Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Necromacer
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Necromacer » 13 dec 2009, 20:32

dr_arsla je napisao/la:Hocemo jerane po kolko god hos...naravno do neke normalne svote... :)
klauzula u ugovoru je 30 miliona i tolko ce platit Manchester sto je po meni previse kad se uzme u obzir da ne smije igrati ligu sampiona..al eto zivi bili pa vidjeli, brzo ce to oko nove godine oficjelno mozda i dan dva prije
Fergy je reko svoje..on ima napadace Owen,onaj crnac kako mu ono ime pa talijan Macheda njima 2 zeli dati vise sanse i pokusati nesto izraditi iz njih jer imaju dobar potencijal...,Roony,Berbatov..sta ce mu DZEKO..covijek je bio jasan..[/quote]

sve sam ja to isto tako sluso i cito ovih dana..ipak bez dalji objasnjenja ti garantujem u janurau Dzeko u ManU-u[/quote]

Arsla sada cu te poslusati i staviti pare na to da Dzeko dolazi u Mancester...moze se u William Hillu uplatiti na sve pa i na tu opciju ...ako ne bude ti tacna vizija oho ti se od Uefe :mrgreen: :lol:

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 13 dec 2009, 20:36

Dzeko je majstor...hvala mu a pojedinaca ima svagdje...hvala Dzeki na klfk..golovima ;)

dr_arsla
Kontakt:

Post Postao/la dr_arsla » 13 dec 2009, 20:41

i kolka je boga ti kvota na dzekin transfer u januaru u ManU-u??

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 13 dec 2009, 20:44

dr_arsla je napisao/la:i kolka je boga ti kvota na dzekin transfer u januaru u ManU-u??
40.00 :mrgreen: Chealse 30 :mrgreen: za Arsenal 15.00 :mrgreen: Milan 10.00 :mrgreen: da ostaje u wolf 1.50

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 13 dec 2009, 20:46

Mandrak je napisao/la:Ne da je trebao .ebati sve po spisku,vec je trebao sasuti zube svim tim "navijacima" koji su mu psovali majku i koji su ga ismijavali i prozivali ko zadnji jalijaši i mahalci.
Tako je to kad je papak nezadovoljan sa svojim životom,pa mu smeta Džeko koji je uspio u životu .
Cuj ti seljaka BIO SI DO JUCE KLOŠAR KO I JA :evil: :evil: :evil: pa sad treba da i Džeko spadne na tvoj nivo.
Eto kakav smo mi narod,ono malo ljudi koji kako treba prezentuju državu po svijetu mi pljujemo i pravimo cirkus sa njima....FUJJJJ :twisted: :oops:
potpisujem sve do u rjec,svaka cast na postu!!!
Rotor Volgograd...

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 13 dec 2009, 20:48

Slabo totalno danas.Nula bodova.
Milan je njegov pa nek tamo ide ,a menađžera njegovog Bože sačuvaj gledo i slušo ga neki dan katastrofa.
Otišo Ćiro pa se ljubimcu ne igra šala ;) sin u depri ;)
Bit će bolje.
Fi hajati.
GO Bosno.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 13 dec 2009, 21:34

Dzeko je ovim potezom pokazao da je kvalitetno glup ,i da ne zna prepoznati da je momak puluretardiran ,a i zaletio se k'o pravi seljak ,dobio par minuta slave ,pa konta da je najjaci ,dok s druge strane ucvika od Zijanija..ali takav smo mi generalno narod ,muda se pokazuju samo kad si u dobrom polozaju.
Iskreno sam mislio da je Dzeko naucio nesto u Njemackoj ,da je postao profesionalac ,i da je postao u pravom smislu rijeci "covjek",ali izgleda da sam pogrijesio ,da se ne moze promijeniti bijednicka krv ,krv sarajevske fukare ,**** ga,,
Najgore je sto mi se zgadio samo tako ...fuj,fuj ,i fuj!A,svi vi koji ga branite ,pitajte se je li to jer mislite tako ,ili jer je rijec o Dzeki ,vasem idolu na kojeg drkate ,jer vas je vecina balavaca koji o ljudskim vrijednostima nista ne znate!
Dzeko ,Dzeko...jadan potez pravo!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 dec 2009, 21:42

