NK Zvijezda Gradačac

zvjezdas
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zvjezdas » 17 jul 2011, 11:37

Cibalija je bila bolja u prvom Zvijezda u drugom.Realno je trebao biti remi.Husic i Nezic podbacili valjda sto ih je gledao Jagodić.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 17 jul 2011, 12:09

PA DOBRO LJUDI KOJI JE REZULTAT NA KRAJRAU BIO!!! I ZNALI ITKO SA KAVIM SMO SATAVOM IGRALI!!!

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 17 jul 2011, 15:15

Ja našao na jednom hrvatskom forumu gdje se spominje rezultat 2:2 i zato sam napisao. Bio sam postavio i naziv te stranice ali ove patriote moderatori obrisale moj post. Evo ponovno stavljam taj dio gdje se spominje rezultat 2:2.

poslano: danas u 00:43 [direktan link na ovu poruku]
kako zavrsilo bio sam samo na 1.pol gdje je bilo 2-0...?
najvise me odusevilo to sto je Vitaić napokon trčao,sprintao i borio se...pokazao je da može,itekako može...nadam se da će sada tako i u prvenstvu
inače odigrali smo itekako dobtrih 45min i razbili goste koji su prosle godine zavrsili na 8.mjestu bosanske lige
jel kod onog našeg poništenog penala kada je glavni promjenio svoju odluku na račun pomoćnog suca bilo opravdano ili ne? nekako mi se čini da je pomocni bio u pravu....

Poslano: danas u 01:35 [direktan link na ovu poruku]
2-2

Koledić ide kao avion!Mora mu se dati prilika.Hebeš Šimunca.

Poslano: danas u 01:41 [direktan link na ovu poruku]
jel mjenjao sta mrsa u nastavku pa zato primili 2 gola ili su naši bili pali u igri?

Poslano: danas u 01:47 [direktan link na ovu poruku]
allen je napisao/la:
jel mjenjao sta mrsa u nastavku pa zato primili 2 gola ili su naši bili pali u igri?

Započeli su drugo pol oni koji su igrali prvo...Mislim da je prvi gol pao dok nije bilo zamjena.
Ma zajebavali se ugl.

Mašića je neki lik dva puta sjebo na istu foru,srećom drugi puta nije zabio.Bilo bi 2:3.

Poslano: danas u 02:11 [direktan link na ovu poruku]
eo nešto od onog što sam uslikao...
gledatelja mislim da je bilo oko 500....
Poslano: danas u 13:14 [direktan link na ovu poruku]
Ma bolje da u prijateljskoj igramo nerijeseno a onda Split razbiti sa jedno tri komada
Poslano: danas u 13:46 [direktan link na ovu poruku]
Pa jel nije završilo 2:1?

poslano: danas u 13:55 [direktan link na ovu poruku]
i meni reko ovaj jedan da je završilo 2-1 kad je vidio da je vamo napisano 2-2
a naravno da na strranici nepise ni da su igrali, a nedaj bože da se napise kako je završilo...

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 17 jul 2011, 16:06

ako ovaj dođe kako se šuška (inače je Jovićev igrač iz Zrinjskog) onda smo na konju

Piše: M. Skaka
Nedjelja, 17.07.11. 15:22.

Velibor Đurić više nije igrač Widzew Lodza. Dvadesetdevetogodišnji veznjak sporazumno je raskinuo ugovor sa klubom, a na probu je u petak stigao Slavko Marić iz čačanskoh Borca.
Nekadašnji igrač Zrinjskog, Velibor Đurić nije se uspio nametnuti u poljskom Widzewu gdje je odigrao 23 utakmice i postigao jedan gol, te je posljednju polusezonu uglavnom proveo među rezervama.

Podsjetimo, Đurić je pred početak sezone 2009/2010 potpisao trogodišnji ugovor sa Widzew Lodzom.

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 17 jul 2011, 16:45

Izgleda da će u Zvijezdu doći jos jedan igrač iz Banovića.Valjda je sinoć i igrao.Kažu da je dobar,mislim da je riječ o onom zadnjem igraču sto je puno galamio u prijateljskoj protiv nas.Valjda se sinoc protiv Cibalije dobro pokazao.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 17 jul 2011, 17:34

zvjezdas je napisao/la:Izgleda da će u Zvijezdu doći jos jedan igrač iz Banovića.Valjda je sinoć i igrao.Kažu da je dobar,mislim da je riječ o onom zadnjem igraču sto je puno galamio u prijateljskoj protiv nas.Valjda se sinoc protiv Cibalije dobro pokazao.
to je Omić, on je sinoć igrao

