FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
izvest ekipu bez spica i dok se okrenete imat ce te posijed lopte 70% i 0-2 rezultat...i onako mi nikad nece biti jasno zasto je narusen savrsen sistem od prosle sezone, postaviti tim od prosle god Miler iza Mandze, 2 krila Roben i Riberi i Svajni i Martinez u veznom redu i rec im igrajte ko sto vam je cika Hejkens govorio, okanite se ovog njesra
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
To je to, hvala ti puno. Mora da imamo zajednickih prijatelja pa izbacilo, jer smo jedan do drugogGazijaKalesija je napisao/la:I meni je izbacilo kao suggested post... Sva sreća pa sam sačuvao link.R32 je napisao/la:I prođe mi na naslovnici https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hph ... 7969_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; neka stranica objavila ovu sliku 15 KM i 5 postarina... uspio sliku kopirat i poslati bratu, ali ne mogu vise da pronađem gdje je to objavljeno. Ako ko zna nek postavi
Izvoli: " onclick="window.open(this.href);return false;
Mia San Mia
- Omerbavarac
- Kontakt:
Maciji kasalj.BadrHari je napisao/la: Sta je 1:0 za najbolju ekipu na dunjaluku.
Bayern je najbolji i najopasniji kada nije u ulozi favorita a upravo se u takvoj situaciji nalaze. Mnogi su nas vec otpisali i sahranili (danas sam primio nekoliko saucesca
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- gerdmuller
- Kontakt:
Ja sam si nedavno ovu lijevo uzeo,ali to je bila majica s kapuljacom a ne majica kratkih rukava.A sada nude i tu desnu u kompletu ako me sjecanje sluzi.Na ovoj sam je stranici narucio-https://www.facebook.com/preslikaci.net?fref=tsR32 je napisao/la:I prođe mi na naslovnici https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hph ... 7969_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; neka stranica objavila ovu sliku 15 KM i 5 postarina... uspio sliku kopirat i poslati bratu, ali ne mogu vise da pronađem gdje je to objavljeno. Ako ko zna nek postavi
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
@gerdmuller to je ta stranica Preslikaci. Joj sto fali ono od prole godine, "svi" u napad "svi" u odbranu, kada Mandzo dođe do naseg kornera... Toga fali sad... Nije ni ovo lose, naprotiv, samo da Pep malo pupusti svoju tvrdoglavost.
Mia San Mia
-
Bundesliga
- Kontakt:
Sto se tice tekme s Realom zasluzeno smo izgubili, to se mora priznati. Ovaj Guardiolin Bayo sve vise lici na Gaalov s pregrst dodavanja u zadnjoj liniji i okomito pa sve tako. Ipak treba mu dati vremena i ne treba odmah pljuvati po covjeku. Jupko je izgubio sve u prvoj sezoni, pa je sljedece uocio sopstvene pogreske.
Ako treba da ispadnemo bolje u polufinalu protiv Reala u klasiku Europe, nego da se ponovo izgubi finale. Medjutim ja sam jos uvijek veliki optimista, iako je hebeno protiv Ancelotija za Bayu.
Jos nesto ako je do sada bilo nedoumica je li nam potreban stoper, onda je ova utakmica pokazala da je potrebna zamjena za Boatenga na toj poziciji. Svi njegovi nedostaci se uocavaju u ovom Guardionom sistemu gdje su stoperi mnogo vise izlozeniji napadima 1 na 1. Takodje Alaba ima ruznu naviku da namjerno ostavi prostora krilu na svojoj strani i to konstantno radi. Dozvoljava covjeku da primi loptu bez problema. Kada budem imao vise vremena napisat cu svoje vidjenje dvomeca s Realom i Utdom, budite mi pozdravljeni.
Ako treba da ispadnemo bolje u polufinalu protiv Reala u klasiku Europe, nego da se ponovo izgubi finale. Medjutim ja sam jos uvijek veliki optimista, iako je hebeno protiv Ancelotija za Bayu.
