Rekao je da mu je opsovao neštoanonymousHD je napisao/la:Bio si na pola metra, šta je onda Musa rekao?
Što Tele neće da kaže šta mu je mali rekao?
Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Mirza Teletović
Nece da ga sramoti, spominjanje majke je jako ruzno.Ibizevic je napisao/la:Rekao je da mu je opsovao neštoanonymousHD je napisao/la:Bio si na pola metra, šta je onda Musa rekao?
Što Tele neće da kaže šta mu je mali rekao?
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Bravo !!! Vidis da su glupi cuj mirza da vako reaguje bez Razloga... jos Stite malog balavca... ali neka sa ovim je sam sebi zatvorio vrata sto se tice dobre karijere... zapamtite jer je ovo vidio i kirilenko,mozgovu,cijela rusija, mirza, i ostali... kad god trebalo za neki klub bit ce na losem glasu... mirza ljudino otidji, i ostavi ove Kaspere na cjedilu nisu te zasluzili.. neka dizu dijete koje jos nista nije ostvario u zivotu.Martinez8 je napisao/la:Daj bolan, pa nemojte biti smijesni. Stvarno mislite da bi Mirza udario nekog balavca bez potrebe, pogotovo u onakvoj utakmici i poslije svih ovih desavanja od samog pocetka kvalifikacija. Ova danasnja djeca, to nema respekta ni prema kome, na svaku imaju odgovor, tako i Musa. Pa i u klipu se vidi da on nesto maše rukom Mirzi i pokazuje mu i nabraja.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Pa evo procitaj ovo sa press konferencije i sve ce ti biti jasno i zbog kojih razloga je nervozan. Pravi profesionalac kad dodje u ovaj ciganluk od saveza i reprezentacije i sva ona desavanja sa nurkicem i sinoc ova utakmica i balavac jedan da ti se unosi u facu i mlatara rukama..nema tog koji ne bi puk`o.Kajzer10 je napisao/la:Rekao je nesto, vidjeli smo iz pet uglova da je rekao nesto, slijepi valjda nismo. Sta je rekao je druga stvar, i nesto sto mozda nikad necemo saznati.
Uglavnom, navijaci trebaju biti blazi sa Mirzom, pogotovo sa ovim da treba da ide. Ako niste znali, nije nama mladjahni Nowitzki zamjena na Mirzinoj poziciji.
Pa Mirza je ocigledno jako nervozan obe utakmice, tako da sam poprilicno siguran da to sto mu je Musa rekao, sto ne mora biti nuzno nesto lose, nije jedini razlog zasto ga je gurnuo.Martinez8 je napisao/la:Daj bolan, pa nemojte biti smijesni. Stvarno mislite da bi Mirza udario nekog balavca bez potrebe
Diže se Džeko, a i protiv njega su mnogi srali.
Najveći krivac je savez i svaka čast Mirzi pa je otvorio dušu.
Ako je stvarno bilo ovako kako Mirza kaže, onda ne treba napadati Mirzu, a dizati Musu.
Oprosti nam kapitenu.
Ako je stvarno bilo ovako kako Mirza kaže, onda ne treba napadati Mirzu, a dizati Musu.
Oprosti nam kapitenu.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Jel stvarno mouce da svi serete na Mirzu, a niko rjec da kaze za Musu koji je isprovocirao incident, Tele je usro motku to stoji, al ako je 17 godina opravdanje ovom balavcu da psuje covjeku koji mu teoretski otac moze bit.... Hebo vas Musa jel vam familije sta, il ste jdva docekali da serete po Mirzi, majke vam ga nabijem nezahvalne....
Zadnja izmjena: DevilsAdvocate, dana/u 11 sep 2016, 13:46, ukupno mijenjano 2 puta.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
A vjerovatno kulminiralo sve zbog Mirzine igre, smijanja na TO, i svega ostalog sto smo vidjeli.DevilsAdvocate je napisao/la:Jel stvarno mouce da svi serete na Mirzu, a niko rjec da kaze za Musu koji je isprovocirao incident, Tele je usro motku to stoji, al ako je 17 godina opravdanje ovom balavcu da psuje covjeku koji mu teoretski otac moze bit.... Hebo vas Musa jel vam familije sta, il ste jdva docekali da sere po Mirzi, majke vam ga nabijem nezahvalne
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dzeko je heroj i uzoran kapiten, dok se prvi put ne vrati u odbranu u sljedecoj tekmi, onda ce mu se yebati familija od amre do majke.jasmin10 je napisao/la:Diže se Džeko, a i protiv njega su mnogi srali.
Oprosti nam kapitenu.
