Stoji to, nego Gasal je smetalo bio, nije pomagao u odbrani uopate. Naprijed uzas, zna feajer mahati rukama i pokloniti faul za centarsuta. Drljo usao, uzasan naprijed. Sam se saplice, e tu sam se nadao Ovicini od 60te jer ima muda i zna povuci, a pomaze. Kako god, sranje i ****. Cak i Alisona na krilo, a Haracica u napad, jer se bori i pomogao bi za skoka. Drljo i Gasal, skupa ne mozea dobiti 1% fudbalera.let3 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 21:45Pa ubacio je Ovcinu koji im je poklonio drugi gol.Argentina je napisao/la: ↑24 sep 2023, 21:43Da smo ovakav pristup imali protiv Posusja, Veleza i Sloge, ne bi izgubili ni jednu od ove 3 tekme.
Gasal i Drljo - smetala jedna, retardi obojica. Ovdje je trebao Ovcinu ubaciti. Sve ostalo je, **** fudbal. Bolja su ekipa.
Ali ocito mozemo igrati lopte, mozemo iznositi loptu na presingu, mozemo i mi zaganjati, do igraca je i njihovog pristupa.
90+ - Velez, Gosk, Sloga, sad i Zrinjski. Pa u pm vise.
Pogledati onu njegovu cirkusantsku reakciju na kraju i sve ce biti jasno![]()
Zna li neko da li se prenose kartoni na kup, jer Mekic zuti mi je katastrofalan, a propusta sljedecu. Ako propusta Slobodu, ok mi je to, jer i ovakvi uzasni ih mozemo proci.
I kome je Jakovljevic **** sve na nasoj klupi i zasto?