velez_mostar je napisao/la:Dzeko je ovim potezom pokazao da je kvalitetno glup ,i da ne zna prepoznati da je momak puluretardiran ,a i zaletio se k'o pravi seljak ,dobio par minuta slave ,pa konta da je najjaci ,dok s druge strane ucvika od Zijanija..ali takav smo mi generalno narod ,muda se pokazuju samo kad si u dobrom polozaju.
Iskreno sam mislio da je Dzeko naucio nesto u Njemackoj ,da je postao profesionalac ,i da je postao u pravom smislu rijeci "covjek",ali izgleda da sam pogrijesio ,da se ne moze promijeniti bijednicka krv ,krv sarajevske fukare ,**** ga,,
Najgore je sto mi se zgadio samo tako ...fuj,fuj ,i fuj!A,svi vi koji ga branite ,pitajte se je li to jer mislite tako ,ili jer je rijec o Dzeki ,vasem idolu na kojeg drkate ,jer vas je vecina balavaca koji o ljudskim vrijednostima nista ne znate!
Dzeko ,Dzeko...jadan potez pravo!
Do juce si ti isti drkao na Dzeku,govorio Bravo majstore,Dijamantu naš,svršavao od srece na njegove golove koje zabijao Belgiji,Armeniji,Estoniji,Turcima...a gledaj sad price??' odakle ta iznenadna promjena stava??
Sad ti je Dzeko odjednom iznenada postao glupan,seljak,zgadio ti se za citav život itd itd.
NIJE SE RODIO KO JE NAMA UGODIO stara poslovica...mi smo narod koji je u stanju popljuvati navrijednije eksponate,mi smo narod koji ce oprostiti sve osim uspjeha drugog,mi smo narod koji tako brzo zaboravlja koliko je radosti Džeko donio tom istom narodu...DOK VALJAS I ZABIJAS GOLOVE-DOBAR SI...cim dozvoliš sebi da te isprovocira grupica zenickih jalijaša i mahalaca (koji su sve to snimali mobitelom ko najvece picke da bi kasnije sve to objavili samo da bi diskreditovali našeg Dijamanta) onda si preko noci postao papak,glupan gad i šta sve ne.
Fuj,gadite mi se...licemjeri i dvolicnjaci

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja