Sportski komentatori
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Vugdalic je glup covjek, i nikako se ne moze svrstavati u isto sa Marjanom.
Postovanje treba zaraditi.
neznam po cemu neki Marijana zele uvrstiti u *nas komentator*,pa covjek ne govori BOSANSKI jezik:npr. Medunjanin je postigao prelijep gol, Marijan Medunjanin je postigao prelep gol.,jos mi u prenosu utakmice spominje nebitne stvari,koje apsolutno nemaju veze s fudbalom a tek trenutnom utakmicom...
slicna stvar je s komentatorom FTV(zaboravio sam mu ime) s rijecima vratnica,zalede,udarac s kuta...
Vugdalic da ne pricam izgovor-stvarno(ala ba...) jos provale dobri moj priposteni selektoru...
slicna stvar je s komentatorom FTV(zaboravio sam mu ime) s rijecima vratnica,zalede,udarac s kuta...
Vugdalic da ne pricam izgovor-stvarno(ala ba...) jos provale dobri moj priposteni selektoru...
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.
Momcino a znas li ti da je srpski jezik ustavom bih priznat kao konstitutivni i da je to "naš" jezik?
Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2
Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Ja ga razumijem
Meni lično ne smeta, čak mi bolje zvuči
no svako ima pravo na svoje mišljenje, kao što je to od kolege pod nickom dawud 

Meni lično ne smeta, čak mi bolje zvuči

- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Pa Marjan je rodjeni Bosanac (Tuzlak). Sad sto je od mladosti zivio u Srbiji pa pokupio ekavicu i njihov akcenat, nista ga ne pravi manjim Bosancem od mene ili tebe.
A i da nije rodjen ovdje, ako sebe smatra djelom ove zemlje, zasto da ga nebi prihvatili kao svog? Radi akcenta, ekavice? ... Ta vremena prolaze. Necemo zivjeti kao divljaci citav zivot.
A i da nije rodjen ovdje, ako sebe smatra djelom ove zemlje, zasto da ga nebi prihvatili kao svog? Radi akcenta, ekavice? ... Ta vremena prolaze. Necemo zivjeti kao divljaci citav zivot.
Al' kad poce pricati o Sigmundu Freudu...

- Probisvjet
- Kontakt:
Majko moja i komentara kod onoga na TV FACE sto je komentarisao Portugal-Rusija i onaj pregled. Morao sam "zavrnuti" zvuk!fera je napisao/la:ko je ovaj sto vodi pregled na face tv-u ? lik nikako da uveze par rijeci u nizu, zastajkuje lik nakon svake druge rijeci kao da mu neko sapce sta ce reci pa ceka...
Pa momak jednom rukom komentarise, a drugom onanise!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Meni je Marjan bio najjaci kad smo poveli s 1:0.Kaze lik :"Ima Boga,hvala ti Gospodaru svjetova" 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
pa majran je pedhercich i debil pravi. nestaje ni sekunde samo pricha u prazno. to zmajevi, velikani, heroji, borci, ratnici, zmajchine, najbolji, najjaci, ma mrs u pm vise ba kad krene nabrajat ja ga nemogu organski vi kako ocete tolko me iritira da mi dodje da smanjim skroz jos ekavski a jesu i nasli ko ce prenosit utakmice REPREZENTACIJE BiH nego covjek na ekavskom to je najzalosnije samo glupi bosanci to mogu dozvolit reprezentacija kad igra iznosi se patriotizam valjda nemogu zamislit da igra engleska a utakmicu vodi komentator s irskim naglaskom haj valjda je to ono i srbi su dio naroda bih mada cisto sumnjam da i jedan srbin ziv sto zivi u bih a pricha ekavski navija za bih ko marijan drugo cuj prihvatio naglasak pa dobro nek ga onda drzi za sebe koji ga mi krc trebamo slusat na bih reprezentaciji prijenosu najgori ikad si marijane zar se nije oprostio mamu **** pokvari mi dozivljaj svaki put kad go dadnemo kad cujem debilchinuPa Marjan je rodjeni Bosanac (Tuzlak). Sad sto je od mladosti zivio u Srbiji pa pokupio ekavicu i njihov akcenat, nista ga ne pravi manjim Bosancem od mene ili tebe.
- mirzabavarac
- Kontakt:
Ma sinoc sam ga sluso ma komentari su najaci i one njegove izjave frajer svakom igracu zna odakle mu je mama,babo, dedo pradedo itd...
Ma podhitno treba mjenjat dilera moj savjet..
Ma podhitno treba mjenjat dilera moj savjet..

