Bit će zanimljivo vidjeti kako će pristupiti domaćoj utakmici u Cardiffu. Oni će ovdje, siguran sam u to, doći po pobjedu. Međutim ja ne mogu misliti o njima, skoncentrisan sam samo na naš nastup
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
čitam Colemanov intervju i u oči mi upadne jedna stvar
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
On nekoga da unisti na pitanje o Germaniji?calcio je napisao/la: Nekog pogodi pjesma a nekog pogodi kada ga neosnovano optuzuju za kriminal. Nije Pape dovoljno prefrigan, reagovao je emotivno ali da je prefriganiji mogao je unistiti ovog novinara zbog pitanja o germaniji. Na kulturan nacin, bez lupanja od sto. Samo ga pitati sta je sa Germanijom? Imamo jednog igraca iz te agencije, pa sta? Ta agencija zastupa puno igraca i vecina je iz BiH.
Pretjeruje se kod nas sa ovim napadima, gdje to ima da selektor mora opravdavati svaki poziv? Njegov je posao da zove one igrace koje misli da mu trebaju i da pokusa sa njima postici rezultat. Selektor mora imati odredjenu slobodu da zove koga hoce inace bojim se da ce ovo postati cirkus.
Pa taj isti Susic je javno, kod Senada Hadzifejzovica izjavio da je gledao Hadzica, da mu se nije dopao, ali ga je pozvao jer su mu ga neki ljudi predlozili. A posto je Hadzic clan Germanije, koju drze Smoljanin i Susic, ko li je bio taj sto ga je predlozio?
Sigurno nije Boro Primorac.
- storm_raider
- Kontakt:
Za nekoga ko nista sa ovom zemljom nema, prilicno mnogo sebi dajes dozvole da lajes. Mirna!dubrovnik je napisao/la:Ne znam da li je tko primjetio ali i novinar se nasmijao kad mu je vidio reakciju na pitanje o Germaniji. Ovo je bolesno svaki novinar od njega moze napravit totalnog degenerika samo ako to zeli. Ovaj covjek je na razini djeteta iz prva 4
razreda osnovne skole. Cim ga se uhvati sa prstima u marmeladi reakcija mu je onaj unezvjereni pogled i mucanje. Ovo je ono sto su svi trebali vidjeti. Konacno je Pedro istjeran na cistinu i ovo su momenti od neprocjenjive vrijednosti. Kakvo uzivanje.

Sport je lijek za tijelo i duh.
- hogarstrasni
Kako te bolan nije stid da prozivas pristojnog covjeka, zato sto ne zivi u BiH, nego u Hrvatskoj ? Je li tvoj selektor mozda zivi u Bih?storm_raider je napisao/la:Za nekoga ko nista sa ovom zemljom nema, prilicno mnogo sebi dajes dozvole da lajes. Mirna!dubrovnik je napisao/la:Ne znam da li je tko primjetio ali i novinar se nasmijao kad mu je vidio reakciju na pitanje o Germaniji. Ovo je bolesno svaki novinar od njega moze napravit totalnog degenerika samo ako to zeli. Ovaj covjek je na razini djeteta iz prva 4
razreda osnovne skole. Cim ga se uhvati sa prstima u marmeladi reakcija mu je onaj unezvjereni pogled i mucanje. Ovo je ono sto su svi trebali vidjeti. Konacno je Pedro istjeran na cistinu i ovo su momenti od neprocjenjive vrijednosti. Kakvo uzivanje.
Ti imas sa ovom zemljom, radi takvih i jesmo Bosnje !
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
storm_raider je napisao/la:Za nekoga ko nista sa ovom zemljom nema, prilicno mnogo sebi dajes dozvole da lajes. Mirna!dubrovnik je napisao/la:Ne znam da li je tko primjetio ali i novinar se nasmijao kad mu je vidio reakciju na pitanje o Germaniji. Ovo je bolesno svaki novinar od njega moze napravit totalnog degenerika samo ako to zeli. Ovaj covjek je na razini djeteta iz prva 4
Jedan od glupljih, besmislenijih i bezobrazijih postova na ovoj temi. A bilo ih je mašala ...
AL HEEEEEJ KAŽE ŠTILIĆ MU TRENUTNO NIJE POTREBAN
a samo par minuta prije govori da igrač treba da bude standardan i da može očekivati poziv, a Štilić ne samo da je standardan, već je i jedan od najboljih igrača ekipe

a samo par minuta prije govori da igrač treba da bude standardan i da može očekivati poziv, a Štilić ne samo da je standardan, već je i jedan od najboljih igrača ekipe

