Ja svoj PC All in one za 1100 km 2.7 dual core, 2 GB rama, 512 INTELOVA **** GRAFICKA koju cu promjenit nadam se
Dobar mi je PC pokrece dosta igrica ali na 800x600 al opet je meni ok
Moderator/ica: insider
Predpostaviš da je pentium (4). Nema koji drugi bit. Imam haman identičan računar, prije 6-7 godina me košto 1500 KM.iVar je napisao/la:Je*o mu procesor od 3GHz mater. Čuj procesor 3GHz. Pa konju konjski koji je model!? Jel Pentium, Celeron, Dual, Quad, i3, i5, i7 -_-
Majke ti mu posalji poruku i reci da sam mu ja rek'o da je glup k'o šaraf na točku
Nema šanse. Mislim da nema nikakve cake, realno "star" računar.AA23 je napisao/la:Uzimaj tu konfu od 150 km al ima tu neke cake sto posto, pa takva konfa nova 1000 KM
Ma vala ne može ni to. XP umire bukvalno hahahahSPY je napisao/la:Predpostaviš da je pentium (4). Nema koji drugi bit. Imam haman identičan računar, prije 6-7 godina me košto 1500 KM.iVar je napisao/la:Je*o mu procesor od 3GHz mater. Čuj procesor 3GHz. Pa konju konjski koji je model!? Jel Pentium, Celeron, Dual, Quad, i3, i5, i7 -_-
Majke ti mu posalji poruku i reci da sam mu ja rek'o da je glup k'o šaraf na točku![]()
Isplati se uzet ako će se koristit samo za internet, office work i sl. Igrice nemaju šanse, osim one > 2005. godište.
Nađi ti 1.8 zero-core. NajboljiLesnar je napisao/la:jel brže 2.4 single core ili 2.0 dual core ?
Dual core, bez puno priče.Lesnar je napisao/la:jel brže 2.4 single core ili 2.0 dual core ?
Poprilično zastario kao i onaj na predhodnoj temi što košta oko 185 KM.Belmin6 je napisao/la:Ako neko bolje zna, pa da me uputi. Zelim da prodam ovu centralnu jedinicu, hocu uzimati novi laptop..
Da vas pitam, koliko bi mogao dobiti novca za ovu centralnu jedinicu ?
procesor Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80 GHz (2CPUs)
ram 3 Gb
grafika 1 gb ATI Radeon HD Series 3400
HDD 160 GB
a za monitor ?SPY je napisao/la:Poprilično zastario kao i onaj na predhodnoj temi što košta oko 185 KM.Belmin6 je napisao/la: Ako neko bolje zna, pa da me uputi. Zelim da prodam ovu centralnu jedinicu, hocu uzimati novi laptop..
Da vas pitam, koliko bi mogao dobiti novca za ovu centralnu jedinicu ?
procesor Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80 GHz (2CPUs)
ram 3 Gb
grafika 1 gb ATI Radeon HD Series 3400
HDD 160 GB
Aha, hvala ti. A znaš kakva ti je rodbina kod nas, sve bi za djabe hahaSPY je napisao/la:Cijene se kreću od 70 pa do 100 KM po piku. Zavisi jel ti očuvan, ima li mrtvih pixela i sl. Utališ comp+monitor za nekih 250-300 KM i dosta ti. Ako imaš kakve rodbine da nemaju comp a treba im, njima ti je najbolje.![]()
http://www.****/artikal/7862976/lapto ... riginalne/Belmin6 je napisao/la:Aha, hvala ti. A znaš kakva ti je rodbina kod nas, sve bi za djabe hahaSPY je napisao/la:Cijene se kreću od 70 pa do 100 KM po piku. Zavisi jel ti očuvan, ima li mrtvih pixela i sl. Utališ comp+monitor za nekih 250-300 KM i dosta ti. Ako imaš kakve rodbine da nemaju comp a treba im, njima ti je najbolje.![]()
Pokušat ću prodati to sve skupa, pa da uzmem kakav laptop. Reci mi još, kakav mogu uzet laptop za 400-500 KM, konfiguracija otprilike..