Covjek koji je skakao na svaku priliku Bosne i Hercegovine u svakoj tekmi koju je Bosna igrala nije dovoljno dobar da bude komentator?Covjek koji za svaku tekmu nadje milion podataka i nauci ih,covjek koji ne govori ono sto i sam vidis na terenu i koji ne misli da si toliko glup da ne vidis sam da je aut?denirob je napisao/la:pa majran je pedhercich i debil pravi. nestaje ni sekunde samo pricha u prazno. to zmajevi, velikani, heroji, borci, ratnici, zmajchine, najbolji, najjaci, ma mrs u pm vise ba kad krene nabrajat ja ga nemogu organski vi kako ocete tolko me iritira da mi dodje da smanjim skroz jos ekavski a jesu i nasli ko ce prenosit utakmice REPREZENTACIJE BiH nego covjek na ekavskom to je najzalosnije samo glupi bosanci to mogu dozvolit reprezentacija kad igra iznosi se patriotizam valjda nemogu zamislit da igra engleska a utakmicu vodi komentator s irskim naglaskom haj valjda je to ono i srbi su dio naroda bih mada cisto sumnjam da i jedan srbin ziv sto zivi u bih a pricha ekavski navija za bih ko marijan drugo cuj prihvatio naglasak pa dobro nek ga onda drzi za sebe koji ga mi krc trebamo slusat na bih reprezentaciji prijenosu najgori ikad si marijane zar se nije oprostio mamu **** pokvari mi dozivljaj svaki put kad go dadnemo kad cujem debilchinuPa Marjan je rodjeni Bosanac (Tuzlak). Sad sto je od mladosti zivio u Srbiji pa pokupio ekavicu i njihov akcenat, nista ga ne pravi manjim Bosancem od mene ili tebe.
Al tebi je bolje cuti jopet je aut za reprezentaciju Bosne i Hercegovine nego ime roditelja igraca koji ostavlja srce na terenu i ime onih koji su mozda bili gladni da bi im sin trenirao?
I kao zadnje Bosna i Hercegovina je drzava Bosnjaka,Hrvata i Srba i svaki jezik je dopusten a tebi ako to smeta onda izvoli iskljuciti ton na tv i pusti sve ostale na miru!
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- EdenHazard
- Kontakt:
Marjan je pojam kako se komentarise jedna utakmica, iznese ti kamaru podataka o sudionicima iste,
nasmije te par puta s svojim provalama, o drzavi i mjestu gdje se igra utakmica naucis dosta toga od njeg i sad da ga pljujemo, stvarno ima svakakvog naroda
Meni je dovoljno kad kaze NAŠI NAPADAJU, znaci i on se osjeca bosancem, nek prica koji hoce jezik, razumijemo ga
A jucer je u poluvremenu izgleda cit'o forum pa vam je porucio da imate "mute" ako vam smeta
nasmije te par puta s svojim provalama, o drzavi i mjestu gdje se igra utakmica naucis dosta toga od njeg i sad da ga pljujemo, stvarno ima svakakvog naroda

Meni je dovoljno kad kaze NAŠI NAPADAJU, znaci i on se osjeca bosancem, nek prica koji hoce jezik, razumijemo ga

A jucer je u poluvremenu izgleda cit'o forum pa vam je porucio da imate "mute" ako vam smeta

