Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 nov 2013, 11:51

Signore, sta sam ti gore rekao, objasnjavas ljudima koji imaju fiksno, vec odredjeno misljenje i koji tebe samog ne postuju za tvoje vlastito opredijeljenje i identitet (dapace, da ikako mogu osporavali bi ga na svakom koraku i ''krstili'' u nesto sebi prihvatljivije), dakle nisi im duzan nista objasnjavati, jer takvima to nista ne znaci s obzirom da ce vjecno goniti svoje i ovdje nesto glumiti visi moralizam i ''nejasnoce'', bez obzira koliko to sami radili. ;)

Koga briga bolan, nek radi sta hoce, sebi radi, kao i svatko drugi, uzivaj u sadasnjosti, pusti proslost.

Moderatori, pozabavite se trollovima po temi.

In other news :

slika

:P
...Život za Široki...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 20 nov 2013, 11:55

meni ne pada na pamet raspravljati oko ovoga, samo sam nevjerovatno negativno iznenadjen sto je ovo dopusteno kretenu kao sto je simunic da radi, uzas svih uzasa, nema potrebe da neko brani ili kudi ovaj potez i "pozdrav", svi znamo koliko je uzasan i negativan ovaj cin, svi smo siguran sam apsolutno svjesni toga, ovo je strasna i sto je najgore apsolutno nepotrebna mrlja na hrvatsku, treba ovo kvalitetno kazniti i nadam se da ce biti tako :!:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 nov 2013, 11:56

ŠB_Fidelis je napisao/la:Signore, sta sam ti gore rekao, objasnjavas ljudima koji imaju fiksno, vec odredjeno misljenje i koji tebe samog ne postuju za tvoje vlastito opredijeljenje i identitet (dapace, da ikako mogu osporavali bi ga na svakom koraku i ''krstili'' u nesto sebi prihvatljivije), dakle nisi im duzan nista objasnjavati, jer takvima to nista ne znaci s obzirom da ce vjecno goniti svoje i ovdje nesto glumiti visi moralizam i ''nejasnoce'', bez obzira koliko to sami radili. ;)

Koga briga bolan, nek radi sta hoce, sebi radi, kao i svatko drugi, uzivaj u sadasnjosti, pusti proslost.

Moderatori, pozabavite se trollovima po temi.

:P
Nema se tu sta goniti moralizam i "nejasnoce". Zna se dobro sta je bilo pozitivno, a sta negativno. Ko je bio negativac, a ko pozitivac. A sada se sve to pokusava osporiti i nabiti ljudima na nos kako je sve to bila komunisticka podvala. Komunisti za sve krivi :lol:

uredio: dubrava

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 nov 2013, 12:06

Mi nije jasno kako je Šimunić nakon onog pogibeljnog starta u Beogradu dobio samo dvije utakmice suspenzije. :?

Evo sad prilike da Uefa i Fifa napokon odrede pravičnu kaznu za ovog fašistu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 20 nov 2013, 12:08

Ma ja ovo cisto iz dosade, da mi vrijeme prodje :lol: Sad cu se malo pozabavit poslom, da ne bude da mi placaju da na forumu sjedim pa cu gospodu izignorirat do iduceg dosadnog dana :lol:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 20 nov 2013, 12:11

zanimljivo je da niko od navijaca hrvatske nije osudio ovaj simunicev potez, sto je u najmanju ruku negativno i uzasavajuce kao i sam taj potez, stvarno ne mogu da vjerujem da postoje toliko zatucani ljudi, za simunica se zna da je nevidjeni glupan i moroncina kakvih nema puno na svijetu ali ovo mu dopustiti i jos podrzavati, ponavljati za moroncinom ovu sramotu, derati se na stadionu u ovako bitnoj utakmici, nevjerovatno, BRUKA I SRAMOTA!
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 20 nov 2013, 12:26

Tuzlak se ne moze pomiriti sa cinjenicom da Ne navija za Hrvatsku.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 nov 2013, 12:30

England je napisao/la:Tuzlak se ne moze pomiriti sa cinjenicom da Ne navija za Hrvatsku.
Neka navija ko zeli, koga ne vrijedja. Nema potrebe da navijam kad me vrijedjaju postupci ovakvih kao SImunic.
To je sasvim dobar razlog zasto neki nece simpatisati i nismo mi krivi. Uglavnom bolji razlog od razloga bosansko-hercegovackih Hrvata i Srba koji ne navijaju za BIH.

A za Svjetsko svaka cast, nadigrali ste Island u obje utakmice. Sve cisto na terenu, bicete bolji u 2014. sa novim trenerom. Imali ste nesrece jer ste izvukli Belgiju koja napreduje iz godine u godinu, sad trenutno imaju sve fino poslozeno i vrhunska su ekipa..

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 20 nov 2013, 12:36

tuzlak1987 je napisao/la:
England je napisao/la:Tuzlak se ne moze pomiriti sa cinjenicom da Ne navija za Hrvatsku.
Neka navija ko zeli, koga ne vrijedja. Nema potrebe da navijam kad me vrijedjaju postupci ovakvih kao SImunic.
To je sasvim dobar razlog zasto neki nece simpatisati i nismo mi krivi. Uglavnom bolji razlog od razloga bosansko-hercegovackih Hrvata i Srba koji ne navijaju za BIH.

A za Svjetsko svaka cast, nadigrali ste Island u obje utakmice. Sve cisto na terenu, bicete bolji u 2014. sa novim trenerom. Imali ste nesrece jer ste izvukli Belgiju koja napreduje iz godine u godinu, sad trenutno imaju sve fino poslozeno i vrhunska su ekipa..
Trazis bolje razloge. ?

