FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

meho-medo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la meho-medo » 02 maj 2013, 18:56

messilla je napisao/la:
milanist je napisao/la:zaboravi na De Sciglia, berlu je rekao kad si svi morali biti na prodaju on ne bi bio, novi Maldini, tako da ti kazem da prestanes sanjati :D:D
Jah, tako je bilo i za Thiaga Silvu. Novi Baresi :lol:
Prvo Thiago Silva nije bio produkt Milanove skole ,kao sto je De sciglio
Drugo za Thaga Silvu je bilo mnogo zainteresiranih i nudili su velike novce i Milan nije mogao da ih odbije

Desimal mogli bi se Barca i Milan dogovoriti za 25 miliona u 3 rate plus 5 miliona bonusa :mrgreen:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 02 maj 2013, 19:02

Prošle su tačno četiri godine od legendarne utakmice i pobjede barce na bernabeu (2:6) . Na poziciji lažne devetke je zaigrao Messi, a druga dva napadača su bili Eto'o i Henry. e to je bio napad :mrgreen:

evo te utakmice ko hoce da se prisjeti (za bolju kvalitetu slike stavite na 720p HD rezoluciju :D)

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 02 maj 2013, 19:10

Lillard je napisao/la:a sto se tice ovih pojacanja iz el munda - isco barci i ne bi trebao. a sta mislite za ovog momka:

img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... pp1112.jpg[/img]
Dobar. Ima siroka prsa, budu mu taman stale silne reklame na dresu.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 02 maj 2013, 19:11

messilla je napisao/la:
milanist je napisao/la:zaboravi na De Sciglia, berlu je rekao kad si svi morali biti na prodaju on ne bi bio, novi Maldini, tako da ti kazem da prestanes sanjati :D:D
Jah, tako je bilo i za Thiaga Silvu. Novi Baresi :lol:

aha kako da ne, tad im je trebala lova. sada je Milan finansijski stabilan i apsolutno ne vjereujm u prodaju glavnih igraca. nema od toga nista.. :D a i sto bi De Sciglio isao u barcu kad trenutno igra u vecem klubu :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 02 maj 2013, 19:38

mandraX je napisao/la:Victor Valdes
Dok je sezona u punom jeku, dok su na programu izuzetno bitne utakmice, njemu padne na pamet da kaže kako, eto, neće više da brani za Barcelonu, jer se kao zaželio promjena i želi se okušati u nekoj drugoj ligi, državi, kontinentu, svijetu, šta ti ja znam. Navodno je tu druga strana priče koja govori kako zapravo našem Victoru je dosadilo to što prečesto mijenjaju trenere golmana. Ne znam šta je stvarni razlog i vjerujte da me ne interesuje, ako smatra da će mu negdje biti bolje, neka ide, želim mu sve najbolje. Međutim, da li je morao to saopćiti, kao što već napisah, u punom jeku sezone? To je umnogome prodrmalo momčad. Neki izvori navode da je zapravo njegova želja za odlaskom iz Barcelone potekla od njegove supruge – Yolande, koja mu je nedavno rodila drugog sina. A čovjek mora slušati ženu...

Gerard Pique
Šta reći za njega? Nema te osobe, nije se rodila, niti će ikada, koja će mene moći razuvjeriti da Shakira nije kriva za sve. Kriva je! Sve je počelo na Mundijalu 2010. u Južnoj Africi. Ona otpjevala dva akorda "Waka Waka", mahnula 3-4 puta kukovima i Piqueton se odmah zaljubio. Ako detaljnije prostudirate, primijetit ćete da je pad njegove forme i krenuo otkad je s njom. Ni "P" nije ostalo od onog starog dobrog Piquea, pored kojeg nije mogao proći ni Ronaldo, ni Rooney, ni Ribery... Pa ni Messi ne bi prošao pored njega u tom periodu. Nedavno mu je 10 godina starija Shakira rodila sina Milana. Neka im je sa srećom i nek je on živ i zdrav, a nama navijačima neka je Bog na pomoći. Shakira ga uništila. Ista ona Shakira koje je bila veliki fan Madrida i Espanyola (gle slučaja Barçinih najvećih rivala). Prokleto bilo Svjetsko prvenstvo 2010., "Waka Waka" i Piqueton (za one koji ne znaju šta je Piqueton i bolje je što ne znaju).

Dani Alves
A ne znam vam reći tačno ko je zapravo ta đavolica koja ga uništava, samo znam da postoji. Možda čak i đavolicE. Nakon razvoda od supruge, pričalo se posljednje dvije sezone kako je viđen s izraelskom manekenkom Bar Refaeli, inače velikom zaljubljenicom u Barçin nogomet. Oboje su demantovali te navode. Nakon toga Dani je u Brazilu viđen u ludom provodu s nekoliko ljepotica, no ništa nije zvanično. Jedino što je zvanično je to da Dani pazi na svoj stajling, fotografiše se i postavlja fotke na Twitter, te da igra znatno lošije nego proteklih sezona. Čim se toliko sređuje, frizira i fotografiše, to je zbog žene. Kad je muškarac mijenjao frizuru zbog sebe?

Cesc Fabregas
Od prvog dana kada je viđen s 14 godina starijom sponzorušom Daniellom Semaan, koja inače ima dvoje djece iz prvog braka s ruskim milijarderom, moglo se znati da ovo neće izaći na dobro. Na stranu to što on voli Milf, nećemo ulaziti u njegove privatne stvari, ali neka malo popusti. Dobio je kćerku Liju s njom, neka uživa u očinstvu, ali neka manje tiki-taka s Daniellom, više s loptom. Loš je na sredini terena, da ne pričamo kako se snalazi, ili bolje rečeno ne snalazi, na poziciji "lažne devetke". Cesc, loptu u ruke! LoptU, u jednini...

Xavi Hernandez
Zašto je bio najbolji veznjak proteklih sezona? Nije viđen ni sa kakvom ženom. Od prošle godine novinarka Nuria ga uzela pod svoje. Nema više onog Xavija koji ima 100% procenat tačnih dodavanja, čije lopte imaju oči, koji se tako elegentno kreće na terenu, čiji su korneri u milimetar precizni... Godine čije svoje, reći će mnogi. Ja kažem Nuria čini svoje. Xavi, bolje po tebe, a Boga mi i po nas, da se držiš branja gljiva.

Pedro Rodriguez
Da je bio neki tehničar - nije. Da je bio neki golgeter – nije ni to. Ali onaj trud i zalaganje na terenu kao što ga je imao Pedro, malo ko je imao. Djevojka Carolin je ostala trudna, rodila mu sina Bryana – sve ostalo znate. Pa i ne trči više kao ranije. Ay Pedro, Pedrito, potrči malo i nemoj svaki put dodati loptu Messiju, šutaj kad imaš priliku!

To je to. :mrgreen:
Znaci, žene su krive za sve :mrgreen: :P

Shakira, Yolanda, Bar Rafaeli, Daniella, Nuria, Carolin i ostale - proklete da ste, šta nam uradiste od tima.
Napravile ste od naših idola sa postera - mekušce i papučare....puuuuu

Jedino Iniestina žena je prava raja.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 02 maj 2013, 19:43

Kao što onaj reče u ''Ovo malo duše''

''Sve su one krive, nagovorila ga da odu u nak'e jabuke...'' :)

Pad je morao doći to je neminovno, ništa ne traje vječno i potreban je jedan solidan remont i osvježenje.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 02 maj 2013, 19:44

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ovaj igrac je najbolje moguce pojacanje za napad barce,napad bi dobio totalno novu dimenziju

prejak igrac,plus grize na terenu :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 02 maj 2013, 20:35

Guardiolina izjava iz 2010:
"Vjerujem da će doći dan kada će netko naš model dovesti u sumnju, i vjerujem da ćemo tada svi skočiti, jer upravo taj model nas je doveo tu gde smo sada, i ne samo to, već i do toga da ljudi imaju tako dobro mišljenje o nama, da nam se svijet divi.
Međutim, može se dogoditi i suprotno. Uviek mislim, to će biti kada izgubimo. Tek tada ćemo znati jesmo li uistinu verni našem modelu ili ne. Jer, sećam se, ne tako davno kad su Ligu prvaka osvajali Bayern i Englezi, govorilo se da je naš model gotov. Da s takvom igrom ne možemo nigde, da se ne možemo nositi s ovima koji su toliko fizički moćni.
E u takvom trenutku će se videti snaga naših uverenja."
Što se mene tiče, svima je jasno da napad počinje od odbrane, tako da na ljeto dovesti zamjenu za Valdesa, po meni Guaita odlično rješenje, dovesti stopera dobrog (ne štediti pare), te tu je i Neymar. Vidjeti u slučaju Adriana ako produži, ne dovoditi ništa, ukoliko ode, dovesti zamjenu za njega. Riješiti se jednog od napadača i to je to. Kakva rekonstrukcija, nećemo postajati kao neki drugi klubovi.
Mes Que Un Club

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 02 maj 2013, 20:42

hule_barca je napisao/la:
Guardiolina izjava iz 2010:
"Vjerujem da će doći dan kada će netko naš model dovesti u sumnju, i vjerujem da ćemo tada svi skočiti, jer upravo taj model nas je doveo tu gde smo sada, i ne samo to, već i do toga da ljudi imaju tako dobro mišljenje o nama, da nam se svijet divi.
Međutim, može se dogoditi i suprotno. Uviek mislim, to će biti kada izgubimo. Tek tada ćemo znati jesmo li uistinu verni našem modelu ili ne. Jer, sećam se, ne tako davno kad su Ligu prvaka osvajali Bayern i Englezi, govorilo se da je naš model gotov. Da s takvom igrom ne možemo nigde, da se ne možemo nositi s ovima koji su toliko fizički moćni.
E u takvom trenutku će se videti snaga naših uverenja."
Što se mene tiče, svima je jasno da napad počinje od odbrane, tako da na ljeto dovesti zamjenu za Valdesa, po meni Guaita odlično rješenje, dovesti stopera dobrog (ne štediti pare), te tu je i Neymar. Vidjeti u slučaju Adriana ako produži, ne dovoditi ništa, ukoliko ode, dovesti zamjenu za njega. Riješiti se jednog od napadača i to je to. Kakva rekonstrukcija, nećemo postajati kao neki drugi klubovi.

top ;)

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 02 maj 2013, 20:47

[youtube][/youtube]
super kompilacija

MES QUE UN CLUB !!!

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 02 maj 2013, 21:00

Pep Guardiola: "Hoću li se jednog dana vratiti u Barcelonu? To je za mene jedna završena etapa. Bila je to fantastična etapa, ali sve je kao život, rodi se, raste, postane veliki, pa se završi." :cry:

Znaci ne postoji mogucnost da se jednog dana vrati na klupu Barcelone :(
Visca el Barça ! Mes que un club !

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 02 maj 2013, 21:03

Smijesno je govoriti da je neka ekipa najbolji tim svih vremena jer nema relevantnih dokaza o tome ali ono za sta postoje konkretne cinjenice su to da je Barcelona najgori u tim u historiji polufinala Lige Prvaka, zadnji sljam i otpad, sto je i ocigledno jer morale sus e naplatiti lopovske titule iz ne tako davne proslosti.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 02 maj 2013, 21:09

slika

Cesc Fabregas je u sinoćnjoj utakmici pretrčao ukupno 12370 metara, što je više od bilo kog igrača. Na drugom mjestu se nalazi Alves, ali je Brazilac na brojci koja je oko 1 kilometar manja.

a citam da mu zamjeraju sto nije trco,borio se a lik pretrco najvise ,nije zasluzio one zvizduke na nou campu,nepravedno skroz ,ne znam zbog cega su mu zvizdali ,nidje veze

MES QUE UN CLUB !!!

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 02 maj 2013, 21:23

ko mu je ba zviždao :shock:

vidi ovih navijaca ciganskih klubova koje se decenijama bore za cetvrto mjesto u ligi, sad i oni nešto došli na svoje i poceli crvkutati :o

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 02 maj 2013, 21:44

Eto @mandraX je objasnio sta i kako. ;)

@Monolog nam opet Bejla ubacuje u Barcelonu. :mrgreen:
Taj ide u Real da trci kontre s kopitom ..

I zaboravite na Hummelsa i Suareza.
Volio bi i ja njih, ali il' ih je nemoguce dovesti ili se vec nasao napadac ( Neymar ).
Kompany bi po meni leg'o ko hodzi burek a cujem da opet traze onog malog Marquinhosa iz Rome.
Trebao bi i jedan back-up.

Adriana pod hitno zadrzati, poboljsati mu ugovor.
Pedro ne ide nigdje to je svima jasno ma koliko god da je grohno u formi.
Sljedece sezone se vraca na staro.
Fabregasa ni pod razno prodavati, ali stavljati ga na prirodnu poziciju.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 02 maj 2013, 21:45

Bayern not better than Barcelona, says belligerent Dani Alves
http://www.goal.com/en-gh/news/4366/cha ... dani-alves" onclick="window.open(this.href);return false;

Uvijek bio gospodin.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 02 maj 2013, 21:49

Kao sto jedan rece nemaju bolju vojsku, ali zato imaju vojskovodju.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 02 maj 2013, 22:04

M4kaveli je napisao/la:Eto @mandraX je objasnio sta i kako. ;)

@Monolog nam opet Bejla ubacuje u Barcelonu. :mrgreen:
Taj ide u Real da trci kontre s kopitom ..

I zaboravite na Hummelsa i Suareza.
Volio bi i ja njih, ali il' ih je nemoguce dovesti ili se vec nasao napadac ( Neymar ).
Kompany bi po meni leg'o ko hodzi burek a cujem da opet traze onog malog Marquinhosa iz Rome.
Trebao bi i jedan back-up.

Adriana pod hitno zadrzati, poboljsati mu ugovor.
Pedro ne ide nigdje to je svima jasno ma koliko god da je grohno u formi.
Sljedece sezone se vraca na staro.
Fabregasa ni pod razno prodavati, ali stavljati ga na prirodnu poziciju.
ja ipak mislim da su velike sanse da se dovede hummels, ako dortmund izgubi i lewu poslije gotzea nece ni hummels htjet ostat, vjerujem da ce on htjet da ide iz dortmunda,a nece ni jedan tim drzat igraca nazor, za dobre pare prodace njega dortmund ;)

MES QUE UN CLUB !!!

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 02 maj 2013, 22:06

Hajmo malo pisati ko ce otici, to je bitnije....a ne samo o Humelsu i Neymaru.
De malo o izlaznim transferima.

Znamo da ide Valdes zasad, treba još njih potjerati iz Barce.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 02 maj 2013, 22:10

bluemania je napisao/la:Hajmo malo pisati ko ce otici, to je bitnije....a ne samo o Humelsu i Neymaru.
De malo o izlaznim transferima.

Znamo da ide Valdes zasad, treba još njih potjerati iz Barce.
Sve na posudbama protjerati osim Cuence i mozda bi trebalo Dos Santosa sacekat jos koju godinu. :?
Momak odlicno igra i postao je glavni u Mallorci.
Iz A tima Valdesa, Alexisa i Villu.

To je to.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.