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 17 jul 2011, 18:26

Ne bih rekao da je Omić,po opisu odgovara onom zutom,zadnjem veznom sto je igrao za Banovice i galamio puno,mislim da je Saletović ili tako nekako,bar sam čuo tako.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 17 jul 2011, 18:33

zvjezdas je napisao/la:Ne bih rekao da je Omić,po opisu odgovara onom zutom,zadnjem veznom sto je igrao za Banovice i galamio puno,mislim da je Saletović ili tako nekako,bar sam čuo tako.
:lol: :lol: Ma kakav Saletović.On je štoper i mislim da nikada nije igrao zadnjeg veznog.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

altai
Kontakt:

Post Postao/la altai » 17 jul 2011, 20:04

cibalia-zvijezda 2-1 a iz banovica sto je doso je omic igrat ce
desnog beka

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 17 jul 2011, 20:08

altai je napisao/la:cibalia-zvijezda 2-1 a iz banovica sto je doso je omic igrat ce
desnog beka
Pa ja tu je igrao i u Inđiji,a i kod nas.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 17 jul 2011, 21:14

FK Sloboda: U nedjelju sa Zvijezdom

S obzirom da je za sada odlazak u Bar, gdje je Sloboda trebala odraditi završnio dio priprema za naredno prvenstvo, pod velikim upitnikom, tuzlanski „"crveno-crni" pripreme i dalje obavljaju kod kuće.

Nemogućnost korištenja terena na Tušnju, primorao je Stručni štab Slobode da, češće nego su to zamislili, igra gostujuće pripremne utakmice.

Tako su Tuzlaci, naravno kao gosti, sinoć sa 2:0 (Jogunčić i Fejzić) pobjedili prvoligaša iz Srebrenika. U utorak će gostovati u Puračiću, u četvrtak u Mramoru, dok će u nedjelju uveličati otvaranje nove tribine na stadionu Zvijezde iz Gradačca. Kod one beogradske bi se trebalo krajem jula.

-Primorani smo na takav tok priprema, šta možemo. Iskreno se nadamo da će se uskoro nešto promijeniti, jer ovakav rad bez adekvatnih terena gdje možemo provoditi planirano, ostavlja posljedice. Generalku smo planirali 30. jula, a vjerujemo da ćemo taj termin usaglasiti sa Crvenom zvezdom, što bi bila najbolja uvertira za prvenstvo – rekao nam je Crnkić.

Ekipa je sutra primorana trenirati na Ilinčici, a utorak je hvala Bogu dogovorena utakmica u Puračiću... za koju bi im Omladinski pogon ovaj trebao posuditi dresove... Žalosno!

jel istina da je otvorenje nove tribine u nedilju????

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 17 jul 2011, 22:41

Crni gavran je napisao/la:
zmaj od b. je napisao/la:slika
Evo malo atmosfere iz Vinkovaca!
slika

Da vam malo Gavran pomogne ;)
Hvala drugar na pomoći, nisam ti ja nešto stručan oko ovog!

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 18 jul 2011, 20:15

Cibalia: Dino Kresinger još nije potpisao ugovor, ali je u sastavu protiv Splita

Generalna proba Cibalije prije starta prvenstva i utakmice protiv Splita konačno je odgovorila na pitanje na koje će igrače trener Stanko Mršić računati u početnoj fazi nove sezone.

I u ovoj utakmici Mršić nije mogao računati na sve igrače, samo dan prije generalke lakše su ozljede zadobili Jurić i Kresinger. Kakva je situacija s Jurićem?
- Nategnuo sam tetive i zbog toga mi trener nije dao igrati kako se ne bi stanje pogoršalo. Mislim da ću za dva dana moći pod puno opterećenje trenažnog ciklusa.

Ni Kresinger nije ozbiljnije ozlijeđen, iako je zbog opreza i on dobio poštedu.
- Na posljednjem sam treningu pao na koljeno i, čini se, natukao meniskuse, teško hodam, ali mislim kako ću za dva-tri dana moći početi normalno trenirati. Bit ću spreman za Split.

Trakavica oko Kresingerova ugovora još traje. Najavljuje igranje protiv Splita, a još nije potpisao ugovor?
- Ako ne bude nešto iskrsnulo za van, vjerujem da ćemo to riješiti do srijede ili četvrtka - kratko je pojasnio svoj slučaj Kresinger, a tu je informaciju kasnije potvrdio i predsjednik Šimić.

- Ubrzo ćemo i to riješiti, vjerujem u sljedećih nekoliko dana, bez obzira na njegovu ozljedu. Ma, da je i slomio nogu mi bismo potpisali s njim ugovor jer se radi o kvalitetnom igraču, ali i kvalitetnom čovjeku.

