izmjene su kasnile. Jer je Aus daleko od tehnicki potkovane ekipe koja se vraca u igru potezima, mogli smo ih poslije 60e osramotiti ...

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 19 nov 2025, 18:22

FerdinandF je napisao/la:
19 nov 2025, 17:42
Kakva nesreca.
Meni se u glavi vrti sansa Tabakovica za 0:2, da je Danso nije preusmjerio bez problema bi zavrsila u praznoj mrezi

slika

Morali smo ga primiti s onakvim pristupom, samo se redali centarsuti u nas peterac/desetarac pa po zakonu brojeva morala je jedna zavrsiti na njihovoj glavi ili nozi
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 19 nov 2025, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 19 nov 2025, 18:30

invincible1921 je napisao/la:
19 nov 2025, 17:26
Drum je napisao/la:

Jel mislis na onu akciju kad je Tahirovic povukao kontru, napdaju ga 3 austrijanca i on trazi nekog da uputi pas… Al Dzeko nemoze, Esmir isto bio gotov… i onda je izgubi. Naj kasnije tad je trebao biti crveni alarm za SŠ.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, Cwirek, Google [Bot], Micron, Muumii, Proximic, Sveti, Zglavkar i 105 gostiju.