KK_Bosna je napisao/la:ars ce se ubiti ako bajic dodje
sto Bajić je dobar igrač pravo

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
KK_Bosna je napisao/la:ars ce se ubiti ako bajic dodje
pa ne znam, možda je možda nije, samo se špekuliralo da će tamo preći...ipsa je napisao/la:zar je ikona potpisao za igokeu?košarkaš je napisao/la:Kako bi volio da vas ikona izmasakrira kad bude sa igokeom gostovao u sarajevu.....šutnuli ste ga kao najbjedniju kantu a bio je jedan od najboljih igrača kod vas čitavo vrijeme....bosna mu nije dala da ide u neki jači klub tokom sezone, dok je imao dobre ponude, a sad na kraju nema ponuda od jačih klubova pa mu i bosna zabila nož u leđa......jedva čekam kada će gostovat u sarajevu, mislim da će vam uvalit preko 30 koševa(bar mu ja to želim jer je igračina)....
ako ne ode u olimpiju ili eventualno mursiju nije iskljuceno da ode kod laktasenka.stavimo tacku na to.IKONA JE KRALJ ALI BI KAO KAPITEN BOSNE STAVIO MRLJU NA SVOJU KARIJERU ODLASKOM KOD VISOKOG SATRO KORLEONEA.BrigateBL je napisao/la:Ikona nije i nece potpisati za Igokeu. Ode u inostranstvo
postoje li i minimalne sanse da ostane u Bosni?BrigateBL je napisao/la:Ikona nije i nece potpisati za Igokeu. Ode u inostranstvo
naravno da postoje,sad sam ja sa ikonom pricao,kaze ostaje ako i samo ako se pod hitno oformi grupa navijaca koji ce bosnu bodriti gdje god igrala,ciji ce vodja biti nas taj šaneripsa je napisao/la:postoje li i minimalne sanse da ostane u Bosni?BrigateBL je napisao/la:Ikona nije i nece potpisati za Igokeu. Ode u inostranstvo
1000% su sanse 1%.ipsa je napisao/la:postoje li i minimalne sanse da ostane u Bosni?BrigateBL je napisao/la:Ikona nije i nece potpisati za Igokeu. Ode u inostranstvo
trener je napravio ta dva igracaTHE SPECIAL je napisao/la:Ovi Bosnini "talenti" su bezveze.Ja znam kad sam citao u Avazu da Zimica trazi Real,to je bilo kad je tek dosao u Bosnu...Zimic,Suljagic,Pasalic se razvijaju i naprediju brzinom kojom ce dospjet do Vogosce...A Partizan npr.,sjecam se kad je onaj Velickovic prije 3 sezone u NLB ligi onih pet minuta sto je igrao bio bojazljiv i smotan,a kakav je igrac sad.Ili isto Partizan,od onog pogretnog ormara Vranjesa napravise solidnog centra.
predpostavljam da bi sa ova 2 igraca zaokruzili igracku konstrukciju za narednu sezonu...mozda jedino da uoci priprema dovedu jos jedno americko pojacanje...u tom slucaju mislim da bi pasalic definitivno ispao iz konkurencije...fera je napisao/la:Filip Adamović iz Borca bi trebao pojacati konkurenciju na pozicijama 1 i 2, ja sam ocekivao amera nekog na bekovskim pozicijama ali ocigledno da ni vladi oni ne odgovaraju jer ne poznaje bas najbolje engleski.
drago mi je zbog bajica jer je jak centar i bice super u kombinaciji sa zimom a kolega ars nam se sad okrece u grobu![]()
jos samo da dovedu Kikanovica xD
do srijede bi igracka krizaljka trebala biti gotova.
Dragan-BL je napisao/la:$ ? је то $ - $ $ вас ? ' нагађате % " ? $ " ??
mozda bi i bio bb da ne pise da je iz domaceg prvenstvanewbie je napisao/la:ko zna mozda i nije ipak ja mislim da je rijec o bb