Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Loš im bio retornGreivis je napisao/la:Jel ono ovdje bila neka prica da je Chicago jaci od Indiane?
Pa trebao se ugledati na Westbrooka pa se prije vratiti. Ja mislim da je razlog povrede prevelika pauza, pa je iznenadio tijelo na napore. Fenomen poznat i pod nazivom medicus kukavicious.Kawhi je napisao/la:Loš im bio retornGreivis je napisao/la:Jel ono ovdje bila neka prica da je Chicago jaci od Indiane?
Pa kad se tankira, cilj i jeste da se bude loš, GM i pravi ekipu da izgubi što više tekmiLenBias je napisao/la:smorise, svaka ekipa lafo tankira, niko da bude jednostavno los
Jennings on shooting struggles (36%): "I'm so into passing that I kind of forget I can score sometimes." Related: he leads team in shots.
LeBron up to 60.9% on FG. Only 3 players EVER have taken 15+ FG/gm & shot +60% for a season: Kareem (79-80), McHale (86-87), Shaq (04-05).
Also worth noting: Kareem, McHale, Shaq took a combined 5 3-pointers. LeBron has already attempted 41.
via @NBAGuru on Twitter.
Noel?Greivis je napisao/la:Izgleda da ce Nelson u Chicago. Zamjena za opet povrijedjenog.
Jameer Nelson, samo nezz koga ce CHI poslati nazad, ovaj ima visok ugovor...emir18 je napisao/la:Noel?Greivis je napisao/la:Izgleda da ce Nelson u Chicago. Zamjena za opet povrijedjenog.
Hm,posto nema Ruze moraju krpit mjesto PG al ne znam jel im ovaj igrac bas pametan potez jedino ako uvale Denga.JHam je napisao/la:Jameer Nelson, samo nezz koga ce CHI poslati nazad, ovaj ima visok ugovor...emir18 je napisao/la:Noel?Greivis je napisao/la:Izgleda da ce Nelson u Chicago. Zamjena za opet povrijedjenog.
adriano_leite je napisao/la:The Minnesota Timberwolves have agreed to trade Derrick Williams to the Sacramento Kings for Luc Mbah a Moute.
No picks, cash or others players are expected to be included in the deal.
Nevjerovatno.
nisu svijuLenBias je napisao/la:indiana ocekivano pregazila minnesotu i sve ih ostavila u underu
ocekivano - daheat ocekivano lagano pregazio phoenix![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.