FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ji-sung
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ji-sung » 16 nov 2010, 20:07

BSMO svim navijacima najveceg kluba u regionu a koji su muslimanske vjeroispovijesti =) ..8 bodova? pa bilo je i 9 prosle sezone cini mi se..sta je to za nas? PLAVO PROLJECE ;)
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 16 nov 2010, 20:10

Treba sačekati veoma dugu zimsku pauzu. Koliko znam, druga sezona počinje tek krajem februara, ako sam dobro upućen, tako da to toga može svašta da bude. Može Želju arapski šeik da kupi, ili da Švabe sagrade Mercedes-Arenu ili da se Džeko proda. Pa ja :D

ji-sung
Kontakt:

Post Postao/la ji-sung » 16 nov 2010, 20:12

sve je to tacno..najvise me nervira ova duga pauza,koja je najduza od svih liga u evropi,a vjerovatno i u svijetu..zasto proljece ne moze poceti na zimu ? :lol:
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 nov 2010, 20:38

da igraci igraju vaterpolo. ma nee. ;)

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 16 nov 2010, 20:55

Malo antologije................. 8-) 8-) 8-)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 nov 2010, 21:02

elSaik je napisao/la:Prije svega ne vidim poentu u raspravljanju da li je bolje biti ili ne biti prvak svoje države. Valjda se zbog toga takmičimo. Nismo Borac ni Široki pa da "titula nam ne treba." Što se pak finansijske strane tiče, zarada na jednom kolu LP veća je nego na 2-3 EL (u LP: imaš bonus od 200.000€ zato što si prvak + 300.000€ za igranje pretkola u startu, dok je zarada u prvom pretkolu EL 90.000€. Dakle, više od 800.000KM razlike a nisi još ni odigrao utakmice). Da ne govorim o tome da ukoliko prođeš prvu prepreku u LP ima još sigurne 4 utakmice (a za prve dvije ponovno dobijaš 300.000€).

ja se nadam da ce nesto od ovih para iskoristit da se smanji dug,kupit 1-2 igraca a ostalo nek se rastale...
:mrgreen: :mrgreen:
najbitnije je da se dug pomalo vraca
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

jug2
Kontakt:

Post Postao/la jug2 » 16 nov 2010, 21:06

Arogantni je napisao/la:Bajram barecula svima koji slave praznik!
Nesto danas citam na nekom portalu da ce Dzeko otic u Siti koliki je nas procenat i iznos u Km-u i jel sigurno da ce mo sta dobit. Ako moze brzi odgovor nekog koje je upucen...
željo dobija 3 % a teplice 2 %

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 16 nov 2010, 21:10

DANDY je napisao/la:
Malo antologije................. 8-) 8-) 8-)
Ah, stara dobra vremena 8-)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 nov 2010, 21:58

Bajram Šerif Mubarek Olsun svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 17 nov 2010, 02:27

TeroweNth je napisao/la:Bajram Serif Mubarek Olsun .
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 17 nov 2010, 09:00

slika

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 17 nov 2010, 10:30

rtm86 je napisao/la:slika
Pravi prijatelji kako igraci tako i navijaci uvjek su se postovali i nikakvi pojedinci to nisu mogli narusiti,FK Sarajevo je nas samo najveci sportski rival i dobre komsije i prijatelji,a papaka je bilo i bit ce uvjek i kod jednih i kod drugih samo na njihovu zalost nemogu nista poremetiti kod normalnih ljudi koji su za razliku od njih u ogromnoj vecini.Bajram Serif Mubarek Olsun svim normalnim i pravim navijacima Zelje i Sarajeva i ako Bog da svake godine zajedno idemo u Evropu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 nov 2010, 10:36

I dok vecina klubova jedva prezivljava mi smo uspjeli dogovoriti i sponzora ipak su neki ljudi uspjeli prepoznati to sto cemo opet biti u igri za evropu i samim tim je lakse, jos da imamo i neki merketing gdje bi nam bio kraj.

