Sabinho je napisao/la:Kako je covjek fino objasnio ovo za Iran, Marseille, Grcku svaka mu cast. Vidite sad koliko ste se izblamirali sprdajuci Papeta da je lagao da ga neko trazi. Znaci covjek kaze da sve ide preko posredstva a masa novinara i likova po forumima itd. konta da covjeka odmah nazove sportski direktor kluba ili predsjednik nekog Saveza. Cak za Iran kojem ste se toliko ismijavali kaze da je cuo u novinama. Vama je problem kad mediji blate Spahica i ostale a nije problem kad isto tako blate Papeta. Mogao je i Pape reci "treba da Vas bude sramota" i samo otici. Vezano za platu, znaci bio je najslabiji placeni selektor a pravio je puno vise od selektora sa milionskim ugovorima i sa jacim ekipama. SAMO HRABRO PAPE DOCI CE SVE NA SVOJE MJESTO!

Raja se šprdala i pisala da ga ustvari niko nije ni tražio,nego samo neki niđe veze menadžeri,i da to ništa nije konkretno,tj da ga niko ne uzima ozbiljno i da neće ni potpisati ni s kim osim sa repkom!
TO O ČEMU SMO SE MI ŠPRDALI ON JE I POTVRDIO U TOM INTERVJU KOJI SI GLEDAO,NIKO GA NIJE UZEO ZA OZBILJNO I PONUDIO MU MJESTO U KLUBU ILI NEKOJ REPKI!
10.07.2014.
U razgovoru koji smo sa Papetom vodili u utorak, prije nego će biti ponovo izabran za selektora Zmajeva, on je priznao da je imao nekoliko ponuda nakon što mu je 1. jula istekao ugovor sa Nogometnim savezom BiH.
"Imao sam ponuda, kontakata, svaki dan neko zove i što se toga tiče, ukoliko ne ostanem ovdje, neće biti teško naći angažman u klubu ili drugoj reprezentaciji. Dva menadžera su me zvala za Iran i obojici sam rekao da u ovom trenutku me to ne interesuje i to je bilo to", kazao je Pape za Klix prije dva dana.
Zadnja izmjena:
rishaaa, dana/u 02 okt 2014, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!