Nisi ti dobar, navijaj uvjek protiv Hrvatske i za svoju zemlju, to je najbolji put , vjeruj.

[youtube][/youtube]

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 20 nov 2013, 12:39

Volia bi vidit kako Amerikanci spocitavaju nekom Italo-Amerikancu to sta navija za Italiju, pa jbt ovo samo na ovim prostorima mozes vidit, da se ljudi cude sta netko navija za SVOJU reprezentaciju, svaceg u Bozijoj basti.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 20 nov 2013, 12:45

tuzlak1987 je napisao/la:Bas me zanimaju ti bolji razlozi? Daj mi ih da cujem ako imas drzavljanstvo BIH, ako nemas ne zanima me. Navijaj ako hoces, ako neces nemoj...
To je sasvim dobar razlog zasto neki nece simpatisati i nismo mi krivi. Uglavnom bolji razlog
Ti si to rekao, meni je svejedno , ti patis za Hrvatskom i traziz razloge da li da navijas ili ne navijas, mlak sin, nula bodova.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 nov 2013, 12:48

England je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Bas me zanimaju ti bolji razlozi? Daj mi ih da cujem ako imas drzavljanstvo BIH, ako nemas ne zanima me. Navijaj ako hoces, ako neces nemoj...
To je sasvim dobar razlog zasto neki nece simpatisati i nismo mi krivi. Uglavnom bolji razlog
Ti si to rekao, meni je svejedno , ti patis za Hrvatskom i traziz razloge da li da navijas ili ne navijas, mlak sin, nula bodova.
Pa mozda zato jer sam ispravno vaspitan i odgojen. A ne u nacionalistickom ruhu, pa pokusavam da postujem komsije i podrzim ih.

Znaci pravi sin je nesto kao Thompson, da velica svoje i mrzi tudje. To je model pravog sina. Bujrum ti budi takav..

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 20 nov 2013, 12:48

Nisam ja fula nista. Kao prvo nemoj mjesat religiju i nacionalnost, nije isto.

Kao drugo svacije pravo je da se naziva cim hoce, pa tako ja mogu sebe smatrat Kinezom a tebi kao tebi treba pucat qurac cime se ja smatram, sve da sam Marsovac isto ti je. Nemate pravo ljudima solit pamet ali svejedno svako malo se daju procitat komentari kao oni koji su bili upuceni Signoreu.

Sta bi ja sad kao Hrvat iz Hrvatske treba osuđivat nekog Srbina iz Knina zato sta navija za Srbiju, pa boli me ona stvar, neka radi i navija za koga hoce.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 20 nov 2013, 12:51

tuzlak1987 je napisao/la:
England je napisao/la:
Pa mozda zato jer sam ispravno vaspitan i odgojen. A ne u nacionalistickom ruhu, pa pokusavam da postujem komsije i podrzim ih.

Znaci pravi sin je nesto kao Thompson, da velica svoje i mrzi tudje. To je model pravog sina. Bujrum ti budi takav..
Gdje sam ja spomenuo Thompsona, nikoga nije briga za navijace sa potrebama, a ti kada imas potrebu nemoj navijati za Hrvatsku, mlak sin je prije Alen Halilovic.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 20 nov 2013, 12:55

@ŠB_Fidelis

Ako pametnom ni ovo nije dovoljno, sto onda. ?
Zadnja izmjena: England, dana/u 20 nov 2013, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 20 nov 2013, 13:07

Simunic je debil teski, dokazao vise puta
odavno vec gradi svoju reprezentativnu karijeru preko nacionalnog naboja, drugacije nebi ni bio u istoj, pa Lovren je za njega izmislio svijet...a drugo sto je jasno da su najveci nacionalisti(kao i kod nas) ovi njihovi/nasi australci, svedjani, amerikanci...

prepravio: dubrava
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 20 nov 2013, 13:21

cestitke hrvatima na prolazu neka im je sa srecom u brazilu, neka se bore kao jucer i zelim im da prodju barem skupinu :)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 20 nov 2013, 14:13

Čestitke komšijama,aBd zajedno da pijemo kafu/kahvu/kavu u Brazilu i da osvjetlamo obraz Balkana i da dokažemo ko smo i šta smo i da ne pišu samo o nama:rat,tuče,mržnja i sl. ;)

ŽIVJELI!
Pobjeda je bolja od orgazma!

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 20 nov 2013, 14:28

I vama se dobro da objasnjavat nekima koji ne mogu shvatiti. :roll:
Opustite se i uzivajte u pobjedi, Copacabana nas ceka.. 8-)

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: CroCop, dana/u 20 nov 2013, 14:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 20 nov 2013, 14:29

tuzlak1987 je napisao/la:Da navijac Hrvatske iz Sarajeva, kako da ne :lol: Uz to ne navija za BIH, zanimljiv primjerak
prije sat
Osobno navijam za BiH i kad tegbire po tribini za koju me kur.ac boli, svako si zadovoljstvo nadje u necemu, neko zadovoljstvo se placa, neko ne i dobro, das lovu i idemo naprijed. Zar to nije ispravan put. ? Kristalno jasno.
Ti stvarno samo zahebavas, ni ne citas sto se pise, rekao sam ti da vise citati, ovako mogu tvoju budalastinu shendlati za sitno vrijeme, ostavi se foruma, tvoj progres ovdje nije dovoljan

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []