Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pa i ako ne osvojimo titulu, a uzmemo kup, išli bi u 2. pretkolo EL i imali bi velike šanse za nastavak tog takmičenja, uz par pojačanja. Tako da mi ne bi teško palo neosvajanje titule, a i ko je rekao da moramo svake godine osvajati titulu. Pa dosadilo bi namlottdogg je napisao/la:pricati kako sigurno osvajamo titulu na proljece je apsurdno i samo dajete bespotreban pritisak i mogucnost razocarenja na kraju sezone.da igramo bolje na proljece to svi znamo al koristiti to kao argument da 100% osvajamo ligu je smjesno . bitno je izaci u evropu i to je ono sto ocekujem sve vise od toga je bonus , kad bi se ispostavilo da ste vi upravu (sto se i ja nadam ) i kad bi osvojili titulu bio bi presretan , ukoliko ne osvojimo necu biti razocaran
ma nije to , neg mi je apsurdno ubjedjivat banjalucane da su oni u zabludi sto se nadaju da ce biti prvaci i koristiti argumente ide zeljino proljece , treba ko prosle godine prepustiti fino ulogu favorita ostalima a mi iz sjene vrebati tituluelSaik je napisao/la:Prije svega ne vidim poentu u raspravljanju da li je bolje biti ili ne biti prvak svoje države. Valjda se zbog toga takmičimo. Nismo Borac ni Široki pa da "titula nam ne treba." Što se pak finansijske strane tiče, zarada na jednom kolu LP veća je nego na 2-3 EL (u LP: imaš bonus od 200.000€ zato što si prvak + 300.000€ za igranje pretkola u startu, dok je zarada u prvom pretkolu EL 90.000€. Dakle, više od 800.000KM razlike a nisi još ni odigrao utakmice). Da ne govorim o tome da ukoliko prođeš prvu prepreku u LP ima još sigurne 4 utakmice (a za prve dvije ponovno dobijaš 300.000€).
i ja sam mislio tako ali dobivamo lovu na kraju ove godine...i to kraj novembra - sredina decembra, tako nesto...elSaik je napisao/la:Lova se dobija po okončanju te sezone, ali kad tačno (jel odmah u maju/junu ili poslije) to ne znam. Vjerovatno neko zna tačno.
Haha, opet ova temaArogantni je napisao/la:Bajram barecula svima koji slave praznik!
Nesto danas citam na nekom portalu da ce Dzeko otic u Siti koliki je nas procenat i iznos u Km-u i jel sigurno da ce mo sta dobit. Ako moze brzi odgovor nekog koje je upucen...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.