Ništa posebno, jednostavno mi više dosadio računar, da uzmem sebi neki laptop, onako radi čejfa. Reci mi da li bi naprimjer na ovom laptopu mogao igrat FM ? Otprilike..SPY je napisao/la: http://www.****/artikal/7862976/lapto ... riginalne/
Ovaj ne izgleda loše za ove pare. Laptop ko laptop. Ima sve što ti treba danas. Za koju svrhu ti treba laptop? Ako ga nećeš nosat stalno, preporučujem ti da uzmeš računar za te pare.![]()
Ma kažeš rođaku, vrijedi on 350 KM eto ga tebi za 300.![]()
![]()
I ja sam uzeo radi čejfa laptop, pa sam se na neki način pokajao. Dao sam oko 1,5k KM u kešu za gaming laptop prije 2-3 godine. Sad da imam te pare, ne bi se ni sekunde mislio nego desk računar uzet. Iz razloga što ga uvijek možeš nadogradit. Lakše za održavat nego laptop. Ako ti ne treba mobilnost, ja bih ti preporučio računar da uzmeš. Ako si student, onda uzmeš laptop da ne nosaš računar po autobusima kad se seliš i sl.Belmin6 je napisao/la:Ništa posebno, jednostavno mi više dosadio računar, da uzmem sebi neki laptop, onako radi čejfa. Reci mi da li bi naprimjer na ovom laptopu mogao igrat FM ? Otprilike..SPY je napisao/la: http://www.****/artikal/7862976/lapto ... riginalne/
Ovaj ne izgleda loše za ove pare. Laptop ko laptop. Ima sve što ti treba danas. Za koju svrhu ti treba laptop? Ako ga nećeš nosat stalno, preporučujem ti da uzmeš računar za te pare.![]()
Ma kažeš rođaku, vrijedi on 350 KM eto ga tebi za 300.![]()
![]()
Znam, al mi na qrac kod ovog računara ide loš procesor, ovo ostalo sam ionako nadogradio.SPY je napisao/la: I ja sam uzeo radi čejfa laptop, pa sam se na neki način pokajao. Dao sam oko 1,5k KM u kešu za gaming laptop prije 2-3 godine. Sad da imam te pare, ne bi se ni sekunde mislio nego desk računar uzet. Iz razloga što ga uvijek možeš nadogradit. Lakše za održavat nego laptop. Ako ti ne treba mobilnost, ja bih ti preporučio računar da uzmeš. Ako si student, onda uzmeš laptop da ne nosaš računar po autobusima kad se seliš i sl.![]()
Možeš igrat Manager igrice, jer one ne traže neku divlju grafiku. A na onom gore laptopu je grafička integrisana.
c/p sa bugovog forumaIntelovi procesori:
LGA 775(Socket T) - chipsets G35,G45,Gxx,Q35,Q45,Qxx,P35,P45,X38,X48 - Intel Dual Core,Core2Duo,Core2Quad procesori
LGA 1156(Socket H) - chipsets P55 i planirani dolazak H55, H57, P57 i Q57 - Intel Core i3,Intel Core i5,Intel Core i7 860/870 procesori
LGA 1366(Socket B) - chipset X58 - Intel Core i7
AMD-ovi procesori:
Socket AM2 - Nasljednik Socketa 754 i 939
Socket AM2+ - poluprijelaz sa Socketa AM2.AM2+ procesori su kompatibilni sa AM2 socketima i obrnuto.Razlika AM2+ od AM2 je u nekim tehničkim specfikacijama.Fizički su praktički isti
Socket AM3 - Najnoviji socket za Phenom II procesore i podršci za DDR3 radnu memoriju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.