Sad pred kraj godine ce leci pare od LP i to u periodu koji je najtezi za funkcionisanje jednog kluba jer je pauza jako duga i nema utakmica, tu su i troskovi odlaska u izrael koji ce vjerovatno biti namireni od tih para al opet leci ce prilcna svota...
Neko spomenu da je mozda bolje biti drugi e pa ni pod razno.
Kao prvo samo su titule te koje se pisu i koje se pamte a kao drugo mi smo zaradili sa tom jednom utakmicom vise nego recimo zrinjski koji se prilicno dugo zadrzao u evropi i odigrao znatan broj utakmica, ni u jednom pogledu se ne isplati biti drugi.
Kao i zadnjih godina moguce je da se preproda Dzeko ili Stila pa da i mi jos sta dodatno hajrujemo to bi okrenulo stvati u skroz drugom pravcu, moguce je i da mi prodamo nekog od igraca...
Od pojacanja koja su se prikljucila ove godine: Markovic je proigrao u zadnje vrijeme i jako solidan desni bek uboli smo sa njim, Savic je dosta varirao uz neke lose partije zabio je neke bitne golove moze dobiti prolaznu ocjenu, Colic samo u par navrata pokazao da zna ostatak jako slabo al eto i taj period adaptacije je iza njega u drugom dijelu sezone od svih pobrojanih ocekujem samo bolje partije.Zeba imao puno uspona i padova u svakom slucaju statiskticki nas najkorisni igrac, ocekujem da komplet ekipa prodje zajedno pripreme nesto slicno kao prosle godine tecniju igru u vise trke na terenu.
Ocekujem bar jednog igraca kako treba na polusezoni pa nekoj mojoj procjeni fali nam zadnji vezni i spic naravno da brko zna bolje i da je u stanju bolje procjeniti situaciju.
U svakom slucaju ocekujem od komplet ekipe da da pruzi bolje partije jer prostora za napredak i te kako ima jako puno. Od nekih igraca za koje mislim da nisu pruzili onoliko koliko su mogli sticajem okolnosti sto zbog nekih povreda sto zbog nekih drugis stvari su Svraka( prosle godine jako puno napredovao ), Radovanovic bio najstandardni nas igrac prosle godine, Culum ( trebalo mu je puno vremena da pokaze partije od prosle godine ) vrijedi istaci Sehu koji je puno sigurni i pokazuje zbog cega smo morali biti strpljivi sa njim.Kerlu necu komentarisati jer se jos uvijek ne zna sta je sa njim a sve su prilike da ide
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 17 nov 2010, 11:08

pile87 je napisao/la:I dok vecina klubova jedva prezivljava mi smo uspjeli dogovoriti i sponzora ipak su neki ljudi uspjeli prepoznati to sto cemo opet biti u igri za evropu i samim tim je lakse, jos da imamo i neki merketing gdje bi nam bio kraj.

