FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

tyler durden
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la tyler durden » 24 apr 2014, 13:09

sekerbay je napisao/la:sto se tice gvardiole, njemu ne zamjeram nista osim sto je prerano smanjio tempo.
dok su igraci bili naspanovani, nije bilo ekipe koja je mogla izaci na kraj sa bayom.
glavni ligaski konkurenti potuceni do nogu, a lp prekucana bez da je neki od protivnika ozbiljnije zaprijetio.
cim se osvojila liga, igraci su presaltali u brzinu manje.

a sto se tice forumskih picckica, nisam vjerovao da na ss.ba ima ovoliko hinja.
ono, nestanu prije svake tekme, ma ni u potpis se ne smiju opkladiti, da bi nakon poraza dosli i izrugivali se.
nisam ni pomislio da medju nama ima toliko hinja. fuuuuj.

sad, treba biti realan i reci da je bio jedan (1) frajo koji je i prije tekme nudio opkladu i to u pare. :salut:
u redu, da ne ostane bez odgovora, amidza ce prihvatiti svaku opkladu.
dakle, ja cu se kladiti u pare. neka milja bude minimalan ulog, 10 milja maksimalni. geronimo ce biti blagajnik.
adžo jedini ima damu. :njanjanja:

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 24 apr 2014, 13:20

Pep: " Real nije imao 3 povezana pasa u prvom poluvremenu" :tokralju:

Robben: " Ocekivao sam vise od Reala." :tokralju:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 24 apr 2014, 13:24

suhi je napisao/la:Pep: " Real nije imao 3 povezana pasa u prvom poluvremenu" :tokralju:

Znaci iz dva pasa tri 100% prilike :kafa:

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 24 apr 2014, 13:24

Sveti je napisao/la:Kako su samo pojedinci ovde smiješni :lol: Real, koji je sa 35% posjeda uspio da napravi tri stopostotne prilike, i jos nekoliko finih suteva i akcija, nije nista posebno, ali je zato bayern sila koji je sa 65% imao jednu priliku i to nakon kolosalne greške modrica :lol: bayern je sterilna i prosječna ekipa koja nije trenutno bolja ni od raspadnutom Barcelone. Da je bilo sreće za Madrid vratili bi se sa tri gola u mreži, a sad kao nije taj Real nista posebno :lol: koji klovnovi

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Klovn si ti.

Ne zelim da sad ispadne da je dobra stvar sto smo izgubili 1:0,ali Real sigurno ima vise razloga za zabrinutost od nas.
Sinoc smo izgubili zbog Pepa i njegovog Rafinhe na desnom beku.Qrac bi Coentrao isao onako u kontre da je Lahm dirigovao po desnoj strani.
Posto smo igrali s jednim veznim koji zna odigrati defanzivno,lazni bek :roll: Alaba je najvise ispastao.
Ono sto ce se igracima Reala motati po glavi jeste da pored sve zelje,nisu mogli doci do lopte.U njihovom kokosinjcu smo ih stjerali na 40 metara od gola,a sta ce tek biti na nasem stadionu.Vec vidim kako Ronaldo opet skakuce i mase ručicama vidno isfrustriran,jer ne mogu doci do lopte.

Bayernu je sinoc najvise falila konkretnost u napadu.
Nadajmo se da ce Pep od prve minute u utorak staviti Martineza,a Rafinhu na klupu.
#miasanmia

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 24 apr 2014, 13:28

Čuj ovog, real htio doći do lopte :lol: :clap:

Real je taktički odradio posao i dao loptu ekipi koja voli da melja loptu te ih ubio iz kontri. Posao igrača madrida nije bio da se nadigrava, već da vreba svoju priliku/prilike iz polukontri i kontri, što im je sinoć itekako išlo na ruku. Dovoljno govori činjenica da je real sa skoro 400 manje pasova bio konrektnija ekipa od bauerna
naprijed rejal

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 24 apr 2014, 13:45

Sada bas gledam snimak pa mi par puta stvarno zapada za oko kako Bayo sa 9 igraca ide naprijed gdje je dakako Dante centralni vezni :lol: Sve se bojim da mi ovakvom igrom sabijamo protivnika u bunker te nas isti love na kontre ili polukontre..

slika

I da, krila trebaju bekovsku podrsku, a sinoc je realno i nisu imali :(
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 24 apr 2014, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 24 apr 2014, 13:50

