Safet Sušić - Pape

Marley
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Marley » 01 okt 2014, 13:29

rishaaa je napisao/la:Sajo poče priču o Barceloni,pa upita sam sebe : Ko je kod njih defanzivni vezni igrač,izuzev.šta ja znam aaaaa :rol: pa on ne zna igrače Barcelona,a mi se nadamo da prati naše po Europi :rol: I Nedim mu reče,Busquets..
Busket : Al nije ni on klasični defanzivni igrač,on je više kreator,od koga akcije počinju... Lik sam sebi postavi pitanje o Barceloni i onda ne zna odgovor :D
:mrgreen: :urnebes: :njanjanja: :salut: :tokralju: :kralj: :bow:

Samo mi je zao sto nema ovakvih intervjua na televiziji, pogotovo zbog ovih malo starijih generacija koji bas i ne rukuju tehnologijom te ne koriste internet a koji zbog svoje neinformiranosti podrzavaju Safeta. Da i ti ljudi malo progledaju kakvog genijalca na celu reprezentacije imamo.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 okt 2014, 13:30

bordobijeli je napisao/la:a moze li neko napisati ko je kome menadjer u reprezentaciji i da se to jednom vise rijesi ja znam samo da je dzeki irfan redjepagic i ostalo nemam pojma . zna li se to uopšte ili su to samo nagadjanja i lupanja ko je kome menadjer :?:
Zavisi jel misliš na menadžer ili menađer. Ako misliš na menadžer (agent), osobu koja se brine o karijeri nekog sportiste, odnosno o njegovom angažmanu, plati i slično, znam samo da Anela Hadžića zastupa agencija pod imenom Germania Sportagentur, a znamo svi ko, tačnije čiji brat radi tamo. Svi osim Safeta :urnebes: A ako misliš na menađere, osobe koje nasumično zovu selektore i igrače na telefon, nude im reprezentacije Grčke, ekipe poput Marseilla, Manchester Uniteda, Newcastlea i slično, tu ti ne bih mogao pomoći.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 okt 2014, 13:34

Batko je napisao/la:EVO

http://www.transfermarkt.de/bosnien-her ... erein/3446" onclick="window.open(this.href);return false;

#
Spieler
Berater
1
Asmir Begovic Asmir Begovic
Torwart
12
Jasmin Fejzic Jasmin Fejzic
Torwart
arena11 sports group
-
Ratko Dujkovic Ratko Dujkovic
Torwart
Elite Players Management
3
Ermin Bicakcic Ermin Bicakcic
Innenverteidiger
Sport Business AG
4
Emir Spahic Emir Spahic
Innenverteidiger
Spielerrat GmbH
15
Toni Sunjic Toni Sunjic
Innenverteidiger
F.S.A.
6
Ognjen Vranjes Ognjen Vranjes
Innenverteidiger
Petar Bazic
5
Sead Kolasinac Sead Kolasinac
Linker Verteidiger
Marketing-Sports
13
Mensur Mujdza Mensur Mujdza
Rechter Verteidiger
Sportagentur Marquardt
2
Avdija Vrsajevic Avdija Vrsajevic
Rechter Verteidiger
Familienangehöriger
7
Muhamed Besic Muhamed Besic
Defensives Mittelfeld
SPORTFRONT GmbH
21
Tino-Sven Susic Tino-Sven Susic
Defensives Mittelfeld
21
Anel Hadzic Anel Hadzic
Defensives Mittelfeld
Germania Sportagentur GmbH
-
Gojko Cimirot Gojko Cimirot
Defensives Mittelfeld
Ohne Berater
8
Miralem Pjanic Miralem Pjanic
Zentrales Mittelfeld
Dr. Michael Becker
23
Sejad Salihovic Sejad Salihovic
Zentrales Mittelfeld
ROGON
18
Haris Medunjanin Haris Medunjanin
Zentrales Mittelfeld
Jurkicsport
-
Sanjin Prcic Sanjin Prcic
Zentrales Mittelfeld
GROUPE USM
16
Senad Lulic Senad Lulic
Linkes Mittelfeld
SPORTFRONT GmbH
-
Goran Zakaric Goran Zakaric
Linksaußen
SentinelSport
15
Izet Hajrovic Izet Hajrovic
Rechtsaußen
Soccer Mondial
19
Edin Visca Edin Visca
Rechtsaußen
11
Edin Dzeko Edin Dzeko
Mittelstürmer
Irfan Redžepagić
9
Vedad Ibisevic Vedad Ibisevic
Mittelstürmer
arena11 sports group
ja po ovom ne mogu zakljuciti da se forsira neka menadjerska agencija , a druga je stvar sto neko misli da hadzic ,susic ,vrsajevic ne zasluzuju poziv o tome bi se dalo raspravljati . al pošto je safet selektor i on odlucujue koga ce pozvati i ko ce igrati ja t ne vidim smisao dalje rasprave , rezultat je mjerilo vec mu se drma stolica tako da loši rezultati iz ove 2 utakmice on leti ako bude imao dobre rezultate ostat ce selektor i to je jedino ono mjerilo u sportu a jel neko nosi šuškavac ili igra 4-4-2 ili 4-5-1 manje je bitno krajnji rezultat je mjerilo .