Jos nesto ako je do sada bilo nedoumica je li nam potreban stoper, onda je ova utakmica pokazala da je potrebna zamjena za Boatenga na toj poziciji. Svi njegovi nedostaci se uocavaju u ovom Guardionom sistemu gdje su stoperi mnogo vise izlozeniji napadima 1 na 1. Takodje Alaba ima ruznu naviku da namjerno ostavi prostora krilu na svojoj strani i to konstantno radi. Dozvoljava covjeku da primi loptu bez problema. Kada budem imao vise vremena napisat cu svoje vidjenje dvomeca s Realom i Utdom, budite mi pozdravljeni.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Bavarci moji dragi, nama je potrebna ovakva situacija, gdje nas sva javnost skoro otpisuje. Vjeruj te mi da sam ja u skoro svaku veliku utakmicu ulazio sa pesimizmom poslije poraza, ali to je nestalo! Neznam ni sam da objasnim kako, sada protiv Reala sam naravno sa velikim emocijama pratio utakmicu, ali sam bio cool, i osijecaj duboko u meni mi govori ma prolazimo mi njih!
Gledam interviju na sportbild i svi su toliko cool i vjeruju maksimalno!
A i bez toga vjerujem da ce do utorka takva raznovrsna priprema biti!
Ja jednostavno zivim za ovake tekme, jer znam ko stane Bayernu na zulj i počne ga odpisivati najebao je! I vjerujem da ce
nas Uli biti na tribinama, nadam se! Kako nam taj covjek fali!
Gledam interviju na sportbild i svi su toliko cool i vjeruju maksimalno!
A i bez toga vjerujem da ce do utorka takva raznovrsna priprema biti!
Ja jednostavno zivim za ovake tekme, jer znam ko stane Bayernu na zulj i počne ga odpisivati najebao je! I vjerujem da ce
nas Uli biti na tribinama, nadam se! Kako nam taj covjek fali!
nevjerovatno kakve uticaje ovaj ćelavi narkoman ima na navijače. Dok je vodio barcelonu, navijači su nakon svakog poraza nalazili neki drugi razlog za poraz, evo vidim i ovde isti slučaj. Čuj ovih gore, na ruku ide bayernu ovaj rezultat jer je kao najjači kad ih se otpiše
Sterilitet u ekipi i kopi pejst bezidejsnost barcelone je od bayerna napravilo prosječnu ekipu koju pobjeđuje u ispodprosječnoj ligi. Čim su došli na megdan ozbiljnoj ekipi koja od svakog napada napravi stopostotnu priliku pali su na koljena.
Sterilitet u ekipi i kopi pejst bezidejsnost barcelone je od bayerna napravilo prosječnu ekipu koju pobjeđuje u ispodprosječnoj ligi. Čim su došli na megdan ozbiljnoj ekipi koja od svakog napada napravi stopostotnu priliku pali su na koljena.
naprijed rejal
Sveti je napisao/la:nevjerovatno kakve uticaje ovaj ćelavi narkoman ima na navijače. Dok je vodio barcelonu, navijači su nakon svakog poraza nalazili neki drugi razlog za poraz, evo vidim i ovde isti slučaj. Čuj ovih gore, na ruku ide bayernu ovaj rezultat jer je kao najjači kad ih se otpiše![]()
Hahahah !
Kako samo Bayern nabija komplekse... [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Sent from my lumia 1020
tebi Bayern fetišSveti je napisao/la:nevjerovatno kakve uticaje ovaj ćelavi narkoman ima na navijače. Dok je vodio barcelonu, navijači su nakon svakog poraza nalazili neki drugi razlog za poraz, evo vidim i ovde isti slučaj. Čuj ovih gore, na ruku ide bayernu ovaj rezultat jer je kao najjači kad ih se otpiše![]()
- Centre forward
- Kontakt:
Sveti, sve nešto kontam da Pep ima veći uticaj na navijače Reala, msm u 70% postova navijača Reala spominje se Pep, u bilo kom kontekstu al' hajd' znamo i zašto je to tako, jel'?!. Pep ako nastavi svoju zayebanciju on će otić', vjerovatno i sam mada i ove godine ima šanse (i to dobre) da sa Bayernom sve pokupi. Prazna je ta priča oko lige, prosjeka, i gluposti. Po tvojoj logiKi Bayern nije igr'o ni jednu jaču utakmicu ove godine. Real je bio na koljenima u Dortmundu i samo da je Armenac bio malo pribraniji Real bi bio bivši a vi bi svi đuture navijali za Murinja.
Al' ipak, velike su šaMse da će i u ovogodišnjem finalu u Lisabonu veliki broj navijača Reala navijat' za vodonošu.
