Koga briga bolan, nek radi sta hoce, sebi radi, kao i svatko drugi, uzivaj u sadasnjosti, pusti proslost.
Moderatori, pozabavite se trollovima po temi.
In other news :

Nema se tu sta goniti moralizam i "nejasnoce". Zna se dobro sta je bilo pozitivno, a sta negativno. Ko je bio negativac, a ko pozitivac. A sada se sve to pokusava osporiti i nabiti ljudima na nos kako je sve to bila komunisticka podvala. Komunisti za sve kriviŠB_Fidelis je napisao/la:Signore, sta sam ti gore rekao, objasnjavas ljudima koji imaju fiksno, vec odredjeno misljenje i koji tebe samog ne postuju za tvoje vlastito opredijeljenje i identitet (dapace, da ikako mogu osporavali bi ga na svakom koraku i ''krstili'' u nesto sebi prihvatljivije), dakle nisi im duzan nista objasnjavati, jer takvima to nista ne znaci s obzirom da ce vjecno goniti svoje i ovdje nesto glumiti visi moralizam i ''nejasnoce'', bez obzira koliko to sami radili.![]()
Koga briga bolan, nek radi sta hoce, sebi radi, kao i svatko drugi, uzivaj u sadasnjosti, pusti proslost.
Moderatori, pozabavite se trollovima po temi.
Neka navija ko zeli, koga ne vrijedja. Nema potrebe da navijam kad me vrijedjaju postupci ovakvih kao SImunic.England je napisao/la:Tuzlak se ne moze pomiriti sa cinjenicom da Ne navija za Hrvatsku.
Trazis bolje razloge. ?tuzlak1987 je napisao/la:Neka navija ko zeli, koga ne vrijedja. Nema potrebe da navijam kad me vrijedjaju postupci ovakvih kao SImunic.England je napisao/la:Tuzlak se ne moze pomiriti sa cinjenicom da Ne navija za Hrvatsku.
To je sasvim dobar razlog zasto neki nece simpatisati i nismo mi krivi. Uglavnom bolji razlog od razloga bosansko-hercegovackih Hrvata i Srba koji ne navijaju za BIH.
A za Svjetsko svaka cast, nadigrali ste Island u obje utakmice. Sve cisto na terenu, bicete bolji u 2014. sa novim trenerom. Imali ste nesrece jer ste izvukli Belgiju koja napreduje iz godine u godinu, sad trenutno imaju sve fino poslozeno i vrhunska su ekipa..
tuzlak1987 je napisao/la:Bas me zanimaju ti bolji razlozi? Daj mi ih da cujem ako imas drzavljanstvo BIH, ako nemas ne zanima me. Navijaj ako hoces, ako neces nemoj...
Ti si to rekao, meni je svejedno , ti patis za Hrvatskom i traziz razloge da li da navijas ili ne navijas, mlak sin, nula bodova.To je sasvim dobar razlog zasto neki nece simpatisati i nismo mi krivi. Uglavnom bolji razlog
Pa mozda zato jer sam ispravno vaspitan i odgojen. A ne u nacionalistickom ruhu, pa pokusavam da postujem komsije i podrzim ih.England je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Bas me zanimaju ti bolji razlozi? Daj mi ih da cujem ako imas drzavljanstvo BIH, ako nemas ne zanima me. Navijaj ako hoces, ako neces nemoj...Ti si to rekao, meni je svejedno , ti patis za Hrvatskom i traziz razloge da li da navijas ili ne navijas, mlak sin, nula bodova.To je sasvim dobar razlog zasto neki nece simpatisati i nismo mi krivi. Uglavnom bolji razlog
Gdje sam ja spomenuo Thompsona, nikoga nije briga za navijace sa potrebama, a ti kada imas potrebu nemoj navijati za Hrvatsku, mlak sin je prije Alen Halilovic.tuzlak1987 je napisao/la:Pa mozda zato jer sam ispravno vaspitan i odgojen. A ne u nacionalistickom ruhu, pa pokusavam da postujem komsije i podrzim ih.England je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Bas me zanimaju ti bolji razlozi? Daj mi ih da cujem ako imas drzavljanstvo BIH, ako nemas ne zanima me. Navijaj ako hoces, ako neces nemoj...Ti si to rekao, meni je svejedno , ti patis za Hrvatskom i traziz razloge da li da navijas ili ne navijas, mlak sin, nula bodova.To je sasvim dobar razlog zasto neki nece simpatisati i nismo mi krivi. Uglavnom bolji razlog
Znaci pravi sin je nesto kao Thompson, da velica svoje i mrzi tudje. To je model pravog sina. Bujrum ti budi takav..
prije sattuzlak1987 je napisao/la:Da navijac Hrvatske iz Sarajeva, kako da neUz to ne navija za BIH, zanimljiv primjerak
Ti stvarno samo zahebavas, ni ne citas sto se pise, rekao sam ti da vise citati, ovako mogu tvoju budalastinu shendlati za sitno vrijeme, ostavi se foruma, tvoj progres ovdje nije dovoljanOsobno navijam za BiH i kad tegbire po tribini za koju me kur.ac boli, svako si zadovoljstvo nadje u necemu, neko zadovoljstvo se placa, neko ne i dobro, das lovu i idemo naprijed. Zar to nije ispravan put. ? Kristalno jasno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.