15.10.2013.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja mu i ne zamjeram toliko na nepozivanju Stilica. Jeste on dobar igrac, ali na toj poziciji imamo hrpu igraca. Istina da je on prava 10ka, i da su nasi veznjaci vecina CMF-ovi, ali smatram kao sto rekoh da nije tolika tragedija. Zadnje 2 godine je imao ocajna izdanja u Karpatyu i Gaziantepu, za sta je najvise kriv onaj transfer u Karpaty, zbog kojeg se i danas dani pitam zasto je otisao pobogu u Karpaty Lviv.
Da se radi o desnom beku, lijevom beku, napadacu ili zadnjeg veznog koji dominira na taj nacin u Poljskoj ligi kao i on, zasluzio bi ove ovolike kritike, ali mislim da se pretjeruje u njegovom slucaju. Po kvalitetu, nista bolji, ali ni daleko slabiji od sadasnjih veznjaka.

Da se radi o desnom beku, lijevom beku, napadacu ili zadnjeg veznog koji dominira na taj nacin u Poljskoj ligi kao i on, zasluzio bi ove ovolike kritike, ali mislim da se pretjeruje u njegovom slucaju. Po kvalitetu, nista bolji, ali ni daleko slabiji od sadasnjih veznjaka.
- storm_raider
- Kontakt:
Ahm, jos jedan od banovanih klonova, registrovao se nedavno i nakupio veliki broj postova i to sve na ovoj temi. Ides na posebnu listu, blokiranih klonova. Miran!hogarstrasni je napisao/la:Kako te bolan nije stid da prozivas pristojnog covjeka, zato sto ne zivi u BiH, nego u Hrvatskoj ? Je li tvoj selektor mozda zivi u Bih?storm_raider je napisao/la:Za nekoga ko nista sa ovom zemljom nema, prilicno mnogo sebi dajes dozvole da lajes. Mirna!dubrovnik je napisao/la:Ne znam da li je tko primjetio ali i novinar se nasmijao kad mu je vidio reakciju na pitanje o Germaniji. Ovo je bolesno svaki novinar od njega moze napravit totalnog degenerika samo ako to zeli. Ovaj covjek je na razini djeteta iz prva 4
Ti imas sa ovom zemljom, radi takvih i jesmo Bosnje !

Ne proziva niko nekoga sto ne zivi u BiH, vec jer pise samo protiv BiH, a ima veze sa ovom zemljom koliko i ti sa razmisljanjem. A i sa BiH.
Ja nigdje ne vidjeh da pise protiv BiH
Ili ti mislis da je Safet Susic = BiH?
Ili ti mislis da je Safet Susic = BiH?
O čemu pišeš ti nesrećniče? Kakvo pisanje protiv BiH?storm_raider je napisao/la: Ahm, jos jedan od banovanih klonova, registrovao se nedavno i nakupio veliki broj postova i to sve na ovoj temi. Ides na posebnu listu, blokiranih klonova. Miran!![]()
Ne proziva niko nekoga sto ne zivi u BiH, vec jer pise samo protiv BiH, a ima veze sa ovom zemljom koliko i ti sa razmisljanjem. A i sa BiH.
daj neko nek isječe zadnju minutu 3. dijela kad priča o Germaniji i o tome kako mu niko nije ni kravatu kupio
a Vaha mu 2 odijela kupio
debil nije svjestan da kravata ne ide uz šuškavac, al haj
a Vaha mu 2 odijela kupio