Sto se tice bekova,to je ocekivao,jer protiv ekipe kakva je real cije najjace oruzje su kontre i krila ,bekove moras ostaviti vise nazad.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 24 apr 2014, 13:53

Valencia je napisao/la:Bajern je u prethodnim godinama bio agresivan. To je njihov stil. Zasto sada nisu? Mislim da ih je ova igra uljuljala. Veci dio utakmice kontrolisu loptu bjesomucnim dodavanjima, nemaju pravi ritam napad - odbrana. Zbog toga ne reaguju na pravi nacin kada protivnik dodje do lopte. Nisu 100% sazvakali Pepovu taktiku.
Upravo tako.
Usudio bih se reći da svojom dosadnom igrom uspavaju sami sebe i izgube se kad im puknes kontru. :kafa:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 24 apr 2014, 13:53

Alaba je vala sinoc visio na lijevoj strani , osim sto vec standardno ulazi u sredinu
sinoc mozda malo manje nego obicno

dok Rafinha ne znam gdjje je visio
nije ga bilo ni u odbrani ni u napadu
top 5 RB kako neko rece :salut:

I vidi se da fali Alcantara da povuce loptu kroz sredinu
jer su Kross i Švajni preveliki dizelasi da naprave prednost kakvu bi mogao Thiago.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 24 apr 2014, 13:54

Raul_64 je napisao/la: top 5 RB kako neko rece :salut:
Klare king :kralj:

slika

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 24 apr 2014, 13:59

suhi je napisao/la:Pep: " Real nije imao 3 povezana pasa u prvom poluvremenu" :tokralju:

ne znam gdje nalazite ove ´izjave´.
ja sam slusao nj. intervju u kojem je govorio da real ima najbolju kontru te da se radi o ponajboljoj ekipi na svijetu.
nesto u fazonu da je real u samom vrhu.
schweinsteiger je napisao/la:Sinoc smo izgubili zbog Pepa i njegovog Rafinhe na desnom beku
ne slazem se. iako je lam za klasu bolji od rafinje, i rafko je uradio dobar posao. covjece, real je najjaci po krilima, zar ne ;) rafko je odlicno zatvarao tu stranu i njihovog manekena ronu ucinio nevidljivim. jah, igro je teeeesko povrijedjen :roll:
za onaj gol je kriv alaba koji je ostavio benzemu i otisao da brani prazan prostor. :roll:
schweinsteiger je napisao/la:Nadajmo se da ce Pep od prve minute u utorak staviti Martineza,a Rafinhu na klupu.
kada je davao intervju za sky, rekao je da ce biti nekih rokada. dalje, lam je morao igrati u sredini kako bi se ustopali modric i xabi - pokretacki motori ovog reala, bez kojih su krila gotovo sterilna.
ako bi u revansu igrali bez lama u sredini, pitanje je mogu li martin i svajn/kros ustopati xabija i lukicu.

real je igrao protiv bezidejnog bayerna i opet se hvale da su imali citave tri ( :!: ) velike sanse. sad, ako pogledamo roninu statistiku tj. da iz tekme u tekmu fula silne sanse, onda onaj njegov sut ne treba racunati kao izglednu priliku. :mrgreen:
tyler durden je napisao/la:adžo jedini ima damu.
valja branit cast najdominantnijeg kluba na dunjaluku. :mrgreen:

mojih elevn za revans :cool:
ali nam tiagoooo :oops:

gocinjo-----------muler------------roben
--------------------kros---------------------
-------------martin--------lam-----------
alaba-----boa------cupo-------------rafo

ps.
sad jedva cekam novu sezonu i tehnicki jakog + ubojitog levatovskog.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 24 apr 2014, 14:02

@sekerbay

Izjave:

http://futbol.as.com/futbol/2014/04/23/ ... 15120.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://futbol.as.com/futbol/2014/04/23/ ... 28597.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:D

PEP “Igual es que en la primera parte no han dado tres pases. No han tenido el balón.

Robi: "Esperaba más del Real Madrid. Esperaba que fueran por el partido y se volcaran sobre nuestra portería, pero, sin embargo, nos han esperado y nos han permitido llevar el control del juego. Eso me ha sorprendido",
Zadnja izmjena: suhi, dana/u 24 apr 2014, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 24 apr 2014, 14:03

Trebace vremena da igraci u potpunosti prihvate Pepovu taktiku.
Vrijeme prilagodbe jos traje, to je jasno pravi Bayern treba ocekivat' slijedece sezone.
Imamo kvalitet sigurno da ovo prodjemo, nije jos nista gotovo.