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 01 okt 2014, 13:53

Ovo sam mor'o snimit :D Kako reče Virto : SAFET DIJELI PLJUSKE :bih:
[youtube][/youtube]
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 01 okt 2014, 14:01

rishaaa je napisao/la:Sajo poče priču o Barceloni,pa upita sam sebe : Ko je kod njih defanzivni vezni igrač,izuzev.šta ja znam aaaaa :rol: pa on ne zna igrače Barcelona,a mi se nadamo da prati naše po Europi :rol: I Nedim mu reče,Busquets..
Busket : Al nije ni on klasični defanzivni igrač,on je više kreator,od koga akcije počinju... Lik sam sebi postavi pitanje o Barceloni i onda ne zna odgovor :D
njemu izgleda defanzivni vezni igrac ne smije nikako igrati loptom kada je njegova ekipa ima u posjedu.. :D
Volim te Bosno!!!

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 01 okt 2014, 14:03

Ja smrada, nije nikada cuo za Germaniu!? :roll:
Haj , mozda nema na kasetama da se pronadje germanija, mozda ga brat laze :lol:
Sto je najgore, Susicevi advokati se isto prave da ne postoji...
A vrhunac postenja Susic familije je da, eto, nisu menzdzeri TSS.

http://www.germania-sportagentur.com/contact" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 01 okt 2014, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 01 okt 2014, 14:11

Evil Genius II je napisao/la:puno je nervozan za nekoga ko nema sta kriti, opravdavati, objasnjavati i slicno . . . pa jbt u italiji ili jos gore u engleskoj bi ga ovako razapinjali svaki dan, a njemu je ovo tek drugi, treci zesci intervju i svaki put bi odreagovao onako kako selektor jedne reprezentacije ne bi trebao reagovati.

sabura selektore, sabura.
Pa , prvo sto bi uradili je da se instalira displej, otvori stranica Germanije, na kojoj stoji da su vlasnici Sead i neki Smoljan, i da mu se postavi direktno pitanje !
Naravno, to bi , zahvaljujuci novinarskom sljamu i Safetovim jurisnicima, bilo interpretirano kao napad na reprezentaciju, rusenje atmosfere, podrivanje drzave ...i sav slican nitkovsko-patriotski arsenal u odbrani kriminalca Susica i onih koji su ga postavili.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 01 okt 2014, 14:12

rishaaa je napisao/la:Ovo sam mor'o snimit :D Kako reče Virto : SAFET DIJELI PLJUSKE :bih:
[youtube][/youtube]
:lol: :lol: :lol:

Stilic u toj utakmici namjesto dva zicera Dzeki i jos dvije fantasticne predasistencije sto bi rekli susjedi.

Daleko najbolji igrac bio.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 01 okt 2014, 14:15

Donnie Darko je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:a moze li neko napisati ko je kome menadjer u reprezentaciji i da se to jednom vise rijesi ja znam samo da je dzeki irfan redjepagic i ostalo nemam pojma . zna li se to uopšte ili su to samo nagadjanja i lupanja ko je kome menadjer :?:
Zavisi jel misliš na menadžer ili menađer. Ako misliš na menadžer (agent), osobu koja se brine o karijeri nekog sportiste, odnosno o njegovom angažmanu, plati i slično, znam samo da Anela Hadžića zastupa agencija pod imenom Germania Sportagentur, a znamo svi ko, tačnije čiji brat radi tamo. Svi osim Safeta :urnebes: A ako misliš na menađere, osobe koje nasumično zovu selektore i igrače na telefon, nude im reprezentacije Grčke, ekipe poput Marseilla, Manchester Uniteda, Newcastlea i slično, tu ti ne bih mogao pomoći.
:thumbup:

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 01 okt 2014, 14:19

šta kaže pape ne zna da nabroji defanzivnog veznog u barsi pa onda kad mu novinar reče busquets kae pape "boske jeste" hahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 1:45 drugi intervju pa ovo je kriminalno "boske" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 okt 2014, 14:23

undefined007 je napisao/la:šta kaže pape ne zna da nabroji defanzivnog veznog u barsi pa onda kad mu novinar reče busquets kae pape "boske jeste" hahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 1:45 drugi intervju pa ovo je kriminalno "boske" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Ali i on je kreator." :rol: :rol:

Ovaj intervju mu je najjaci dosad. Svaka cast Pape, svaki put nas iznenadis.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 01 okt 2014, 14:27

Nisam stigao gledat' 3. dio. Jest' jak nema sta.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 01 okt 2014, 14:28

undefined007 je napisao/la:šta kaže pape ne zna da nabroji defanzivnog veznog u barsi pa onda kad mu novinar reče busquets kae pape "boske jeste" hahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 1:45 drugi intervju pa ovo je kriminalno "boske" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma najveca nebuloza je da on hoce da igra kao Barcelona :crazy:
Barselona je najbrza ekipa na svijetu, u nasoj reprezentaciji ne mozes naci dva igraca da trce 100 metara ispod 20 sekundi :lol:
Oni Neymara plate 70 mil, on dovede TSS i Hadzica i hoce da ostvari posjed lopte :lol:
Da ovo kaze dijete u osnovnoj skoli, mozda bi razumio ali covjek koji seprofesionalno bavi fudbalom, stvarno je imbecil :facepalm:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 okt 2014, 14:43

Šta imaš gledati kada te samo stid bude, :oops:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 01 okt 2014, 15:13

Evo pregledao intervju,samo mogu reci :tokralju: :tokralju:
Da vadim dio po dio,pitanje po pitanje u kojim je dokazao kakav je debil,konj vjerovatno bi morao citav intervju prepisati..Pa jbt gori sam ja sto gledam,znam da cu se iznervirati kad jos jednom vidim kakav mentol nam vodi najljepsu pricu u drzavi

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 okt 2014, 15:22

Rekao sam 10 puta, i ponovit cu jos jednom: Uhapsit ga. Druge nema.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 okt 2014, 15:22

Najaci je kad mu spomenu Germaniu i menadzere,kad se ne upisa od smijeha kako se iznervira :urnebes:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 01 okt 2014, 15:33

Cartman je napisao/la:Rekao sam 10 puta, i ponovit cu jos jednom: Uhapsit ga. Druge nema.
Mozda ona banda Skandinavije... :hmmmmm:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 01 okt 2014, 15:38

hogarstrasni je napisao/la:
Ma najveca nebuloza je da on hoce da igra kao Barcelona :crazy:
Barselona je najbrza ekipa na svijetu, u nasoj reprezentaciji ne mozes naci dva igraca da trce 100 metara ispod 20 sekundi :lol:
Oni Neymara plate 70 mil, on dovede TSS i Hadzica i hoce da ostvari posjed lopte :lol:
Da ovo kaze dijete u osnovnoj skoli, mozda bi razumio ali covjek koji seprofesionalno bavi fudbalom, stvarno je imbecil :facepalm:
Nebi rekao da je Barca najbrza ekipa, sanjima ima dosta muljana i pacenje igre, po meni BVB najbrze igra i ne samo sto imaju Aubamayang,Reus,Blazcakowski i slicne igrace nego igraju direktan fudbal, samo pogledaj sta su Arsenalu uradli i koliko su golova mogli dati. Nasa ekipa relano nemoze tako igrati jer igraci koji su nam brzi nisu tehnicki dobri a koji jesu nisu brzi.

Ali kad tad ce ovo sve njega ugusti jer narod zna kakav je lazov i nadam se nece ga vise biti, vidi se da Pape nije mogao jedva disati i naci neki solidan razlog sto Stile nema vise. Nebrin se Pape kad Stila u Januaru ode u Serie A ili La Ligu jedva cekam da ti cujem razlog tad sto ga nezoves.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 01 okt 2014, 15:40

Njemu nikad nitko nije kravatu kupio ljudi moji, dobro zna neko poenkad kafu platit, ali nekad i sam Susic je plati. :kafa:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.