Kako hajdukovac zna za one porukejoker90 je napisao/la:

Nego vidim idemo svi rame uz rame za kantu godine, sigurno zbog obecanog dresa.
Kako hajdukovac zna za one porukejoker90 je napisao/la:
Objasni se Muhamede!MocMahale444 je napisao/la:Kako hajdukovac zna za one porukejoker90 je napisao/la:necu da pomislim da je BRAT izdajnik.
Imas pp.joker90 je napisao/la:Objasni se Muhamede!MocMahale444 je napisao/la:Kako hajdukovac zna za one porukejoker90 je napisao/la:necu da pomislim da je BRAT izdajnik.
o kakvom postovanju pricas, vec neko vrijeme spominjes bombase i hinjski pokusavas podvaliti. Mogu i ja do sutra pricat i o vasem mafijanju i podrsci ubici rahmetli Amara i kako vas je dosta bilo protiv toga ali ste ipak morali dici parolu i jos dosta tih "cinjenica" kako ti kazes, ali nije ni vrijeme ni mjestobelosevic28 je napisao/la:@braco, mogao bih ja nabrajati cinjenice do sutra, ali imam postovanja prema nekima koji vise nisu s nama, nazlost. Ali sta znaju papci sta je postovanje...
Nemoj se sikirati svi s ove teme imaju kondicije za takav maraton. Neki se podmuklo provlace.Virtu4l je napisao/la:Neki su prerano tempirali formu za kantu godine, ispuhaće do decembra.
kakva nepravda. prodaju drugima ulaznice, umjesto da ih podjele fufarama. SAVEZE, STIDI SE!!!!virtuoz je napisao/la:Je li ovo Fukare placu jer nisu dobili besplatne ulaznice za reprezentaciju ?![]()
![]()
![]()
Azmir ih je pravo razmazio.
Zabraniti im ulaz na utakmice reprezentacija u svim sportovima. Nek sramote Slobodu ali nek reprezentaciju ostave na miru.TobeYarabi je napisao/la: kakva nepravda. prodaju drugima ulaznice, umjesto da ih podjele fufarama. SAVEZE, STIDI SE!!!!
Dirali bi i vi da mozeteProbisvjet je napisao/la:Hocemo djaba ulaznice i po mesni narezak + cetvrt hljeba! Mi smo Fukare i tako se ponasamo.
![]()
Nismo Horde zla da krademo pastete ili kao njihove kone Manijaci da diramo djecu, stare i nemocne.
Oni se diraju između sebe.virtuoz je napisao/la:Dirali bi i vi da mozete [emoji38]Probisvjet je napisao/la:Hocemo djaba ulaznice i po mesni narezak + cetvrt hljeba! Mi smo Fukare i tako se ponasamo.
![]()
Nismo Horde zla da krademo pastete ili kao njihove kone Manijaci da diramo djecu, stare i nemocne.
Ako je tako u tvojoj kuci, ne mora da znaci da svi to rade.arelinho je napisao/la:Oni se diraju između sebe.virtuoz je napisao/la:Dirali bi i vi da mozete [emoji38]Probisvjet je napisao/la:Hocemo djaba ulaznice i po mesni narezak + cetvrt hljeba! Mi smo Fukare i tako se ponasamo.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.