Sto se tice opklada ja sam ponudio u trajni ban, al nije bilo kandidata pa samo se "nasli" na avataru godinu dana.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 24 apr 2014, 14:11

suhi je napisao/la:@sekerbay

Izjave:
postavlja se pitanje jesu li novine nesto dodale tj. da li su prenijele tacno onako kako je receno ;)
ono sto sam ja napisao je islo uzivo - intervju na tv-u.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 24 apr 2014, 14:13

suhi je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la: top 5 RB kako neko rece :salut:
Klare king :kralj:

slika

Tom slikom nista nisi rekao protiv Bayerna,ako malo bolje pogledas protiv Barce nismo imali posjed,ali smo ih ubili,protiv vas smo imali i posjed i izdominirali smo vas vise nego Barcu,ali je rezultat izostao.
Doce i to u Minhenu ;)

@secer
Ne znam bas kako je Alabin posao da cuva Benzemu...
Martinez i Schweini sigurno da mogu ustopati,ali Kroos u paru s nekim ne moze.Svi valjda znamo da mu je u defanzivi nula.
Schweini sinoc imao par finih poteza,ali ni jedan konkretan ono da napravi neku sansu.Da je Pep na poluvremenu napravio izmjene mozda bismo i dosli do gola.
#miasanmia

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 24 apr 2014, 14:16

Nisam ni htio nista reci protiv Bayerna,nego protiv tika take :D

A rijec dominacija ti je realno sivisna :D

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 24 apr 2014, 14:21

schweinsteiger je napisao/la:@secer
e yebem mu misha, ne mogu ja davat casove iz opstenarodne fudbalogije :)
sta znas o zonskoj odbrani tj. preuzimanju igraca ;)
prije negoli ce pasti gol (momenat u kojem rona uposljava kuentraa :mrgreen: ), nasi branici su odradili odlican posao zatvarajuci lijevu stranu i tako onemogucili da rona i coentrao direktno zaprijete nojeru. na alabi je bilo da pokrije(jok dekicu koristit :mrgreen: ) usamljenog benzemu i ta polusansa bi zavrsila u polju ili nojerovim rukama. ;)

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 24 apr 2014, 14:25

Da, Rafinha je ucinio Ronalda nevidljivim. U toj mjeri da je covjek nespreman s 30 % posjeda ekipe napravio vise sansi nego Bayern za citavu utakmicu. :kafa:
Uz to napravio genijalnu predasistenciju kod gola, vidi se utjecaj mentora. :kafa:

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 24 apr 2014, 14:27

@secko: jos bolja opcija: cim je krenula kontra, cini mi se i Lahm i Kroos su imali priliku jednim laganim prekrsajem il' povlacenjem za dres zaustaviti juris. Al' jok, ne do Bog zuti dobit. :roll: Sto se tice Alabe, hebi ga, nijet mu je bio dobar :D , al' sve i da je ostao uz Benzemu ko garantuje da ne bi zabio auto-golcinu, il' da opet ne bi dosla do Karima...

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 24 apr 2014, 14:36

sekerbay je napisao/la:
schweinsteiger je napisao/la:@secer
e yebem mu misha, ne mogu ja davat casove iz opstenarodne fudbalogije :)
sta znas o zonskoj odbrani tj. preuzimanju igraca ;)
prije negoli ce pasti gol (momenat u kojem rona uposljava kuentraa :mrgreen: ), nasi branici su odradili odlican posao zatvarajuci lijevu stranu i tako onemogucili da rona i coentrao direktno zaprijete nojeru. na alabi je bilo da pokrije(jok dekicu koristit :mrgreen: ) usamljenog benzemu i ta polusansa bi zavrsila u polju ili nojerovim rukama. ;)
Greska kompletne odbrane pocev od Rafinhe do Alabe. Nema ga koji nije pogrijesio a ako cemo o Rafinhi ima i on dio odgovornosti jer Lahm kada igra beka obicno ide blize protivniku sprecavajuci ga i da napravi pas ili da krene naprijed, a ovdje Rafinha ceka da Ronaldo krene naprijed, medjutim on radi pametniju stvar pa pravi pas prema coentrau. Ispali su kao amateri, ali nije ovo prvi puta. Desava se ta smusenost u odbrani kada su tranzicije protivnika u pitanju

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.