Pa šta sad trebamo da se divimo što je to nešto normalno u drugim državama, da podržavas sport, koliko god da ulažu a siguran sam da je to neka sica, treba to dići na veći nivo.xavi26 je napisao/la: ↑13 feb 2022, 13:20Koliko znam, cure se ne zale da im bilo sta fali tokom priprema ili turnira, a pare za tako nesto ne padaju sa neba! Drzavne strukture su i neka opcina, i ministarstvo i Elektroprivreda..phillies je napisao/la: ↑13 feb 2022, 12:56De ljudi, 20 godina nije nas bilo nigdje. U jednom momentu sam mislio da i nemamo zensku reprezentaciju, a evo sad igramo na SP a vi bi mjenjali.
Radi se odlican posao i treba im dati podrsku u svakom smislu. Jer je od drzavnih struktura sigurno nece dobiti, a ako i bude bice simbolicna vjerovatno.
Sad se sjetih utakmice na EP protiv Hrvatske, kad u krupnom planu cini mi se Tavic govori protivnici, "sta je, hoces da te je.bem?"To je taj drcni stav, koji nam treba u mnogim sportovima i inace u zivotu.
Treba otvarati škole košarke, edukovati trenere, iskoristi trenutnu popularnost ženske košarke, treba da bude u svim medijima i popraćeno maksimalno.