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
"Vedo, Vedo, Vediceeeeee, ha-ha-ha"
najjači je, uz njega bih gledao šah, svega mi
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
U 90 sinee
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mora da se čuo sa fra Frankom i razmjenio par pvt - ova.Adi_Zepce je napisao/la:Meni je Marjan bio najjaci kad smo poveli s 1:0.Kaze lik :"Ima Boga,hvala ti Gospodaru svjetova"
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Svako ima pravo na svoje mišljenje, meni je on uredu. Ispoljava emocije koje su iskrene, poznaje fudbal veoma dobro. Na stranu to što nekada pretjera i sa emocijama i sa nekim nepotrebnim informacijama.denirob je napisao/la:pa majran je pedhercich i debil pravi. nestaje ni sekunde samo pricha u prazno. to zmajevi, velikani, heroji, borci, ratnici, zmajchine, najbolji, najjaci, ma mrs u pm vise ba kad krene nabrajat ja ga nemogu organski vi kako ocete tolko me iritira da mi dodje da smanjim skroz jos ekavski a jesu i nasli ko ce prenosit utakmice REPREZENTACIJE BiH nego covjek na ekavskom to je najzalosnije samo glupi bosanci to mogu dozvolit reprezentacija kad igra iznosi se patriotizam valjda nemogu zamislit da igra engleska a utakmicu vodi komentator s irskim naglaskom haj valjda je to ono i srbi su dio naroda bih mada cisto sumnjam da i jedan srbin ziv sto zivi u bih a pricha ekavski navija za bih ko marijan drugo cuj prihvatio naglasak pa dobro nek ga onda drzi za sebe koji ga mi krc trebamo slusat na bih reprezentaciji prijenosu najgori ikad si marijane zar se nije oprostio mamu **** pokvari mi dozivljaj svaki put kad go dadnemo kad cujem debilchinuPa Marjan je rodjeni Bosanac (Tuzlak). Sad sto je od mladosti zivio u Srbiji pa pokupio ekavicu i njihov akcenat, nista ga ne pravi manjim Bosancem od mene ili tebe.
Nego, čisto informativno, ko je tebi od sportskih komentatora iz BiH koji su aktivni još u tom poslu, najbolji ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Evo za one koji ga 'vole'. Uzivajte
:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- stomaklija
- Kontakt:
X čina!!! Nema veze sto covjek govori ekavicu, nikii problem. Ali da je iritantan jeste, brate mili. Marjane posto znam da visis na SS.ba, poslusaj malo Dragu Cosica i Gospodina Dušanovića. Enciklopedije su bas kao ti, ali se ne deru i ne vriste. Ako ti se ne gleda HRT, ukljuci Rai 2 kada padne gol KOMENTATOR ŠUTI najmanje jednu minutu. Pusti obične gledaoce da uzivaju u golu, atmosferi i slično. Care moj, nije poenta da se dereš i da daješ nadimke kako kome stigneš. Ne budi Šaban, budi profi jer sluša te masa svijeta....denirob je napisao/la:pa majran je pedhercich i debil pravi. nestaje ni sekunde samo pricha u prazno. to zmajevi, velikani, heroji, borci, ratnici, zmajchine, najbolji, najjaci, ma mrs u pm vise ba kad krene nabrajat ja ga nemogu organski vi kako ocete tolko me iritira da mi dodje da smanjim skroz jos ekavski a jesu i nasli ko ce prenosit utakmice REPREZENTACIJE BiH nego covjek na ekavskom to je najzalosnije samo glupi bosanci to mogu dozvolit reprezentacija kad igra iznosi se patriotizam valjda nemogu zamislit da igra engleska a utakmicu vodi komentator s irskim naglaskom haj valjda je to ono i srbi su dio naroda bih mada cisto sumnjam da i jedan srbin ziv sto zivi u bih a pricha ekavski navija za bih ko marijan drugo cuj prihvatio naglasak pa dobro nek ga onda drzi za sebe koji ga mi krc trebamo slusat na bih reprezentaciji prijenosu najgori ikad si marijane zar se nije oprostio mamu **** pokvari mi dozivljaj svaki put kad go dadnemo kad cujem debilchinuPa Marjan je rodjeni Bosanac (Tuzlak). Sad sto je od mladosti zivio u Srbiji pa pokupio ekavicu i njihov akcenat, nista ga ne pravi manjim Bosancem od mene ili tebe.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jbg Suko suti kad damo go, pa onda se nakaci 100 komentara " vidi ovog srbina krivo mu sto smo poveli i ne raduje se, ko na sahrani" itd itd
ovako se bar manje ljudi zali
mada meni ja ipak Spaho najbolji kad osjeti.
ovako se bar manje ljudi zali

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Iskreno stvarno je sinoc pretjerivao. Pozdravljam Aliju u Svicarskoj, pozdravljam Krajinu, pozdravljam ovog onog, gospodara svjetova. Pa onda ulazak u raspravu sa onima koji ga ne vole porucivanje da smanje ton i jos 1000 nekakvih nepovezanih gluposti. Potcjenjivanje Latvije, sad ce gol sad ce gol pa kad ga na kraju i docekasmo kaze jesam reko, nadimci koji vise ne pale, uspjelo jednom i dosta. Prije mi je bio drag al me sinoc bas iritirao i nadam se da nas nece komentarisati iz Brazila 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.