Al' ipak, velike su šaMse da će i u ovogodišnjem finalu u Lisabonu veliki broj navijača Reala navijat' za vodonošu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
@Sveti
Sasvim je normalno da jos uvijek osjecas ostru bol u dubini supka poslije Guardioline ere u Barci ..
Ali nadji drugi pdf za prosipanje gluposti i nastavi brojati decenije do decime.
Nemojte se kaciti bezveze , nije vrijedan toga.
Sasvim je normalno da jos uvijek osjecas ostru bol u dubini supka poslije Guardioline ere u Barci ..
Ali nadji drugi pdf za prosipanje gluposti i nastavi brojati decenije do decime.
Nemojte se kaciti bezveze , nije vrijedan toga.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ejs, cuj ovoCentre forward je napisao/la:Real je bio na koljenima u Dortmundu i samo da je Armenac bio malo pribraniji Real bi bio bivši a vi bi svi đuture navijali za Murinja.
Ja mislim i dalje da su sanse otprilike podjednake. Al' moras priznat da vam ga Ancelotti voli zabiberit vise neg oblizat zenske genijtalije.
1-0 i nije neka pretjerano velika prednost, ali za Carla u vecini slucajeva dovoljna, za razliku od 3-0 i 4-1
NO PASARAN!Al' ipak, velike su šaMse da će i u ovogodišnjem finalu u Lisabonu veliki broj navijača Reala navijat' za vodonošu. :opaopa
Marksizam u skole!
Ja sam se vec odvikao finog osjecaja iz svih zavrsnica euro kupova u kojima je bayern bio autsajder. Sad mi je ovo deja vu... nema nista ljepse, imas mega tim, strasnog trenera i osjecaj da su te svi vec otpisali, a zaostatak minimala...
Sent from my LG-E610 using Tapatalk
Sent from my LG-E610 using Tapatalk
- Bayern@heart
- Kontakt:
Razlog zašto ovo štp forsira u Bayernu teško da će uspjeti
- anelbavarac
- Kontakt:
Po dolasku u Bayern Pep rece da se nece Bayern prilagodjavat' njemu, nego on Bayernu
Sada je jasno da je to netacno. Samo kad bi malo korigovao pozicije igraca, siguran sam da bi to bilo puno puno bolje no... Tesko..
Sto se tice uzvrata, sanse su i dalje 50-50, to ce bit ista utakmica kao u Madridu, nasi ce imat' inicijativu i posjed, a ovi ce nes fatat' na kontre. Siguran sam da nece isti sastav zaigrat kao u prvoj utakmici,bice tu korekcija, a prva od njih bi trebala bit' stavljanje kapitena na prirodnu poziciju, i Martineza u vezu.
Sada je jasno da je to netacno. Samo kad bi malo korigovao pozicije igraca, siguran sam da bi to bilo puno puno bolje no... Tesko..
Sto se tice uzvrata, sanse su i dalje 50-50, to ce bit ista utakmica kao u Madridu, nasi ce imat' inicijativu i posjed, a ovi ce nes fatat' na kontre. Siguran sam da nece isti sastav zaigrat kao u prvoj utakmici,bice tu korekcija, a prva od njih bi trebala bit' stavljanje kapitena na prirodnu poziciju, i Martineza u vezu.
anelbavarac je napisao/la:Po dolasku u Bayern Pep rece da se nece Bayern prilagodjavat' njemu, nego on Bayernu![]()
Tako je Carlo rekao da ce real igrati possesion and attacking football
Midzet je glavna razlika izmedju pepove barce i ovog bayerna,jer midzet je u 90% utakmica pravio razliku ,ili prodorima/asis ili golovima. Bayern za razliku od barce ima vise te neke kvalitete ofanzivne ,al stalne rotacije i mjenjanje pozicija igracima su sjebale pola tih igraca sto se tice forme .
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Pa real je pepa otjerao iz barcelone, sad će ga otjerati i iz bayerna. 
naprijed rejal
Pa naravno, Real je jedan od razloga sto je covjek ostao bez motivacijeSveti je napisao/la:Pa real je pepa otjerao iz barcelone, sad će ga otjerati i iz bayerna.
Astren je napisao/la:Pa naravno, Real je jedan od razloga sto je covjek ostao bez motivacijeSveti je napisao/la:Pa real je pepa otjerao iz barcelone, sad će ga otjerati i iz bayerna.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.