velez_mostar je napisao/la:Dzeko je ovim potezom pokazao da je kvalitetno glup ,i da ne zna prepoznati da je momak puluretardiran ,a i zaletio se k'o pravi seljak ,dobio par minuta slave ,pa konta da je najjaci ,dok s druge strane ucvika od Zijanija..ali takav smo mi generalno narod ,muda se pokazuju samo kad si u dobrom polozaju.
Iskreno sam mislio da je Dzeko naucio nesto u Njemackoj ,da je postao profesionalac ,i da je postao u pravom smislu rijeci "covjek",ali izgleda da sam pogrijesio ,da se ne moze promijeniti bijednicka krv ,krv sarajevske fukare ,**** ga,,
Najgore je sto mi se zgadio samo tako ...fuj,fuj ,i fuj!A,svi vi koji ga branite ,pitajte se je li to jer mislite tako ,ili jer je rijec o Dzeki ,vasem idolu na kojeg drkate ,jer vas je vecina balavaca koji o ljudskim vrijednostima nista ne znate!
Do juce si ti isti drkao na Dzeku,govorio Bravo majstore,Dijamantu naš,svršavao od srece na njegove golove koje zabijao Belgiji,Armeniji,Estoniji,Turcima...a gledaj sad price??' odakle ta iznenadna promjena stava??
Sad ti je Dzeko odjednom iznenada postao glupan,seljak,zgadio ti se za citav život itd itd.
NIJE SE RODIO KO JE NAMA UGODIO stara poslovica...mi smo narod koji je u stanju popljuvati navrijednije eksponate,mi smo narod koji ce oprostiti sve osim uspjeha drugog,mi smo narod koji tako brzo zaboravlja koliko je radosti Džeko donio tom istom narodu...DOK VALJAS I ZABIJAS GOLOVE-DOBAR SI...cim dozvoliš sebi da te isprovocira grupica zenickih jalijaša i mahalaca (koji su sve to snimali mobitelom ko najvece picke da bi kasnije sve to objavili samo da bi diskreditovali našeg Dijamanta) onda si preko noci postao papak,glupan gad i šta sve ne.
Fuj,gadite mi se...licemjeri i dvolicnjaci :evil: :twisted: :oops: :oops:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 dec 2009, 21:43

velez_mostar je napisao/la:Dzeko je ovim potezom pokazao da je kvalitetno glup ,i da ne zna prepoznati da je momak puluretardiran ,a i zaletio se k'o pravi seljak ,dobio par minuta slave ,pa konta da je najjaci ,dok s druge strane ucvika od Zijanija..ali takav smo mi generalno narod ,muda se pokazuju samo kad si u dobrom polozaju.
E tu si se Hepokovac zaebao.
Kompletna krv mu je made in Hercegovina :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 dec 2009, 21:48

Edin seljačina i to je to. To je od mene komentar, on profesionalac, seljak najveći.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 13 dec 2009, 21:48

drop je napisao/la:
Do juce si ti isti drkao na Dzeku,govorio Bravo majstore,Dijamantu naš,svršavao od srece na njegove golove koje zabijao Belgiji,Armeniji,Estoniji,Turcima...a gledaj sad price??' odakle ta iznenadna promjena stava??
Sad ti je Dzeko odjednom iznenada postao glupan,seljak,zgadio ti se za citav život itd itd.
NIJE SE RODIO KO JE NAMA UGODIO stara poslovica...mi smo narod koji je u stanju popljuvati navrijednije eksponate,mi smo narod koji ce oprostiti sve osim uspjeha drugog,mi smo narod koji tako brzo zaboravlja koliko je radosti Džeko donio tom istom narodu...DOK VALJAS I ZABIJAS GOLOVE-DOBAR SI...cim dozvoliš sebi da te isprovocira grupica zenickih jalijaša i mahalaca (koji su sve to snimali mobitelom ko najvece picke da bi kasnije sve to objavili samo da bi diskreditovali našeg Dijamanta) onda si preko noci postao papak,glupan gad i šta sve ne.

Naravno da sam bio sretan zbog rezultata koje pruza ,i dalje cu biti ,jer je on nas,da je sav od gov.ana ,i to nema nikakve veze sa nogometnim vjestinama naseg repčrezentativca ,i sta je tu lose sto sam se veselio..i veselicu se opte,doduse ne ovako jer sam prepoznao jednu losu stranu te osobe ,i o njemu sam iskljucivo pisao kao covjeku ,ako se moze nazvati tako ,a nikako kao nogometasu ,i naravno da je seljak ,i glupan ,a to je pokazao..i jos jednom procitaj da sam pisao o ljudskim kvalitetama koje je ovdje narusio ,nikako u nogometnom smislu ..ali je i cinjenica da ce svi preci preko ovoga samo zato jer zabija ..pa treba pohvaliti jedno ,a kuditi drugo ,i to je to...sta treba sutiti na psovke upucene momku koji nema roditelje?PA,ako ga ti opravdavas ,onda kakva si ti osoba?I upravo ti pokazujes to licemjerstvo koje spominjes!!!To je isto da sjedis sa momkom koji ti placa citavu vece pice ,i tebi je ok ,i on napravi belaj ,zaleti se bez razloga na nekoga ,hoces li ga opravdavati ,i stati na njegovu stranu ,ili ces to kritizirati??Ocigledno ces ga podrzati ,jer si pokazao kakav si!!!FUJ!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 13 dec 2009, 21:49

Sad ce ovo otici na regionalnu osnovu. Gledaj sad belaja. :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 dec 2009, 21:53