debil nije svjestan da kravata ne ide uz šuškavac, al haj
15.10.2013.
- hogarstrasni
To ti je to !MoR je napisao/la:O čemu pišeš ti nesrećniče? Kakvo pisanje protiv BiH?storm_raider je napisao/la: Ahm, jos jedan od banovanih klonova, registrovao se nedavno i nakupio veliki broj postova i to sve na ovoj temi. Ides na posebnu listu, blokiranih klonova. Miran!![]()
Kad vise nemaju podrsku, posto argumente nisu nikada ni imali, idu optuzbe za izdaju, rusenje drzave, patriotske floskule...
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Ja pratim njegove postove već dugo vremena i čovjek ne piše protiv BiH, ne vrijeđa, nego samo iznosi validne kritike. Ako on osjeća ovu zemlju i ovu reprezentaciju svojom, ne vidim zašto ne smije argumentirano uputiti kritiku? Čovjek se još uzdržava u momentima kada mnogi od nas "puknu".storm_raider je napisao/la: Ahm, jos jedan od banovanih klonova, registrovao se nedavno i nakupio veliki broj postova i to sve na ovoj temi. Ides na posebnu listu, blokiranih klonova. Miran!![]()
Dosta je više tih podjela na one koji žive u BiH i van nje. Imao sam tu priliku da budem s obje strane ograde i ljudi vole ovu reprezentaciju i zemlju istim intenzitetom van i u BiH.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- storm_raider
- Kontakt:
Nesretnice, ni ja nisam za Papeta, ali mi smeta kada neko vrijedja nekoga ko je mnogo vise dao za ovu istru drzavu od te same osobe. I onda se ovako javi dezurni advokat, "nesreTnik".MoR je napisao/la:O čemu pišeš ti nesrećniče? Kakvo pisanje protiv BiH?storm_raider je napisao/la: Ahm, jos jedan od banovanih klonova, registrovao se nedavno i nakupio veliki broj postova i to sve na ovoj temi. Ides na posebnu listu, blokiranih klonova. Miran!![]()
@revan, vrijedja itekako.
http://www.****/clanak/759472121105 ... ajcitaniji" onclick="window.open(this.href);return false; molim vas pogledajte ovaj intevrju sa Safetom Susicem covjek se pravi da ne zna za agenciju Germania ne znam je li ovo ok sto sam postavio link ali zaista sam iznenadjen dokle covjek ide sa vsojim stavovima..gdje su tacke ukucati s o u r c e .ba
Zadnja izmjena: zgembo89, dana/u 01 okt 2014, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ajde dečko ne blamiraj se sa tim paušalnim procjenama i floskulama "ko je koliko dao za BiH". Niti znaš ko je s druge strane žice, niti imaš pojma je li išta ili koliko je dao za BiH. Tema je o Safetu Sušiću, da te podsjetim, a osoba kojoj prigovaraš i više nego konstruktivno i konkretno pridonosi istoj.storm_raider je napisao/la:Nesretnice, ni ja nisam za Papeta, ali mi smeta kada neko vrijedja nekoga ko je mnogo vise dao za ovu istru drzavu od te same osobe. I onda se ovako javi dezurni advokat, "nesreTnik".MoR je napisao/la:O čemu pišeš ti nesrećniče? Kakvo pisanje protiv BiH?storm_raider je napisao/la: Ahm, jos jedan od banovanih klonova, registrovao se nedavno i nakupio veliki broj postova i to sve na ovoj temi. Ides na posebnu listu, blokiranih klonova. Miran!![]()
@revan, vrijedja itekako.
- storm_raider
- Kontakt:
"ajde decko" miran budi i uz nogu dok tatica pise. Nisi ti BiH vidio, mozda jedino na mapi. Blamiras se samo.MoR je napisao/la:
Ajde dečko ne blamiraj se sa tim paušalnim procjenama i floskulama "ko je koliko dao za BiH". Niti znaš ko je s druge strane žice, niti imaš pojma je li išta ili koliko je dao za BiH. Tema je o Safetu Sušiću, da te podsjetim, a osoba kojoj prigovaraš i više nego konstruktivno i konkretno pridonosi istoj.
Hvala ti što znaš šta pišeš.storm_raider je napisao/la:"ajde decko" miran budi i uz nogu dok tatica pise. Nisi ti BiH vidio, mozda jedino na mapi. Blamiras se samo.MoR je napisao/la:
Ajde dečko ne blamiraj se sa tim paušalnim procjenama i floskulama "ko je koliko dao za BiH". Niti znaš ko je s druge strane žice, niti imaš pojma je li išta ili koliko je dao za BiH. Tema je o Safetu Sušiću, da te podsjetim, a osoba kojoj prigovaraš i više nego konstruktivno i konkretno pridonosi istoj.
- storm_raider
- Kontakt:
Nema na cemu, hvala sto si tu da popunis vrijeme.MoR je napisao/la:Hvala ti što znaš šta pišeš.storm_raider je napisao/la:"ajde decko" miran budi i uz nogu dok tatica pise. Nisi ti BiH vidio, mozda jedino na mapi. Blamiras se samo.MoR je napisao/la:

Klasična ona glupava seljačka,retardirana priča! Isto da je bitno gdje neko živi,dijaspora nam je dala toliko igrača,a na ovom forumu ne valjaju ljudi koji pišu van granica BIH
Mada se ovdje napadaju i BHF,i to ih napadaju oni koji nisu promolili nosa iz svog kantona,nisu nikad pasoš izvadili,a glume patriote! A da im neko ponudi bilo koje državljanstvo iz zemalja EU,prihvatili bi bez razmišljanja! Al važno je ovdje pametovat i dijelit nas na domaće i dijasporu! Kao da je cijela naša dijaspora otišla onako iz dosade iz BIH u Zapadne zemlje,Australiju,Ameriku!

Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 01 okt 2014, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.