Ili smijanje nakon poraza i provociranje publike ...Donnie Darko je napisao/la:Dzeko je heroj i uzoran kapiten, dok se prvi put ne vrati u odbranu u sljedecoj tekmi, onda ce mu se yebati familija od amre do majke.jasmin10 je napisao/la:Diže se Džeko, a i protiv njega su mnogi srali.
Oprosti nam kapitenu.
13:33 "Zašto se odričemo naših igrača? Zašto mali Sikiraš nije u A reprezentaciji? Da ne nabrajam koliko ima grešaka koje se rade?" 13:33 - "Reprezetnacija je naša, ne Enesa Trnčevića. Neki ljudi nemaju pravo da rade neke stvari. To nije dozvoljeno. Ova reprezentacija je svetinja. Dok god me noge nose, ja ću igrati za reprezetnaciju". 13:34 - Nisam ja taj koji treba da vrši reviziju, to nije moj posao. Moj posao je na parketu da budem profesionalac. Ovaj incident što se desio morao je doći. Ako ste vi trener, a trener nema podršku Saveza, kako može da dođe jedan igrač i kaže: 'Mislim da bi ovo trebali raditi i mislim da trebam da budem prva petorka', a trener to napravi da se ne bi svađao s nekim u Savezu",
Valjda je jasnije sada malo ...
Valjda je jasnije sada malo ...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
"Ne želim da neko sada mora da bira stranu, Mirza ili Džanan i pojasnit ću šta se desilo. U 38. minuti gubimo osam razlike, imamo sedam-osam napada kojim možemo stići taj rezultat. U tom momentu prilazim Džananu i kažem mu 'super majstore, samo se smiri' i on u tom trenutku kao najmlađi igrač mi počinje vrijeđati i psovati mi. Samo sam ga odgurnuo od sebe. Žao mi je što sam tako odreagovao. Priznajem, kriv sam i izvinjavam se našim navijačima. Nikada nisam u životu bježao od odgovornosti. Ali, mora se krenuti od korijena problema", rekao je Teletović i potom obrazložio svoje mišljenje..
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Eto i Mirza spomenu, ono sto su neki vec govorili ovdje , a tj. da je Bukva trazio od Mulaomerovica da Musa igra u prvoj petorci...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Ovaj PRESS mi samo jos vise pomogao oko cinjenice da
Ne mogu dozvoliti medijima da mi na povrsan nacin ostave crnu sliku onoga sto sam vlastitim ocima vidjeo
Ne mogu opravdati njegovu reakciju, izgleda pa ni on sam, kaze da je bila vruce glave, ali ja sam na strani kapitena,
Ruzno je sta se sve pise na drustvenim mrezama , pocev od medija, pa do komentara
Ne mogu dozvoliti medijima da mi na povrsan nacin ostave crnu sliku onoga sto sam vlastitim ocima vidjeo
Ne mogu opravdati njegovu reakciju, izgleda pa ni on sam, kaze da je bila vruce glave, ali ja sam na strani kapitena,
Ruzno je sta se sve pise na drustvenim mrezama , pocev od medija, pa do komentara
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Odlazi ubleho!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Musa ne treba biti u prvom timu i zavrseno ! kad bude u cedeviti prva petorka onda mozemo pricati ... ne treba forsirati zna se red !
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
+1farenhajt je napisao/la:Ovaj PRESS mi samo jos vise pomogao oko cinjenice da
BosnaE
Ja ba ko nacija smo svakako glupi...pored ociju ne vidimo...pored usiju ne cujemo.
Da imas imalo obraza izvinuo bi se i pokupio a ne kao politicari...mada kao narod bolje i ne zasluzujemo.
Idoli i primjeri za buduce sportiste Tele, Spaha...
Da imas imalo obraza izvinuo bi se i pokupio a ne kao politicari...mada kao narod bolje i ne zasluzujemo.
Idoli i primjeri za buduce sportiste Tele, Spaha...
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
gdje je to receno tim rijecima?Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Eto i Mirza spomenu, ono sto su neki vec govorili ovdje , a tj. da je Bukva trazio od Mulaomerovica da Musa igra u prvoj petorci...
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
"Ako ste vi trener, a trener nema podršku Saveza, kako može da dođe jedan igrač i kaže: 'Mislim da bi ovo trebali raditi i mislim da trebam da budem prva petorka', a trener to napravi da se ne bi svađao s nekim u Savezu" - O kome bi drugom bilo rijecbiskitt je napisao/la:gdje je to receno tim rijecima?Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Eto i Mirza spomenu, ono sto su neki vec govorili ovdje , a tj. da je Bukva trazio od Mulaomerovica da Musa igra u prvoj petorci...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.