Adinjo je napisao/la:Sad ce ovo otici na regionalnu osnovu. Gledaj sad belaja. :mrgreen:
Marinko Cutuk na jednoj strani i Asvaltinin buraz na drugoj :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 13 dec 2009, 21:54

harishp je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Sad ce ovo otici na regionalnu osnovu. Gledaj sad belaja. :mrgreen:
Marinko Cutuk na jednoj strani i Asvaltinin buraz na drugoj :lol:

Nesto u tom fozonu :lol:
Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 13 dec 2009, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 dec 2009, 21:55

velez_mostar je napisao/la:
drop je napisao/la:

Naravno da sam bio sretan zbog rezultata koje pruza ,i dalje cu biti ,jer je on nas,da je sav od gov.ana ,i to nema nikakve veze sa nogometnim vjestinama naseg repčrezentativca ,i sta je tu lose sto sam se veselio..i veselicu se opte,doduse ne ovako jer sam prepoznao jednu losu stranu te osobe ,i o njemu sam iskljucivo pisao kao covjeku ,ako se moze nazvati tako ,a nikako kao nogometasu ,i naravno da je seljak ,i glupan ,a to je pokazao..i jos jednom procitaj da sam pisao o ljudskim kvalitetama koje je ovdje narusio ,nikako u nogometnom smislu ..ali je i cinjenica da ce svi preci preko ovoga samo zato jer zabija ..pa treba pohvaliti jedno ,a kuditi drugo ,i to je to...sta treba sutiti na psovke upucene momku koji nema roditelje?PA,ako ga ti opravdavas ,onda kakva si ti osoba?I upravo ti pokazujes to licemjerstvo koje spominjes!!!To je isto da sjedis sa momkom koji ti placa citavu vece pice ,i tebi je ok ,i on napravi belaj ,zaleti se bez razloga na nekoga ,hoces li ga opravdavati ,i stati na njegovu stranu ,ili ces to kritizirati??Ocigledno ces ga podrzati ,jer si pokazao kakav si!!!FUJ!
Jel to Dzeko neki lokalni zenicki jalijaš pa da MORA znati da ovaj jalijaš koji mu psuje majku nema roditelja??
Jel to taj jalijaš koji mu psuje majku ima pravo to raditi Dijamantu samo zato što nema roditelje?'
Pogledaj klip dobro do kraja...ovi zenicani govore "Do juce si bio sirotinja" Bravo Spaha...Kome on psuje majku,momak zenicko djete....znaci,zenicko djete može psovati majku Dzeki jer je to ipa zenicko djete i ono može sve,jelde.
A to što si napisao citiram : "da se ne moze promijeniti bijednicka krv ,krv sarajevske fukare ,**** ga,," pokazuje sav tvoj raskošan talenat lokalizma,predradusa,provincijalizam i ogranicenost.
Ako si spao na taj nivo da Dijamanta,kojeg traži pola Evrope diskredituješ kao KRV SARAJEVSKE FUKARE onda se ubij odmah,pacenice....FUJJJJJ
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 13 dec 2009, 21:55

ovdje stvarno neki pretjeruju :roll: :roll: ako neko kaže da je džeko ispao seljak u onoj situaciji ne znači da ga je počeo mrziti....ruku na srce nije trebao onako reagovati ali sranja se dešavaju
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 dec 2009, 21:56

Dzeko je reagovao kako je reagovao, moze se diskutovati jeli trebao iskulirati ili ne ali mislim da bi vecina nas isto postupila kao i on. Zato tisina, psttt ;)
Ali s druge strane taj momak i raja koja su ga lozila pokazuje kakvih seljaka ima kod nas, zalosno....

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 13 dec 2009, 21:58

@ velez_mostar, ti inace volis da pises duze postove, i zbog toga mislis da si pametan, bash se pitam da tebi 50 zenickih klosara psuje mater, iako si najbolji igrac BiH trenutno, jedini koji je dao golove svima u kvalifikacijama, dali bi se ti suzdrzao, ne vjerujem... Dzeko nije trebao ovako postupiti, to stoji, ali nemoze ni on slusati ljubomorne seljake uvjek, covjek je uspjeo u zivotu, a to nekim ne odgovara. A ako je taj momak retardiran nemora da znaci da moze da je*e mater kome hoce... ;) ja prvi ga nebi trpio...
BRAVE HEART 1979-2005

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 13 dec 2009, 21:58

Dobro je,napredujemo :)
1.Haso ološ
2. Ibisevic ološ
3.Miske ološ
4.sad Dzeko ološ
sljedeci ce Barba biti :D Ma ljepota :D

A sto je najsmijesnije,svi kriticari upotrebljavaju jos gori jezik,da bi nam dokazali kakvi su ovi gore navedeni.
Sjajno :)
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 13 dec 2009, 21:59

Raja u cemu je fazon ovde? Jel sam ja mozda nesto propustio :?: :?: :?: :?:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.