LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
jedan clown je osvojio nekidan titulu, tesko da u razmaku od mjesec dana dva clowna osvoje titule...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Tim koji primi sezdeset poena u prvom poluvremenu polufinala konferencije ne treba uzimati kao ozbiljan. Jednostavno curilo je na sve strane, ne mozemo nista. Bojim se poraza preko dvadeset razlike.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
smijesna predstava s nase strane, e moj Brownu gdje ti je ta famozna odbrana
30 razlike jos nije ni zavrsena 3. cetvrtina i kako stvari stoje ode ovo na 40 razlike, koja bruka u pm
30 razlike jos nije ni zavrsena 3. cetvrtina i kako stvari stoje ode ovo na 40 razlike, koja bruka u pm
Da i bio sam upravu za Sessionsa. Kako vrijeme odmice, sve je gori i gori. Jednostavno ne moze biti ni solidan u ovakvim utakmicama.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
niko u la nema vise od 2 asistencije jeli to soliranje ili mi se cini
- adriano_leite
- Kontakt:
Ja sam molio Boga da ode, cak sam i ovdje pisao kako nije on nista specijalan igrac jer sam ga pratio u Cavsima iz tekme u tekmu. Njega kada krene dobar je (mnogima na ovoj temi je zamazalo oci njegovih par dobrih partija), ali kada pocne da gubi samopouzdanje, ciste zicere fula. Jos uvijek ne zna pick and roll da igra, kod nas nije znao, on ne saceka da se veliki igrac postavi, nego nalece dok veliki igrac postavlja blok, te su tako cesto nasi centri pravili licne u napadu, jer ovaj ide kao muha bez glave. Ima potencijal, trudi se, radi, ali ocigledno da ima neku blokadu u glavi i da moze da bude samo solidan role player. Kako mi je sada drago da smo ga trejdali, samo mi je zao sto je sa njim morao Eyenga da odeneno#4 je napisao/la:Da i bio sam upravu za Sessionsa. Kako vrijeme odmice, sve je gori i gori. Jednostavno ne moze biti ni solidan u ovakvim utakmicama.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
30 komada...ma jasta OKc stvarno predobri...
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
Kao sto sam i predpostavljao, na kraju ce biti metla i to ubjedljivijim razlikama nego sto sam ja predvidjao. Samo da jos cestitam igracima koji uspjesno brukaju ugled kluba.
Ostaje nam jos jedino nada da ce FO iz ove sezone izvuci svoje pouke i izvrsiti remont ekipe i na klupu dovesti kvalitetnog trenera. Za mene je najveca ironija kada se kaze da je Brown defenzivni trener, a na prste jedne ruke se mogu izbrojati utakmice u kojim je odbrana zasluzila to ime.
Ostaje nam jos jedino nada da ce FO iz ove sezone izvuci svoje pouke i izvrsiti remont ekipe i na klupu dovesti kvalitetnog trenera. Za mene je najveca ironija kada se kaze da je Brown defenzivni trener, a na prste jedne ruke se mogu izbrojati utakmice u kojim je odbrana zasluzila to ime.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Prolazimo 4:1 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- majestic24
- Kontakt:
Hoce li se ko okladiti samnom?? Ja kazem da cemo dobiti OKC u drugom mecu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Evo hocu ja, a na PP-u cemo u sta se kladimo.majestic24 je napisao/la:Hoce li se ko okladiti samnom?? Ja kazem da cemo dobiti OKC u drugom mecu
Dosada sve ide po planu. Rekao sam da cemo biti u TOP 3 Zapada, da prolazimo prvi krug, i da ispadamo u polufinalu

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
OKC uzima 4-0, toliko su bolji. I duša me boli i plače mi se što moram ovo da pišem, al to je gola istina. Eventualno 4-1 ako Kobe ubaci 81 poen, što je nemoguće pored onog Thabe. Vjerovo sam u titulu Lakersa do sinoć, čak i poslije loše prve runde. Ne znam većeg navijača Lakersa od mene, al momci su bolji i svaka im čast. Samo da MWP ne udari opet nekog, i da Lakersi odigraju još par utakmica i dušom i tijelom (a ne samo tijelom) i ja bi bio zadovoljan.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Nije krivica igrača.Naišli su na talentovaniju ekipu od sebe i svaka im čast,ako uspiju pobijedit koju tekmu.amerosm je napisao/la:Kao sto sam i predpostavljao, na kraju ce biti metla i to ubjedljivijim razlikama nego sto sam ja predvidjao. Samo da jos cestitam igracima koji uspjesno brukaju ugled kluba.
Ne znam šta zapravo možete dovest da budete bolji od njih kad nemate prave prve opcije.Kobe to više nije.Bynum psihološki nije spreman za toga,a i trener nema neku viziju kako treba izgledat ekipa.Za razliku od Lakersa Oklahoma ima veliku četvorku koja će dominirat ligom naredno desetljeće jedini problem im mogu biti ugovori,ali ako su pametni i željni toga da ispišu historiju ostaće zajedno.
Mijenjaju se neke stvari u košarci drugi će se sada boriti za titule i MVP nagrade.Kobe je imao 13-14 godina i Lakersi moraju krenuti dalje.Kobe još može biti važan u igri Lakersa mislim on mora biti važan,ali ne najvažniji.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kako bi Bullsi rasuli te Thundere da su zdravi. Ustvari koga ne bi mi unistili da smo zdravi.
Ne valja vam sto se predajete, ja jos kazem Lakersi ce proci. Nece svaku utakmicu i Duranta i Wesbrooka i Hardena ici. Onda Gasol mora se probudit.
Ne valja vam sto se predajete, ja jos kazem Lakersi ce proci. Nece svaku utakmicu i Duranta i Wesbrooka i Hardena ici. Onda Gasol mora se probudit.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Spurs,Heat,Thunder?BIHfan je napisao/la:Kako bi Bullsi rasuli te Thundere da su zdravi. Ustvari koga ne bi mi unistili da smo zdravi.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Bas me interesuje hocemo li veceras oboriti rekord Hornetsa u PO i da budemo tim koji je porazen sa najvecom razlikom. Ipak se ne brinem Clown ima jos tri utakmice vremena da taj cilj ostvari.
zato su su mu 33 godine?LBJ MVP je napisao/la:Mijenjaju se neke stvari u košarci drugi će se sada boriti za titule i MVP nagrade.Kobe je imao 13-14 godina i Lakersi moraju krenuti dalje.Kobe još može biti važan u igri Lakersa mislim on mora biti važan,ali ne najvažniji.
i jordan je imao 33 godine pa nije bio druga, treca violina bullsa
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- majestic24
- Kontakt:
Veceras abd izjednaciti na 1:1. Ocekujem Bynuma na jedno 30 poena i barem 15 ak skokova
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Kobe nije JordanKK_Bosna je napisao/la:zato su su mu 33 godine?LBJ MVP je napisao/la:Mijenjaju se neke stvari u košarci drugi će se sada boriti za titule i MVP nagrade.Kobe je imao 13-14 godina i Lakersi moraju krenuti dalje.Kobe još može biti važan u igri Lakersa mislim on mora biti važan,ali ne najvažniji.
i jordan je imao 33 godine pa nije bio druga, treca violina bullsa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.