To je u stvari postava iz Pariza. Umjesto povijedjenih i iskljucenih uskacu novi na iste pozicije a sve drugo ostaje isto. Ne treba sad puno eksperimentisati. Nema Papca, ali tu je Salih na lijevom beku. Umjesto Pandze ce stopera igrati Mravac a umjesto Mujdze na desnom beku Jahic. Tako gledano nismo bas puno oslabljeni.calcio je napisao/la:[quote="sekula"sekula je napisao/la:nadam se da Susic nije toliko blesav da stavi Zahirovica na mjesto desnog beka.....Ronaldo ce ga satrati, a decko ima i zuti karton sto znaci da nemamo alternaciju u Lisabonu za Rahimica (eventualno)......Mislim da je tu bolje rjesenje Sanel Jahic, ako nista iskusniji je od Zahirovica......Mravac ce igrati u tandemu sa Spahicem vjerovatno.....
Begovic
Jahic Spahic Mravac Salihovic
Rahimic Medunjanin
Pjanic Misimovic Lulic
Dzeko
Sa tom postavom smo mi dovoljno ofanzivni da mozemo zabiti gol kada hocemo, ali i dovoljno defanzivni da se mozemo braniti ako bude potrebe....
Ne treba sada praviti puno promjena kada smo uhvatili ritam i slozili igru. Sto manje promjena to bolje jer igramo bas dobro u zadnje vrijeme.[/quote]
I ja se slazem da ne treba sada eksperimentisati....i ne vjerujem da ce se baraz rijesiti u prvoj utakmici, tako da se mora razmisljati korak naprijed....