Sad pred kraj godine ce leci pare od LP i to u periodu koji je najtezi za funkcionisanje jednog kluba jer je pauza jako duga i nema utakmica, tu su i troskovi odlaska u izrael koji ce vjerovatno biti namireni od tih para al opet leci ce prilcna svota...
Kao prvo samo su titule te koje se pisu i koje se pamte a kao drugo mi smo zaradili sa tom jednom utakmicom vise nego recimo zrinjski koji se prilicno dugo zadrzao u evropi i odigrao znatan broj utakmica, ni u jednom pogledu se ne isplati biti drugi.
Kao i zadnjih godina moguce je da se preproda Dzeko ili Stila pa da i mi jos sta dodatno hajrujemo to bi okrenulo stvati u skroz drugom pravcu, moguce je i da mi prodamo nekog od igraca...
Od pojacanja koja su se prikljucila ove godine: Markovic je proigrao u zadnje vrijeme i jako solidan desni bek uboli smo sa njim, Savic je dosta varirao uz neke lose partije zabio je neke bitne golove moze dobiti prolaznu ocjenu, Colic samo u par navrata pokazao da zna ostatak jako slabo al eto i taj period adaptacije je iza njega u drugom dijelu sezone od svih pobrojanih ocekujem samo bolje partije.Zeba imao puno uspona i padova u svakom slucaju statiskticki nas najkorisni igrac, ocekujem da komplet ekipa prodje zajedno pripreme nesto slicno kao prosle godine tecniju igru u vise trke na terenu.
Ocekujem bar jednog igraca kako treba na polusezoni pa nekoj mojoj procjeni fali nam zadnji vezni i spic naravno da brko zna bolje i da je u stanju bolje procjeniti situaciju.
U svakom slucaju ocekujem od komplet ekipe da da pruzi bolje partije jer prostora za napredak i te kako ima jako puno. Od nekih igraca za koje mislim da nisu pruzili onoliko koliko su mogli sticajem okolnosti sto zbog nekih povreda sto zbog nekih drugis stvari su Svraka( prosle godine jako puno napredovao ), Radovanovic bio najstandardni nas igrac prosle godine, Culum ( trebalo mu je puno vremena da pokaze partije od prosle godine ) vrijedi istaci Sehu koji je puno sigurni i pokazuje zbog cega smo morali biti strpljivi sa njim.Kerlu necu komentarisati jer se jos uvijek ne zna sta je sa njim a sve su prilike da ide
Sponzor je zvanično Mepas ? Koliko bi otprilike dobijali love po sezoni od njih ? Zar Kerla nije produžio ugovor do 2012 ? Ima li šanse da Šehić produži ugovor na još dvije godine ?

I da, ima li neki golman da ga uzmemo na polusezoni, a da će biti slobodan, a da je sličnih kvaliteta kao Šehić ( mada će Šehić mnogo napredovati jer je još mlad )

Toliko pitanja, a nigdje odgovora. Nadam se da će bar neko znati odgovoriti na ova pitanja

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 17 nov 2010, 11:51

Omar500 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:I dok vecina klubova jedva prezivljava mi smo uspjeli dogovoriti i sponzora ipak su neki ljudi uspjeli prepoznati to sto cemo opet biti u igri za evropu i samim tim je lakse, jos da imamo i neki merketing gdje bi nam bio kraj.

Sponzor je zvanično Mepas ? Koliko bi otprilike dobijali love po sezoni od njih ? Zar Kerla nije produžio ugovor do 2012 ? Ima li šanse da Šehić produži ugovor na još dvije godine ?

I da, ima li neki golman da ga uzmemo na polusezoni, a da će biti slobodan, a da je sličnih kvaliteta kao Šehić ( mada će Šehić mnogo napredovati jer je još mlad )

Toliko pitanja, a nigdje odgovora. Nadam se da će bar neko znati odgovoriti na ova pitanja
Kerla sigurno napusta Zeljeznicar , a sto se tice Sehe i on 90 posto odlazi

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 17 nov 2010, 13:08

slika

Nemoze se bez facebooka :mrgreen:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 nov 2010, 13:10

sajo10 je napisao/la:slika

Neka mu je sretan vecerasnji nastup, da odbrani sve sto moze, a ako koja udje da ne bude njegova krivica. :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 17 nov 2010, 13:55

sajo10 je napisao/la:slika

Bilo kuda, Fejsbuk svuda :D

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 17 nov 2010, 13:55

ko zna o mepasu konkretnije i više neka napiše...mislim da oni imaju para

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 nov 2010, 14:00

TOJEMOJTIM je napisao/la:ko zna o mepasu konkretnije i više neka napiše...mislim da oni imaju para
Nema potrebe dok ne bude zvanicno potpisivanje ugovora...znace se vise detalja...a mozda jos sta bude pa...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ristagrad, sebalos i 56 gostiju.