Što se, pak, igre Cibalije tiče u susretu protiv BiH premijerligaša Zvijezde iz Gradačca, možemo reći kako smo vidjeli prilično dobru igru, pogotovo u prvom poluvremenu, kada su dominirali terenom i mogli uz dva pogotka još koji put zatresti mrežu v rlo dobrog vratara Labusa. Obrana je u ovom susretu, doduše osim greške kod pogotka, odigrala dobro, borbeno i bez kalkulacija.

I gosti su žešće ušli u susret, pa su u pojedinim trenucima među igračima frcale i iskrice no, to moramo naglasiti, bez namjerno teških startova. U tom dijelu posebno su se isticali Tomić i Mazalović, dok su Lučić, Parmaković i Jonjić za nijansu zaostajali, ali samo zato što su na vrijeme rješavali sve nastale probleme.

Vezni red je predvodio rastrčani i razigrani Vitaić, koji je uz to bio i strijelac vodećeg pogotka. Zaista ga je u ovom susretu bilo na cijelom terenu. Uz njega istaknuo se i Čuljak, koji je najviše puta pokušao šutirati na gol, ali nažalost nije uspio ni jednu smjestiti u mrežu, no bio je asistent kod prvog gola. Očekivano vrlo dobru igru prezentirao je i Radotić, jer će on biti važna karika protiv Splićana.

U napadu Bartolović i Šimunac su bili na visini zadatka, a mladi se Šimunac i upisao u listu strijelaca, prvi put u pripremnom periodu. O vratarima se nema puno što reći, očekivano, bili su na visini zadatka.

Kada je riječ o igračima koji su ulazili s klupe, nisu imali veliku priliku za dokazivanje jer su, osim Koledića, ušli tek pretkraj susreta. Koledić je, pak, svojom igrom i agresivnošću, pokazao kako bi uskoro mogao biti u užoj konkurenciji za vrh napada. U svakom slučaju, generalka je uspjela i s prilično dobrim potencijalom Cibalia ulazi i u novo prvenstvo.
Cibalia 2 (2)
Zvijezda 1 (0)
VINKOVCI - Stadion HNK Cibalia. Vrijeme sunčano. Teren odličan. Gledatelja 400. Sudac: Ivan Sušac (N. Mikanovci). Strijelci: 1:0 Vitaić (11), 2:0 Šimunac (36), 2:1 Nuhanović (71).
CIBALIA: Matković (od 46. Mašić), Tomić (od 85. Pulić), Parmaković, Lučić, Jonjić, Radotić (od 88. Puljić), Mazalović, Čuljak (od 78. Župarić), Vitaić (od 85. Terzić), Bartolović (od 52. Koledić), Šimunac (od 78. Prgomet).
ZVIJEZDA: Labus, Nezić (od 46. Omić), Đelmić (od 76. Zulić), Husić, Nuhanović, Moranjkić (od 71. Buljubašić), Ristić (od 71. Kojić), Jusić (od 46. Jakovljević), Delić (od 46. Hasić), Mašić (od 71. Muftić), Halilović (od 71. Jukan).

Vezni red predvodio je rastrčani i razigrani Vitaić, koji je uz to bio i strijelac vodećeg pogotka. Protiv Zvijezde ga je bilo na cijelom terenu.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 18 jul 2011, 20:43

U srijedu ima utakmica?
Dragon Town

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 18 jul 2011, 22:33

zmaj_Bosne je napisao/la:U srijedu ima utakmica?
a protiv koga igramo i u koliko je sati
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 18 jul 2011, 22:51

nedžad je napisao/la:
Nešto sam načuo da ima utakmica i da se radi o Vitezu, nisam siguran pa netko neka potvrdi da li je ovo tačno.
Dragon Town

Marokanac
Kontakt:

Post Postao/la Marokanac » 19 jul 2011, 00:52

Koliko u ovom sastavu Zvijezde ima igrača iz prošle sezone? Jel Cvitkušić još u klubu?
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 19 jul 2011, 06:29

Marokanac je napisao/la:Koliko u ovom sastavu Zvijezde ima igrača iz prošle sezone? Jel Cvitkušić još u klubu?
Protiv Cibalije u startnoj postavi bilo je 9 igrača iz prošle sezone.
Dragon Town

dinooo
Kontakt:

Post Postao/la dinooo » 19 jul 2011, 13:16

zmaj_Bosne je napisao/la:
nedžad je napisao/la:
Nešto sam načuo da ima utakmica i da se radi o Vitezu, nisam siguran pa netko neka potvrdi da li je ovo tačno.
ima u srijedu utakmica u pola sedam protiv viteza :D

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 19 jul 2011, 16:25

Spominjalo se da je trebalo jučer ili danas doći dva igrača. Imali šta od toga.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.