Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Beduin
- Kontakt:
Uz biljkicu ide kakav fin sokic, sladak, fin slatkis, kospice, indijski orah i te cake, a nikako alkohol. Tako kod nas na Istoku. Nismo mi bez veze na Tusnju nekad davno navijali "mi smo, mi smo, stoka s' Istoka"
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kad si u finom nježnijem društvu tad ide ta opcija kad si vec s drugom i jedini vam je cilj olešiti se za rođendan onda druga.
Da na utakmicama " visokog rizika " je isto druga opcija jer mi da hrabrost koju inace ne bi imao.
Svako hapšenje je bilo pod dejstvom opijata inace sam prava pi.čka bez istih jak sam samo u grupi.
- Beduin
- Kontakt:
Jel' samo kod mene nesto izvitroperen portal ss.ba? Kad udjem da procitam vijesti sve izmijesano, nepregledno...
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Biljkica i alkohol ne idu zajedno, ne znam sta da imas u planu raditi. Jedno te totalno spusta, nakon sat vremena stornira, alkohol te drugacije mrlja i voza.90minut je napisao/la: ↑17 jun 2021, 14:31Kad si u finom nježnijem društvu tad ide ta opcija kad si vec s drugom i jedini vam je cilj olešiti se za rođendan onda druga.
Da na utakmicama " visokog rizika " je isto druga opcija jer mi da hrabrost koju inace ne bi imao.
Svako hapšenje je bilo pod dejstvom opijata inace sam prava pi.čka bez istih jak sam samo u grupi.
Zato i postoji spid, jeftiljak, utusit jedan drugog pricom i usput se moze popiti kvalitetno. A ne trosis pare na hranu i prejedanje
Jos si mlad, naucices, i ja sam nekad bio bitanga uz sve i svasta. Sad sam samo ostao bitanga, ja i par piva.
075 ❤
075 ❤
-
VelezovoDijete
- Kontakt:
Kako su plave qurave našle nekoga da ode na izvlačenje uopće ?
Pa tu se paukove mreže hvataju na svim prostorijama
Kakav crni spid bježi ba piješ 10 sati u nizu i ništa ti cilj je bola' olešiti se ne turati u sebe alkohol za koji znaš da te nece dofatit nakon brzog.Beduin je napisao/la: ↑17 jun 2021, 14:35Biljkica i alkohol ne idu zajedno, ne znam sta da imas u planu raditi. Jedno te totalno spusta, nakon sat vremena stornira, alkohol te drugacije mrlja i voza.90minut je napisao/la: ↑17 jun 2021, 14:31Kad si u finom nježnijem društvu tad ide ta opcija kad si vec s drugom i jedini vam je cilj olešiti se za rođendan onda druga.
Zato i postoji spid, jeftiljak, utusit jedan drugog pricom i usput se moze popiti kvalitetno. A ne trosis pare na hranu i prejedanje![]()
Jos si mlad, naucices, i ja sam nekad bio bitanga uz sve i svasta. Sad sam samo ostao bitanga, ja i par piva.![]()
Ma i ja sam ti isti danas bez obzira što sam relativno mlad nego to ti je za derbije i slicno više tradicija postala naravno da se necu lešiti kuci protiv Radnika nisam toliko ograjisao.
Nadjose cenera magicnoVelezovoDijete je napisao/la: ↑17 jun 2021, 14:38Kako su plave qurave našle nekoga da ode na izvlačenje uopće ?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
VelezovoDijete
- Kontakt:
Prodali bon za hranu što im je Veseli halalioDenchi je napisao/la: ↑17 jun 2021, 14:40Nadjose cenera magicnoVelezovoDijete je napisao/la: ↑17 jun 2021, 14:38Kako su plave qurave našle nekoga da ode na izvlačenje uopće ?
Pa tu se paukove mreže hvataju na svim prostorijama![]()
Molim vas prestanite više pljuvati veličinu poput Zeljeznicara previše ste sebi oduška dali
Jao kako ćemo se opet ove sezone fajtat sa Borcem, to nisu istine
Jedva čekam, neće im pet Gigovića i Grbića pomoć.
Jedva čekam, neće im pet Gigovića i Grbića pomoć.
- feniksptica
- Kontakt:
Iznenada nakon izvlacenja parova i prije utakmice Zeljo Borac igraci Zelje dobili po jednu platu..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svrakino1921
- Kontakt:
- grbavicka1921
- Kontakt:
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- Generation74
- Kontakt:
Vukušiću Ante, .... dijamante!
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
I opet Evrope ne bi izborili
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Plata u vidu vicinog spolovilafeniksptica je napisao/la: ↑17 jun 2021, 15:30Iznenada nakon izvlacenja parova i prije utakmice Zeljo Borac igraci Zelje dobili po jednu platu..
- svrakino1921
- Kontakt:
FK Sarajevo napustit će još dva fudbalera, prenosi portal SportSport.ba.
Bordo klub bi se u narednim danima trebao rastati sa Hrvojem Miličevićem i Zinedinom Mustedanagićem.
Njih dvojica su navodno dogovorila sporazumne raskide saradnje sa aktuelnim osvajačem Kupa BiH.
Klubu su oprostili dugovanja i trebali bi uskoro dobiti slobodne papire.
Podsjetimo, Sarajevo je danas predstavilo prvo pojačanje za novu sezonu, a to je povratnik na Koševo Darko Lazić
Pitari jel ovo kopirate nas

Bordo klub bi se u narednim danima trebao rastati sa Hrvojem Miličevićem i Zinedinom Mustedanagićem.
Njih dvojica su navodno dogovorila sporazumne raskide saradnje sa aktuelnim osvajačem Kupa BiH.
Klubu su oprostili dugovanja i trebali bi uskoro dobiti slobodne papire.
Podsjetimo, Sarajevo je danas predstavilo prvo pojačanje za novu sezonu, a to je povratnik na Koševo Darko Lazić
Pitari jel ovo kopirate nas
Obećao im titulu i ove sezone pa su malo kivni na Vicu-Gicu.
Vicini pušikurci 1946.
Vicini pušikurci 1946.
💩💩
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.